- 14 Mayıs 2016
- 121
- 146
- 18
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.861
Kendini psikolojik olarak çok yıpratıyorsun. Herşey allahtan. Sen üzerine düşen egzersizleri yap. Olmuyorsa olana kadar. Bu kadar panik ve telaş içinde zaten nasıl rahatlıyacaksın ki. Senin üzerine düşen sabırla egzersizleri yapmak. Çevreden gelen çocuk taleplerini varsa öyle bir şey. He he de geç. Allahtan hayırlısını iste. Geç olsun, güzel olsun. Hiç bir şeyin garantisi yok. Çocukda olsa o da allahtan emanet. Bu dünyada kendi bedenimizde olmak üzere hiç bir şeye sahip değiliz. İçindeki fırtınaları dindir. Sabret, pes etme. Bunun için asla ağlama. Sende er yada geç yenecesin inşallah. Rahat ol lütfen.
Arkadaşım bende 8 ay cektim bu belayi ama cok şükür yendim ve olduktan sonra bu muymus yani dedim aylarca bunun yüzünden mi aci çektim kendimi yiprattim dedim. Hic hissetmedim bile bosuna kendimi kasmışım o kadar zaman. Yaşadığın tüm duyguları bende yaşadım seni cok iyi anlıyorum ama sakın pes etme egzersiz yap ve denemeye devam et olacak allahin izniyleNe cumartesim oldu ne pazarim . Millet kocasiyla neler yapiyor ben o kdr bktmki adamla yanyana gelmek bile istemiyorum. Cnku yapamiyorum. Kendime bakamiyorum bile aynalara kustum 1 senede 7 kilo aldm kendimi igrenc hissediyorum hicbirsey yapamayan beceriksiz biri gibi. Yoruldum cnku. Bu derdi dusunmekten arastirmaktan cozum yolu bi cikis kapisi aramaktan skldm :/ cok mutsuzum cok yorgunum..
Arkadaşım bende 8 ay cektim bu belayi ama cok şükür yendim ve olduktan sonra bu muymus yani dedim aylarca bunun yüzünden mi aci çektim kendimi yiprattim dedim. Hic hissetmedim bile bosuna kendimi kasmışım o kadar zaman. Yaşadığın tüm duyguları bende yaşadım seni cok iyi anlıyorum ama sakın pes etme egzersiz yap ve denemeye devam et olacak allahin izniyle
Bu senin kaderin ama bir gün bitiyor arkadaşım.ümitsizliğe kapıldığın an herşey biter.ya ben üç yıl sonra başardım.acısiz ilişkiyi.sadece kafami dinlendipdim akışına bıraktım ilişki denemeye çalışmadık.cünki bunlar yoruyor bunu anladım ben.bunu deneye deneye başarısız sonuç ala ala yıpranıyor insan..mutlu olun o olmadan da oluyor muş diye teselli edin ve eşinizi isteğiniz hiç beklemediğiniz anda olacak.ben yaşadım bunu ışte çok çok iyi biliyorum hiç ummadığım şekilde kendim başardım ya içeri girmiş ve ben farkında değilim bunu anladığım an devam ettim.mutluluktan uyuyamiyorum bitti kabus günler.hepinizin bitebilir bence.egzersiz yapmadım doktora gitmedim..vallahi zaman çözdü beni..lütfen üzülmeyin eşinizle mutlu olmaya calisin duygusal yönden mutlu edin..bir günelbet korkular gidiyor muşEgzersiz yapiyorum sonra basa donuyorum anlamiyorum ya hep bi dert bu benim kaderim
Bence biraz kafanızı dinlendirin arkadaşlar.boş konuşmuyorum gerçekten ya .ben de burda okuya okuya yendim.önce başarı hikayeler okuyarak gaza geldim. Bu site ye üye oldum üç ay da yendim..anestol bu konuda süper bir şey bence ilk deneme için.eşinizin yavaş ve sonra ani bir itmesi ile başaracaksiniz.benim adetimin bittiği gün du yendiğim gün.kanama görünce inanmadim bile ama olmuştu gerçekti..ve o gün den hamile kaldım.tek ilişki ile.evliligimin ikinci sene sin de yani.üçüncü sene de de tamamen ilişkiyi başardım.peş etmeyin lütfen dua ediyorum ben size.Saat 3 -4-5-6 bana hic farketmez.. ne uyku var ne baska birsey.. sadece beynimi kemiren dusunceler oyle yorucu oyle bunaltici bir zamandayim ki . Cozum yolu ariorum yok.. cikis kapisi yok. Sabir desem tukenmek uzere.. beni sorarsaniz benden kalan birsey yok.. karmakarisik bi haldeyim..
olur ama mumla da deneyebilirsin. pasta mumu veya beyaz bakkal mumları var streçle sarıp vazelin ve kayganlaştırıcı sürebilirsin.Kizlar egzersizler parmakla olur mu acaba
aynen ben yoksa belki yenemezdim yada çok uzun sürerdi. ben 3 sefer alışana kadar öyle yaptım. sonra zaten bırakırsın. sıkıp bekle 3 dk vazelin ve kayganlaştırıcı sürBen memnun kalanlardanim valla kim bulmussa bu spreyu duaciyim :)
evet yakıyo acaba ultrason jeli mi kullanmak lazım. ben almadım ama kullanan varmış. hamilelikten dolayı ultrasonda bakılırken karnıma sıkılıyo ya silerken elim değdiğinde yapış yapış olmuyo su bazlı olduğu için heralde.bende de yanma yaptı aldığım gibi duruyo hiç sevmedim
Canım hepimiz senin gibiyiz. Benim 2 yıla yaklaşacak hala yenemedim. Umudunu yitirme. Yeneceğiz inşallah.Ne cumartesim oldu ne pazarim . Millet kocasiyla neler yapiyor ben o kdr bktmki adamla yanyana gelmek bile istemiyorum. Cnku yapamiyorum. Kendime bakamiyorum bile aynalara kustum 1 senede 7 kilo aldm kendimi igrenc hissediyorum hicbirsey yapamayan beceriksiz biri gibi. Yoruldum cnku. Bu derdi dusunmekten arastirmaktan cozum yolu bi cikis kapisi aramaktan skldm :/ cok mutsuzum cok yorgunum..
. Bende aynı senin gibiyimSaat 3 -4-5-6 bana hic farketmez.. ne uyku var ne baska birsey.. sadece beynimi kemiren dusunceler oyle yorucu oyle bunaltici bir zamandayim ki . Cozum yolu ariorum yok.. cikis kapisi yok. Sabir desem tukenmek uzere.. beni sorarsaniz benden kalan birsey yok.. karmakarisik bi haldeyim..
Ben cem keçeci nin kitabını aldım dun okumaya başladım seninki basit vajinismus kesinlikle yenersin benimki de öyle esimle biz deneme yapmiyoruz suan kendimi hazırlıyorum sadece en bastan bu yana o kadar gelişme olduki bende yenecegime inanıyorum az kaldı haftaya iznim var ins bol bol denicem Dr dan da vazgeçtim onlar da farklı birşey yapmıyor kitabı okuyup bitircem önce. Ben baslarda vajinismus olduğumu kabul etmiyordum en önemlisi kabullenip çözüm aramak bence.Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katılıyorum sayfayı süreki takip ediyorum ancak üye olmak bugün aklıma geldibelkide sıkıntımı paylaşmanın bana iyi geleceğini düşündüm biliyorum ki benim gibi aynı dertten muzdarip bi çok arkadaş var ancak sitede bu vajinusmus denen illeti yenenleri görünce onlar adına seviniyor kendi adıma üzülüyorum bir tek ben mi yenemiycem diye biliyorum ki vajinusmus tedavisi yüzde 99 tedavi edilebilir bi psikolojik rahatsızlık..ancak sizler beni iyi anlarsınız o yüzde 1 lik olmayacak korkusu yapamama korkusu daha baskın maalesef.psikologada gitmeyi istemiyorum.burda bu rahatsızlığı çözen herkes gibi bende çözmek istiyorum.bu arada bir aylık evliyimm eşimle evlenmeden öncede denemelerimizde başarısız oluyodukk evlendik hala başarısızız.ben penisin bi kısmını içime almaya izin veriyorum ama tamamı mümkün değil gibi görünüyo.sürekli araştırıyorum bu rahatsızlık hakkında doktor kadar bilgi edindim neredeyse.ama başaramıyorum olmuyo olmuyo olmuyo bugün parmak egzersizi deneyeyim dedim.oda aynı şey sonuçta oraya bişey girmesini istemiyorum parmak yada penis farketmiyo yani biraz gevşedikten sonra sadece penisin baş kısmını alabiliyorum eşim ise alamıyosun sana öyle geliyor diyor.kendime olan güvenim sarsıldı iyice kendimi artık tam anlamıyla kadın gibi hissetmek istiyorum herkesn güle oynaya anlattığı doğal bişeyi ben neden yapamıyorum neden imkansızlaştırıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz bana da
Bence biraz kafanızı dinlendirin arkadaşlar.boş konuşmuyorum gerçekten ya .ben de burda okuya okuya yendim.önce başarı hikayeler okuyarak gaza geldim. Bu site ye üye oldum üç ay da yendim..anestol bu konuda süper bir şey bence ilk deneme için.eşinizin yavaş ve sonra ani bir itmesi ile başaracaksiniz.benim adetimin bittiği gün du yendiğim gün.kanama görünce inanmadim bile ama olmuştu gerçekti..ve o gün den hamile kaldım.tek ilişki ile.evliligimin ikinci sene sin de yani.üçüncü sene de de tamamen ilişkiyi başardım.peş etmeyin lütfen dua ediyorum ben size.
Arkadslar ailesi bilen varmi ne gibi tepki verdiler ....yenenlr bu sorunlsr unutuluyo mu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?