Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet cok haklisin 3 gün kesin cözüm diyorlar neden cünkü 3 günde zaten apparatlari yapiyosun ve gercekten cok basaran var ama sonrasi önemli orda destekle olup evde olmuyo bagzen birde dogru ümitlerle gidiyosun son carem diyosun olmayinca cok büyük hayal kirikligi oluyo sadece pes etmiyeceksin herseye ragmen yinede Allah razi olsun onlardan neden onlar olmasaydi Apparat yapamiyacaktim cünkü asla yapamazdim burda Apparat yapanlar kendi baslarina cok sansli sonunda olacak o gün gelecek Ben kesinlikle demiyorum doktora gittim basardim halde gidin diye cünkü parmak olsun Apparat olsun yapan kisiler iliski henüz olmasa bile 90% zaten yenmis sayilir

Kızlar çok şükür biz de başardık az önce. Rabbime sonsuz şükürler olsun.o kadar kolay oldu ki anlamadım desem yeridir git gel de yaptık. sonlara doğru eşim çok hızlandı gitgelde bir tek o zaman biraz zorlandım çok baskı hissettim bosal hemen çık dedim. O kadar mutluyum ki darısı tüm bu sıkıntıyı çekenlere.yenen herkes gibi ben de diyorum bumuymus yani geçen onca zamana o stresli günlere yazık. Aslında biz dün basarmisiz ama kolay oldu diye ben anlayamadım eşim oldu dedi ama ben bişey hissetmedim dedim.bugün git gel yapınca iyice emin oldum olduguna. Aparat buna göre gerçekten zormuş ben aparatla kiyasladim diye hissetmedim demek.kızlar ben hep burda takipte olacam zaten isteyene yardimci olurum. Dua edin bir an önce hamile kalıp anne olayım çok istiyorum artık.burda bana yardımcı olan tüm kardeslerime de çok çok teşekkür ederim Allah hepinizden razi olsun.

Cokk sevindim canim tebrik ederim,kendim basarmis gibi sevindim:) ben de regl girdi araya ondan once 12yi alabiliyordum. Bakalim regl bitsin diye bekliyorum esimle denemek icin gözümü kararttim artik okadar cok yeni hamile haberi duydum ki icime oturuyor hepsi.. Insallah hepimiz hayirli vakitte saglikla hamile kalip dogumlarimizi yapabiliriz

Yenen arkadaşlara soruyorum,biz 1 ay oldu yeneli ama bende hala hiç bir zevk hissetmiyorm,sizde de oluyor mu öyle ya da bi süre sonra mı olmaya başlyr,aklıma çok takılıyor bu konu.. Hep böyle mi olcak

Tebrik ederim arkadaşım çok çok sevindim :)
Darısı başımıza :)

Hey masallh canim ya ne mutlu size.nasil noldu misyonerdemi yaptiniz,bide oncesinde nasil hazirlandin egzersiz falan yaptinmi canım

Merhaba arkadaşlar vajinismusu görünce hemen atladım :) çünkü 1 yıl önce bende vajinismustum malesef ama yendim. 26 yaşındayım 2 buçuk senelik evliydim ve artık doktora gittik. Şimdi de hamile kalmaya çalışıyorum :))Sormak istediğiniz olursa cevaplayabilirim çok iyi anlıyorum sizi

Yenen arkadaşlara soruyorum,biz 1 ay oldu yeneli ama bende hala hiç bir zevk hissetmiyorm,sizde de oluyor mu öyle ya da bi süre sonra mı olmaya başlyr,aklıma çok takılıyor bu konu.. Hep böyle mi olcak
Merhaba canım valla ben yenelii 1 yıl oldu hala zevk almıyorum ve kayganlaştırıcı olmadan olmuyo

Her giden mi apparatlarla deniyor yoksa değişken mi? Ben kendimce psikolojik rahatlama yaptıklarını da düşünüyorum yoksa delik deliktir orda sokabilen evde sokabilir bence

A ayse123455 ben 1 hafta oldu kayganlastricyi bırakalı, 3 hafta kullandm sadece ama bu zevk isi cok kafama takiliyor..benim cok yakin bi arkadasim evleneli 8 ay oldu o vajinusmus değildi ilk geceden yaptilar herşey normal yani ama 8 aydir o da zevk almıyorum diyor.. Bu zevk alan insanlar nasil aliyor bizee ki anormallik ne

Valla bende yeneli 2 ay oldu gayetde zevk alıyorum. galiba iliskiye sıkı giriyoruz ondan kaynaklanıyor :)

Bence de bu zevk olayı gerçekten kişiden kişiye değişiyor benim de Bi arkadaşım vajinismus falan yok ama zevk almıyorum diyo millette zevkten ölüyo anlamadım

Amin cnm Allah razı olsun inşallah en yakın zamanda sen de yenip kurtulursun bu yukten. Rabbim bu sıkıntıyı çeken herkese yardım etsin.

Hey masallh canim ya ne mutlu size.nasil noldu misyonerdemi yaptiniz,bide oncesinde nasil hazirlandin egzersiz falan yaptinmi canım
Allah razı olsun cnm.ben misyonerde yendim çok rahat oldu anlamadim bile aparatlar gerçekten zormuş onu anladım. Oncesinde egzersiz yaptım biraz sonra acele etmedik hiç çok şükür kolayca oldu. Git gel de yaptı sonlara doğru biraz baskı hissettim şu an biraz yanma hissediyorum ama çok hafif.inan bu yanma hissi bile beni mutlu ediyor çünkü bişey hissetmemistim oldumu diye şüphe vardi git gel yaparak emin oldum cnm olduğuna.bu yanmada ondan :)

Maşallah canm sana. Gözün aydın. Çok şükür bitti gitti. Darısı başımıza.

Bazen öyle bir karamsarliga kapiliyorum ki. 11 ay oldu ve sanki yillar boyle gecip gidecekmis gibi. Korkmaya basladim egzersiz yapabildigim halde olmayacak diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…