- 15 Aralık 2015
- 458
- 336
- 23
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.641
Bence sen bugün kesinlikle başaracaksın kendine güven ve bugün çöz bu işi artık mutluluk başlasınCanim bugün ki denemede ilk olarak üstte deneyecem zaten. Eşim dün dedi üste geç öyle deneyelim tamam dedim ama eşim boşalmisti diye beklemedik artık. Dışarda işi vardı duş aldı gitti hemen.bugün üstte deneyecem. Aparatla üstte olacak sekilde calisacam bugün.
Ayy inşallah canım hissediyorum ama olacağını. Ben ilk baştan böyle bir rahatsızlığım olduğunu bilseydim hiç 8 ay beklemezdim. Allah a şükür cesaretliyim ama çok tecrubesisiz ikimiz de.ben eşimden daha cesaretliyim. Ama sıkıntı ondan kaynaklı olsaydı benim yapmaya çalıştığım şeyleri o yapsaydi belki ben de ona kiyamazdim. Canım yanacak diye aklı çıkıyor biliyorum ben onu sakinlestirmeye çalışıyorum hep.Bence sen bugün kesinlikle başaracaksın kendine güven ve bugün çöz bu işi artık mutluluk başlasın
Tabi öyle canım. İlk defa yaptığımız bişey sonuçta tecrübesiz olmak normal. Sen kendine güven gerisi gelecek inş. Hadi inş darısı başıma 12 cm alsam hiç beklemem inan ki benAyy inşallah canım hissediyorum ama olacağını. Ben ilk baştan böyle bir rahatsızlığım olduğunu bilseydim hiç 8 ay beklemezdim. Allah a şükür cesaretliyim ama çok tecrubesisiz ikimiz de.ben eşimden daha cesaretliyim. Ama sıkıntı ondan kaynaklı olsaydı benim yapmaya çalıştığım şeyleri o yapsaydi belki ben de ona kiyamazdim. Canım yanacak diye aklı çıkıyor biliyorum ben onu sakinlestirmeye çalışıyorum hep.
Insallah cnm.sen şimdi kaç cm desin. Ben egzersiz ilk başladığımda burda 12 13 cm den bahsediliyordu. Evde deodorant sisesini olurum tam 13 cm.gözlerim firlayacakti resmen ben bunu nasıl yapacam diye. Şimdi 13 cm alıyorum çok şükür. Zamanı gelince oluyor. Inşallah sen de yaparsın cnm.sabırlı ol.10 cm bile benim için hayaldi şimdi çocuk oyuncağı :)Tabi öyle canım. İlk defa yaptığımız bişey sonuçta tecrübesiz olmak normal. Sen kendine güven gerisi gelecek inş. Hadi inş darısı başıma 12 cm alsam hiç beklemem inan ki ben
Canım ben şimdi 9.5 tayım da çok yavaş ilerliyorum yoğunlaşanıyorum bi türlü en son bi hafta önce egzersiz yaptım. Yapsam ilerliycem belki ama hep bişeyler çıkıyo. İki aydır hala egzersiz yapıyorum gene regl dönemim geldi.Insa
Insallah cnm.sen şimdi kaç cm desin. Ben egzersiz ilk başladığımda burda 12 13 cm den bahsediliyordu. Evde deodorant sisesini olurum tam 13 cm.gözlerim firlayacakti resmen ben bunu nasıl yapacam diye. Şimdi 13 cm alıyorum çok şükür. Zamanı gelince oluyor. Inşallah sen de yaparsın cnm.sabırlı ol.10 cm bile benim için hayaldi şimdi çocuk oyuncağı :)
Ne güzel ya maşaallah 13cmInsa
Insallah cnm.sen şimdi kaç cm desin. Ben egzersiz ilk başladığımda burda 12 13 cm den bahsediliyordu. Evde deodorant sisesini olurum tam 13 cm.gözlerim firlayacakti resmen ben bunu nasıl yapacam diye. Şimdi 13 cm alıyorum çok şükür. Zamanı gelince oluyor. Inşallah sen de yaparsın cnm.sabırlı ol.10 cm bile benim için hayaldi şimdi çocuk oyuncağı :)
Evet cnm ben de çok düzenli yapamamistim bir gün yapiyosam 3 gün ara veriyodum. Egzersiz yapmak itici geliyor bu yüzden insan bi bahane bulup erteliyor hep.zaman ayırıp bitirmeye çalış cnm.uzadıkça insan daha da tiksiniyor.Canım ben şimdi 9.5 tayım da çok yavaş ilerliyorum yoğunlaşanıyorum bi türlü en son bi hafta önce egzersiz yaptım. Yapsam ilerliycem belki ama hep bişeyler çıkıyo. İki aydır hala egzersiz yapıyorum gene regl dönemim geldi.
Evet oluyor cnm.aşama aşama.ben aparatları hazirladigimda bir kaç tane yaptım boy boy. En büyüğü 10 cm di.bigün girişe getirdim hafif ittirdim ben bunu nasıl yapacam dedim mümkün değil. Ama sırayla gidince çok rahat oluyor. 9 cm beni biraz zorlamisti 10 cm de zorlanmadim hiç. Şu an 13 cm alıyorum ama en başlarda hayaldi benim için. Çok şükür oldu.eşli denemeui de basarsaydim hayirlisiyla. Allah herkesin yardımcısı olsun. Emekler boşa gitmez inşallah.Ne güzel ya maşaallah 13cm
Şuan benim için 10cm hayal...
Ama olucak inşaallah :)
Ne biliyim canm ya yok misafir yok iş yok temizlik yok hastalık günler geçip gidiyo işte. İnş en kısa zamanda aşarım. Bi haydar dümenin reçetesini deniyim diyorum ama bilmiyorum belki işe yararEvet cnm ben de çok düzenli yapamamistim bir gün yapiyosam 3 gün ara veriyodum. Egzersiz yapmak itici geliyor bu yüzden insan bi bahane bulup erteliyor hep.zaman ayırıp bitirmeye çalış cnm.uzadıkça insan daha da tiksiniyor.
Ben okudum canım. Detaylı bi şekilde anlatıyo herşeyi. İşi sıkı tutup egzersizi yaparsan işe yarayacak bi kitap bence. Ama benim açımdan hep bildiğim şeyler olduğu için sıkıcı gelmiştiCem keçe nin vajinismusun üstesinden gelmek kitabını okuyan var mı ise yarayan yada????
Dene cnm aklında kalmaz en azından denedim dersin inşallah derman olur sana.Ne biliyim canm ya yok misafir yok iş yok temizlik yok hastalık günler geçip gidiyo işte. İnş en kısa zamanda aşarım. Bi haydar dümenin reçetesini deniyim diyorum ama bilmiyorum belki işe yarar
Ben okudum canim ancak calismalarin hic birini yapmadigim icin bir ise yaramadi bende. Bilgilendirici bir kitap. Uzun zamandir vajinismusum dun gece tekrar denedik husran aglaya aglaya yataktan ciktim bu gun tekrar denedik esim serce parmaginin hepsini soktu daha once egzersiz yapmadim her sey kafa da bitiyor ama icim cok rahatladi bundan sonra da kitapda okudugum seyleri yapmya baslicam.Cem keçe nin vajinismusun üstesinden gelmek kitabını okuyan var mı ise yarayan yada????
İnşallah canım sağolDene cnm aklında kalmaz en azından denedim dersin inşallah derman olur sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?