Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Siz hangi kliniklere gittiniz de sonuç hüsran ona gore biz gitmeyelim boşuna.

Canim bendende kan gelmedi ama ben egzersizle orayı açtığım gibi gelmedi diye düşünüyorum egzersizdede hiç kanama olmadı çünkü 12 cmle çalıştım ona rağmen kanama olmadı o yüzden takılma bence kanamaya

ben yeneli 7-8 ay oldu bazen tedirginlik hala oluyo cok normal kizlar..bu olay tamamen dusuncesize bagli..kendinizi verir ve istekli olursaniiz yaparsiniz vazgecmeyin

iliski sirasinda hala zorlananlar varsa aciyo dusuncesini silsin kafasindan..kendinizi rahat biraktiginiz anda orasinin nasil genisledigini hisediceksiniz kolayca gt gl olucak

Ben de yapabildim. Çok mutluyum. Darısı hepinizin başına....

Ne güzel ne mutlu buradakilere yardım edelim benim de bir ay oldu ama buradan yardımcı olmak istiyorum çok zor bir süreç yaşarken ama şükür aşılan bir hastalık Rabbim herkese tez zamanda nasip etsin . Tebrik ederim seni :))

Arkadaşlar lütfen yardımm! !!benhamileydim dusuk yaptim agrilarim hala oluyor içeride parça kama ihtimali var rahim duvarı kalınlaşması görünüyor. Hala. doktora alttan baktirmaya korkuyorumlütfenyardimmm. Ne yapacağım hiç bilmiyorum vajinismusuyenmedenhamile kaldım ve baktırmanmamıştır belkide tehlikeli olacakyardımlarınıza muhtacim

Arkadaşlar lütfen yardımm! !!benhamileydim dusuk yaptim agrilarim hala oluyor içeride parça kama ihtimali var rahim duvarı kalınlaşması görünüyor. Hala. doktora alttan baktirmaya korkuyorumlütfenyardimmm. Ne yapacağım hiç bilmiyorum vajinismusuyenmedenhamile kaldım ve baktırmanmamıştır belkide tehlikeli olacakyardımlarınıza muhtacim

Hiç ilerleme yok mu yenme anlaminda? Egzersiz falan? Biraz dayanmaya çalışsan sağlık bu yada baska bir şekilde bakılmıyor mu? Iyi bir doktor bulursan canını yakmaz belki

Hiç ilerleme yok mu yenme anlaminda? Egzersiz falan? Biraz dayanmaya çalışsan sağlık bu yada baska bir şekilde bakılmıyor mu? Iyi bir doktor bulursan canını yakmaz belki
Ya ben bunun için haydar dümene gittim.ve orada uyusturucula falan yendim.ama sonrasında yine yok.parmağımı falan sokabiliyorum iki gün önce alttan muayne yede izin verdim ama sonra drun elinden çekip attım

Ya ben bunun için haydar dümene gittim.ve orada uyusturucula falan yendim.ama sonrasında yine yok.parmağımı falan sokabiliyorum iki gün önce alttan muayne yede izin verdim ama sonra drun elinden çekip attım
Aslında başarmışsın kendini kasma sağlığını bidaha bebeğin olabilcegini düşün tekrar gittiğinde belki daha rahat olursun o an kasmis olabilirsin

Canım korkuyorsun durumun cok zor ama sağlığın için yapabilecek bir şey yok eger cok da korkuyorsan doktorunla paylaş vajinismus olduğunu uyusturucu spreyler var belki ondan kullanır yada bir caresine bakar.

Canım korkuyorsun durumun cok zor ama sağlığın için yapabilecek bir şey yok eger cok da korkuyorsan doktorunla paylaş vajinismus olduğunu uyusturucu spreyler var belki ondan kullanır yada bir caresine bakar.
Ya bakmıyorlar bilemiyorum ne yapacağım artık inanılmaz çaresizim böyle olacağını bilseydim hiç denemeZdim ama herşey Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…