Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnternette bazı sitelerde satılıyor bunlar fakat bence mutlaka bir profesyonel eşliğinde yapılmalı. Siz kaç yıldır uğraşıyorsunuz bu dertle

Iliskiye girebilip kanamasi olmayan varmi? Cok sukur 7 ayin sonunda basardim ama simdide kan gelmedi ona takmis durumdayim
Canım ben yendim kaç keredir de ilişkiye giriyoruz. Ama hala bende de kanama olmadı. Eşim önemsemiyor zaten. Ben şuna bağlıyorum her ne kadar yensek de diğer insanlar gibi rahat ilişkiye giremiyoruz. Hala mesela ben tutuyorum yavaş yavaş sokuyorum alıştıra alıştıra. Yani tıpkı egzersiz gibi. O yüzden de iyice senedi bence. Ama benim için problem değil. 12 cm aparatla çalışırken doktora sormuştum doktor penisle kanar dedi daha kalın olması gerek falan dedi. Ama yine de kanama olmadi

Beni anlatiyor gibisin. Bende ilk giriste yine kendim yonlendiriyorum. Gel git yapabiliyoruz onda da problem yok ama kan gelmeyince artik esnektir diyerek avutuyorum. Bi de cocuk cok istiyorum esim bosaltiktan sonra ayaklarimi dikledim duvara dogru ama adetmin bittikten sonrako gundu ne kadar tutar bilmiyorum Rabbim herkesin gonlune gore versin

Gecmedi yarin doktora gidicem. Bakalim nolucak yoruldum ben artik sadece. 1 senedir ugrasiyorum bitsin artl

Canım bende aynı taktiği uyguladım:) tam yumurtlama dönemidir ama Rabbim bilir hayırlısı olsun inş. Şimdi bir de hamilelik sayfalarına takılıyorum:)

Bana bir öneri veya yöntem verecek biri var mı çok şükür egzersizlerini yapıyorum parmak çift parmak aparatlar vs. Esimle de penisle yarıya kadar yapabiliyoruz ama gerisi gelmiyor bir türlü ne yapmamız lazım misyoner pozisyon da yapıyoruz ama yinede olmuyor eşim şimdi internetten dilator set alacak bunun faydası olur mu lütfen yardımci olurmusunuz şimdiden teşekkürler

Canım bu kadar ilerlemissen bence dilatör setine o kadar para verme derim. Bide madem yarıya kadar giriyor sonrasinda iyice ıkın girer o zaman yada anestol pomad kullan bana cok yararı olmuştu.

Olmamasi icin hic bir sebep kalmamis ve zaten basarmissin. Kayganlastirici kullan isini kolaylastirir. Ben bu sekilde yendim

Evet olur bende senin gibiydim yarısı giriyordu bir türlü ilerlemiyordu tabi ben egzersiz yapamıyordum. Sonra dilatör set aldırdı dr ve ben egzersize başladım o şekilde yenebildim bence alsan iyi olur

Sağol cnm inşallah onunla olur ben uyuşturucu krem yada sprey kullanmak istemiyorum
Canim surda 3,4 gun oncesine kadar neredeyse senin yazinin aynisini yazdim.hep tek parmak egzersizde kaliyodum yapamiyodum.sinra esim bi anda 2 patmakla denedi ve aci hissetmedim o gun pebis denemesi yapmafik.2 gun cift parmak egzersizinden sonra 4. Gun yine egzersizden hemen sonra pebisle denedik yatiya kadar girdi so.ra acimaya baslafi.ben bitirelim dedim esim cok yavas hareket ediyorum sakin ol diyodu surekli sonra esim biraz geri crkiyodu sonra ileri geliyodu.bu islemi yaparken ayni zamanda kegel egzersizi yapiyordum ben .sıkıyodum kendimi biraktigimda esim hafif hafif hareket ettiriyordu.aci yine vardi tabi ama katlanilmicak gibi degildi. So.ra bi anda hepsi girdi ve esim oldu dedi boyle oldu iste .esin hep ileri degil biraz geride yapsin cunku o zaman hic aci olmuyor ve penis geri cekilirken cok rahatlayinca acimayacak seklinde dusunuyosun ve daha rahat ve guvende hissediyosun.benimki boyle oldu belki yardimci olur:)

Of of of egzersizlerde sorun yok ama eşli denemeler olmuyor olmuyor.ben hazir olunca eşim olamiyor,esim olunca ben stres ve panik yapiyorum kasilip kaliyorum.
Yine daha deneyemeden gerildik vazgeçtik,siz egzersizi bitirdiginizde esiniz nasil hazir olmayi basariyordu.biz beceremedik bir türlü bunu

Kızlar bende grip bronşit ve üzerine regl ile 10 gün ara verdim. Tekrar egzersiz e başlayacağım. Bugün denemede birazını aldım ama çok kaygan ve rahat olduğum halde neden tamamı girmiyor anlamıyorum. Bi bakıyorum arkadan çıkmış çok garip ya inşallah çözeriz.
Benim inancım hala var.
3 günde kesin çözüm diyen doktoruma da kafamı takmadan önüme bakacağım.
Hatta verdiğim para da artık umrumda değil bir an önce herşey yoluna girsin ve hamile kalayım inşallah.
Zorda olanlarınıza Rabbim yardım etsin.
Rabbime tevekkül edelim elimizden geleni yapalım karşımıza çıkan sıkıntılar duaya ihtiyacımız olduğunu da hatırlatır.. Her konuda dua etmek de ne güzel özgürlük..

Canım sen yönlendir. Doğru yerleştir elini cek ve aşağıya doğru ittir popoya doğru yani yön önemli. P.... Te tamamen sertse çıkmaz sanırım kendini kasma

Canim eşli deneme egzersizden daha kolay zoru başarmışsın zaten. Kendini kasma olcakmi olmucakmi diye düşünme. Eşine bunu yansitmazsan hazır olmasina yardımcı olursan bir sorun olmaz. Zaten egzersizleri başarmışsın sonradan yasicagin mutluluğu düşün kasma sonra bi bakmışsın olmuş allah yardımcın olsun

Bi türlü olmuyor eşimle deniyorum hep ben egzersiz yapmıyorum.yarısına kadar nerdeyse oluyor,bi baskı hissediyorum oradan ileri geçmiyor.sprey veya kremin içeriye kadar etki edebilceğini düşünmüyorum.çook uzun zaman oldu artık yenmem şart.

İste o baski olan yere gelince biz kendimizi sıkıyoruz iyice ondan girmiyo ve canin yaniyo ilerleyince daha da canin yanacak gibi hissediyorsun tutuyorsun kendini ama bütün o aci hissi orda sadece o da kendini sıktığın icin orda bi kac saniye serbest biraksan kendini derin nefes alip versen o o baskiyi gecince kolayca giriyo acimiyo sonra biliyorum zor geliyo ama gevşemeye çalış o esnada gercekten kendini kasmayinca aci yok Allah kolayliklar versin

Atkadaslar iki sorum var. Aparata yeni basladim regl olmadan 2 gun once filan. Bir gunde iki boy ilerledim ama kendim yapiyorum aparatimi. Simdiyse 2 gundur sol kasigimda siddetli bir agri var. Aparat calismasi yaparken uzun sure bacaklarimi actigim icin tutulmus olabilir mi ya da enfeksiyon gibi bisey mi? Simdi regl oldugum icin doktora gidemiyorum ama cidden korkuttu beni. Bir de aparatlari kendileri yapanlar topikte yazilan 11 cm 13 15 cm bunlar aparatin uzunlugu degil mi? Kendiniz olcuyor musunuz? Hangi aparattan sonra esli denemeye gecmemis tavsiye edersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…