- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.821
Siz spreysiz mi yendiniz? Doktorunuz sprey tarzi seyleri onermedi sanirim
Tebrik ederim nasil yendiniz yardimci olurmusunuz bana. Cok caresizim. Parmak egzersizinde esimle yaptik ama bir noktadan sonra yanma ve aci hissediyorum orda tikaniyor.Tabi spreysiz yendim. Doktorum çok karşıydı uyuşturucu krem sprey vs
İlk önce ayna karşısında vajina girişini incele. Yara değil o korkma. Ikınınca deliğinin açıldığını gör. Kızlık zarı ortasında delik vardır. Ikınınca vajina girişiyle beraber açılır. İlk önce bu şekilde iyice incele. Vajinanın görebildiğimiz dış kısmına vulva denir aslında. Aynayı bir yere sabitleyip, vulva dudaklarının ikisinide öne doğru biraz uzat. Ordaki delik daha net ortaya çıkar.Kızlar egzersizler e nasıl başlamalı neler yapmalıyız
Tebrik ederim nasil yendiniz yardimci olurmusunuz bana. Cok caresizim. Parmak egzersizinde esimle yaptik ama bir noktadan sonra yanma ve aci hissediyorum orda tikaniyor.
bilemicem kişiye göre değişiyor demekki. bende aşırı yanma yaptı , çok az uyuşturdu ve tahriş etti beni. şöyle bir riskide var uyuşturduğu zaman durman gereken yeri hissedemiyorsun ve eşin de yüklenirse sende acı hissetmediğin için zarar verme ihtimalin oluyor doktor o yüzden de kızmıştı bana. burda 2 arkadaşa olmuştu mesela. diyorum ya biraz tercih meselesi ben tedaviden önce bunalmıştım ve burda kullanan arkadaşlar oldu diye deneyeyim dedim 1 kere denedim bir daha tövbe dedim. Çok memnun olanda varmış tabi.
Ben memnun kalanlardanim valla kim bulmussa bu spreyu duaciyim :)
Tebrik ederim çok sevindim darısı bizim başımıza egzersizler nasıl yapılıyor ben hiç yapmadım eşimin orta parmağını alabiliyorumTeşekkür ederim. Ilk olarak 4 nisan da buraya üye oldum egzersize başladım ama düzenli yapamadım toplam da 10 veya 12 defa egzersiz yapmisimdir.egzersizler 1 Mayısta tam olarak bitti çok oyalandik eşim hastalandı ben hastalandim sonra esimde ereksiyon sorunu oldu bir iki denemede sonra dün başardık çok şükür. Aslında bir gün önce basarmistik ama çok Kolay oldu diye ben anlamadım moralim bozuldu olmadı deyip denemeyi bitirmistim. Sabırlı ve kararlı olunca çok çabuk ilerliyor insan.darısı bu sıkıntıyı yaşayan herkese inşallah.
Sprey markası nedir?Canim madem esinden cekiniyorsun benim gibi kizligini spreyle bozdur. Uyusturucu spreyi sktm kizligimi esim bozdu hissetmedim bile. Benim icinde kizlik onemlydi esim bozsun istiodm esim icin onemli degldi egzersizde bozulma ihtimaliji biliyordu olsun sorun yok diodu . Ama bi gun tepem atti sktm spreyi yattm altina bi anda kizlk gtti . Oda gordu bende rahatladm
Arkadaslar yardimmm....dun geve denedik ama canim aciyo.esimde acele ediyooo.egzersizde 9- 10 cm yavasda olsa aliyomm....
Gözün aydın cnm maşallah sana :)Kizlarrrrrŕrr dün gece bu kabus bitti Allahım a şükürler olsunnn hala inanamiyorum hemde iki kere yapabildik o kadar saskinim ki halaaakizlaar belki cok klise olcak ama hakikaten iki sene bu yuzden mi bekledim dedim hic birsey hissetmedim ve resmen gozlerim doldu bunun icin mi bekledim dedim Allahim insallah tez zamanda evlat ile mukafatlandirir hepimizi
Gözün aydın canm. Nasıl yendiğini anlatır mısın. Bizim de bilmediğimiz atladığımız bişey olabilirKizlarrrrrŕrr dün gece bu kabus bitti Allahım a şükürler olsunnn hala inanamiyorum hemde iki kere yapabildik o kadar saskinim ki halaaakizlaar belki cok klise olcak ama hakikaten iki sene bu yuzden mi bekledim dedim hic birsey hissetmedim ve resmen gozlerim doldu bunun icin mi bekledim dedim Allahim insallah tez zamanda evlat ile mukafatlandirir hepimizi
Jinekologa mi gittiniz psikolaga mi acaba gözünuz aydin darisi bizlerin başina inşallahBen doktor sayesinde yendim tabi parmak ve dilatör egzersizleriyle kesinlikle bunlarla deneyin ve asla olmicak diye bişey yok kesinlikle oluyo ve hiç bir şekilde kanamam bile olmadı hatta söyle deyim penis parmak var dilatör den dahada kolay oluyo arkadaşlar ertelemeyin nolur
Kizlarrrrrŕrr dün gece bu kabus bitti Allahım a şükürler olsunnn hala inanamiyorum hemde iki kere yapabildik o kadar saskinim ki halaaakizlaar belki cok klise olcak ama hakikaten iki sene bu yuzden mi bekledim dedim hic birsey hissetmedim ve resmen gozlerim doldu bunun icin mi bekledim dedim Allahim insallah tez zamanda evlat ile mukafatlandirir hepimizi
Kayganlaştırıcıyı bol bol sürün. Başka yenen bir arkadaş yanlış yöne itildiği için acı olduğunu söyledi, penisi aşağıya popo yönünde itmek gerekiyormuş. Genelde yukarı doğru ittirmeye çslışıyoruz. Öyle giremiyeceği için acıyor doğal olarak. Aşağıya doğru olacak. Ve bol kayganlaştırıcı ile.Arkadaslar yardimmm....dun geve denedik ama canim aciyo.esimde acele ediyooo.egzersizde 9- 10
Masallahhh hic bisy hissetmemek cok guzelll.bende aci oluyo ne yapabilirimm.taktik verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?