- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.321
Arkadaşlar dün gece 2. denememde başarılı oldu cok şükür ama gel gitlerde cok zorlaniyorum nasil alışacgim ona hızlı gel git yaptiramadigim icin baya uzun sürdü ben gerildim ben gerilince esim de stres yapti b...masi uzun sürdü hizli yapinca cok tuhaf oluyo ya popoda aşırı baski hissediyorum bisey batiyo gibi normal herhalde o hisler ama bu sefer dur bekle yavas diye durduruyorum tekrar insallah önümüzdeki denemelerde daha iyi olur inşallah nasil daha rahat olabilirim o esnada varmi bi tavsiyeniz ?
cnm penis boyutunda mı dilatör kaç santim et penis mi, onunla mı çalıştırıyor...Dilatör ile egzersiz yaptırıyor doktor. Ve tabi ilk önce bol jel kullanıyorsunuz.
Üstte olmak daha kolaylık sağlıyo ama burada yazanları uygulayayım falan derken olay sadece mekanik bişeye dönüşüyo e tabi hiçbir heves kalmıyo bakalım çözebilecekmiyim bu sorunu..İste o baski olan yere gelince biz kendimizi sıkıyoruz iyice ondan girmiyo ve canin yaniyo ilerleyince daha da canin yanacak gibi hissediyorsun tutuyorsun kendini ama bütün o aci hissi orda sadece o da kendini sıktığın icin orda bi kac saniye serbest biraksan kendini derin nefes alip versen o o baskiyi gecince kolayca giriyo acimiyo sonra biliyorum zor geliyo ama gevşemeye çalış o esnada gercekten kendini kasmayinca aci yok Allah kolayliklar versin
Tatlım aparatin çevresinden bahsediyoruz 11 13 derken. Ben çevresi 13 cm aparattan sonra y3ndim.bir de o ağrı bende de olmuştu. Sol kasigim ağrımistı. Doktora gittim. Egzersiz yaparken üşütüyor musun dedi. O günden sonra hep karsimda ısıtıcı açıp egzersiz yapmaya devam ettim. Dikkat et alttan çok çabuk usutup enfeksiyon kapabilirizAtkadaslar iki sorum var. Aparata yeni basladim regl olmadan 2 gun once filan. Bir gunde iki boy ilerledim ama kendim yapiyorum aparatimi. Simdiyse 2 gundur sol kasigimda siddetli bir agri var. Aparat calismasi yaparken uzun sure bacaklarimi actigim icin tutulmus olabilir mi ya da enfeksiyon gibi bisey mi? Simdi regl oldugum icin doktora gidemiyorum ama cidden korkuttu beni. Bir de aparatlari kendileri yapanlar topikte yazilan 11 cm 13 15 cm bunlar aparatin uzunlugu degil mi? Kendiniz olcuyor musunuz? Hangi aparattan sonra esli denemeye gecmemis tavsiye edersiniz?
Aparatin cevresi 13 cm olcerek mi yaptiniz? Ya sanki cok buyuk gibi geliyo o bana acikcasi. Ben de usuttum herhalde 3 gundur yuruyemiyorum bile. Tesekkur ederim canim.Cani
Tatlım aparatin çevresinden bahsediyoruz 11 13 derken. Ben çevresi 13 cm aparattan sonra y3ndim.bir de o ağrı bende de olmuştu. Sol kasigim ağrımistı. Doktora gittim. Egzersiz yaparken üşütüyor musun dedi. O günden sonra hep karsimda ısıtıcı açıp egzersiz yapmaya devam ettim. Dikkat et alttan çok çabuk usutup enfeksiyon kapabiliriz
Emin ol bana da aşırı büyük geliyordu. Ama ben egzersize başladıktan 20 gün sonra eşli denemede başarılı oldum hiç korkma gözünde büyütme.. öyle bir ilerliyor ki cm ler ilerledikçe daha da yapmak istiyor insan. Ama ben günde 2 kere egzersiz yaptım sabah akşam ve 1 saat sürüyordu egzersizi. Kararlı olmak çok önemli ve pes etmemekAparatin cevresi 13 cm olcerek mi yaptiniz? Ya sanki cok buyuk gibi geliyo o bana acikcasi. Ben de usuttum herhalde 3 gundur yuruyemiyorum bile. Tesekkur ederim canim.
Emin ol bana da aşırı büyük geliyordu. Ama ben egzersize başladıktan 20 gün sonra eşli denemede başarılı oldum hiç korkma gözünde büyütme.. öyle bir ilerliyor ki cm ler ilerledikçe daha da yapmak istiyor insan. Ama ben günde 2 kere egzersiz yaptım sabah akşam ve 1 saat sürüyordu egzersizi. Kararlı olmak çok önemli ve pes etmemek
Ne zamandır evlisin? Ne kadar oldu egzersize başlayalı? Olumsuz mesajlar gönderme beynine hep olumlu düşün bir kere söktü yaşam devamı da gelecek zoru başardım deAynen, ilk minik aparati aldiktan sonra nasil sevindim nasil ozguven doldum anlatamam sana, ama simdi hem bu kasık ağrısı hem de regl sancıları kendimi berbat hissettiriyor, oturup aglayasim geliyor cok umitsiz hissediyorum kendimi. Her sey ustume geliyo valla artik kurtulmak istiyorum o kadar mutsuzum ki.
Canim ben misyoner pozisyon da yendim egzersizide o sekilde yapiyordum pns i de o şekilde aldim ama git gel yaptiramiyorum o pozisyonda baktim cok kasiliyorum hareket ettiği zaman dogy pozisyonu dedikleri sekil aldim sonra arkadan yani oyle sanki biraz daha rahat bacaklarini kapatamiyorsun o şekil ama git gellere alışık olmadigim icin popoda aşırı baski hissediyorum o da normal galiba insallah alışrız gel gitleredecnm ben daha deneyemedim tekrar ama git gel yapamamıştık bu hafta inşallah deneyeceğim, sen hangi pozisyonda yendin, ben üsteyken yendim öyle yapabiliyorum altta olmuyo onun üzerine çalışacağım ve git gelllere misyonerde olsun istiyorumm
Ne zamandır evlisin? Ne kadar oldu egzersize başlayalı? Olumsuz mesajlar gönderme beynine hep olumlu düşün bir kere söktü yaşam devamı da gelecek zoru başardım de
8 ay oldu evleneli. Egzersize persembe gunu basladim, ama regl baslama sureciydi devam etmedim. Simdi bitsin tekrar baslicam egzersize.
Bak ben 1 buçuk yıldan sonra yendim. S3n daha basindasin reglimden sonra tam gaz devam
Canim benim de cok uzun bir süre öyleydi. Ama ben galiba yönü tam anlayamadigim yanlis tarafa ittigim icin gitmiyordu. Birden dogru yapinca kayip gitti. Ikın iyice ve derin nefes alip verirken yavasca it yön asagi dogru hafif eğik sekilde
Canim benim de cok uzun bir süre öyleydi. Ama ben galiba yönü tam anlayamadigim yanlis tarafa ittigim icin gitmiyordu. Birden dogru yapinca kayip gitti. Ikın iyice ve derin nefes alip verirken yavasca it yön asagi dogru hafif eğik sekilde
Bide egzersiz yapanlar yatarakmi yapiyo oturarakmi ben oturarak yapiyorum ondanmi tam olmuyo acabAaa
Ya ben oturarak alistim heralde yatinca yon farkli oldu bulamadmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?