Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşaallah en kısa zamanda onu da başarırsın
İdollerim var bu syfada sende onlardansın :))

Canim merhaba oncelikle tebrik ederim darisi hepimizin basina. Hera klinikte parmak egzersizini nasil yaptiriyorlar bana ayrintili aciklaman mumkun mu? (Ozeldende olur) 4500 6000 lira para vermem mumkun degil ilk kez hic bi egzersiz yapmadan esimin serce parmagini tamamen aldim ama bi yere geldiginde yanma ve aci hissediyorum. Sen nasil tedavi oldun tavsiye verebilir misin ? Yardimci olursan cok mutlu olurum.

Yenen arkadaşlar lütfen yardimci olun.
13 cm aparati artık cok rahat alıyorum esli denemeye gectik ama eşim bir türlü konsantre olamıyor.tam erkesiyon olamıyor,normalde asla boyle bir sorunu yok ama tam deneme yapacagimiz zaman olmuyor.
Normal sekilde on sevismeyle yapmak istiyor,bende o sekilde korkuyorum egzesiz yapalim 13 cmyi cikarip hemen pns aliyim diyorum.ama o anda malesef hazir olamiyor, nasil yapmamiz lazim hem egzersiz yapip hem esimi nasil motive edebilirim.nolur akil verin bana

Canim o an yapma egzersiz yakinlasmadan yap sonra onu yanina çağır ben 11cmle yendim sen hayli hayli hazirsin penis okadar zor degil aparat kadar. Eminim rahatca alırsın

Canım bende de kan gelmedi. Sancı bende de oldu ama oyle dayanılmaz veya fazla bi sanci değildi

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm eğer gidersen burdan yazarmısın bende orayı merak ediyorum

Cem keçe nin vajinismusun üstesinden gelmek kitabını okuyan var mı ise yarayan yada????

ben okuyorum şuan çok güzel bilgiler veriyor ve yönlendiriyor, çok çeşitli egzersizler var bizim burda konuştuğumuz parmağıda anlatıyor.daha hepsi bitmedi ama psikoloji açısından çok faydalı geldi bana ayrıca dediği herşeyi uygyluyorum rahatlamayı falan da anlatıyor.

Tabi muhakkak gidersem hangi Dr olursa yazacağım fayda gorursem tavsiye ederim.iznim bi hafta daha ertelendi: ( o arada olmazsa bi Dr a gidecem ama çok kararsizim kararsizim kime gidecegim

Canım sana tavsiyem üstte yap... seninle aynı durumdayız ikimizde korkmuyorduk egzersizleride yaptık aynı senin eşin gibi benim eşimde korkuyor bana bir şey olacak sanıyor aynen bende senin gibi onun yanında 12 cm lik aparat yaptım ben üsteyken penisi alıp tam üstüne bacaklarımı yavaş yavaş açarak dik oturdum üsteyken tamamaını alabildim eminim sende alırsın misyonerde de yine iş bana düştü penisi ben yerleştirdim ama dibine kadar itemiyoruz birazı dışarda hala öyle bakalım gün geçtikçe ilerleyecek diye düşünüyorum yani misyonerde benim eşimde ürkek davranıyo vajinal bölge konusunda hassas çok dokunamıyo bile sende ilk baştan beri düşündüğüm vaji değilsin yada ilk aşamasıdyık senin anlattıklarında aynı benim eşimi görüyorum biz cesaretliyiz eşlerimiz ürkek aynı aşamalardn geçiyoruz ... ilk evlendiğimizde ben hazırdım eşim dediki vucudumuz birbirine alışsın dedi ve yüzeysel ilişki hep sürdü ben yendim çok şükür ama daha tam rayına girmedi inşallah girer isteksizliği de aşarım inşallah biraz isteksizlik var bende o nedenle sık deneyemiyoruz, sana tavsiye üst pozisyonda cesurca dene sakın korma aldıktan sonra penisi dik otur tam al içine eşini telkin et ben öyle yapmaya çalışıyorum iş bize düşüyo...

Tam cnm öyle yapacam. Üstte olunca rahat alınıyor mu.ben zaten egzersizleri yaparken hiç zorlanmadim ben vajinismus olamam dedim hep kendi kendime. Kesinlikle elimden dolayi olmadı bizimki. Morali bozulmasın diye ona bişey demiyorum ama zar giderken kan geldi peçeteye silip gösterdim inan ona bile bakamadı üçkağıtçı resmen.sanki ölecek misim gibi davranıyor. Beni en baştan cesaretlendirseydi çok rahat olurdu eminim artık. Çocuk düşününce yaparız deyip erteledik bundan sonrası iyi olur inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun cnm.

Kızlar eşli deneme yaptık ama oldu mu olmadı mı bilmiyorum.yani ben hiç bişey hissetmedim. Aparat çalışırken baskı hissediyorum deneme de hiç öyle bişey hissetmedim. Eşim oldu dedi ama sadece bir kere sanki biraz girdi gibi hissettim.bu nasıl is anlamadim bişey. Olup olmadigini bile bilmiyorum. Tam girecekken eşim de ereksiyon sorunu oluyor ne yapabiliriz bunun için. Ereksiyonu kaybetmese 1 dk daha kalsa öyle olacak ama bu şekilde olmuyor. Ben elimden geleni yaptım 13 cm alıyorum daha ne yapayım. Bu ereksiyon sorununu nasıl cozecez bilmiyorum moralim çok bozuldu. Üstte deneyeyim dedim onda da huylandi falan bişeyler yaptı alamadım zaten aparat kadar sertte değildi olmadı. Kızlar ne olur bir akıl verin.yenen arkadaşlar penisi aparat gibi hissedebiliyor musunuz. Baskı oluyor mu yani.ben neden bişey hissetmedim ne yapayım bu durumda.

Aynen cnm bizimkide öyle, hatta bana inşallah kan gelmez dedi çünkü korkuyo kandan tiksiniyo da olabilir eşlerimize pskolojik destek verecegiz ya biz yapacagız olmuyosa yardım yolları arayacağız başka çare yok.... Evet cm üstte çok korkardım dik bir şekilde onu alabiliyo olma fikri yani dik penisin üzerine oturup alma fikri beni ürkütüyordu ama inan çok basit penise aparat gibi bakıyorsun kontrol sende ve egzersizlerden bildiğin için yönünüde iyi ayarlıyorsun bu nedenlede hoop hemen giriyo ve dibine kadar oturabiliyosum baskı ve doluluk hissediyorsun sadece acı sıfır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…