Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrik ederim canim gözün aydin cok sevindim mutluluklar dilerim... Bende memleketime geldim cok fazla giremiyorm sayfaya tam alismaya baslarken geldim araya zaman girecek yaklasik 20 gün bende biraz tedirginim dönünce bi sorun olmaz gerileme yaşamam inşallah kaldigim yerden devam edip daha da rahatlarim umarim ve hepimiz zevk alarak yapmaya başlarız inşallah

Bazen öyle bir karamsarliga kapiliyorum ki. 11 ay oldu ve sanki yillar boyle gecip gidecekmis gibi. Korkmaya basladim egzersiz yapabildigim halde olmayacak diye..
Asla böyle düşünmeyin. 2 buçuk yıl bu düşünceyle yaşadım ve o kadar pişmanım. Vajinismus Bi erteleme hastalığıdır lütfen ertelemeyin sırtınızdaki o yükü atın

Aparatı üç dk falan tut içinde iyice orası kremli laçka olsın sonra sen çağırma eşini giyin seksi bir iç çamaşırı yani siyah da olsa olur yeterli dantelli olsun. Kendine aynadan bak hemen kocanon yanına seni almaya geldim de. Yatak odasına götür elinden tutup ve orada loş bir ışık olsun. Öp adamı falan derken o da kendini kaybeder sonra sen kremli oldugun icin kocan da öpüşüp ıslanınca hemen olması şart değil bu sefer ona çalış erekte olsun ve hazırsınız :)

Kızlar yardım edin bana da ben işaret parmagimi ve eşimin işaret parmağımi yapabiliyordum ona guvendim olur gibi geldi eşli deneme yapmak istedim olmadı orası yirtilacak sandım çok korktum yapamadım cok moralim bozuldu sıkıldım artık bu durumdan

Offf bende tam atlattim derken kuruluk olmaya basladi.kayganlastirici jel kullanan onerisi olan var mi.

durex'in kayganlastirici jelini kullanmistim, bu illeti yendikten sonra da bir muddet iyice alisana kadar kullanmaya devam ettim, tavsiye ederim. mor bir sisesi var

durex'in kayganlastirici jelini kullanmistim, bu illeti yendikten sonra da bir muddet iyice alisana kadar kullanmaya devam ettim, tavsiye ederim. mor bir sisesi var

o jel beni çok yakıyor ya bi arkadaşımda da öyle olmuş sizde yanma yapmadımı? 2 kere kullandım acaba ilkinde başka bişeydenmi yandı dedim de yok başka bişeyden değil o jel yanma yapıyormuş bende bıraktım zaten sonra. Bendeki çilekli galiba

yok bende hic yanma yapmadi, en az 3 sise kullandim, cok guzel kayganlik sagladi ve yanma da olmadi.. belki kisiden kisiye gore degisiyodur, oranin florasiyla veya ph degerleriyle de alakali olabilir herkesin cildi bazen ayni urune farkli tepkiler verebiliyor

Herkeste farklı etki yapabilir tabi kiminde yapmıyor kiminde yapıyor 3 4 kişiden duydum içindeki maddeden olabilir bilemiyorum. Yada çileklide bişey var :) Çünkü az değil aşırı yanma yaptı gözlerimden yaş gelecek kadar.

o zmn o dediginden olabilir canim, benim kullandigim cilekli diildi ona eminim. Gleitgelen de kullanmistim, o da iyi bir urun

tebrikler canım darısı başımıza inşallah

Hangi doktora gittin cnm , ne kadar sure de yendin , doktor Nasıl yardımcı oldu. Anlatır misin cnm

o zmn o dediginden olabilir canim, benim kullandigim cilekli diildi ona eminim. Gleitgelen de kullanmistim, o da iyi bir urun

Onu da duydum canım ama kullanmadım doktor bana sedoxx diye bir jel önerdi kayganlığı güzel yapış yapış olmuyor bide iyileştirme özelliği varmış tahriş vs olursa memnunum şimdilik bakalım:)

kızlar Merhaba en son 3,5yil önce umitsizce geziniyordum bu sayfalarda....3,5 yılda 1 çocuk ama sorun aynı... bir cumartesi sabahı kalktigimda karar vermiştim evliligim ilk yillarinda da arastirip gitmeyi düşündüğüm tek adres olan süleyman eserdag a ayarlanan izinlerin ardindan buyuk fedakarliklarla gittik klinige ama ortam o kadar güzel ki esimin de benim de icimden geçen tek bir kelime vardi:KEŞKE!!!! keske o en güzel gunlerimizde gelseydik...4. günün sonunda bütün eksiklikler bitti gitti hayatimizdan.simdi sesimi duyan bu sorunu yasayanlara haykirmak istiyorum nolur hayatinizi evliliginizi yipratmayin çözüm bekleyerek deneyerek olmuyor bu size beyninizin yaptigi bir aldatmaca gidin ve sorununuzdan kurtulun ♡♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…