Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm ben daha deneyemedim tekrar ama git gel yapamamıştık bu hafta inşallah deneyeceğim, sen hangi pozisyonda yendin, ben üsteyken yendim öyle yapabiliyorum altta olmuyo onun üzerine çalışacağım ve git gelllere misyonerde olsun istiyorumm

Üstte olmak daha kolaylık sağlıyo ama burada yazanları uygulayayım falan derken olay sadece mekanik bişeye dönüşüyo e tabi hiçbir heves kalmıyo bakalım çözebilecekmiyim bu sorunu..

Cani
Tatlım aparatin çevresinden bahsediyoruz 11 13 derken. Ben çevresi 13 cm aparattan sonra y3ndim.bir de o ağrı bende de olmuştu. Sol kasigim ağrımistı. Doktora gittim. Egzersiz yaparken üşütüyor musun dedi. O günden sonra hep karsimda ısıtıcı açıp egzersiz yapmaya devam ettim. Dikkat et alttan çok çabuk usutup enfeksiyon kapabiliriz

Aparatin cevresi 13 cm olcerek mi yaptiniz? Ya sanki cok buyuk gibi geliyo o bana acikcasi. Ben de usuttum herhalde 3 gundur yuruyemiyorum bile. Tesekkur ederim canim.

Aparatin cevresi 13 cm olcerek mi yaptiniz? Ya sanki cok buyuk gibi geliyo o bana acikcasi. Ben de usuttum herhalde 3 gundur yuruyemiyorum bile. Tesekkur ederim canim.
Emin ol bana da aşırı büyük geliyordu. Ama ben egzersize başladıktan 20 gün sonra eşli denemede başarılı oldum hiç korkma gözünde büyütme.. öyle bir ilerliyor ki cm ler ilerledikçe daha da yapmak istiyor insan. Ama ben günde 2 kere egzersiz yaptım sabah akşam ve 1 saat sürüyordu egzersizi. Kararlı olmak çok önemli ve pes etmemek

Aynen, ilk minik aparati aldiktan sonra nasil sevindim nasil ozguven doldum anlatamam sana, ama simdi hem bu kasık ağrısı hem de regl sancıları kendimi berbat hissettiriyor, oturup aglayasim geliyor cok umitsiz hissediyorum kendimi. Her sey ustume geliyo valla artik kurtulmak istiyorum o kadar mutsuzum ki.

Ne zamandır evlisin? Ne kadar oldu egzersize başlayalı? Olumsuz mesajlar gönderme beynine hep olumlu düşün bir kere söktü yaşam devamı da gelecek zoru başardım de

Canim ben misyoner pozisyon da yendim egzersizide o sekilde yapiyordum pns i de o şekilde aldim ama git gel yaptiramiyorum o pozisyonda baktim cok kasiliyorum hareket ettiği zaman dogy pozisyonu dedikleri sekil aldim sonra arkadan yani oyle sanki biraz daha rahat bacaklarini kapatamiyorsun o şekil ama git gellere alışık olmadigim icin popoda aşırı baski hissediyorum o da normal galiba insallah alışrız gel gitlerede

Ne zamandır evlisin? Ne kadar oldu egzersize başlayalı? Olumsuz mesajlar gönderme beynine hep olumlu düşün bir kere söktü yaşam devamı da gelecek zoru başardım de

8 ay oldu evleneli. Egzersize persembe gunu basladim, ama regl baslama sureciydi devam etmedim. Simdi bitsin tekrar baslicam egzersize.

Kizlar egzersize basladim ama 3 cm flan ilerledkten sonra duvar geliyo sıkmıyorumda nefeste aliyorum rahat ama parmagn yarisindan snra ilerlemiyo neden olabilir

Canim benim de cok uzun bir süre öyleydi. Ama ben galiba yönü tam anlayamadigim yanlis tarafa ittigim icin gitmiyordu. Birden dogru yapinca kayip gitti. Ikın iyice ve derin nefes alip verirken yavasca it yön asagi dogru hafif eğik sekilde

Ssgol canim 4 cm falan anca sokuyorum iceri ama ilerlemiyo denicem simdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…