- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.701
Evet cok haklisin 3 gün kesin cözüm diyorlar neden cünkü 3 günde zaten apparatlari yapiyosun ve gercekten cok basaran var ama sonrasi önemli orda destekle olup evde olmuyo bagzen birde dogru ümitlerle gidiyosun son carem diyosun olmayinca cok büyük hayal kirikligi oluyo sadece pes etmiyeceksin herseye ragmen yinede Allah razi olsun onlardan neden onlar olmasaydi Apparat yapamiyacaktim cünkü asla yapamazdim burda Apparat yapanlar kendi baslarina cok sansli sonunda olacak o gün gelecek Ben kesinlikle demiyorum doktora gittim basardim halde gidin diye cünkü parmak olsun Apparat olsun yapan kisiler iliski henüz olmasa bile 90% zaten yenmis sayilirO zaman 3 günde kesin çözüm demesinler hepsi para tuzağı olmuş bizim gibiler üzerinden para kazanmaya çalışıyorlar yazik saygın bey bana şey dedi bana gelin diye demiyorum ama heraya gitmeyin herkese 3gun diyorlar tedavi edemedikleri bir suru hasta var dedi benimde bi adetin bitmedi bitsin denicem diyordum eşim şehir dışına gidiyor iş nedeni ile hep tam olacakken birseyler oluyor olmaması için bu arada cem keçe nin videolarını izledim süper tavsiye ederim
Kızlar çok şükür biz de başardık az önce. Rabbime sonsuz şükürler olsun.o kadar kolay oldu ki anlamadım desem yeridir git gel de yaptık. sonlara doğru eşim çok hızlandı gitgelde bir tek o zaman biraz zorlandım çok baskı hissettim bosal hemen çık dedim. O kadar mutluyum ki darısı tüm bu sıkıntıyı çekenlere.yenen herkes gibi ben de diyorum bumuymus yani geçen onca zamana o stresli günlere yazık. Aslında biz dün basarmisiz ama kolay oldu diye ben anlayamadım eşim oldu dedi ama ben bişey hissetmedim dedim.bugün git gel yapınca iyice emin oldum olduguna. Aparat buna göre gerçekten zormuş ben aparatla kiyasladim diye hissetmedim demek.kızlar ben hep burda takipte olacam zaten isteyene yardimci olurum. Dua edin bir an önce hamile kalıp anne olayım çok istiyorum artık.burda bana yardımcı olan tüm kardeslerime de çok çok teşekkür ederim Allah hepinizden razi olsun.
Tebrik ederim arkadaşım çok çok sevindim :)Kızlar çok şükür biz de başardık az önce. Rabbime sonsuz şükürler olsun.o kadar kolay oldu ki anlamadım desem yeridir git gel de yaptık. sonlara doğru eşim çok hızlandı gitgelde bir tek o zaman biraz zorlandım çok baskı hissettim bosal hemen çık dedim. O kadar mutluyum ki darısı tüm bu sıkıntıyı çekenlere.yenen herkes gibi ben de diyorum bumuymus yani geçen onca zamana o stresli günlere yazık. Aslında biz dün basarmisiz ama kolay oldu diye ben anlayamadım eşim oldu dedi ama ben bişey hissetmedim dedim.bugün git gel yapınca iyice emin oldum olduguna. Aparat buna göre gerçekten zormuş ben aparatla kiyasladim diye hissetmedim demek.kızlar ben hep burda takipte olacam zaten isteyene yardimci olurum. Dua edin bir an önce hamile kalıp anne olayım çok istiyorum artık.burda bana yardımcı olan tüm kardeslerime de çok çok teşekkür ederim Allah hepinizden razi olsun.
Hey masallh canim ya ne mutlu size.nasil noldu misyonerdemi yaptiniz,bide oncesinde nasil hazirlandin egzersiz falan yaptinmi canımKızlar çok şükür biz de başardık az önce. Rabbime sonsuz şükürler olsun.o kadar kolay oldu ki anlamadım desem yeridir git gel de yaptık. sonlara doğru eşim çok hızlandı gitgelde bir tek o zaman biraz zorlandım çok baskı hissettim bosal hemen çık dedim. O kadar mutluyum ki darısı tüm bu sıkıntıyı çekenlere.yenen herkes gibi ben de diyorum bumuymus yani geçen onca zamana o stresli günlere yazık. Aslında biz dün basarmisiz ama kolay oldu diye ben anlayamadım eşim oldu dedi ama ben bişey hissetmedim dedim.bugün git gel yapınca iyice emin oldum olduguna. Aparat buna göre gerçekten zormuş ben aparatla kiyasladim diye hissetmedim demek.kızlar ben hep burda takipte olacam zaten isteyene yardimci olurum. Dua edin bir an önce hamile kalıp anne olayım çok istiyorum artık.burda bana yardımcı olan tüm kardeslerime de çok çok teşekkür ederim Allah hepinizden razi olsun.
Merhaba canım valla ben yenelii 1 yıl oldu hala zevk almıyorumYenen arkadaşlara soruyorum,biz 1 ay oldu yeneli ama bende hala hiç bir zevk hissetmiyorm,sizde de oluyor mu öyle ya da bi süre sonra mı olmaya başlyr,aklıma çok takılıyor bu konu.. Hep böyle mi olcak
Evet cok haklisin 3 gün kesin cözüm diyorlar neden cünkü 3 günde zaten apparatlari yapiyosun ve gercekten cok basaran var ama sonrasi önemli orda destekle olup evde olmuyo bagzen birde dogru ümitlerle gidiyosun son carem diyosun olmayinca cok büyük hayal kirikligi oluyo sadece pes etmiyeceksin herseye ragmen yinede Allah razi olsun onlardan neden onlar olmasaydi Apparat yapamiyacaktim cünkü asla yapamazdim burda Apparat yapanlar kendi baslarina cok sansli sonunda olacak o gün gelecek Ben kesinlikle demiyorum doktora gittim basardim halde gidin diye cünkü parmak olsun Apparat olsun yapan kisiler iliski henüz olmasa bile 90% zaten yenmis sayilir
Valla bende yeneli 2 ay oldu gayetde zevk alıyorum.A ayse123455 ben 1 hafta oldu kayganlastricyi bırakalı, 3 hafta kullandm sadece ama bu zevk isi cok kafama takiliyor..benim cok yakin bi arkadasim evleneli 8 ay oldu o vajinusmus değildi ilk geceden yaptilar herşey normal yani ama 8 aydir o da zevk almıyorum diyor.. Bu zevk alan insanlar nasil aliyor bizee ki anormallik ne
Bence de bu zevk olayı gerçekten kişiden kişiye değişiyor benim de Bi arkadaşım vajinismus falan yok ama zevk almıyorum diyo millette zevkten ölüyo anlamadımA ayse123455 ben 1 hafta oldu kayganlastricyi bırakalı, 3 hafta kullandm sadece ama bu zevk isi cok kafama takiliyor..benim cok yakin bi arkadasim evleneli 8 ay oldu o vajinusmus değildi ilk geceden yaptilar herşey normal yani ama 8 aydir o da zevk almıyorum diyor.. Bu zevk alan insanlar nasil aliyor bizee ki anormallik ne
Amin cnm Allah razı olsun inşallah en yakın zamanda sen de yenip kurtulursun bu yukten. Rabbim bu sıkıntıyı çeken herkese yardım etsin.Cokk sevindim canim tebrik ederim,kendim basarmis gibi sevindim:) ben de regl girdi araya ondan once 12yi alabiliyordum. Bakalim regl bitsin diye bekliyorum esimle denemek icin gözümü kararttim artik okadar cok yeni hamile haberi duydum ki icime oturuyor hepsi.. Insallah hepimiz hayirli vakitte saglikla hamile kalip dogumlarimizi yapabiliriz
Allah razı olsun cnm :)Tebrik ederim arkadaşım çok çok sevindim :)
Darısı başımıza :)
Allah razı olsun cnm.ben misyonerde yendim çok rahat oldu anlamadim bile aparatlar gerçekten zormuş onu anladım. Oncesinde egzersiz yaptım biraz sonra acele etmedik hiç çok şükür kolayca oldu. Git gel de yaptı sonlara doğru biraz baskı hissettim şu an biraz yanma hissediyorum ama çok hafif.inan bu yanma hissi bile beni mutlu ediyor çünkü bişey hissetmemistim oldumu diye şüphe vardi git gel yaparak emin oldum cnm olduğuna.bu yanmada ondan :)Hey masallh canim ya ne mutlu size.nasil noldu misyonerdemi yaptiniz,bide oncesinde nasil hazirlandin egzersiz falan yaptinmi canım
Cnm benim de evli olan arkadaşlarım zevk almiyoruz demişti bu iş sadece erkekler icinmis diyen de vardı. Belki zamanla olur.
Bence de bu zevk olayı gerçekten kişiden kişiye değişiyor benim de Bi arkadaşım vajinismus falan yok ama zevk almıyorum diyo millette zevkten ölüyo anlamadım
Maşallah canm sana. Gözün aydın. Çok şükür bitti gitti. Darısı başımıza.Kızlar çok şükür biz de başardık az önce. Rabbime sonsuz şükürler olsun.o kadar kolay oldu ki anlamadım desem yeridir git gel de yaptık. sonlara doğru eşim çok hızlandı gitgelde bir tek o zaman biraz zorlandım çok baskı hissettim bosal hemen çık dedim. O kadar mutluyum ki darısı tüm bu sıkıntıyı çekenlere.yenen herkes gibi ben de diyorum bumuymus yani geçen onca zamana o stresli günlere yazık. Aslında biz dün basarmisiz ama kolay oldu diye ben anlayamadım eşim oldu dedi ama ben bişey hissetmedim dedim.bugün git gel yapınca iyice emin oldum olduguna. Aparat buna göre gerçekten zormuş ben aparatla kiyasladim diye hissetmedim demek.kızlar ben hep burda takipte olacam zaten isteyene yardimci olurum. Dua edin bir an önce hamile kalıp anne olayım çok istiyorum artık.burda bana yardımcı olan tüm kardeslerime de çok çok teşekkür ederim Allah hepinizden razi olsun.
Çok sağol cnm Allah razı olsun.inşallah herkes kısa sürede kurtulur bu durumdan.Maşallah canm sana. Gözün aydın. Çok şükür bitti gitti. Darısı başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?