- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.741
Çok teşekkür ederim cnm.bu foruma üye olup msj yazdığımda beni ilk sen karsilamistin çok destek oldun özelden sorduğum sorulara sabırla cvp verdin hakkını odeyemem Allah razı olsun. Dilerim hersey gönlünce olur.çok mutlu ve huzurlu olursun cnm.Tebrik ederim canim gözün aydin cok sevindim mutluluklar dilerim... Bende memleketime geldim cok fazla giremiyorm sayfaya tam alismaya baslarken geldim araya zaman girecek yaklasik 20 gün bende biraz tedirginim dönünce bi sorun olmaz gerileme yaşamam inşallah kaldigim yerden devam edip daha da rahatlarim umarim ve hepimiz zevk alarak yapmaya başlarız inşallah
Teşekkür ederim. Ilk olarak 4 nisan da buraya üye oldum egzersize başladım ama düzenli yapamadım toplam da 10 veya 12 defa egzersiz yapmisimdir.egzersizler 1 Mayısta tam olarak bitti çok oyalandik eşim hastalandı ben hastalandim sonra esimde ereksiyon sorunu oldu bir iki denemede sonra dün başardık çok şükür. Aslında bir gün önce basarmistik ama çok Kolay oldu diye ben anlamadım moralim bozuldu olmadı deyip denemeyi bitirmistim. Sabırlı ve kararlı olunca çok çabuk ilerliyor insan.darısı bu sıkıntıyı yaşayan herkese inşallah.Ne kadar sürede yendiniz? Gözünüz aydın
Amin cnm benim cok sagol güzel dileklerin icin hepimiz cok mutlu olalim inşallah senden de Allah razi olsun seni teşvik edici bi faydam dokunduysa ne mutlu bana ama sen azmettin Rabbim çabalarının mükafatını verdi cok şükür başarı nasip etti inşallah hayırlısıyla bebiş haberleri de veririz birbirmizeÇok teşekkür ederim cnm.bu foruma üye olup msj yazdığımda beni ilk sen karsilamistin çok destek oldun özelden sorduğum sorulara sabırla cvp verdin hakkını odeyemem Allah razı olsun. Dilerim hersey gönlünce olur.çok mutlu ve huzurlu olursun cnm.
yok bende hic yanma yapmadi, en az 3 sise kullandim, cok guzel kayganlik sagladi ve yanma da olmadi.. belki kisiden kisiye gore degisiyodur, oranin florasiyla veya ph degerleriyle de alakali olabilir herkesin cildi bazen ayni urune farkli tepkiler verebiliyor
Kizlar egzersizler parmakla olur mu acabaTeşekkür ederim. Ilk olarak 4 nisan da buraya üye oldum egzersize başladım ama düzenli yapamadım toplam da 10 veya 12 defa egzersiz yapmisimdir.egzersizler 1 Mayısta tam olarak bitti çok oyalandik eşim hastalandı ben hastalandim sonra esimde ereksiyon sorunu oldu bir iki denemede sonra dün başardık çok şükür. Aslında bir gün önce basarmistik ama çok Kolay oldu diye ben anlamadım moralim bozuldu olmadı deyip denemeyi bitirmistim. Sabırlı ve kararlı olunca çok çabuk ilerliyor insan.darısı bu sıkıntıyı yaşayan herkese inşallah.
Amin canım inşallah en kisa zamanda.Amin cnm benim cok sagol güzel dileklerin icin hepimiz cok mutlu olalim inşallah senden de Allah razi olsun seni teşvik edici bi faydam dokunduysa ne mutlu bana ama sen azmettin Rabbim çabalarının mükafatını verdi cok şükür başarı nasip etti inşallah hayırlısıyla bebiş haberleri de veririz birbirmize
Evet canım bogum bogum yapiyolar, sonra iki parmak filan ama aparatla yapmak cok daha kolay ben 2 ay once yendim ama hala parmak sokamam...Kizlar egzersizler parmakla olur mu acaba
Cnm pes etme ne olur cabalamaya devam et eminim basaracaksinSelam arkadaslar uzun zaman oldu bende giremedim. Hala ayni yerdeyim kizligim gittiginden beri denemeye cesaret edemedim yarn adet olucam 7gunde oyle beklerim yine gitti 1 ay. Cok skldm artk unutmak istiyorum bir an once olsun bitsin yada artk tamamen olmuyorsa kapansin bu konu. Allahta biliyor ya anne olmak cok istiyorum ama kosullar iste iyice umidimi kaybettim yarn adet olucam canmda skkn bildgnz seyler iste
Cnm ben de bepantol ve dalın Bebe yağı kullandım ikisinden de çok memnun kaldım.Canim kayganlastirici icin en iyisi bebeyagi . Su gibi akip gidiyor
Evet canım olur tabi.ben iki parmağı yapamamistim hemen aparat yapıp onla devam etmiştim. Senin için hangisi kolaysa onu yap. Yeterki yap.bu sıkıntıdan kurtulmanın en önemli yolu egzersiz yapmak bence.Kizlar egzersizler parmakla olur mu acaba
Aparati kendinizmi yaptnz siz kurtuldunuz muEvet canım olur tabi.ben iki parmağı yapamamistim hemen aparat yapıp onla devam etmiştim. Senin için hangisi kolaysa onu yap. Yeterki yap.bu sıkıntıdan kurtulmanın en önemli yolu egzersiz yapmak bence.
Canım
Cnm pes etme ne olur cabalamaya devam et eminim basaracaksinumutsuzluga kapilma.omuzundaki bu yukten kurtulunca hersey daha anlamlı olacak.
Evet cnm çok şükür dün gece yendim. Aparatları kendim yaptım. Kumaşı sıkıca sararak yaptım.Aparati kendinizmi yaptnz siz kurtuldunuz mu
Senin adina çok sevindim Rabbim herkesn yardimcisi olsun inşallah ben aparatla nasil yapacagimi bilmiyorum kaç aylk evlisinz kaç ay surduEvet cnm çok şükür dün gece yendim. Aparatları kendim yaptım. Kumaşı sıkıca sararak yaptım.
Cnm direkt aparatı almaya çalışma. Bak ben egzersizde hiç zorlanmadim buna rağmen başlarken önce orta parmak sonra iki boy küçük aparat alıp sonra büyügüne geciyodum. Sen de öyle yap önce parmak dene sonra daha küçük aparat kaslarını gevşet biraz.ben geçen gün 13 cm hemen almaya çalıştım alamadım önce kucuklerden başlayınca sıkıntı olmuyor ama.devam et olacagina eminim. Bi de aparatlarini nasıl hazırlıyorsun. Musa peçete mi sandın.Canim az once aparat deniyeyim dedim onceden aldgm 9cm aparati alamadim. Kizlgmda yok gitmisti esim bozmustu. Neden alamadim anlamadim .sinirlerim iyice bozuldu cok ara verdim acaba ondan mi oldu ya off yrnda adet olucam yine ara. Skldm gercekten yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?