Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

REKLAMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Cnm çok tebrik ederim inan çok çok sevindim darısı diğer yenemeyenlerin başına.....

Arkadaşlar eğzersizden yarım saat sonra bile olur işin büyüsünü kaçırmadan kafamızda bişi düşünmeden yapmalıyızz eşler egzersizden aparattan tiksiniyo ürküyo göstermeyin yaptığınızı...

Cnm zaten biz egzersiz yaparak kendimizi psikolojik olarak rahatlatiyoruz kasları gevsetiyoruz. Orası egzersiz bitince kapanmıyor zaten hEp açık. Yani aparatı bırakayim hemen deneme yapayım düşünmeyin. Yarım saatte geçse bir saatte geçse olur yeterki rahat olalım kasmayalim. Bir de kızlar Acele etmeyin. Ben öyle yaparak hata yaptım eşimi çok kötü etkiledim adam ereksiyon sorunu yaşadı kahroldu resmen sen de sorun yokmuş aslında sorun bendeymis demeye başladı. Sonra çok üzüldüm niye öyle yaptım diye heleki yendikten sonra bin kat daha üzüldüm eşimi zora soktum diye böyle basit bişeyi bu kadar zorlaştırdigima inanamadim. Acele etmeyin herseyi akışına bırakın görev gibi düşünmeyin olsun da nasıl olursa olsun gibi düşünmeyin benim gibi.9 aylık evliyim eşim çok anlayışlı davrandı hiç sorun etmedi hiç olmazsa bile sorun değil hersey cinsellik değil dedi olmazsa aşılama yapar yine çocuk sahibi oluruz dedi.ama ben ne yaptım bir anda adama öyle anlayışsiz davrandim ki adam kendini suclamaya başladı. Akşam eşimden helallik alacam. Çok bencillik yapmisim meğer.eşli deneme herkesin dediği. Gibi çok kolay.aparattan 10 kat 20 kat daha kolay.3 gün öncesine kadar ben de buna çok inanamiyordum ama yemin ederim öyle çok çok kolay. Hep diyodum 13 14 yaşında kızlar evlenip nasıl yapıyor ben 26 yaşındayım yapamıyorum. Bu kadar kolay şeyi herkes yaparmis onu anladım. Lütfen bırakmayın kızlar ne olur pes etmeyin bakın burdan kime msj atsaniz size yardım eder.kararlı olun ve hep yenecem olacak diye kendinizi yönlendirin. Yendikten sonra sabah ise giderken derin hir nefes aldım o mutluluk o huzur bütün sıkıntıları unutturuyor. Isteyen herkes msj atsın kesinlikle donus yaparım hiç bikmam emin olun. Dua etseniz yeter bana.Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah dua edecem hep sizlere ve kendime.

Arkadaşlar, İstanbul'da olanlara Bakırköy Devlet Hastanesinde Uzman Dr. Özge Şahmelikoğlu'nu öneriyorum.
Kendisi bizzat bu konuda eğitime sahip.
Devlet güvencesi var neredeyse hepimizin, gidiğ ÜCRETSİZ şekilde devletin bu imkanından yararlanın.
Yanlış yöntemlerle daha da derinleşmesin bu problem. MHRS sisteminden online randevu alabilirsiniz.

Canim oncelikle tebrik ederim dariai hepimizin basina. Ben sana bir sey sormak istiyorum esimle parmak egzersizi yapiyoruz serce parmaginin tamamini soktigunda bi noktada acima yanma hissediyorum bunu nasil asabilirim. Yardimci olursan cok mutlu olirim

Bende sprey kullandim cok guzel uyusturdu esim przrvatif kullandi ve hemen kzlgm gtti hicte aci hissetmedim

bilemicem kişiye göre değişiyor demekki. bende aşırı yanma yaptı , çok az uyuşturdu ve tahriş etti beni. şöyle bir riskide var uyuşturduğu zaman durman gereken yeri hissedemiyorsun ve eşin de yüklenirse sende acı hissetmediğin için zarar verme ihtimalin oluyor doktor o yüzden de kızmıştı bana. burda 2 arkadaşa olmuştu mesela. diyorum ya biraz tercih meselesi ben tedaviden önce bunalmıştım ve burda kullanan arkadaşlar oldu diye deneyeyim dedim 1 kere denedim bir daha tövbe dedim. Çok memnun olanda varmış tabi.

sprey bende de pek işe yaramadı hatta tahriş etti doktor kızdı neden kullandın diye

Evet cnm sprey uyuşturucu bunlara hiç mi hiç gerek yok sadece orayı sıvılaştırmak için bir şeyler kullanmak lazım, o da odaklanamıyoruz vajina ıslanmaıyo ona yardımcı olsun diye insanlar küçük yaşlarda kazara yapıyo bu işi ya da gözü kapalı psikolojik boyutu çok yüksek büyütülecek hiç bişi yok aslında....

Hiç ihtiyaç yok öyle şeylere katılıyorum sana. Sonra spreye alışıp bırakamayan korkan da çok . ben 1 kere denedim çok bunalmıştım 4 5 ay oluyor sanırım. bin pişman oldum . Islaklık gerekiyor kayganlaştırıcı kullanmak yeter. ben 2 kere kullandım kayganlaştırıcı sonra bıraktım kadınların kendi ıslaklığı kayganlaştırıcıdan çok daha iyi. Ama ıslaklık olmuyorsa da kayganlaştırıcıyla halloluyor , uyuşturucu krem sprey vs hiç tavsiye etmiyorum ben. yine de tercih meselesi çok bişey diyemiyorum işte isteyen denesin tabi. Bende hep kendime kızıyordum 14 15 yaşındaki çocuklar bile yapıyor sen nasıl yapamıyorsun diye. Tamamen psikolojik başka hiç bir nedeni yok.Bilinçaltını temizlemek ve rahat olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…