Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bikaç kez parmak egzersizi yaptım iki parmağa sprey yarsımıyla yaptm sonra yine bıraktm üzerimde bitmeyen bi bıkkınlık miskinlik benden sonra bu foruma yazan kaç tane bayan bsşardı ben hala aynı yerdeyim insanlar geliyor yeniyor gidiyor ben sadece okuyorm takip edip izliyorm

MRHB;Ben daha önce parmak egzersizini hiç yapamadım..sinirlerim çok bozulmuştu eşimle konuşarak bir doktordan destek almamız gerektiğini israr edince bende dr gitmeye karar verdim.şimdi vajinusmus tedavim başladı.yarın 2 seansa gidecem çok heyecanlığım ..lütfen sizde destek alın..

Canım işte tam o duvar dediğin yerde çıkarma nefes al ver nefes kontrolü yap inan hemen kayıp gidiyor anlamıyorsun bile

Peki sende kan geldimi
hayır kan gelmedi, yüksek kenarlı demişti bir doktor ama benim kadın doğumcum çizmeye gerek yok demişti rahat olur dedi, egzersiz sonrası oldu. Bir iki güne kadar kadın doğumcuma gideceğim duruyomu ne olmuş merak ediyorum enfeksiyon kapmıştım reg de olunca ara vermiştim şimdi deniyoruz iki günde bir..

Peki yuksek kenarli olmasi neye engel

Evet cnm inşallah tez zamanda istekli oluruz, ben yüzeyselde zevk alabiliyorum böle olunca zevk alamıyorum bunu nasıl aşacağım bilmiyorum...

Arkadaşlar iyi geceler. Umarım en kisa surede hepimiz şu vajinismus belasından sonsuza dek kurtuluruz. Bnde 8 aylık evliyim ve vajinismus sorunu yaşıyorum. Geçen hafta bu gruptan bi arkadaş bana haydar dümenin sihirli vajinismus reçetesini yolladi. Reçeteyi bire bir uygulayarak eşimle ilk defa ilişkiye girebildim. Bu 8 aylık süre içinde 2 psikolog ve 1 jinekologdan destek aldım, ama egzersizleri yapamadığım için aşama kaydedemedim. Destek aldigim bu doktorların hiçbiri haydar dümenin yöntemini önermiyordu, kesinlikle karşı çıkıyorlardi. Bn mecbur kalınca denedim.

İlk ilişkiden 1 hfta snra ilac olarak sadece kas gevşetici (1 adet kuiflex) aldım ve uyuşturucu krem ve spreyle çok rahat bir şekilde ilişkiye girdik.

Bu gece 3. denememizdi hiç ilaç almadım, sadece krem ve spreyi kullandım. biraz zor oldu ilişki ama bu gece ıkınmayı unuttuğumu fark ettim. İkinci ilişkimiz çok rahat olmuştu ama o sırada hep ıkınmıstım. Bu gece zor olması biraz moralimi bozdu açıkçası. Sizce ben vajinismus belasından kurtuldum mu kurtulmadim mi yorumu size bırakıyorum.

Ben aylardır geçmesi ümidiyse uğraştım sonra doktora gitmeye karar verdim bi ton para emek verdim ama sonuç malesef hüsran
Doktora gitmesem bi ihtimal daha var diye ümitli olacaktım ama Aletlerden öteye gitmedi mesele..
Öyle böyle derken 2 sene geçti ve artık aşılama ya kesin karar verdim. En azından çocuk sevinci ile Mutlu olayım(
Çünkü artık eziyet geliyor bu mesele yok saymak ve gebeliğe odaklamak istiyorum... Yenmiş olmayı isterdim malesef malesef...

Canım kararına karışmak bana düşmez ama anne olmadan önce kocalarımıza eş olmamız daha önemli bana sorarsan. Çünkü cinsel hayat erkekler için çok önemli. Ve sana evine bağlanmasının yolu. Benim eşim bu durumdan dolayı çok koptu benden. Çocuk olsa sevinir sever. Ama bizim aramızdaki sorun devam eder o yüzden bu sorunu aşmak öncelikli olmalı. Aşınca çocukta olur inş

kızlar merhaba,

ben eşli denemeden önce eşimin serçe parmağının hepsini alabildim daha sonra birlikte denedik p..sin tamamına yakını nerdeyse girdi 3-4 cm girmemiş olabilir sadece.. dolayısıyla kızlığımın bozulması gerekmezmi benden kan gelmedi ve kafam karışık kızlık zarının bozulması için illa tamamının girmesimi gerekir lütfen yardım edin

Cnm lütfen vazgeçme olacağına inanıyorum sen de inan ve cabalamaya devam et.

Kas gevşetici haplarin rahatlatmask mümkün mü iliskide? Deneyen varsa yazabilir mi?
Kas gevseticinin bi etkisi yok ordaki kaslara bi yarari olmuyo ne yazik ki çünkü beyin yönetiyo orayi bizim durum piskolojik oldugu icin kafani rahatlatman lazim canim kas gevsetici degilde onun yerine sakinlestirici ilac alsan daha iyi olur belki fazla panik yapmazsin

2.5 yıllık evliyim vajinismus tedavisi oldum fakat yenemedim herseyi denedim sakinlestirici kas gevşetici sarhos olup denedim agri kesici yok emla denemedigim sey kalmadi simdi ise hamile kaldim hem seviniyorum çünkü artık çocuk sahibi olmak istiyorduk ve etraftakilerin cocuk sorularindan da biktik herkese dusunmuyoruz diyoduk böyle hamile kalip doğum yapan var mi bizi neler bekliyor ?

Kızlar ben tam birlesmeyi yasayali 2 ay oldu ama hala çok kolay olmuyor zorlanıyorum sanırım tam atlatamadım cocuk istiyoruz alttan muayene olmaktan korkuyorum ama olan var mi cok mu zor ?

Kızlar ben tam birlesmeyi yasayali 2 ay oldu ama hala çok kolay olmuyor zorlanıyorum sanırım tam atlatamadım cocuk istiyoruz alttan muayene olmaktan korkuyorum ama olan var mi cok mu zor ?

Ben alttan muayene oldum, smear de yaptırdım ve hiç anlamadım ikisinide. Ben bekliyorumki doktor ultrasonu soksun diye meğer sokmuş da bana yumurtalıkları gösteriyordu şok oldum o kadar anlamadım:) rahat ol acımıyor kendini kasma yeterki

Sağol canim ya birleşme zor olunca korkuyorum aynı olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…