Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende ilk denedigimde egzersizle kizligim bozulmamisti ne zaman esim denedi onunla bozuldu. Aynen canim erkekler destek olmuo gerci benim esim oyle degl ama yinede ben uzuluyorum.

Once parmakla basla 2gun boyunca her parmagini sokmaya calis serce isaret orta. Sonra 2 sini 1 sokmaya calis onlarida ilerletince aparata gecmelisin. Ince muma pecete sarp strecleyebilirsin gittikce alismaya baslaynca kalinlastirablrsn aparati

Bende ilk denedigimde egzersizle kizligim bozulmamisti ne zaman esim denedi onunla bozuldu. Aynen canim erkekler destek olmuo gerci benim esim oyle degl ama yinede ben uzuluyorum.
Destek olunca da iyiliği karşısında eziliyorum. Böyle bişeyi yaşatmak istemezdim. Ne umutlarla evlendik. Senin zar gitti en azından iyice üstüne düş 9 cm almışsın ne de olsa bi haftada çözebileceğin bi iş bence. Pes etme azimli ol

Once parmakla basla 2gun boyunca her parmagini sokmaya calis serce isaret orta. Sonra 2 sini 1 sokmaya calis onlarida ilerletince aparata gecmelisin. Ince muma pecete sarp strecleyebilirsin gittikce alismaya baslaynca kalinlastirablrsn aparati
Teşekkür ederim yarın denemeye çalışacağım çok sağolun

Canim oylese iste ne bileyim 3 hafta oldu kzlk gideli devam edemedim. Bu haftada adet olucam gitti yine 1 ay. Off bakalm ins halledicem anne olmak istiyorum halledip hemen anne olmaya calscam 1.5 senelik evlym hergun agliorum ben anne olamycam diye

Canim oylese iste ne bileyim 3 hafta oldu kzlk gideli devam edemedim. Bu haftada adet olucam gitti yine 1 ay. Off bakalm ins halledicem anne olmak istiyorum halledip hemen anne olmaya calscam 1.5 senelik evlym hergun agliorum ben anne olamycam diye
Öyle tabi herkes çocuk soruyo ben de 7 aylık evliyim. Hiçbişey anlamadım hep gözyaşı mutsuzluk eziklik. Öyle öyle gidiyo işte günler yok bugün başım yok misafir yok gezme yok regl yok yorgunluk hayatı hep erteliyoruz sadece hayatı kaçırıyoruz

Aynen canim ben artk hazirana anne adayi olarak girmek istiyorum. Valla adet olayim btsn hergun yapicam ya skicam spreyi artk uyssun uyusmasin farketmez gir diycem skldm anne olmak istiyorum aglamaktan helak oldum ya

Aynen canim ben artk hazirana anne adayi olarak girmek istiyorum. Valla adet olayim btsn hergun yapicam ya skicam spreyi artk uyssun uyusmasin farketmez gir diycem skldm anne olmak istiyorum aglamaktan helak oldum ya
İnş canm. Ama sprey çözüm değil alışabilmek önemli. Hatta zevk alabilmek bu bizim içinde zevk vermesi gereken bişey. Ben sadece ilkini uyuşturarak alabilmek istiyorum çünkü zarın ağrısından korkuyorum ama sonra alışıcam. Hatta haydar dümenin reçetesini bile deneme fikri var ama bakalım

Csnim ben sicak suya fln oturmadm sms bi nevi receteyi ben denedim o ilaclari aldim ictim egzersizleri ilk oyle yaptim yoksa egzersiz hic yapamiodum sonra ilaclari biraktm sadece spreyi kullanyrm ama adetim bitsin tekrar deniycem ya sicak suyada oturucam bakalm nolucak sicak suyada nasil oturucaksam dusa girp su mu tutsam ama olmaz o sprey sikicam ya etkisi gider uff blmyrm ya bende denycem haftaya receteyi canm

Canım suyun içine değil buharına oturuyosun. Kaynar olmasın yakar ama sıcak olsun epey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…