Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Öncelikle kendini motive etmen lazım. Orayı ağız gibi içi boşluk olan biryer olarak düşün. Yeterli kayganlık sağlandığında aşağı yöne ilerletince acımadan girer. Gerçekten acı hissediyorsan bir jinekoloğa git muayene ol. Sana yardımcı olur. Ama önce istemen gerekiyor. Parmakla yapamıyorsan ince pasta mumu yla başla. Streç Film ile sar. Kayganlaştırıcı sür yavaş yavaş ıkınarak aynayla bakarak sokmaya çalış. Sonra kalınlaştırarak denersin.

Evet yüzeysel di .ilişkiyi tamamen başardığım da ki zevk gibi bir sey di ama değişikti ya.sonuca bağlayamadim tabi ama eminim ki onu da asarız ınşallah.

canım öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim.o kitabı bende alayım o zaman gelişme olursa banada bildirirmisin ?senin adınada çok sevindimm umarım azmini kaybetmezsin...umarım hepimize bi çare vardır ben inanıyorum ki yenicez bu illeti ben çok kararlıyım

Kızlar merhaba bişey soracaktım vazelin kullanıp hamile kalan var mı acaba?ben çocuk istiyorum ama hala daha vazelinle yapıyorum cvp verirseniz sevinirim

Bir adim ileri gidemedim.egzersiz yapamiyorum deniyoruz olmuyo esimle ayrilmak uzereyiz nerdeyse ve ben artikkk cok yoruldum..hic cesaretim yok hicc.sprey aldim oyle duruyor onla bile deneme yapamadim olmaz belki uyuşmaz diye.biraz giriyo sonrasinda bir yanma bir aci orda bi duvar itiyorum adami spreyde yakar tahris eder vs diye korkuyorumm(( offfff

Bir adim ileri gidemedim.egzersiz yapamiyorum deniyoruz olmuyo esimle ayrilmak uzereyiz nerdeyse ve ben artikkk cok yoruldum..hic cesaretim yok hicc.sprey aldim oyle duruyor onla bile deneme yapamadim olmaz belki uyuşmaz diye.biraz giriyo sonrasinda bir yanma bir aci orda bi duvar itiyorum adami spreyde yakar tahris eder vs diye korkuyorumm(( offfff

şu yazının altına imzamı atarım o kadar aynı durumdayız ki çıldırmak üzereyim

Kizlar nefes alio verin Burundan alin agizdan verin oesnada. Tam giris olacagi zaman nefesi verirken girsin fakat poponuza dogru asagiya dogru baski yaoacak esiniz penisini yani oraya iticeksiniz ilkonce siz yonlendrinn elinizle sonra esinize birakin. Ztn birden girmez biraz hisseidnce gordigini durun yine nefes alinverin verirken biraxdaha ittirin. Buarada muhakkak kendinize gileitgelen diye bi kayganlastirici var mihakak onu kullanin ben bebeyagi kullansam yapamiyorum oyledusunun okayganlastirici eniyisi.. biszamanlarinizda bebyagiyla parmakegzersizi yapinbuarada serce parmakla baslayin birbogum iki bogum sonra isaret parmagiina fecundity bir bogum calisin biraz sonra iki bogum. Sonra orta parmak aynibsekilde. Sonrada iki parmak sokun ve icerde malady isareti gibi acin kapayin parmkalarinizi inanin neaci ne bisey kesinlikle pskolijik.ben biryil cektim bu illeti stres yaomayin dermani olan dert bu Allah baska seyler vermesin.sorunuz varsa sorabikirsiniz msjdan. Yardim etmek isterim

amin canım amin ne güzel anlatıyorsun ( ya oraya daha girmeden girdiğini düşünmek bile canımı acıtıyor bu yüzden başarmak isteğimin önüne geçiyor bu korku.düşünce olarak bile kabul edemiyorum oranın bişeyi içine almasına.küçüklükten aşılanan bişey bu bize şimdi cefasını çekiyoruz ( evliyim ama onu o kadar benimsemişim ki.kızlar sizde böyle mi düşünüyodunuz ? :S

İyi aksamlar kizlar bende durumumu yazmak istiyorum ben 7 aylik evliyim ilk 3 ay kadar denemeye bile cesaret edemedim daha sonra devamli arastirarak parmak egzersizi emla krem kayganlastirici jel vs denemeye calistim emla kremi parmagimla icine surmem gerekiyomus bunu yapamadim girise surdum ama denedigimizde icinde bi duvar hissettim bi aci geri iktirdim daha sonralarinda parmak egzersizleri yapmaya basladim bunu basariyodum tamamen alabiliyodum orta parmagimi boyle gel zaman git zaman deniyoruz emlayla falan icine yavas yavas surmeye calisiyorum ama mumkun degil penis girmiyo kapali gibi sanki doktordanda cok korkuyodum nedense hep korkardim ben igneden doktordan ilk geceden vs korkardik cok alttan muayene etmesini bile dusundukce kotu oluyodu icim bende bi hastaneyle vajinusmus botoksu icin gorustum bayiltarak yapcaklardi oda cok korkunc geliyodu cesaretimi toplayip once bi kadin doguma gidip baska problem yoksa bunu yaptircaktim ama bunu mutlaka kendim halletmem lazim diyede sartlandirdim kendimi neyse 1 hafta kadar once yine bi denememizde kas gevsetici hap kayganlastirici jel ve emla kremle ben ustte olcak sekilde denemeye karar verdik ve girdi ben şok oldum cok mutlu oldum hic hissetmedim bile cok muyluydum artik gecti bitti diyodum ama daha sonraki denememizde yine olmadi yine cok kastim kendimi girmedi parmak egzersizi yaptm yine o zar yoktu orda bunu hissettim ama yine ustte olsamda girmedi ne yapicam bilmiyorum üzgünüm ( o zar aslinda problem degilmis ya diyodum keske beni bayiltsalar bu is bitse sonrasinda yaparim ben vs ama o beyindeymis aslinda

ALLAHIM yardımcımız olur inşallah hep aynı durum hep yalnız değilsin canım (

Canim lütfen ayrılmayin ben üç sene sonra çözdüm yeminederim hiç açi yokmuş bitti kabusum bitiyor bir gün ama zaman vermek önemli bir birinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…