- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.581
Siz hangi kliniklere gittiniz de sonuç hüsran ona gore biz gitmeyelim boşuna.Ben aylardır geçmesi ümidiyse uğraştım sonra doktora gitmeye karar verdim bi ton para emek verdim ama sonuç malesef hüsran
Doktora gitmesem bi ihtimal daha var diye ümitli olacaktım ama Aletlerden öteye gitmedi mesele..
Öyle böyle derken 2 sene geçti ve artık aşılama ya kesin karar verdim. En azından çocuk sevinci ile Mutlu olayım(
Çünkü artık eziyet geliyor bu mesele yok saymak ve gebeliğe odaklamak istiyorum... Yenmiş olmayı isterdim malesef malesef...
Canim bendende kan gelmedi ama ben egzersizle orayı açtığım gibi gelmedi diye düşünüyorum egzersizdede hiç kanama olmadı çünkü 12 cmle çalıştım ona rağmen kanama olmadı o yüzden takılma bence kanamayakızlar merhaba,
ben eşli denemeden önce eşimin serçe parmağının hepsini alabildim daha sonra birlikte denedik p..sin tamamına yakını nerdeyse girdi 3-4 cm girmemiş olabilir sadece.. dolayısıyla kızlığımın bozulması gerekmezmi benden kan gelmedi ve kafam karışık kızlık zarının bozulması için illa tamamının girmesimi gerekir lütfen yardım edin
Ben de yapabildim. Çok mutluyum. Darısı hepinizin başına....
Hiç ilerleme yok mu yenme anlaminda? Egzersiz falan? Biraz dayanmaya çalışsan sağlık bu yada baska bir şekilde bakılmıyor mu? Iyi bir doktor bulursan canını yakmaz belkiArkadaşlar lütfen yardımm! !!benhamileydim dusuk yaptim agrilarim hala oluyor içeride parça kama ihtimali var rahim duvarı kalınlaşması görünüyor. Hala. doktora alttan baktirmaya korkuyorumlütfenyardimmm. Ne yapacağım hiç bilmiyorum vajinismusuyenmedenhamile kaldım ve baktırmanmamıştır belkide tehlikeli olacakyardımlarınıza muhtacim
Ya ben bunun için haydar dümene gittim.ve orada uyusturucula falan yendim.ama sonrasında yine yok.parmağımı falan sokabiliyorum iki gün önce alttan muayne yede izin verdim ama sonra drun elinden çekip attımHiç ilerleme yok mu yenme anlaminda? Egzersiz falan? Biraz dayanmaya çalışsan sağlık bu yada baska bir şekilde bakılmıyor mu? Iyi bir doktor bulursan canını yakmaz belki
Aslında başarmışsın kendini kasma sağlığını bidaha bebeğin olabilcegini düşün tekrar gittiğinde belki daha rahat olursun o an kasmis olabilirsinYa ben bunun için haydar dümene gittim.ve orada uyusturucula falan yendim.ama sonrasında yine yok.parmağımı falan sokabiliyorum iki gün önce alttan muayne yede izin verdim ama sonra drun elinden çekip attım
Canım korkuyorsun durumun cok zor ama sağlığın için yapabilecek bir şey yok eger cok da korkuyorsan doktorunla paylaş vajinismus olduğunu uyusturucu spreyler var belki ondan kullanır yada bir caresine bakar.Arkadaşlar lütfen yardımm! !!benhamileydim dusuk yaptim agrilarim hala oluyor içeride parça kama ihtimali var rahim duvarı kalınlaşması görünüyor. Hala. doktora alttan baktirmaya korkuyorumlütfenyardimmm. Ne yapacağım hiç bilmiyorum vajinismusuyenmedenhamile kaldım ve baktırmanmamıştır belkide tehlikeli olacakyardımlarınıza muhtacim
Ya bakmıyorlar bilemiyorum ne yapacağım artık inanılmaz çaresizim böyle olacağını bilseydim hiç denemeZdim ama herşey AllahtanCanım korkuyorsun durumun cok zor ama sağlığın için yapabilecek bir şey yok eger cok da korkuyorsan doktorunla paylaş vajinismus olduğunu uyusturucu spreyler var belki ondan kullanır yada bir caresine bakar.
Oyle denemezdim filan diye düşünme canım. Her şerde vardır bir hayır. Dedigim gibi paylas doktorunla yapabilecegin baska bisey yok kontrole ne zaman gideceksinYa bakmıyorlar bilemiyorum ne yapacağım artık inanılmaz çaresizim böyle olacağını bilseydim hiç denemeZdim ama herşey Allahtan
Canım normalde pazartesi bekliyor doktorum.Oyle denemezdim filan diye düşünme canım. Her şerde vardır bir hayır. Dedigim gibi paylas doktorunla yapabilecegin baska bisey yok kontrole ne zaman gideceksin
Ama yarın biz bi başka doktora gidelim diyoruz ama , bilemiyorum esimde şehir dışına çıkacak hafta sonu o gitmeden yanımda olsun istiyorumCanım normalde pazartesi bekliyor doktorum.
psikolojik destek almalısın bence.Ama yarın biz bi başka doktora gidelim diyoruz ama , bilemiyorum esimde şehir dışına çıkacak hafta sonu o gitmeden yanımda olsun istiyorum
Başka bir doktora gitmek her zaman daha garantidir. İnşallah kolaylıkla atlatırsın durumuAma yarın biz bi başka doktora gidelim diyoruz ama , bilemiyorum esimde şehir dışına çıkacak hafta sonu o gitmeden yanımda olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?