- 4 Aralık 2010
- 1.444
- 738
- 323
- 40
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.881
Evet biz söylemiştik. Tepki göstermediler. Ama biraz şaşırdılar annem falan. Ben acıyor diyince dayanıver 2dk diyordu. Yenince sevindi. Unutuldu şimdi.Arkadslar ailesi bilen varmi ne gibi tepki verdiler ....yenenlr bu sorunlsr unutuluyo mu????
Öncelikle kendini motive etmen lazım. Orayı ağız gibi içi boşluk olan biryer olarak düşün. Yeterli kayganlık sağlandığında aşağı yöne ilerletince acımadan girer. Gerçekten acı hissediyorsan bir jinekoloğa git muayene ol. Sana yardımcı olur. Ama önce istemen gerekiyor. Parmakla yapamıyorsan ince pasta mumu yla başla. Streç Film ile sar. Kayganlaştırıcı sür yavaş yavaş ıkınarak aynayla bakarak sokmaya çalış. Sonra kalınlaştırarak denersin.Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katılıyorum sayfayı süreki takip ediyorum ancak üye olmak bugün aklıma geldibelkide sıkıntımı paylaşmanın bana iyi geleceğini düşündüm biliyorum ki benim gibi aynı dertten muzdarip bi çok arkadaş var ancak sitede bu vajinusmus denen illeti yenenleri görünce onlar adına seviniyor kendi adıma üzülüyorum bir tek ben mi yenemiycem diye biliyorum ki vajinusmus tedavisi yüzde 99 tedavi edilebilir bi psikolojik rahatsızlık..ancak sizler beni iyi anlarsınız o yüzde 1 lik olmayacak korkusu yapamama korkusu daha baskın maalesef.psikologada gitmeyi istemiyorum.burda bu rahatsızlığı çözen herkes gibi bende çözmek istiyorum.bu arada bir aylık evliyimm eşimle evlenmeden öncede denemelerimizde başarısız oluyodukk evlendik hala başarısızız.ben penisin bi kısmını içime almaya izin veriyorum ama tamamı mümkün değil gibi görünüyo.sürekli araştırıyorum bu rahatsızlık hakkında doktor kadar bilgi edindim neredeyse.ama başaramıyorum olmuyo olmuyo olmuyo bugün parmak egzersizi deneyeyim dedim.oda aynı şey sonuçta oraya bişey girmesini istemiyorum parmak yada penis farketmiyo yani biraz gevşedikten sonra sadece penisin baş kısmını alabiliyorum eşim ise alamıyosun sana öyle geliyor diyor.kendime olan güvenim sarsıldı iyice kendimi artık tam anlamıyla kadın gibi hissetmek istiyorum herkesn güle oynaya anlattığı doğal bişeyi ben neden yapamıyorum neden imkansızlaştırıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz bana da
Evet yüzeysel di .ilişkiyi tamamen başardığım da ki zevk gibi bir sey di ama değişikti ya.sonuca bağlayamadim tabi ama eminim ki onu da asarız ınşallah.size bir şey sormak istiyorum evlendiğiniz günden beri başarana kadar nasıl bir ilişki yaşandı yüzeysel mi, zevk alıyor muydunuz tam anlamıyla olunca zevk aldınız mı ben de çok isteksizlik var zevk almıyorum yüzeysele alıştık o nedenle yenincede böle hiç zevk almadım..
Tabiki ?Yenen arkadaşlar bana bi yardım edebilir mi
Ben cem keçeci nin kitabını aldım dun okumaya başladım seninki basit vajinismus kesinlikle yenersin benimki de öyle esimle biz deneme yapmiyoruz suan kendimi hazırlıyorum sadece en bastan bu yana o kadar gelişme olduki bende yenecegime inanıyorum az kaldı haftaya iznim var ins bol bol denicem Dr dan da vazgeçtim onlar da farklı birşey yapmıyor kitabı okuyup bitircem önce. Ben baslarda vajinismus olduğumu kabul etmiyordum en önemlisi kabullenip çözüm aramak bence.
canım öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim.o kitabı bende alayım o zaman gelişme olursa banada bildirirmisin ?senin adınada çok sevindimm umarım azmini kaybetmezsin...umarım hepimize bi çare vardır ben inanıyorum ki yenicez bu illeti ben çok kararlıyımBen cem keçeci nin kitabını aldım dun okumaya başladım seninki basit vajinismus kesinlikle yenersin benimki de öyle esimle biz deneme yapmiyoruz suan kendimi hazırlıyorum sadece en bastan bu yana o kadar gelişme olduki bende yenecegime inanıyorum az kaldı haftaya iznim var ins bol bol denicem Dr dan da vazgeçtim onlar da farklı birşey yapmıyor kitabı okuyup bitircem önce. Ben baslarda vajinismus olduğumu kabul etmiyordum en önemlisi kabullenip çözüm aramak bence.
Evet yüzeysel di .ilişkiyi tamamen başardığım da ki zevk gibi bir sey di ama değişikti ya.sonuca bağlayamadim tabi ama eminim ki onu da asarız ınşallah.
S xtiva kullanan var mı acab vajınusmus ıcın
S xtiva kullanan var mı acab vajınusmus ıcın
canım öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim.o kitabı bende alayım o zaman gelişme olursa banada bildirirmisin ?senin adınada çok sevindimm umarım azmini kaybetmezsin...umarım hepimize bi çare vardır ben inanıyorum ki yenicez bu illeti ben çok kararlıyım
şu yazının altına imzamı atarım o kadar aynı durumdayız ki çıldırmak üzereyimBir adim ileri gidemedim.egzersiz yapamiyorumdeniyoruz olmuyo esimle ayrilmak uzereyiz nerdeyse ve ben artikkk cok yoruldum..hic cesaretim yok hicc.sprey aldim oyle duruyor onla bile deneme yapamadim olmaz belki uyuşmaz diye.biraz giriyo sonrasinda bir yanma bir aci orda bi duvar itiyorum adami spreyde yakar tahris eder vs diye korkuyorumm (( offfff
ALLAHIM yardımcımız olur inşallah hep aynı durum hep yalnız değilsin canımİyi aksamlar kizlar bende durumumu yazmak istiyorum ben 7 aylik evliyim ilk 3 ay kadar denemeye bile cesaret edemedim daha sonra devamli arastirarak parmak egzersizi emla krem kayganlastirici jel vs denemeye calistim emla kremi parmagimla icine surmem gerekiyomus bunu yapamadim girise surdum ama denedigimizde icinde bi duvar hissettim bi aci geri iktirdim daha sonralarinda parmak egzersizleri yapmaya basladim bunu basariyodum tamamen alabiliyodum orta parmagimi boyle gel zaman git zaman deniyoruz emlayla falan icine yavas yavas surmeye calisiyorum ama mumkun degil penis girmiyo kapali gibi sanki doktordanda cok korkuyodum nedense hep korkardim ben igneden doktordan ilk geceden vs korkardik cok alttan muayene etmesini bile dusundukce kotu oluyodu icim bende bi hastaneyle vajinusmus botoksu icin gorustum bayiltarak yapcaklardi oda cok korkunc geliyodu cesaretimi toplayip once bi kadin doguma gidip baska problem yoksa bunu yaptircaktim ama bunu mutlaka kendim halletmem lazim diyede sartlandirdim kendimi neyse 1 hafta kadar once yine bi denememizde kas gevsetici hap kayganlastirici jel ve emla kremle ben ustte olcak sekilde denemeye karar verdik ve girdi ben şok oldum cok mutlu oldum hic hissetmedim bile cok muyluydum artik gecti bitti diyodum ama daha sonraki denememizde yine olmadi yine cok kastim kendimi girmedi parmak egzersizi yaptm yine o zar yoktu orda bunu hissettim ama yine ustte olsamda girmedi ne yapicam bilmiyorum üzgünüm( o zar aslinda problem degilmis ya diyodum keske beni bayiltsalar bu is bitse sonrasinda yaparim ben vs ama o beyindeymis aslinda
Canim lütfen ayrılmayin ben üç sene sonra çözdüm yeminederim hiç açi yokmuş bitti kabusum bitiyor bir gün ama zaman vermek önemli bir birinizeBir adim ileri gidemedim.egzersiz yapamiyorumdeniyoruz olmuyo esimle ayrilmak uzereyiz nerdeyse ve ben artikkk cok yoruldum..hic cesaretim yok hicc.sprey aldim oyle duruyor onla bile deneme yapamadim olmaz belki uyuşmaz diye.biraz giriyo sonrasinda bir yanma bir aci orda bi duvar itiyorum adami spreyde yakar tahris eder vs diye korkuyorumm (( offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?