- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.561
MRHB;Ben daha önce parmak egzersizini hiç yapamadım..sinirlerim çok bozulmuştu eşimle konuşarak bir doktordan destek almamız gerektiğini israr edince bende dr gitmeye karar verdim.şimdi vajinusmus tedavim başladı.yarın 2 seansa gidecem çok heyecanlığım ..lütfen sizde destek alın..Bikaç kez parmak egzersizi yaptım iki parmağa sprey yarsımıyla yaptm sonra yine bıraktm üzerimde bitmeyen bi bıkkınlık miskinlik benden sonra bu foruma yazan kaç tane bayan bsşardı ben hala aynı yerdeyim insanlar geliyor yeniyor gidiyor ben sadece okuyorm takip edip izliyorm
Canım işte tam o duvar dediğin yerde çıkarma nefes al ver nefes kontrolü yap inan hemen kayıp gidiyor anlamıyorsun bileKuzum daha parmaktayim isaret parmagimin bir bogumunu zar zor aldim bir aydir egzersize bile cesaret edemiyorum.okuyorum surekli sormustum bi kac defada bu ice cok girmesi beni kasıyo yapabilsem o kadar penisi alirim zatenbi yer var penis denemesinde,basini aliyorum sadece.mordan sonrasi girmiyo gitmiyo duvar gibi egzersizde yapamiyorum korkuyorum offf offf :'(
hayır kan gelmedi, yüksek kenarlı demişti bir doktor ama benim kadın doğumcum çizmeye gerek yok demişti rahat olur dedi, egzersiz sonrası oldu. Bir iki güne kadar kadın doğumcuma gideceğim duruyomu ne olmuş merak ediyorum enfeksiyon kapmıştım reg de olunca ara vermiştim şimdi deniyoruz iki günde bir..Peki sende kan geldimi
hayır kan gelmedi, yüksek kenarlı demişti bir doktor ama benim kadın doğumcum çizmeye gerek yok demişti rahat olur dedi, egzersiz sonrası oldu. Bir iki güne kadar kadın doğumcuma gideceğim duruyomu ne olmuş merak ediyorum enfeksiyon kapmıştım reg de olunca ara vermiştim şimdi deniyoruz iki günde bir..
Evet kesinlikle bende oyle düşünüyorum bacak acamadigimizdan kaynaklaniyo misyoner de her ne kadar pns i alabilsemde git gel yaptiramiyorum ben zaten dedigin gibi hepsi girmiyo öyle bir iki cm disarda kaliyo çünkü bacaklarimi acamiyorum kapali tutuyorum esimdr rahat edemiyo arkadan girdigi zaman hepsi giriyo zaten bi tek o sekilde git gel yaptirabiliyorum onda da yine cok rahat degilim aşırı bi baski hissediyorum ama esim icin dayanmaya çalışıyorum insallah rahatlariz en kisa zaman da bizde isteyerek yapar hale geliriz umarim
Peki yuksek kenarli olmasi neye engel
Canım kararına karışmak bana düşmez ama anne olmadan önce kocalarımıza eş olmamız daha önemli bana sorarsan. Çünkü cinsel hayat erkekler için çok önemli. Ve sana evine bağlanmasının yolu. Benim eşim bu durumdan dolayı çok koptu benden. Çocuk olsa sevinir sever. Ama bizim aramızdaki sorun devam eder o yüzden bu sorunu aşmak öncelikli olmalı. Aşınca çocukta olur inşBen aylardır geçmesi ümidiyse uğraştım sonra doktora gitmeye karar verdim bi ton para emek verdim ama sonuç malesef hüsran
Doktora gitmesem bi ihtimal daha var diye ümitli olacaktım ama Aletlerden öteye gitmedi mesele..
Öyle böyle derken 2 sene geçti ve artık aşılama ya kesin karar verdim. En azından çocuk sevinci ile Mutlu olayım(
Çünkü artık eziyet geliyor bu mesele yok saymak ve gebeliğe odaklamak istiyorum... Yenmiş olmayı isterdim malesef malesef...
Cnm lütfen vazgeçme olacağına inanıyorum sen de inan ve cabalamaya devam et.Ben aylardır geçmesi ümidiyse uğraştım sonra doktora gitmeye karar verdim bi ton para emek verdim ama sonuç malesef hüsran
Doktora gitmesem bi ihtimal daha var diye ümitli olacaktım ama Aletlerden öteye gitmedi mesele..
Öyle böyle derken 2 sene geçti ve artık aşılama ya kesin karar verdim. En azından çocuk sevinci ile Mutlu olayım(
Çünkü artık eziyet geliyor bu mesele yok saymak ve gebeliğe odaklamak istiyorum... Yenmiş olmayı isterdim malesef malesef...
Bende kas gevşetici işe yaramadı canımKas gevşetici haplarin rahatlatmask mümkün mü iliskide? Deneyen varsa yazabilir mi?
Kas gevseticinin bi etkisi yok ordaki kaslara bi yarari olmuyo ne yazik ki çünkü beyin yönetiyo orayi bizim durum piskolojik oldugu icin kafani rahatlatman lazim canim kas gevsetici degilde onun yerine sakinlestirici ilac alsan daha iyi olur belki fazla panik yapmazsinKas gevşetici haplarin rahatlatmask mümkün mü iliskide? Deneyen varsa yazabilir mi?
Kızlar ben tam birlesmeyi yasayali 2 ay oldu ama hala çok kolay olmuyor zorlanıyorum sanırım tam atlatamadım cocuk istiyoruz alttan muayene olmaktan korkuyorum ama olan var mi cok mu zor ?
Sağol canim ya birleşme zor olunca korkuyorum aynı olur diyeBen alttan muayene oldum, smear de yaptırdım ve hiç anlamadım ikisinide. Ben bekliyorumki doktor ultrasonu soksun diye meğer sokmuş da bana yumurtalıkları gösteriyordu şok oldum o kadar anlamadım:) rahat ol acımıyor kendini kasma yeterki
Sağol canim ya birleşme zor olunca korkuyorum aynı olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?