Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba bende egzersiz yaptim bu aksam 11 cm de kaldim..anestol ve kayganlastirici ile kolay gibi...ama her defasinda inceden basliyorum...bide esimle heycan panik korku oluyo...yarin aksam yenmek istiyorum.tavsiyeleriniz

Merhaba bende egzersiz yaptim bu aksam 11 cm de kaldim..anestol ve kayganlastirici ile kolay gibi...ama her defasinda inceden basliyorum...bide esimle heycan panik korku oluyo...yarin aksam yenmek istiyorum.tavsiyeleriniz
İliskiye girmeden önce yine egzersiz yap canım. İyice anestol sür uyuşsun sonra hemen üste gec ve iyice ıkınarak otur ben öyle yaptım ve uyustugundan girdigini bilmedim bile :) ama anestolun etkisinden esim de uyustu :)

Kizlar benim gittim doktor hem kadın doğum. Doktoru hemde cinsel terapist bana ilk parmak egzersizi ve dilatör u önerdi o sayede yendim ve tabikide kayganlastirici size tavsiyem lubricant kayganlastirici naneli olan doktorumun tavsiyesi çok memnun kaldım işimi çok kolaylaştırdi

REKLAMMMMMMMMMMMMMMMMMM

yoooo gayet gerçek !!!! gecmisime bakarsan bu grupta ilk evlendigim gunlerdeki yani bundan yaklasik 4 yil onceki mesajlarimi da görürsün ben cok bekledim cok seyler yasadim cok yiprandim istedim ki bu tedaviyi olma imkanı olan varsa bunları yaşayıp yipranmasin cunku burdaki kizlar parmak egzersizi aparat gibi seyleri deneyebiliyolardi ben cok ileri duzeyde oldugum icin bunları duyunca bile irkiliyordum diyordum ki "ya ben parmagimi, yok rimeli alacak olsam p....i alırım"gercekten tedavi oluyosunuz bunu size yapan zaten beyniniz onunla savaşmayi ogreniyosunuz gerisi zaten oluyor bir sağlık probleminiz yoksa....

hayırlı geceler kader arkadaslarım diyebilirim size..gece gece hemen uye oldum ben eskı bır uyeyım gecen sene agustos ayında gırdım sırf vajınısmus belasından ..heyecanımı paylasmak ıstedım.belkı umut olurum bırılerıne :) soyle baslayaım dedegım gıbı gecen sene uye oldum cok okudum burda yazan yazıları ve bu sayede yendım egzersız fılanda yapmadım yapamadım...sadece eş denemesı yapabılıyodum.ve 10 kasım gunu yenmıstım nasıl oldugunu anlamadan..toplamada 3.ayda yenmıs oldum burdakı destek olan herkesten Allah bın kere razı olsun...ve o gun den hamıle kaldım tamamen sabrettıgımız ıcın Yaradanın bır lutfu ıdı reyyanım su an 10 aylık cadı bır kız sukur onu verene :) Allah ısteyen herkese nasıp etsın...tabı ılıskı olayı lmuyodu hamılelık boyunca 2 3 kere azıcık ucundan dıyebılırım cunkı tamamen ben bugun yendım onun heyecanı ıle yazıyorum ya ıste :)sukurler olsun ruya da gıbı ne kadar da zor ımkansız gorunen sey acısız tamamen kendı ıstegımle ummadıık anda oldu hala saskınım .kı bu gun muhhabetını ettık kı sabrettık bak cocugumuz oldu dıye ve hep dua sabır ıle beklıyodum bır gun tamamen ılıskıyıde basarırız dıye dılıyor dum.hıc ummadııgım an bugun oldu aslında ne kadar normal bu hastalıga sahıp olmayan ınsankar ıcın ama mutluluktan agladım ve uyuyamıyırum ..hıc bıse degıl de sadece ınanın ALLAHA ve sabırla sevgı ıle saygı ıle bekleyın .ben astım ve bugunden sonra 3 yılın acısını cıkaracgım dıyebılırım esıme 3 sene borcum var :) diliyorum asarsınız bu durumu ınanın yeterkı .ALLAH YAR VE YARDIMICINIZ OLSUN HEP DUALARIMDA OLACAKSINIZ.CEKEN BILIR ....

AYRICA BENDE ANESTOL ILE YENMISTIM :) VE BUGUN AGRISIZ ACISIZ ILK KEZ ILISKI YASADIM RUYA GIBI HALA INANAMIYORUM UYUYAMIYORUM RESMEN .ALLAH HEPİNİZE YASATSIN BU DUYGUYU

Arkadaşlar bence doktoru filan çok düşünmeye gerek yok doktorunuz siz ve eşiniz bir de zaman...biz eşimle üç yıllık evli yiz ama yapamıyoruz diye hiç kavga etmedik.tam tersi daha çok bağlandık..Allah a dua ettik sabır ettik tevekkul ettik önce bebeğim oldu şimdi ise acısız ilk ilişkimi başardım..yapabilirsiniz asla pes etmeyin.

Anestolu kesinlikle bırakmalısın ona hiiiç ihtiyacın yok. 11 cm i çok rahat yapabiliyorsan gitgel de yapabiliyorsan eşli deneme yapabilirsin tabi. Hiç panik yapma dern nefes alıp yavasca ver tamamen gevsediğinde penisi ilerlet

Arkadaslar bende artk yoruldum ya. Cok skldm bu durumdan . Bitmiyor tukenmiyor 1sene 1 ay oldu evleneli valla artk skldm midem bulaniyor bu durumu dusunurken kaldiramiyorum. Benmle beraber evlenenler dogurdu ben hala ayni yerdeyimm skldm cok

Ne cumartesim oldu ne pazarim . Millet kocasiyla neler yapiyor ben o kdr bktmki adamla yanyana gelmek bile istemiyorum. Cnku yapamiyorum. Kendime bakamiyorum bile aynalara kustum 1 senede 7 kilo aldm kendimi igrenc hissediyorum hicbirsey yapamayan beceriksiz biri gibi. Yoruldum cnku. Bu derdi dusunmekten arastirmaktan cozum yolu bi cikis kapisi aramaktan skldm :/ cok mutsuzum cok yorgunum..

Arkadaslar bende artk yoruldum ya. Cok skldm bu durumdan . Bitmiyor tukenmiyor 1sene 1 ay oldu evleneli valla artk skldm midem bulaniyor bu durumu dusunurken kaldiramiyorum. Benmle beraber evlenenler dogurdu ben hala ayni yerdeyimm skldm cok
Kendini psikolojik olarak çok yıpratıyorsun. Herşey allahtan. Sen üzerine düşen egzersizleri yap. Olmuyorsa olana kadar. Bu kadar panik ve telaş içinde zaten nasıl rahatlıyacaksın ki. Senin üzerine düşen sabırla egzersizleri yapmak. Çevreden gelen çocuk taleplerini varsa öyle bir şey. He he de geç. Allahtan hayırlısını iste. Geç olsun, güzel olsun. Hiç bir şeyin garantisi yok. Çocukda olsa o da allahtan emanet. Bu dünyada kendi bedenimizde olmak üzere hiç bir şeye sahip değiliz. İçindeki fırtınaları dindir. Sabret, pes etme. Bunun için asla ağlama. Sende er yada geç yenecesin inşallah. Rahat ol lütfen.

Arkadaşlar biraz zaman a bırakarak ilerleyen.sürekli bunu düşünürseniz zaten içinden çıkılmaz korkulara dönüşüyor..eşiniz sabırlı ve anlayışli ise bu işi başarısınız sadece zaman miş ya ilac.iki sene sonra çat pat nasıl olduğunu bile anlamadan yendim.anestol ile sadece baskı hissettim..hafif acı.ama korku olmadan sıfır acı ile tamamen ilişki ilk kez dün oldu.evliliğin üçüncü senesinde yani.bunun için inanın caba sarfetmedik her hangi bir gece gibi idi.olmadığını bileğimiz0için öylesine idi.ama ben kendime inanamadım şekilde ilerledim kocam çok şaşırdı.istemek önemli olan ve hastaliignzi düşünmeyin akışına bırakıp eşinizle sadece on sevişme kısmını yapın.

Aslında bizim sıkıntımız koca kadınlarin bizi korkutmasi.ama bu kaçınılmaz.ve farkettim ki eşime dedim olmuyor zaman a brakalım.ben seninle o kısmı düşünmeden güzel şeyler hissetmek istiyorum önce sevişmek nasıl onu öğrenelim dedim..ve bıraktık uzun zaman denemedik..tabi ki eksikliği hep kafam da idi yetersiz gibi ..hissetmek..ama ben dün gece kendim önce farkında olmadan basardim ve bunu anladığım da devam ettim daha fazlası farklı pozisyona bile geçtim.sıfır ağrı ya sıfır şaka gibi

Ben isteyen tüm arkadaşlara destek olabilirim.bunu başardım ve artık boynumun borcu başkalarına destek olmak..bir arkadaş evlendi mesela canı benim gibi çok tatlı idi .korkuyorum dedi.falan..anlattım yapması gereken herşeyi.olmadı tabi ki ilk gece.bir de ailebaskısı varmış.anestolü önerdim.ve başardı ikinci ya da üçüncü gece hemen..şimdi bir senelik evli nerede ise ve hamile.Allah isteyen herkes e nasip etsin evlat kadar güzel duygu yok muş benim en büyük desteğim dayanağım evladım.cünki onu veren Allah mucize gibi verdi ilk gece de düşünsenize hamile kaldım.ve bir gün bunu da asayacağız dedik muhabbetini ettiğim gece yani dün cuma gecesi ağrısız ve tamamen ilişki yi yaşadım..ınşallah siz de başaracaksiniz.sadece zaman gerekli bence.ben egzersiz filan asla yapamadım.sadece es deneme yapıyordum oda çok sık değil di.ama aptjg üç sene nin borcunu eşime ödeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…