Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar egzersizler e nasıl başlamalı neler yapmalıyız
İlk önce ayna karşısında vajina girişini incele. Yara değil o korkma. Ikınınca deliğinin açıldığını gör. Kızlık zarı ortasında delik vardır. Ikınınca vajina girişiyle beraber açılır. İlk önce bu şekilde iyice incele. Vajinanın görebildiğimiz dış kısmına vulva denir aslında. Aynayı bir yere sabitleyip, vulva dudaklarının ikisinide öne doğru biraz uzat. Ordaki delik daha net ortaya çıkar.
Şimdi orda bir delik var gördün. Oranı iyice kremle. ( bebe yağı, bepantol vs elinde hangisi varsa) serçe parmağınada bolca sür. Vajina girişinin dış kısmında parmağınla nazikce daire yap ve serçe parmağını bir boğum içine al. Bunu nasıl rahat yapacaksan öyle dene. Aynaya bakabilirsin, yada gözünü kapatıp dokunarak yön bulabilirsin. Serçe parmağını o şekilde yavaş yavaş ileri geri yap, beklet, sana verdiği duyguya alışmaya çalış. Rahatladıysan bir boğum daha ilerlet. Bu egzersizi kolaylıkla yapabildiysen, işaret parmsğına geç. Aynı gün yapamıyabilşrsin, yada aman bu muymuş deyip diğer aşamaya geçebilşrsin. İşaret parmağınıda içine aldığın zaman vajinanda daireler yap çıkar, dışına daire yap içine al. İçinde daire yap yavsşca çıkar. Bu şekilde. Alıştır kendini. Bunada alışınca , hemen olmayabilir. İki parmağını küs gibi yapıp yine vajina girişine daire yapıp içine bir boğum al. Nefesini bırakarak içine daha rahat alırsın. Şöyle yap. Nefes sl vajina çevresinde parmağınla nazik bir daire yap nefesini üfleyerek verirken içine al. İçine alırken ıkınmakda faydalı olabilir.Yapıncaya kadar devam et. Olmadı serçe parmağa geç. İki parmağı başarabildiğin zaman. Küs yapıp içşne aldığın parmakların içinde aç ve onada alışınca dairesel hareketler yap. Küçük küçük makas hareketleri yapıp vajina duvarlarına hafif baskılar uygula. Canın yandıysa ya kayganlaştırıcın yetersizdir, ya nefesini tutuyorsun yada kasıyorsun kendini. Ama pes etme doğrusunu yapıncaya kadar. İlk gşrişte nefesini verip ıkınmayı unutma. İçindeykende tamamen gevşe. İtmekde zorlandığın yerde ıkın, sonrasında gevşe. Ancak egzersiz yaparak yenebilşrsin. Olmuyacak diye üzülme. Birde kegel egzersizi yap bu çok mühim. Orandaki kasları kegel egzersiziyle güçlendirip sen yönetebilirsin. Ayrıca kegel egzersizi zevk artdımadada yardımcı dır. Burda zevk alamadığını yazan arkadaşlar sizede kegel egzersizini öneriyorum. İnternetden araştırın nasıl yapıldığını. Kolay gelsin canlar hepinize.

Tebrik ederim nasil yendiniz yardimci olurmusunuz bana. Cok caresizim. Parmak egzersizinde esimle yaptik ama bir noktadan sonra yanma ve aci hissediyorum orda tikaniyor.

Tabi seve seve yardımcı olurum. Bu durumu yaşayan bilir çok zor o yüzden elimden geldiğince yardım ediyorum. Ben çok daha çaresizdim egzersizi asla yapamıyordum tansiyonum düşüyordu düşününce bile benden 10 adım öndesin şu an. İnancını kaybetme olacak yeterki doğru ilerle. Özel mesajdan yardımcı olsam daha iyi olur.

Ben memnun kalanlardanim valla kim bulmussa bu spreyu duaciyim :)

Tebrik ederim çok sevindim darısı bizim başımıza egzersizler nasıl yapılıyor ben hiç yapmadım eşimin orta parmağını alabiliyorum

Sprey markası nedir?

Arkadaslar yardimmm....dun geve denedik ama canim aciyo.esimde acele ediyooo.egzersizde 9- 10 cm yavasda olsa aliyomm....

aparatta 12 cm e kadar gelsen daha iyi olur. Çok rahat alabiliyor duruma gelmen lazım 10 da az değil ama daha rahat yapamıyorsun galiba. Bir kaç gün daha egzersiz yapsan halledersin eşin de acele etmesin o kadar süre beklemiş bir kaç gün daha bekler sanırım.

Kizlarrrrrŕrr dün gece bu kabus bitti Allahım a şükürler olsunnn hala inanamiyorum hemde iki kere yapabildik o kadar saskinim ki halaaakizlaar belki cok klise olcak ama hakikaten iki sene bu yuzden mi bekledim dedim hic birsey hissetmedim ve resmen gozlerim doldu bunun icin mi bekledim dedim Allahim insallah tez zamanda evlat ile mukafatlandirir hepimizi

Gözün aydın cnm maşallah sana :)

Gözün aydın canm. Nasıl yendiğini anlatır mısın. Bizim de bilmediğimiz atladığımız bişey olabilir

Ben doktor sayesinde yendim tabi parmak ve dilatör egzersizleriyle kesinlikle bunlarla deneyin ve asla olmicak diye bişey yok kesinlikle oluyo ve hiç bir şekilde kanamam bile olmadı hatta söyle deyim penis parmak var dilatör den dahada kolay oluyo arkadaşlar ertelemeyin nolur

Jinekologa mi gittiniz psikolaga mi acaba gözünuz aydin darisi bizlerin başina inşallah

vajinusmusun kıyısından dönen biri olarak ben kendi tecrübemi söyleyim arkadaşlar size öncelikle kegel egzersizleri diyorum... bana kadın doğum doktorum önerdi yaptım ve iki hafta sonra jel kayganlaştırıcı hepsini çöpe attımm.. kegel egzersizlerini mutlaka deneyin derim faydasu olacak.. onun dışında mutlaka ilişikiden önce ön sevişmeyi uzun tutun yani yeterince gevşeyin o zaman çok daha kolay olacakk.. bende ilk seferinde sadece yanma ve acı hissediyorudum ve hissettikçe daha da kasıyordum kendimi o zaman canım müthiş yanıyordu sanki acı biber sürmüş gibi bi acı ( ama ilk olarak kasmamayı öğrendim sonuçta vajinada bi vucuttaki açıklık aynı ağız kulak gibi ve esneyebilen bi açıklık millet kocaman bebek çıkarıyo ben neden yapamayım dedim.. ve ilişki başladığında daima siz üstte olun yani hakimiyet sizde olsun eşinizde değil siz yönetin süreci yavaş yavaş bu emin olun çok rahatlatacak sizi..

Arkadaslar yardimmm....dun geve denedik ama canim aciyo.esimde acele ediyooo.egzersizde 9- 10

Masallahhh hic bisy hissetmemek cok guzelll.bende aci oluyo ne yapabilirimm.taktik verirmisiniz

Arkadaslar yardimmm....dun geve denedik ama canim aciyo.esimde acele ediyooo.egzersizde 9- 10

Masallahhh hic bisy hissetmemek cok guzelll.bende aci oluyo ne yapabilirimm.taktik verirmisiniz
Kayganlaştırıcıyı bol bol sürün. Başka yenen bir arkadaş yanlış yöne itildiği için acı olduğunu söyledi, penisi aşağıya popo yönünde itmek gerekiyormuş. Genelde yukarı doğru ittirmeye çslışıyoruz. Öyle giremiyeceği için acıyor doğal olarak. Aşağıya doğru olacak. Ve bol kayganlaştırıcı ile.

Bugün kizligim bozuldu kendimi kastım yine ama kanama fazlasıyla oldu acaba 2 . Deneme de nasıl olacak çünkü ben sadece yattım ve eşim sert bi şekilde bastırdı güçlü bi yanmaydi en son hissettiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…