Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cnm akşam denedik olmadı eşim disardaydi geç geldi ondan mi acaba.ya ereksiyon olmada sorun yok aslinda hemen oluyor ama ben girişe getiriyorum tam gireceği zaman kaybediyor ereksiyonu. Kısa sürede tekrar oluyor ama tekrar girişe gelince aynı sorun. Dün sanki biraz oldu.gibi hissettim ama aparat gibi değildi. 1 dk öyle kalabilse hemen olacak eminim. Doktora git belki küçücük bir ilaçla bile sorun çözülür dedim ama evet demedi bilmiyorum deneyecez sürekli olur inşallah. Benlik bişey olsa asla pes etmem ugrasirim ama bu durumda elim kolum bağlı ne yapayım.

Evet cnm anlıyorum eşininki psikolojik, bizim ki biraz uzayınca öle oluyo ama normalde ön sevişme ve akışına bırakmak lazım kafanızda ikinizde hiç bişi düdüşünmemeniz lazım böle yapmalıyız ben böyle yapmaya çalışacağım...
ben de senin gibi aynı dertten yakınırken biri tavsiye etmişti devlet hastanelerinde de varmış cinsel işlev bozuklukları diye bir bölüm onu araştır istersen eşini çok anlayışlı olma uzatamasın bu durumu tabi küstürmede inceden hallatmeye çalış bence...

Slm canim Ben eserdag da tedavi oldum hem onlarin sayesinde hem kendi cabanla olan bisey sadece onlarin elinde olan bisey degil tedavi süreci 3 veya 4 gün sürüyo ama tabiki hersey senin azminle oluyo Ben 1ay da yendim klinikte apparat larla nasil yapildigini gösterdiler ve Benim apparatlari rahat yapabilmem 1 ay sürdü tabiki önce 3 gün diyorlar evet 3 günde apparat yapiyosun bi sekilde ama Benim icin kolay olmadi hayalkirikligi da vardi ama pes etmedim tedavi bitikden sonra hergün calistim ve basardim ve buarada apparat yapan herkes Dr gitsin gitmessin sonunda kesinlikle basari var uzun sürse bile yeterki yapsin Ben Apparat yapamadigim icin son care doktora gitmekti nasil oldugunu ögrenince gerisi geliyo

Kızlar yenenler bana bi yardım edin lütfen eğzersiz yapıyorum ama eşli denemede tıkandım kaldım.Daha yanaştırmadan kasılmalarım başlıyor önerebileceğiniz birşey varmı

Cnm peki hangi pozisyonda yendin, misyoner pozisyonda rahat yapabiliryormusun? hera da seninle daha çok ilgilenmeleri gerekti neden peşini bıraktılar ki haklısın doktorlar sadece aracı bu psikoloji işi çünkü biyolojik olarak her şey ayarlı bir düzen var ve biz bu düzene psikolojimizle engel oluyoruz herkes sonuçta kendisi yenşyo yeterki buna inansın..

Canim ya bende ayni dertten yakiniyorum 1 haftadir.bende aparattta artik 13 cmyi o kadar kolay aliyorumki.
Eşimle deneme yapmak istiyoruz ama 2dir husran oldu,ben aparattan sonra hemen pns almak istiyorum ama esim hazir olamiyor dogal olarak.onunda hazir olmasi icin belirli bir on sevisme lazim tabi o zamanda icimde aparat varken onu motive edemiyorum. Yani oda tam ereksiyon olamiyor bende su aralar biraz karamsarim nasil yapicaz bilmiyorum.tam hazir olsa hemen bitecek is biliyor ama olmuyor

ben biraz aceleye getiriyorum sanırım. Eşim geç geliyor ben de deneme yapalım diyorum acele edip hadi tamam olsun bikere yapalım ne oluyorsa olsun gibi düşünüyorum ondan olmuyor heralde.

Canim keçiboynuzu iyi geliyormuş diye duymuştum internetten de baktım oni kaynattim şimdi akşam icirecem bakalım inşallah başarılı olacaz ben eşimi çok olumsuz etkiliyorum bunun farkındayım artık daha pozitif olmaya çalışıcam.

Aynen bende sanki adama aparat muamelesi yapiyorum,hazir ol 13den sonra hemen seni alacgim diyorum.sanki adam robot 14 saat ereksiyon halinde geziyor.bende ona ayip ettigimi anladim ve aryik daha dikkayli olacagim.peki canim sen hemen egzersiz sirasindami pns aldin,yoksa once egzersiz yapip biraz zaman gectikten sonrami denedin.
Nasil yapacagimi bilemedim ben istiyorumki hemen 13 cm sonrasi onuda aparat gibi aliyim ama oda olmuyor işte

Ben üstde sirtim dönük yendim ve apparati o sekildede önce yaptim sonra yatak kenarinda oldu bir süre sonra alistik Benim 1 hafta iznim vardi ve 3 gün sonrA tedavin bitdi dediler gidecek zamanim yoktu zaten orda ilk bastA kendileri gösteriyo nasil Apparat kullandigini yalniz birakiyorlar kendin yapiyosun tabiki yapamassan gelip tekrardAn yapiyo bende geri evde hergün calistim yani senin de dedigin gibi kendi azmin le yeniyosun yeterki umutsuz olma

Cnm önce egzersiz yapıyorum sonra eşimi çağırıyorum biraz yakinlasma oluyor sonra deniyoruz tabu malesef olmuyor

Canim sen egzersiz yapınca ordaki kasları zaten gevsetmis oluyorsun bir kaç dakika zaman geçse de bişey olmaz. Orası hep açık zaten sadece kasiyoruz.biraz yakinlasip öyle dene bence

Canim sen egzersiz yapınca ordaki kasları zaten gevsetmis oluyorsun bir kaç dakika zaman geçse de bişey olmaz. Orası hep açık zaten sadece kasiyoruz.biraz yakinlasip öyle dene bence
Haklisin canim ama sanki öyle daha iyi olacak hissi var kahretsin ki.bide dedigin gibi yapıyım belki dahada rahat olurum

Kızlar kafama bisey cok takılıyor yaa, benim girişi 1 - 2 cm geçince , Bi büyük tomurcuk gibi bisey var , o siz de de var mı , ben mi abartıyorum acaba , tam gevseyemiyomuyum, o yüzden mi boyle hissediyorum

Kızlar kafama bisey cok takılıyor yaa, benim girişi 1 - 2 cm geçince , Bi büyük tomurcuk gibi bisey var , o siz de de var mı , ben mi abartıyorum acaba , tam gevseyemiyomuyum, o yüzden mi boyle hissediyorum
Cnm ben aparatla çalışınca öyle bişey yasamadim hiç kasiyorsun sanırım. Kendini rahat bırak ikın bol bol.

O zaman 3 günde kesin çözüm demesinler hepsi para tuzağı olmuş bizim gibiler üzerinden para kazanmaya çalışıyorlar yazik saygın bey bana şey dedi bana gelin diye demiyorum ama heraya gitmeyin herkese 3gun diyorlar tedavi edemedikleri bir suru hasta var dedi benimde bi adetin bitmedi bitsin denicem diyordum eşim şehir dışına gidiyor iş nedeni ile hep tam olacakken birseyler oluyor olmaması için bu arada cem keçe nin videolarını izledim süper tavsiye ederim

23mayis haftası Dr a gidecem eğer olmazsa o zamana kadar iyi yada kötü muhakkak buraya gidince Dr ismi yazicam ins aslında Ulusoy da II gibiydi telefonda konuşurken pazarlamacı gibi konuşmadı ama gün içinde fırsat bulursam cem keceyi aricam o ilgileniyor mu bilmiyorum ama tavsiye edeceği Dr istiyorum

Doktor soran arkadaşlar bende aparatı kendim yapamıyordum. İnternetten sipariş vermiştim 4boy. Aldım apartalarımı daha önce gittiğim kadın dogum doktoruna anlattım durumu rica ettim yardımcı oldu. Ben kendim onun yanında yaptım o da destek oldu sagolsun.
Sizde böyle yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…