- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.721
Tebrik ederim canim gözün aydin cok sevindim mutluluklar dilerim... Bende memleketime geldim cok fazla giremiyorm sayfaya tam alismaya baslarken geldim araya zaman girecek yaklasik 20 gün bende biraz tedirginim dönünce bi sorun olmaz gerileme yaşamam inşallah kaldigim yerden devam edip daha da rahatlarim umarim ve hepimiz zevk alarak yapmaya başlarız inşallahKızlar çok şükür biz de başardık az önce. Rabbime sonsuz şükürler olsun.o kadar kolay oldu ki anlamadım desem yeridir git gel de yaptık. sonlara doğru eşim çok hızlandı gitgelde bir tek o zaman biraz zorlandım çok baskı hissettim bosal hemen çık dedim. O kadar mutluyum ki darısı tüm bu sıkıntıyı çekenlere.yenen herkes gibi ben de diyorum bumuymus yani geçen onca zamana o stresli günlere yazık. Aslında biz dün basarmisiz ama kolay oldu diye ben anlayamadım eşim oldu dedi ama ben bişey hissetmedim dedim.bugün git gel yapınca iyice emin oldum olduguna. Aparat buna göre gerçekten zormuş ben aparatla kiyasladim diye hissetmedim demek.kızlar ben hep burda takipte olacam zaten isteyene yardimci olurum. Dua edin bir an önce hamile kalıp anne olayım çok istiyorum artık.burda bana yardımcı olan tüm kardeslerime de çok çok teşekkür ederim Allah hepinizden razi olsun.
Asla böyle düşünmeyin. 2 buçuk yıl bu düşünceyle yaşadım ve o kadar pişmanım. Vajinismus Bi erteleme hastalığıdır lütfen ertelemeyin sırtınızdaki o yükü atınBazen öyle bir karamsarliga kapiliyorum ki. 11 ay oldu ve sanki yillar boyle gecip gidecekmis gibi. Korkmaya basladim egzersiz yapabildigim halde olmayacak diye..
Gleitgelen kullanıyorum ben Can'ım su bazlı bide memnunum benOfff bende tam atlattim derken kuruluk olmaya basladi.kayganlastirici jel kullanan onerisi olan var mi.
Offf bende tam atlattim derken kuruluk olmaya basladi.kayganlastirici jel kullanan onerisi olan var mi.
Aparatı üç dk falan tut içinde iyice orası kremli laçka olsın sonra sen çağırma eşini giyin seksi bir iç çamaşırı yani siyah da olsa olur yeterli dantelli olsun. Kendine aynadan bak hemen kocanon yanına seni almaya geldim de. Yatak odasına götür elinden tutup ve orada loş bir ışık olsun. Öp adamı falan derken o da kendini kaybeder sonra sen kremli oldugun icin kocan da öpüşüp ıslanınca hemen olması şart değil bu sefer ona çalış erekte olsun ve hazırsınız :)Canim ya bende ayni dertten yakiniyorum 1 haftadir.bende aparattta artik 13 cmyi o kadar kolay aliyorumki.
Eşimle deneme yapmak istiyoruz ama 2dir husran oldu,ben aparattan sonra hemen pns almak istiyorum ama esim hazir olamiyor dogal olarak.onunda hazir olmasi icin belirli bir on sevisme lazim tabi o zamanda icimde aparat varken onu motive edemiyorum. Yani oda tam ereksiyon olamiyor bende su aralar biraz karamsarim nasil yapicaz bilmiyorum.tam hazir olsa hemen bitecek is biliyor ama olmuyor
Offf bende tam atlattim derken kuruluk olmaya basladi.kayganlastirici jel kullanan onerisi olan var mi.
durex'in kayganlastirici jelini kullanmistim, bu illeti yendikten sonra da bir muddet iyice alisana kadar kullanmaya devam ettim, tavsiye ederim. mor bir sisesi var
o jel beni çok yakıyor ya bi arkadaşımda da öyle olmuş sizde yanma yapmadımı? 2 kere kullandım acaba ilkinde başka bişeydenmi yandı dedim de yok başka bişeyden değil o jel yanma yapıyormuş bende bıraktım zaten sonra. Bendeki çilekli galiba
yok bende hic yanma yapmadi, en az 3 sise kullandim, cok guzel kayganlik sagladi ve yanma da olmadi.. belki kisiden kisiye gore degisiyodur, oranin florasiyla veya ph degerleriyle de alakali olabilir herkesin cildi bazen ayni urune farkli tepkiler verebiliyor
Herkeste farklı etki yapabilir tabi kiminde yapmıyor kiminde yapıyor 3 4 kişiden duydum içindeki maddeden olabilir bilemiyorum. Yada çileklide bişey var :) Çünkü az değil aşırı yanma yaptı gözlerimden yaş gelecek kadar.
Kızlar çok şükür biz de başardık az önce. Rabbime sonsuz şükürler olsun.o kadar kolay oldu ki anlamadım desem yeridir git gel de yaptık. sonlara doğru eşim çok hızlandı gitgelde bir tek o zaman biraz zorlandım çok baskı hissettim bosal hemen çık dedim. O kadar mutluyum ki darısı tüm bu sıkıntıyı çekenlere.yenen herkes gibi ben de diyorum bumuymus yani geçen onca zamana o stresli günlere yazık. Aslında biz dün basarmisiz ama kolay oldu diye ben anlayamadım eşim oldu dedi ama ben bişey hissetmedim dedim.bugün git gel yapınca iyice emin oldum olduguna. Aparat buna göre gerçekten zormuş ben aparatla kiyasladim diye hissetmedim demek.kızlar ben hep burda takipte olacam zaten isteyene yardimci olurum. Dua edin bir an önce hamile kalıp anne olayım çok istiyorum artık.burda bana yardımcı olan tüm kardeslerime de çok çok teşekkür ederim Allah hepinizden razi olsun.
Hangi doktora gittin cnm , ne kadar sure de yendin , doktor Nasıl yardımcı oldu. Anlatır misin cnmMerhaba arkadaşlar vajinismusu görünce hemen atladım :) çünkü 1 yıl önce bende vajinismustum malesef ama yendim. 26 yaşındayım 2 buçuk senelik evliydim ve artık doktora gittik. Şimdi de hamile kalmaya çalışıyorum :))Sormak istediğiniz olursa cevaplayabilirim çok iyi anlıyorum sizi
o zmn o dediginden olabilir canim, benim kullandigim cilekli diildi ona eminim. Gleitgelen de kullanmistim, o da iyi bir urun
Kizlar banada yardim edin 9aydir evliyiz ve hala ilişki yaşamadik ve bu durum beni çok üzüyor
Evet kendi işaret pparmagimla cok rahat tabi kayganlastirici ileegzersiz yapıyor musun?
Amin cnm çok teşekkürler.tebrikler canım darısı başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?