- 25 Ocak 2016
- 209
- 152
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.761
Cnm ben 9.5 ay olacak evleneli. Ben vajinismus olduğumu bilmiyordum yoksa beklemezdim hiç. 4 nisanda başladım egzersize 1 mayısta bitti aparatlarim ama deneme yapamadık hep aksilik çıktı uzadı. Egzersizleri düzenli yapsaydim bir haftada da yenerdim. Çalıştığım için fırsat olmadı pek.ben aparatlarimi kumaş sararak hazırladım. Sıkıca sar sonra jelatine sar sonra da eldivenin parmagina gecir. Prezervatif olsa da olur.sonra bolca krem.sur ya da Bebe yağı kayganlastirici da olur ne kullanıyorsan artık. Önce bir kaç kez derin nefes al burundan ağızdan ver.kendini rahatlat kasmamaya çalış. Parmakla yap bi kaç kez.rahat aliyosan aparata geç. Aparatı kremle parmak gibi yavaşça acele etmeden almaya çalış. Takildigin yerde dur nefes al acele etme.ikin inanki kendi kayıp gidiyor. Sonra gelir yapmaya çalış. Iyice alismadan büyütme aparatı. Biz burdayiz hep takilinca hemen sor cnm.kararli ve sabırlı ol basarirsin inanki çok kolay.Senin adina çok sevindim Rabbim herkesn yardimcisi olsun inşallah ben aparatla nasil yapacagimi bilmiyorum kaç aylk evlisinz kaç ay surdu
Hoş geldin canım. Öncelikle merak etme burda herkes elinden gelen yardımı yapar sana. Sen azimli ve istekli olduktan sonra yenersin zaten. Hem daha yeni evlisin çok erken kendini bu kadar üzme hemen. Durumunu detaylı olarak anlatır mısın mesela kasıldığın için eşine izin mi vermiyosun yoksa deneyebiliyosunuz da olmuyo mu. Nedir durumun??İyi geceler bayanlar ben 1 aylık evliyim ve eşimle ilişkiye giremiyoruz ben çok tedirginim korkuyorum mutsuzum kendimi çok yanlız hissediyorum derdimi kimse ile paylasamiyorum net te ararken tesadüfen bu site denk geldi başına gelenler lütfen bana yardımcı olun Allah rızası için
Cnm direkt aparatı almaya çalışma. Bak ben egzersizde hiç zorlanmadim buna rağmen başlarken önce orta parmak sonra iki boy küçük aparat alıp sonra büyügüne geciyodum. Sen de öyle yap önce parmak dene sonra daha küçük aparat kaslarını gevşet biraz.ben geçen gün 13 cm hemen almaya çalıştım alamadım önce kucuklerden başlayınca sıkıntı olmuyor ama.devam et olacagina eminim. Bi de aparatlarini nasıl hazırlıyorsun. Musa peçete mi sandın.
Rica ederim hiç önemli değil. Önemli olan senin sorununu çözebilmek. Ben de daha çözebilmiş değilim canım egzersiz yapıyorum. Ama baştaki halime göre çok ilerleme kaydettim. Korkudan uyku taklidi yaptığım zamanlar oluyodu eşim deneyelim dediğinde hemen bağırmaya başlıyodum ortada bişey yokken. Sebebi kesinlikle bilgisizlik. Kendimizi yapımızı tanımamız bilmemiz gerekiyo. İlk başta hemen robot gibi yapamıyo insan. Sizde iyice araştırın daha çok yenisiniz. Kayganlaştırıcı jellerden kullanarak ve üstte ıkınıp derin nefes alıp verirken içinize almayı çalışın. Eğer başarısız olursanız ya da yapamayacak gibiyseniz. Yardımcı olalım egzersizlere başlayın o zaman hem daha güvenli olursunuz hem de yönü öğrenmiş olduğunuz için dah iyi olur sizin için. Ama herşeyden önce korkmayın acıma fikrini atın kafanızdan ve cesur olun. Cesaret bu işte çok önemli çünküHoş bulduk ilginiz için çok teşekkür ederim biz bi kere denedik ama ben daha hiçbirşey yokken sinirleniyorum yapmak istemiyorum kendimi ilişkinin akışına birakamoyorum canım yanıyor gibi hissediyorum çok kasiyorum kendimi
Olabilir canım. Gerekirse tekrar kulak çubuğundan başla. Bi de daha önce egzersiz yapmış birisin 9 cm yapmışsın. Biraz cesaretlen kendine güvenmen gerekiyo anlaşılan. Az uğraş canım gerekirse bir saat egzersiz yapAynen canim muma pecete sardim bende. Bide rimele pecete sardm 2 tane oyle aparatim var. Ama parmagimi denedim ilk onuda alamadim bi tuaf oldum noldu anlamiyorum acaba adetten dolayi mi yoksa cok uzun ara verdim ondan dolayi mi anlayamadim
Hoş bulduk ilginiz için çok teşekkür ederim biz bi kere denedik ama ben daha hiçbirşey yokken sinirleniyorum yapmak istemiyorum kendimi ilişkinin akışına birakamoyorum canım yanıyor gibi hissediyorum çok kasiyorum kendimi
Olabilir canım. Gerekirse tekrar kulak çubuğundan başla. Bi de daha önce egzersiz yapmış birisin 9 cm yapmışsın. Biraz cesaretlen kendine güvenmen gerekiyo anlaşılan. Az uğraş canım gerekirse bir saat egzersiz yap
J gerçekten zor bir durum bende kabullenemiyorum hala eşimden bu konuda sadece susuyor o kadar o olsun bitsin istiyor aciyacak tabi gibi sözler kullanıyor o zaman daha çok strese giriyorumOncelikle hosgeldiniz. Daha cok yeni evlisiniz 1 ay nedir ki ben 1.5 sene evliyim hala yenemedim. Ama onemli olan bu hastaligi kabullenip hizli yola cikmak. Benim kabullenmem biraz uzun surdu burdaki arkdslar sagolsun bunun bi hastalik oldugunu herkesde olabilicegini anlattilar . Sizde madem bu kdr yenisiniz vakit kaybetmeden calismalara baslayin egzersiz yapmadan yenmek cok zor. Inanin kendinize ve korkmayin
J gerçekten zor bir durum bende kabullenemiyorum hala eşimden bu konuda sadece susuyor o kadar o olsun bitsin istiyor aciyacak tabi gibi sözler kullanıyor o zaman daha çok strese giriyorum
Acı fikrini kafamdan atamiyorum keşke atabilsem 1 ay kısa bir süre ama eşim destek olmadığı için birde psikolojik olarak laflar söylüyor o zaman daha çok stres yapıyorum benim hiç girme olmadı egzersizi nasıl yapacagim ki kizlik zatinda yırtılma falan olursa eşima bu durumu aciklayamamRica ederim hiç önemli değil. Önemli olan senin sorununu çözebilmek. Ben de daha çözebilmiş değilim canım egzersiz yapıyorum. Ama baştaki halime göre çok ilerleme kaydettim. Korkudan uyku taklidi yaptığım zamanlar oluyodu eşim deneyelim dediğinde hemen bağırmaya başlıyodum ortada bişey yokken. Sebebi kesinlikle bilgisizlik. Kendimizi yapımızı tanımamız bilmemiz gerekiyo. İlk başta hemen robot gibi yapamıyo insan. Sizde iyice araştırın daha çok yenisiniz. Kayganlaştırıcı jellerden kullanarak ve üstte ıkınıp derin nefes alıp verirken içinize almayı çalışın. Eğer başarısız olursanız ya da yapamayacak gibiyseniz. Yardımcı olalım egzersizlere başlayın o zaman hem daha güvenli olursunuz hem de yönü öğrenmiş olduğunuz için dah iyi olur sizin için. Ama herşeyden önce korkmayın acıma fikrini atın kafanızdan ve cesur olun. Cesaret bu işte çok önemli çünkü
Neye baslamaliyim biraz yardımcı olursanız benim giriş hiç olamdi ona bile cesaret edemiyorumBurda acidan cok korkan arkdslar vardi. Isi bitirdikten sonra aci falan yok dediler. Iste bizi hep gecmiste korkuttular cok kan geliyor cok aciyor diye o yuzden bu haldeyiz. Benim kizlk gitti o zmndan beri devam edemiyorum egzersizlere halbuki aci bile olmadi hissetmedim bile spreyin etkisiyle esim kan var demeseydi kani bile gormememistim. Ama bence cok vakit kaybetme hemen basla
Acı fikrini kafamdan atamiyorum keşke atabilsem 1 ay kısa bir süre ama eşim destek olmadığı için birde psikolojik olarak laflar söylüyor o zaman daha çok stres yapıyorum benim hiç girme olmadı egzersizi nasıl yapacagim ki kizlik zatinda yırtılma falan olursa eşima bu durumu aciklayamam
Neye baslamaliyim biraz yardımcı olursanız benim giriş hiç olamdi ona bile cesaret edemiyorum
Egzersizi. Hiç denemedim yarın. Denemek istiyorum ama nasıl yapacagimCanim egzersizlere baslamalisin demstm ama madem egzersiz yapamiosn az once yazdgm gibi de yapabilrsn
Spreyin ismi ne acaba öğrenebilir mıyımCanim madem esinden cekiniyorsun benim gibi kizligini spreyle bozdur. Uyusturucu spreyi sktm kizligimi esim bozdu hissetmedim bile. Benim icinde kizlik onemlydi esim bozsun istiodm esim icin onemli degldi egzersizde bozulma ihtimaliji biliyordu olsun sorun yok diodu . Ama bi gun tepem atti sktm spreyi yattm altina bi anda kizlk gtti . Oda gordu bende rahatladm
Canım benim de daha zar duruyo. Doktor dar dene olmadı alalım dedi. Bende egzersizle biraz genişletmeye çalışıyorum. Sen hiç denememişsin bile belki kayganlaştırıcı kullanıp nefes egzersizleriyle üstte alabileceksin. Hemen egzersiz yapıcam kızlığım gidicek diye düşünme. Üstte almak daha kolay hem. Kontrol sende olduğu için daha rahat ben mümkün değil eşime izin vermiyorum çünkü ben yapıcam diyorum. Sen de öyle bi dene. Eşinin dediklerini de umursamamaya çalış. Destek olmaları güzel bi durum ama erkekler için cinsellik sadece zevkli bişey olduğu için anlayamıyolar. O yüzden sen de biran önce harekete geçip yenmeye çalış. Vemcaine diye bi sprey bu arada az önce arkadaşın dediği. Uyuşturuyo. Öyle bişey kullanmak istersen de aklında bulunsun ama önce doğal yollarla bi dene bana sorarsanAcı fikrini kafamdan atamiyorum keşke atabilsem 1 ay kısa bir süre ama eşim destek olmadığı için birde psikolojik olarak laflar söylüyor o zaman daha çok stres yapıyorum benim hiç girme olmadı egzersizi nasıl yapacagim ki kizlik zatinda yırtılma falan olursa eşima bu durumu aciklayamam
Spreyin ismi ne acaba öğrenebilir mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?