Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hayatım senin durumun benimkiyle aynı nerdeyse, bende eşimin bakımsızlığı yüzünden ondan iğreniyorum. Kesinlikle öpüşemiyorum ne kadar zorlasam da kendimi, dişleri bakımsız. Ve birde fosur fosur sigara içiyor. Çokda pasif, bir sürü eksiği var ve hiç çaba göstermiyor, hiç bir konuda. Senin cinselliği sevmemen senin suçun değil, eşin sana itici gelmiş. Böyle bir tepki geliştirmişsin. Evlenmeden önce cinsellik hakkında böylemi düşünüyordun. Eğer hep öyleyse psikolojik yardım almalısın. Belki çocukluğuna dair bir travma ile ilgilidir. Ama benim tahminim. Eşinden dolayı.

Yok evlenmeden önce böyle diildim. Sonradan böyle oldu. Biz evlendikten sonra eşim daha önce benden isteyip de bnm kabul etmediğim onun da pes edip tamam dediği başörtüsü konusunu evlendikten hemen sonra tekrar gündeme getirdi. Evliliğin başlangıcı çok üzücü oldu günlerce ağladım ve vazgeçmedim açmadım başımı. O da pes etti ama arada bi soğukluk oluştu ve başından beri 1 yıl dolsun bosanalim deyip durdu. Ben de madem bosanicam istemiyorum bişey dedim. Oysaki o gururundan o kadar kolay bosanmayi ağzına alabiliyomus. Ve işte böyle zaman geçerken disleriydi, temiz olmamasıydı, kilosuydu derken iyice cinsellikten sogudum. Aramız ev arkadaşı gibi iyi aslında çok sever beni, yardım eder mutfakta ama bu konuda maalesef böyle uzadı ve kaldı işte

Sana ikinci defa yanıt yazıyorum. Yaşım 28 demişdim. Daha çok gençsin. Çocuk için her kadının yumurtalık kapasitesi farklıdır. Bazıları erken menapoza girer. Öyle bir şanssızlığın yoksa, önünde uzun yıllar var. Ben şu an elli yaşındayım yeni yeni aksamalar başladı. 46 yaşında miyom ameliyatı geçirmiştim doktor istersem gebe kalabileceğimi söylemişti. Babannem 54 yaşında amcamı dünyaya getirmiş. Amcamda öyle otistik falan doğmadı savcılık yaptı. Herkesin biyolojik yaşı farklıdır. 40 larında doğum yapan çok tanıdığım var. En kötü ihtimalle 35 ine kadar rahat anne olabilirsin. Sağlık sorunun yoksa. İnanki çok gençsin. Yaşın gerçekten ilerleyince şimdiki gençliğini çok arayacaksın. Kocana karşı hiç umudun yoksa, sana öyle hissetdiriyorsa cesur olup kendine yeni bir yol çiz derim.

aynıyız ya bizde ev arkadaşı olduk ayrıda yatıyoruz oh ne ala mamleket

ikide bir boşanmak isteyen adam güveninde sarsılmış senin. Nasıl bırakacaksın ki kendini o adama

Yok umudum var artık aramız çok iyi anlasmazlıgımız da kalmadı çok şükür. Ben eşimle çok iyi biri olduğu için evlendim en çok ve hala da öyle. Bana olmayan aile kavramını yaşatmaya çalışır,kendi yemez giymez gerekirse brni mutlu etmeye çalışır. Cinsellik de aşıldı mi çok şükür başka sıkıntımız kalmaz sağolun cevabınız için de

Cnm merhaba

vaktiyle senin yasadiklarini bende yaşadım cok agladim cok üzüldüm severek evlendigim kişiyle bunlari yasayacagim aklimdan bile gecmezdi.zaman zaman o da caresizlikten beni sozleriyle kırsa da benim 2 yil boyunca yanimda oldu cok şükür. Ama ben kendime hirs yaptım surekli burdaki arkadaslarin tavsiyelerini okudum kendim uyguladım .oncelikle hersey beyin de basliyo ozellikle bu hastalikta olcakmi olmicakmi diye dudundugumuz icin yapamiyoruz. Bende bu ise ilk vucudumu tanimakla basladim o kadar sacma ki biz vucudumuzu gercekten tanimiyoruz aynayi aldim elime acik acik yaxicsm kusura bakmayin orda ki giridi gormeye calistim bizim tabirimzle duvati :) ama aslinda orda bi delik varmis ve ikindigimda acildigini farkettim bi sonraki gun yine ayni sonra kulak cubugunu duydum denedim cok cnm ysndi biraktim parmak denedim bir bogum bile sokamadim sonra bi gece artik tamamen inat ettim kafamdan sildim herseyi eşimin dokunmasina izin verdim o da firsattan istifade parmagini oraya getirdi anladim bunu ama hivc bisey demedim kendimi oncekilerde oldugu gibi sikmadim serbest biraktim ikindim surekli ikinfikca emin ol orasi aciliyo zaten acidi ama parmak girdi sonra eşim bana olan guvenimi yeniden kazandi cok sevindi o sevindigi icin ben daha da hirs yaptim sonraki geceler yine ayni denedik kendimi hic sıkma dim ikindim derin nefes alfim derken 1 ay boyle gecti ben artık oraya bisey girebileceginden emin oldum. Sonra yine burda mum denemesi okumuştum mum veya bemzeri bisey olabilir guzelce strecledim aynayi aldim denedim bi gun biraz girdi diğer gun biraz daha ama cnm hep yandi tabi bikmadim devam ettim yaklaşık bi ayda kenfi kendime çalıştım. Artik vakti gelmisti bigun oturmaya bi arkadasim geldi kocasının omu ilidkoye bazen zorladigindan filan bahsetti kızmasın diye yapiyorum filan dedi. O gun konustuklarimiz aklima takildi aksam eşim geldi yone denemek istedim ben haa bide şu var denemelerimde ben hep ustteydim daha kolay çünkü hakimiyet bende neyse eşim bi deneyelim mi dedi tmm dedi o tuttu p.si ben üstüne otumaya calistim milim milim kendimi hic zorlamadan bekleyerek tam pes edicektim ki arkadasimin dedigi aklima geldi o kiz istemeyerek birlikte oluyo da ben de bunu basaramiyorum dedim o anlik bi inatla besmele cektim RABBIME sigindim ve bi baktim tamamen icimde :) sonra yine yavasca kendimi yormadan kendi kendime git gel yaptim baktim alıştım eşime biraktim biraz sonra o aci zamanla hoşuma gitmeye başladı derken ara vermeden sonraki gunlerde tekrar tekrar denedim sonunda cok sukur atlattik gitti. Kendime cok kizdim bunun için hem vakit kaybettim hem eşimi uzdum diye ama bu da bizim imtihanimiz mis ki RABBİM cok gecmedi 4 ay içinde bize bi evlat nasip etti cok sukur darisi bütün arkadaslarima. Dua ediyorum sizler icin en kisa zamanda sizlerde atlatacaksiniz Inşallah önemli olan bosvermemek zaten yeteri kadar boşver dik eslerimizi bekllettik artik hadi demenin vakti geldi kizlar olacak buna inanin vedualarinixzi eksik etmeyin sakın. RABBİM kendinden ümidini yitirmeyen kullarini mukafatlandirir mutlaka...

uzun oldu cok kudura bakmayin ama acikca anlatmak istedim fayda m olmasini cok istiyorum size

Çok teşekkür ederim canım tabiki buradaki herkesin duacısıyım. Bunu yaşamayan insan bilemez. Ben de başıma gelmeden önce derdim ki bunu yapamayacak ne var, istersen olur diye. Ama bazen bazı şeyler insanın elinde olmuyormuş. Gecelerce bu sayfaları okudum ve her başarı hikayesinde ben de birgün yapabilir miyim diye ümitlendim. Dediğiniz gibi herkes yapabilir. Bunu 13-14 yaşındaki kızlar yapıyor üstelik zorunluluktan değil zevk için. Buradaki herkes birgün yapacak ama tek söyleyebileceğim kaçmayın ve ertelemeyin. Partnerinizle ne kadar çok denerseniz başarı şansınız o kadar artar. Ben birgün yenersem ancak kayganlaştırıcı ile yenerim diyordum ama inanın o bile gereksizmiş. Ona bile gerek kalmadan başardım. Siz de umarım birgün buraya hikayenizi yazarsınız.

Umut varsa dört elle sarılın. Sevginizi kazanmış demek ki. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah

Kaderdaşlarim,canlarim tüm bu derdi çeken arkadaşlarim umarim seneye bu gun bizde bu güzel günü doyasiya yaşarız.tüm annelerin ve gelecekteki tüm anne adaylarinin anneler günü kutlu olsun.tek duam allahim bizede bu sevinci yaşatsin,şu kötü günlerimizi asla animsatmayacak cok mutlu gunlerimiz olsun

Amin cnm inşallah. Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.darısı bizim başımıza inşallah.

Kızlar biz dün eşli deneme yaptık ama başarılı olmadı malesef.eşim ürkek bu konuda olmayacak gibi düşünüyor sanırım. Başarıli olamayinca 12 cm aparat aldım girişe koydum eşim hafif bastırdı hemen girdi zaten.aaa ne kadar kolaymis tamam anladım dedi.sanırım biraz cesaretlendi. Bana bişey olur canım yanar diye korkuyor. Bak dedim aparat ne kadar büyük ve cok rahat alıyorum hiç acimiyor bişey olduğu yok rahat ol biraz dedim evet haklısın tamam falan dedi ama bilmiyorum inşallah başarılı oluruz.ben her ihtimale karşı aparatı 13 cm yaptım dün biraz çalıştım bugün yine çalışıp akşam denemek istiyorum. Ben üste geçsem acaba daha mı kolay olur.eşim misyonerde ya çok ürkek davranıyor ya da çok acele ediyor o zaman da ben panik oluyorum. Aparatı çok rahat almama rağmen eşli denemede biraz baskı hissettim sanki kasildim gibi hissettim. Ustte de sanki ben rahat edemem alamam gibi hissediyorum.bugün aparatla sanki ben ustteymisim gibi calisacam biraz.bir kere basarili olsam esli denenede emjnim gerisi gelecek.eşim de ben de cesaretlenecez.Sizce ne yapayım bana fikir verin kızlr.

İnşallah bu ay bu sıkıntıdan kurtulmak nasip olsun hepimize. Artık anne olmayı çok istiyorum, Allah hayırlısıyla her isteyene nasip etsin..
Amin cnm ben de çok istiyorum anne olmayı. Dün gittim eltimin çocuklarını sevdim.içim gidiyor çocuk görünce. Küçük oğlu benim eşime benziyor ona hiç dayanamıyorum. Rabbim bize de nasip etsin inşallah en kisa zamanda.bide çevremdeki herkes habire rüya gördük çocuğun vardı bişey yok mu diyorlar Kahroluyorum resmen. Allah'ım sen yardım et biz aciz kullarına

Canım bana sorarsan üstte yapman daha kolay olur eşin yapamıyosa senin yapman daha iyi sen alışmışsın zaten aparatla kendin almaya eşli denemede de çok rahat yaparsın 12 cm yeterli bi büyüklük biraz cesaretini toplayıp üstte al. Gerisi eşin de alışır sen yenmişsin zaten canım boşuna zaman geçiriyosun. Geçen gece aparatı eşine göstereceğine eşli denemede üstte yapsaydın bence yenmiştin. Hadi canım son bi cesaretle üstte almayı dene aparatla yönünü belirle. Sonra da bitir bu işi

Kizlar dun denedik yine olmadi ustune agladim cok uzgunum. Evli degilim erkek arkadasim ancak karar verdik doktora gidicez cem kece yi onerirmisiniz bir bilginiz var mi? Vajinismus tedavisinde odeme de taksit yapiyorlar mi maddi anlamda nakit odeme sansim hic yok. Lutfen yardim ediin artik bu illeten kurtulmak istiyorum.

Canim bugün ki denemede ilk olarak üstte deneyecem zaten. Eşim dün dedi üste geç öyle deneyelim tamam dedim ama eşim boşalmisti diye beklemedik artık. Dışarda işi vardı duş aldı gitti hemen.bugün üstte deneyecem. Aparatla üstte olacak sekilde calisacam bugün.

Canım sen esinden daha cesaretlişin. Bence sen üstte ol çünkü üstte her şey senin elinde oluyor. Sen yavaş yavaş alırsın. Esin Biraz ürkek sana birşey olması dan korkuyor. Bende aynı şeyleri yaşadım ve ben üstte yendim. Bugün bu şekilde dene kesinlikle yeneceksin

Inşallah cnm.eşim ürkek evet. Ben aparatı alıyorum yanında hem de hiç zorlanmadan yapıyorum bana aciyarak bakıyor sanki benim canım çok yaniyomus oluyomusum gibi :)hayırlısı olur inşallah dua edin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…