Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben işaret parmagimi git gel yapabiliyorum hic sknti yasamadim bizde deneyizcez inşallah olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin Ne kadar sürdü artik tahammül gücüm kalmadi çocuk istiyoruz allah YARDIMCImiz olsun insallah

Amin inşallah gerçekten zor bi durum kendimi bu olaya odakladm başka hic bişe düşünemiyorum

Çok teşekkür ederim cnm.bu foruma üye olup msj yazdığımda beni ilk sen karsilamistin çok destek oldun özelden sorduğum sorulara sabırla cvp verdin hakkını odeyemem Allah razı olsun. Dilerim hersey gönlünce olur.çok mutlu ve huzurlu olursun cnm.

Ne kadar sürede yendiniz? Gözünüz aydın
Teşekkür ederim. Ilk olarak 4 nisan da buraya üye oldum egzersize başladım ama düzenli yapamadım toplam da 10 veya 12 defa egzersiz yapmisimdir.egzersizler 1 Mayısta tam olarak bitti çok oyalandik eşim hastalandı ben hastalandim sonra esimde ereksiyon sorunu oldu bir iki denemede sonra dün başardık çok şükür. Aslında bir gün önce basarmistik ama çok Kolay oldu diye ben anlamadım moralim bozuldu olmadı deyip denemeyi bitirmistim. Sabırlı ve kararlı olunca çok çabuk ilerliyor insan.darısı bu sıkıntıyı yaşayan herkese inşallah.

Amin cnm benim cok sagol güzel dileklerin icin hepimiz cok mutlu olalim inşallah senden de Allah razi olsun seni teşvik edici bi faydam dokunduysa ne mutlu bana ama sen azmettin Rabbim çabalarının mükafatını verdi cok şükür başarı nasip etti inşallah hayırlısıyla bebiş haberleri de veririz birbirmize

Selam arkadaslar uzun zaman oldu bende giremedim. Hala ayni yerdeyim kizligim gittiginden beri denemeye cesaret edemedim yarn adet olucam 7gunde oyle beklerim yine gitti 1 ay. Cok skldm artk unutmak istiyorum bir an once olsun bitsin yada artk tamamen olmuyorsa kapansin bu konu. Allahta biliyor ya anne olmak cok istiyorum ama kosullar iste iyice umidimi kaybettim yarn adet olucam canmda skkn bildgnz seyler iste

Canim kayganlastirici icin en iyisi bebeyagi . Su gibi akip gidiyor

Kizlar egzersizler parmakla olur mu acaba

Amin canım inşallah en kisa zamanda.

Canım
Cnm pes etme ne olur cabalamaya devam et eminim basaracaksin umutsuzluga kapilma.omuzundaki bu yukten kurtulunca hersey daha anlamlı olacak.

Canım

Cnm pes etme ne olur cabalamaya devam et eminim basaracaksin umutsuzluga kapilma.omuzundaki bu yukten kurtulunca hersey daha anlamlı olacak.

Canim az once aparat deniyeyim dedim onceden aldgm 9cm aparati alamadim. Kizlgmda yok gitmisti esim bozmustu. Neden alamadim anlamadim .sinirlerim iyice bozuldu cok ara verdim acaba ondan mi oldu ya off yrnda adet olucam yine ara. Skldm gercekten yoruldum

Cnm direkt aparatı almaya çalışma. Bak ben egzersizde hiç zorlanmadim buna rağmen başlarken önce orta parmak sonra iki boy küçük aparat alıp sonra büyügüne geciyodum. Sen de öyle yap önce parmak dene sonra daha küçük aparat kaslarını gevşet biraz.ben geçen gün 13 cm hemen almaya çalıştım alamadım önce kucuklerden başlayınca sıkıntı olmuyor ama.devam et olacagina eminim. Bi de aparatlarini nasıl hazırlıyorsun. Musa peçete mi sandın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…