- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.841
Bacaklari kasmamayi nasil basariyorsunuz.
Tabi seve seve yardımcı olurum. Bu durumu yaşayan bilir çok zor o yüzden elimden geldiğince yardım ediyorum. Ben çok daha çaresizdim egzersizi asla yapamıyordum tansiyonum düşüyordu düşününce bile benden 10 adım öndesin şu an. İnancını kaybetme olacak yeterki doğru ilerle. Özel mesajdan yardımcı olsam daha iyi olur.
İliskiye girmeden önce yine egzersiz yap canım. İyice anestol sür uyuşsun sonra hemen üste gec ve iyice ıkınarak otur ben öyle yaptım ve uyustugundan girdigini bilmedim bile :) ama anestolun etkisinden esim de uyustu :)Merhaba bende egzersiz yaptim bu aksam 11 cm de kaldim..anestol ve kayganlastirici ile kolay gibi...ama her defasinda inceden basliyorum...bide esimle heycan panik korku oluyo...yarin aksam yenmek istiyorum.tavsiyeleriniz
REKLAMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Canım ben egzersizleri anestolle yaptım bende cok ise yaradiAnestol ve benzeri krem ve spreyler ise yariyormu acaba net bilgiler verebilir misiniz
Merhaba bende egzersiz yaptim bu aksam 11 cm de kaldim..anestol ve kayganlastirici ile kolay gibi...ama her defasinda inceden basliyorum...bide esimle heycan panik korku oluyo...yarin aksam yenmek istiyorum.tavsiyeleriniz
Kendini psikolojik olarak çok yıpratıyorsun. Herşey allahtan. Sen üzerine düşen egzersizleri yap. Olmuyorsa olana kadar. Bu kadar panik ve telaş içinde zaten nasıl rahatlıyacaksın ki. Senin üzerine düşen sabırla egzersizleri yapmak. Çevreden gelen çocuk taleplerini varsa öyle bir şey. He he de geç. Allahtan hayırlısını iste. Geç olsun, güzel olsun. Hiç bir şeyin garantisi yok. Çocukda olsa o da allahtan emanet. Bu dünyada kendi bedenimizde olmak üzere hiç bir şeye sahip değiliz. İçindeki fırtınaları dindir. Sabret, pes etme. Bunun için asla ağlama. Sende er yada geç yenecesin inşallah. Rahat ol lütfen.Arkadaslar bende artk yoruldum ya. Cok skldm bu durumdan . Bitmiyor tukenmiyor 1sene 1 ay oldu evleneli valla artk skldm midem bulaniyor bu durumu dusunurken kaldiramiyorum. Benmle beraber evlenenler dogurdu ben hala ayni yerdeyimm skldm cok
Yariyor bence .birkaç denemede olmamisti ama kafama koyduğum gün oldu ise yaradıAnestol ve benzeri krem ve spreyler ise yariyormu acaba net bilgiler verebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?