- 15 Aralık 2015
- 458
- 336
- 23
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.661
İnşaallah en kısa zamanda onu da başarırsınEvet oluyor cnm.aşama aşama.ben aparatları hazirladigimda bir kaç tane yaptım boy boy. En büyüğü 10 cm di.bigün girişe getirdim hafif ittirdim ben bunu nasıl yapacam dedim mümkün değil. Ama sırayla gidince çok rahat oluyor. 9 cm beni biraz zorlamisti 10 cm de zorlanmadim hiç. Şu an 13 cm alıyorum ama en başlarda hayaldi benim için. Çok şükür oldu.eşli denemeui de basarsaydim hayirlisiyla. Allah herkesin yardımcısı olsun. Emekler boşa gitmez inşallah.
Allah razı olsun canım :)İnşaallah en kısa zamanda onu da başarırsın
İdollerim var bu syfada sende onlardansın :))
Canim merhaba oncelikle tebrik ederim darisi hepimizin basina. Hera klinikte parmak egzersizini nasil yaptiriyorlar bana ayrintili aciklaman mumkun mu? (Ozeldende olur) 4500 6000 lira para vermem mumkun degil ilk kez hic bi egzersiz yapmadan esimin serce parmagini tamamen aldim ama bi yere geldiginde yanma ve aci hissediyorum. Sen nasil tedavi oldun tavsiye verebilir misin ? Yardimci olursan cok mutlu olurum.Durumun varsa hera canım ben orada yendim. Çok ödedim ama gitti bileziklerm ama umrumda değil. Amaaa daha uygun yerler dw var tabi sanırım ama güven içine sinsin. Fallus ile bepantholle çalışıyorsun ama mesela benim duvar yüksek kenarlı oldugu icin operasyon da yaptı. Şart değil dedi ama yaparsam rahat olur dedi ilişki. Oldum. Buradaki arkadaşlarında desteği ile yendim. Önemli olan yenmen kendiniz yapamıyorsanız yardım alın derim. Bilezik tatil hepsini feda ettim. Değdi...Rabbim yardımcın olsun
Canim o an yapma egzersiz yakinlasmadan yap sonra onu yanina çağır ben 11cmle yendim sen hayli hayli hazirsin penis okadar zor degil aparat kadar. Eminim rahatca alırsınYenen arkadaşlar lütfen yardimci olun.
13 cm aparati artık cok rahat alıyorum esli denemeye gectik ama eşim bir türlü konsantre olamıyor.tam erkesiyon olamıyor,normalde asla boyle bir sorunu yok ama tam deneme yapacagimiz zaman olmuyor.
Normal sekilde on sevismeyle yapmak istiyor,bende o sekilde korkuyorum egzesiz yapalim 13 cmyi cikarip hemen pns aliyim diyorum.ama o anda malesef hazir olamiyor, nasil yapmamiz lazim hem egzersiz yapip hem esimi nasil motive edebilirim.nolur akil verin bana
Eserdag i araştırdım 4500-6500 diyor ona gidecektik en son çare şimdi bide minel klinik varmış 1650 TL ben önce minel kliniği denemek istiyorum hiç Dr düşünmüyordum ama yaşım geçiyor bebek için ve 2yil olacak evleneli artık kesin çözüm lazım.
Cem keçe nin vajinismusun üstesinden gelmek kitabını okuyan var mı ise yarayan yada????
Kızlar biz dün eşli deneme yaptık ama başarılı olmadı malesef.eşim ürkek bu konuda olmayacak gibi düşünüyor sanırım. Başarıli olamayinca 12 cm aparat aldım girişe koydum eşim hafif bastırdı hemen girdi zaten.aaa ne kadar kolaymis tamam anladım dedi.sanırım biraz cesaretlendi. Bana bişey olur canım yanar diye korkuyor. Bak dedim aparat ne kadar büyük ve cok rahat alıyorum hiç acimiyor bişey olduğu yok rahat ol biraz dedim evet haklısın tamam falan dedi ama bilmiyorum inşallah başarılı oluruz.ben her ihtimale karşı aparatı 13 cm yaptım dün biraz çalıştım bugün yine çalışıp akşam denemek istiyorum. Ben üste geçsem acaba daha mı kolay olur.eşim misyonerde ya çok ürkek davranıyor ya da çok acele ediyor o zaman da ben panik oluyorum. Aparatı çok rahat almama rağmen eşli denemede biraz baskı hissettim sanki kasildim gibi hissettim. Ustte de sanki ben rahat edemem alamam gibi hissediyorum.bugün aparatla sanki ben ustteymisim gibi calisacam biraz.bir kere basarili olsam esli denenede emjnim gerisi gelecek.eşim de ben de cesaretlenecez.Sizce ne yapayım bana fikir verin kızlr.
Tam cnm öyle yapacam. Üstte olunca rahat alınıyor mu.egzersizleri hep oturaraj ve sirt ustu yatarak yaptım. Dün üstte olacak sekilde egzersiz yaptim ama aparatı kendim itiyorum biraz zor geldi bana.ustteyken itebiliyor mu insan. zaten egzersizleri yaparken hiç zorlanmadim ben vajinismus olamam dedim hep kendi kendime. Kesinlikle elimden dolayi olmadı bizimki. Morali bozulmasın diye ona bişey demiyorum ama zar giderken kan geldi peçeteye silip gösterdim inan ona bile bakamadı ici gittiı resmen.sanki ölecek misim gibi davranıyor. Beni en baştan cesaretlendirseydi çok rahat olurdu eminim artık. Çocuk düşününce yaparız deyip erteledik bundan sonrası iyi olur inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun cnm.
Ben internetten bulabilmistim 2 kitabi var cem kecenin vajinismusla ilgili ikisinide aldim umarim isine yarar :)Aksam akşam kalktim d&r a gittim bir umut kitabı bulabilir miyim diye yokmus ama getirtecekler ins faydası olur bana da:)
Canım o noktada ıkın. O noktadan sonra zaten ne kadar girerse girsin hiç ağrı hissetmeyeceksin.Kizlar esinizle parmak denemesi yaparken bi noktaya kadar gelince neden acima ve yanma oluyor o noktayi nasil astiniz yardimci olabilir misiniz?
Tam cnm öyle yapacam. Üstte olunca rahat alınıyor mu.ben zaten egzersizleri yaparken hiç zorlanmadim ben vajinismus olamam dedim hep kendi kendime. Kesinlikle elimden dolayi olmadı bizimki. Morali bozulmasın diye ona bişey demiyorum ama zar giderken kan geldi peçeteye silip gösterdim inan ona bile bakamadı üçkağıtçı resmen.sanki ölecek misim gibi davranıyor. Beni en baştan cesaretlendirseydi çok rahat olurdu eminim artık. Çocuk düşününce yaparız deyip erteledik bundan sonrası iyi olur inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?