- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.261
Canim panik yapip kendini kasmışsındır muhtemelen pes etme devam et denemelere o zorlandigin yere geldiginde derin nefes alip yavasca üfleyerek ver ve kendini rahat birakmaya çalış olur insallah pes etmeKizlar yenenler yardim edin12 cm rahatça alabiliyordum sonra esimle denedik, ama sadece bas kismini alabildim galiba aparatta zorlanmadim ama bu zorladi ve yine kasip kendimi geri cektim kontrol bende olmadigi icin mi boyle oldu ne yapacagim
Canim panik yapip kendini kasmışsındır muhtemelen pes etme devam et denemelere o zorlandigin yere geldiginde derin nefes alip yavasca üfleyerek ver ve kendini rahat birakmaya çalış olur insallah pes etme
Canim ne oldu neden tekrar karamsarliga düştün ya en son zarin gitmisti senin simdi biraz daha rahat olman lazim bekle oranin iyilesmesini devam et denemelerine pes etme lütfen başarabilirsin spreyin faydasını gördün sen biraz daha devam et onunla egzersiz yap bak benim egzersize başlamam aylarimi aldi o kadar zor geliyordu ki egzersiz yapma düşüncesi Yok yapamam deyip kestirip atiyordum çünkü bastan ön yargilarla basliyodum sonra kararli bi sekilde başlayinca oldugunu ugrasinca yapabildigimi gördüm sen ilk seferde 9 cm aparat aldim sprey sıkıp dedin onu yapabildiysen iliski neden olmasin biraz daha egzersiz yap 12-13 cm e kadar cikar boyutunu ondan sonra dene lütfen yazik etme kendine de esine de mücadele et bak esin sabrediyo bekliyo seni yoksa simdiye coktan onun bosanmak istemesi lazimdi ama seni gercektem seviyo demek ki sende bu sevgisine karşı daha da azim göster ve yen bunu istedikten sonra yaparsin Allah in izni ile evliligi bitirmek çözüm degil ki lütfen pes etme egzersizlerine devam etBende vazgectim arkadaslar. Artik umudum yok. Benden ne es olur ne de anne. En iyisi bosanmak. Zaten ne ben mutluyum nede esimi mutlu edebiliyorum . Vazgectim herseyden. En yakn zamanda ailemlede konusup ayrilicam. Bunu sevdigim adama daha fazla yapamam. En fazla bir iki uzulur sonra oda evlenir gider baba olur.. bende bu igrenc kotu hayatima tek basima devam ederim
Bende nasipse bugun ikinciyi deneyeceğim ama stres yapiyorum ya insallah rahat bi sekilde alabilirim ve git geller de olur umarim@Huzurhuzur35 evet canim ilkinde olmadi gitgel ama ikinci ve üçüncü de daha rahat oldu, bugun bayaa rahat oldu mesela,ben icime aldgmda.acima yada zorlanma olduğunda cikarmyrm,derin bir nefes alip bi kac saniye bekleyip elimle oynatyrm penisi içeride yerlestiri gibi yapiyorm sonra tekrar ıkınıp kalanini alıyorm,oyle kolay yapabldm
Cok sagol canimm Allah razi olsun senden aylardir destek oluyosun bana destegin icin verdigin moral motivasyon icin samimiyetle ettigin dualarin icin cok teşekkür ederim sana. Sana eşinle evladinla hayırlı mutlu uzun ömürler dilerim canim arkadaşım hersey gönlünce olsunSenin adına Nasıl sevindiğimi anlatamam seninle çok uzun yollar yürüdük ve sonun da başardın sende çok ama çok mutluyum canı gönülden tekrar tekrar tebrik ediyorum eşinle bundan sonra Mutlu umutlu huzurlu bir hayat bekliyor sizi Can'ım arkadaşım
Canim ne oldu neden tekrar karamsarliga düştün ya en son zarin gitmisti senin simdi biraz daha rahat olman lazim bekle oranin iyilesmesini devam et denemelerine pes etme lütfen başarabilirsin spreyin faydasını gördün sen biraz daha devam et onunla egzersiz yap bak benim egzersize başlamam aylarimi aldi o kadar zor geliyordu ki egzersiz yapma düşüncesi Yok yapamam deyip kestirip atiyordum çünkü bastan ön yargilarla basliyodum sonra kararli bi sekilde başlayinca oldugunu ugrasinca yapabildigimi gördüm sen ilk seferde 9 cm aparat aldim sprey sıkıp dedin onu yapabildiysen iliski neden olmasin biraz daha egzersiz yap 12-13 cm e kadar cikar boyutunu ondan sonra dene lütfen yazik etme kendine de esine de mücadele et bak esin sabrediyo bekliyo seni yoksa simdiye coktan onun bosanmak istemesi lazimdi ama seni gercektem seviyo demek ki sende bu sevgisine karşı daha da azim göster ve yen bunu istedikten sonra yaparsin Allah in izni ile evliligi bitirmek çözüm degil ki lütfen pes etme egzersizlerine devam et
Patate kanama iki uc gun surdu benim, ped koymustum onda lekelenme oldu hep ara ara geldi yani.lutfen umutsuzluga kapilma ben senden daha kotuyum egzersiz dahi yapamiyorum sadece kizligim gitti ilk denemede o kadar..burda yazanlarin yenenlerin cogu anne olmaya hazirlaniyo darisi bizlere insallah
Cok yoruldum gercekten hergece bebek resimlerine bakip aglamaktan kocama tam kadin olamamaktan yada her sorulan bebek sorusuna kismet demekten. Utaniyorum esimin yuzune bile bakamiyorum. Nasil olucak nasil yapicam diye dusunmekten kendimi yedim bitirdim. Kizligm gitti hergun kan geliyor. Smdi onunda telasi oldu noluyor gercekten cozemiyorum. Yoruldum kacip gidesim geliyor. Kacmak yokolmak istiyorum
Anne olmak bana cok uzak geliyor. Yildizlar gibi. Cok guzel pariltili ama uzak. Hic kavusamiycam sadece bakicam. Oyle hissediyorum
Bende senin gibi düşünüyordum. Bebek aşığıyım ölüyorum bebekler için çevremde herkeste bilir. Ya sen bu kadar bebek seviyosun neden yapmadın 10 tane yaparsın diye düşünüyoduk falan diyorlardı o anki çaresizliğimi düşünsene. 1 sene dolsunda bi bakarız diyordum sonra eve gelip bunalıma giriyordum eşime çatıyordum kendimi yiyordum. Çünkü ben yıllardır ilişkiden korkuyordum hiç sürpriz olmadı düşünsene yıllardır korkuyorum yapamayacağımı biliyorum ve çocuk aşığıyım. Ben kendi başıma egZersiz bile yapamadım biri egzersiz yap parmakla dene vs dediğinde tansiyonum düşüyordu 2 kere elim ayağım tutmadı bayılacaktım eşim camları falan açtı inanamadı bana. Ölüyorum diye bağırdım falan. Bak o kada fena durumdaydım nedeniyse aklıma egzersizi getirmem:) çünkü vajinam yırtılr ya kan gelirse ben paniklerm gibi saçma düşünceler yüzünden. 4 kere pns denemesi yaptık yarıda kaldı ittim eşimi olmuyor işte diye sabaha kadar da kavga ettim eşim çok iyidir Allah ondan razı olsın bir gün bile kırmadı beni hep ben üstüne gittm halbuki benden sebep olmuyor. En sonunda doktorla yendim ben çok kısa sürede çünkü dediğim gibi çok ön yargılıydım kendi başıma yapamadım. yani sana diyeceğim o ki arkadaşım umutsuz olma ben bile bugün bunları yazıyorsam siz neler başarırsınız kendine inan sadece. Olacak bu iş egzersizlerini yap 12 cm i alabiliyor duruma geldikten sonra olur zaten. Ve sana tavsiyem uyuşturucu bişey kullanma muhtemelen uyuştuğun için anlamadın biraz zarar vermiş olabilirsin işte doktorlar bu yüzden önermiyor. Ben 1 kere denedim sprey artık ne olursa olsun dedim ve inanılmaz tahriş oldum çok uyuşmadımda Zaten ve ilk o gün kan geldi benden demekki anlamadım 2 3 gün sürdü ama 1 2 damla ve çok açık renk çok değildi. Doktora gittim zedelenmiş dedi Zar gitmemiş tamamen:) egzersizlere başladığımdan beri hiç kan gelmedi eşimle birliktelikten sonrada bir daha gelmedi halbuki zar duruyor demişlerdi. Egzersiz yaparken esnetiyoruz sanırım ben boy boy aparatla yapmıştım ondan olabilir. Lütfen umutsuz olma bana yaz özelden yardım edebilirsem edeyim elimden ne gelirse gerçekten.
Canim ayni senin gibiydim, biz 10 aylik evliyiz kayinvalidem gorumcem de artik söylemeye baslayinca cok moralim bozuldu. Cunku esim de ben de cocuklar icin deli oluyoruz resmen. Ama yasimiz daha genc 1 yil dolsun oyle bakacagiz demek zorunda kalıyoruz. Esim Allaha sukur cok rahat beni cesaretlendiren o zaten. Yoksa ben asla egzersize baslayamazdim. Azmedelim, eslerimiz , kendimiz ve dogacak bebeklerimizi düşünelim. Olacak bak herkes nasil basariyor gozumuzde büyütmeye devam edersek böyle umutsuzluktan kurtulamayiz. Ben bitmistim bir ay oncesine kadar, aslinda cok da mutlu bir evliligim var ama kimseye anlatamiyorum derdimi o kadar zor ki. Iyi düşünelim, rahatlamaya calis, dua oku. Inan olacak basaracaksin, basaracagiz hepimiz
Basaracaksiniz size inaniyorum lütfen evliliğinizi bitirme gibi düşüncelere kapilmayin. Biz nikah masasinda imzalari atarken hastalikta saglikta varlikta yoklukta diye attik eslerimize bunu hatirlatalim.hayat hep gulmeyecek yuzumuze insallah bunu atlatacaksiniz ama size cok inaniyorum allah yar ve yardımcınız olsun
ben durduk yere dr ismi vermedim sinirlenmeyin hemen sizde. Önce neye cevap verdiğimi okursanız daha net anlayabilirsiniz. arkadaşım demiş ki psikologa gittim çözemedi. Demek ki imkanı,zamanı var bahsettiğiniz olumsuz durum yok o kişide. Tek olumsuz noktası gittiği psikologun sorunu çözememesi. Bende psikologa değil cinsel terapiste gidin hem vakit kaybı hem maddi zarar yaşamayın diyorum. Ayrıca bu sıkıntıyı yaşayanlar dr ları biliyordur diye yüzde yüz net ifadeniz doğru değil. Ben 3 yıl çektim bu hastalığı ve hep özel hastanelerin kadın doğumuna gittim, uyuşturucu krem verip gönderdiler.Maddiyat ta zorlayabilir insanı benim gibi çalışıp çalıştığı yerden destek alamayan ve işten izin alıp gidemeyen arkadaşlarda var. Buraya gelip doktor ismi söyleyenlere o kadar kızıyorum ki. Burda kendi imkanlarıyla bişeyler yapmaya çalışan insanlar var. Zaten bu sıkıntıyı çeken insan bütün doktorları araştırmıştır biliyodur yani. Gitme imkanı olan insan burda bu kadar kötü bi psikolojjiyle kendi kendini tedavi etmeye çalışmaz. Biraz empati kurun lütfen
Kan gelebilir telaş yapma benim de zarim gittgiginde 5 gün kan gelmisti ilk günlerde kırmızı kandi sonra kahverengi ye döndü azalarak bitti bazilari bir iki günde iyilesiyo bazilari 1 haftada sıkma.canini anliyorum seni ama güçlü durmakm zorundasin pes etmemelisin bu sıkıntılar geçip güzel günler gelecektir insallah Allah in izni ileCok yoruldum gercekten hergece bebek resimlerine bakip aglamaktan kocama tam kadin olamamaktan yada her sorulan bebek sorusuna kismet demekten. Utaniyorum esimin yuzune bile bakamiyorum. Nasil olucak nasil yapicam diye dusunmekten kendimi yedim bitirdim. Kizligm gitti hergun kan geliyor. Smdi onunda telasi oldu noluyor gercekten cozemiyorum. Yoruldum kacip gidesim geliyor. Kacmak yokolmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?