Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

"Zinaya yaklaşmayın! O; hayasızlık, çirkin, aşağı bir iş, kötü bir yoldur." [İsra 32]

"Müminlere söyle, harama bakmasınlar ve avret yerlerini haramdan korusunlar!" [Nur 31, 32]

"Fuhşun açığına da, gizlisine de yaklaşmayın!" [Enam 151]

"Allah indinde zinadan büyük günah yoktur." (Hadis-i Şerif)

"Sizin için en çok korktuğum şey zinadır." HŞ

"Zina etmeyin, kadınlarınızın cazibesi [güzelliği, çekiciliği, albenisi]ve sevgisi gider, soğukluk başlar." HŞ

"Rüyamda, heladaki necaset gibi pis kokan kimseler gördüm. Sonradan bunların zina edenler olduğunu öğrendim." HŞ

"Zina fakirliğe yol açar." HŞ
"Gençliğini zinadan koruyan [mümin] Cennete girer." HŞ

Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) buyurmuşlar:
"Kim kötü ve çirkin bir iş görürse onu eliyle düzeltsin; eğer buna gücü yetmiyorsa diliyle düzeltsin; buna da gücü yetmezse, kalben karşı koysun. Bu da imanın en zayıf derecesidir"
Bilenin bilmeyeni uyarması gerektiğinden bende Zina eden kardeşlerimizi Allah rızası için uyarmak istedim yapmayın katdeşim!
5 dakika bir zevk için ebedi hayatınızı;ahiretinizi yakmayın heba etmeyin değmez!

Bence sen bugün kesinlikle başaracaksın kendine güven ve bugün çöz bu işi artık mutluluk başlasın

Bence sen bugün kesinlikle başaracaksın kendine güven ve bugün çöz bu işi artık mutluluk başlasın
Ayy inşallah canım hissediyorum ama olacağını. Ben ilk baştan böyle bir rahatsızlığım olduğunu bilseydim hiç 8 ay beklemezdim. Allah a şükür cesaretliyim ama çok tecrubesisiz ikimiz de.ben eşimden daha cesaretliyim. Ama sıkıntı ondan kaynaklı olsaydı benim yapmaya çalıştığım şeyleri o yapsaydi belki ben de ona kiyamazdim. Canım yanacak diye aklı çıkıyor biliyorum ben onu sakinlestirmeye çalışıyorum hep.

Kızlar bikaç kez dr a gittim ve zarımın kalın olduğunu söylediler. En son gittiğim de öyle dedi esin biraz zorlarsa olur dedi ve uyuşturucu bi sprey verdi. Sprey kullanmadım dün emla kremle denedim olmuyo,azcık ucu giriyo gerisi girmiyo önünde engel var gibi ve sabah aparatlarla çalışırken küçük boylar yani 9 a kadar girdi ama büyük olan girmedi ve eşimle denerkenki gibi engel var gibi oldu ve kanadı. Napim bu zarı aldirayim mi, kesinlikle esinle yapamazsın demediler esin biraz zorlarsa olur dediler ama olmuyo girmiyo. Var mı kalın zarı olup aldiran ameliyat olan acaba

Tabi öyle canım. İlk defa yaptığımız bişey sonuçta tecrübesiz olmak normal. Sen kendine güven gerisi gelecek inş. Hadi inş darısı başıma 12 cm alsam hiç beklemem inan ki ben

Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) buyurmuşlar:
"Kim kötü ve çirkin bir iş görürse onu eliyle düzeltsin; eğer buna gücü yetmiyorsa diliyle düzeltsin; buna da gücü yetmezse, kalben karşı koysun. Bu da imanın en zayıf derecesidir"

Bilenin bilmeyeni uyarması gerektiğinden bende Zina eden ( nikahı olmayan kişiyle birlikte olan) kardeşlerimiz var sayfamızda.
Allah rızası için uyarmak istedim yapmayın kardeşim!
5 dakika bir zevk için ebedi hayatınızı;ahiretinizi yakmayın heba etmeyin değmez!

Insa
Tabi öyle canım. İlk defa yaptığımız bişey sonuçta tecrübesiz olmak normal. Sen kendine güven gerisi gelecek inş. Hadi inş darısı başıma 12 cm alsam hiç beklemem inan ki ben
Insallah cnm.sen şimdi kaç cm desin. Ben egzersiz ilk başladığımda burda 12 13 cm den bahsediliyordu. Evde deodorant sisesini olurum tam 13 cm.gözlerim firlayacakti resmen ben bunu nasıl yapacam diye. Şimdi 13 cm alıyorum çok şükür. Zamanı gelince oluyor. Inşallah sen de yaparsın cnm.sabırlı ol.10 cm bile benim için hayaldi şimdi çocuk oyuncağı :)

Canım ben şimdi 9.5 tayım da çok yavaş ilerliyorum yoğunlaşanıyorum bi türlü en son bi hafta önce egzersiz yaptım. Yapsam ilerliycem belki ama hep bişeyler çıkıyo. İki aydır hala egzersiz yapıyorum gene regl dönemim geldi.

Dun dr saygın i ve bugunde Dr Ulusoy u aradim ama bu vajinismus klinikleri hiç samimi gelmiyor bana esimde diyo surekli güven vermeye çalışıyorlar diyo ama aslında çok samimiyetsizler gibi mesele para değil ama gidince cozemezlerse psikolojimiz ve evliligimiz kotu etkilenecek emin ellere teslim etmem lazım kendimi ins bir an önce cozeriz Rabbim buyuk hepimize tez zamanda bu sıkıntıyı atlatmayı nasip etsin

Ne güzel ya maşaallah 13cm
Şuan benim için 10cm hayal...
Ama olucak inşaallah :)

Evet cnm ben de çok düzenli yapamamistim bir gün yapiyosam 3 gün ara veriyodum. Egzersiz yapmak itici geliyor bu yüzden insan bi bahane bulup erteliyor hep.zaman ayırıp bitirmeye çalış cnm.uzadıkça insan daha da tiksiniyor.

Ne güzel ya maşaallah 13cm
Şuan benim için 10cm hayal...
Ama olucak inşaallah :)
Evet oluyor cnm.aşama aşama.ben aparatları hazirladigimda bir kaç tane yaptım boy boy. En büyüğü 10 cm di.bigün girişe getirdim hafif ittirdim ben bunu nasıl yapacam dedim mümkün değil. Ama sırayla gidince çok rahat oluyor. 9 cm beni biraz zorlamisti 10 cm de zorlanmadim hiç. Şu an 13 cm alıyorum ama en başlarda hayaldi benim için. Çok şükür oldu.eşli denemeui de basarsaydim hayirlisiyla. Allah herkesin yardımcısı olsun. Emekler boşa gitmez inşallah.

Ne biliyim canm ya yok misafir yok iş yok temizlik yok hastalık günler geçip gidiyo işte. İnş en kısa zamanda aşarım. Bi haydar dümenin reçetesini deniyim diyorum ama bilmiyorum belki işe yarar

Cem keçe nin vajinismusun üstesinden gelmek kitabını okuyan var mı ise yarayan yada????
Ben okudum canim ancak calismalarin hic birini yapmadigim icin bir ise yaramadi bende. Bilgilendirici bir kitap. Uzun zamandir vajinismusum dun gece tekrar denedik husran aglaya aglaya yataktan ciktim bu gun tekrar denedik esim serce parmaginin hepsini soktu daha once egzersiz yapmadim her sey kafa da bitiyor ama icim cok rahatladi bundan sonra da kitapda okudugum seyleri yapmya baslicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…