- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.921
İlk basta surmedim normal yapabilmekicin ama olmayinca surdum ama tuhaf bi aci batma gibi bisey hissettim yaridayken bide tam konsantre olamadim bi turlu o yuzden olmadi ilkinde cok cesaretlenmistim ikincide bi tuhaftimpeki ya ikinci denemende emla sürdün mü canım
Kızlar ben vajinismusu doktor desteğiyle yendim.ama kendi başına biraz cesaretle de olucak bişeymiş.yardımcı olabilirim isterseniz
Ben isterim eşli denemedeyim egzersiz yapıyorum am eşle geriliyorumKızlar ben vajinismusu doktor desteğiyle yendim.ama kendi başına biraz cesaretle de olucak bişeymiş.yardımcı olabilirim isterseniz
Ben isterim eşli denemedeyim egzersiz yapıyorum am eşle geriliyorum
Eşli deneme de geriliyorsaniz sizin üstte oldugunuz pozisyonda deneyin ve esiniz ani hareketlerden uzak dursun kontrol sizde olduğu için rahat olursunuz ilk deneme de olmasa bile zamanla bu rahatlık bilinçaltinza yerlesiyor ve hiç beklemediğiniz anda cinsel birleşme gerçekleşiyor egzersizlere devam edin ve asla vazgecmeyin çözümü 100 yüzBen isterim eşli denemedeyim egzersiz yapıyorum am eşle geriliyorum
canım zararımı varmıs yanı vazelın fılan kullanmıyorum ama kalınabılır bence.onmelı olan spermlerin canlılıgıKızlar vazelin kullanıp hamile kalan varmı acaba?
amin canım amin ne güzel anlatıyorsun( ya oraya daha girmeden girdiğini düşünmek bile canımı acıtıyor bu yüzden başarmak isteğimin önüne geçiyor bu korku.düşünce olarak bile kabul edemiyorum oranın bişeyi içine almasına.küçüklükten aşılanan bişey bu bize şimdi cefasını çekiyoruz ( evliyim ama onu o kadar benimsemişim ki.kızlar sizde böyle mi düşünüyodunuz ? :S
Evt seffaf jel ice sikmiyorsun dusaridan sur. Bende anestol pomat kullandim Helen dusardan cevresine surdum ztn uyusiyor duymuyorsun biseyGl
Canim bu gleitgenden hic kullanmadim seffaf mi icinemi sıkılıyor acaba vede kayganlastirici fitil gibi bisey varmidir acaba ben emla kullaniyorum cevresine icinede surebiliyorum tamemen hissetmedim ilkinde hic bisey onun sayesinde o yuzden ustte cok kolay geldi ikincide nedense konsantrasyon mu eksikti ne oldu bilemiyorum
Kesinlikle klitorise masaj coketkili oluyor esiniz yapsin bebeyagiyla sonra yapacaksaniz parmak egzersizi veya penis denemesi yapin. Ozman duymayacaksiniz ne aci ne bisiCem kecenin youtubedan videolarını izleyin cesaret geliyor bir de istekli olun gerekirse hayal kurun sizi isteklendirecek ben kendim egzersiz yapamıyorum zaten vakitte olmuyor ama eşimin parmağı ile egzersiz yapıyorum hem zevk almaya çalışıyorum hem egzersiz oluyor bende eskiden sıfır istek ve zevk vardı ama şuan olaya odaklanmiyorum kendimi başka yerlerde esimle güzel birliktelik yaşarken hayal ediyorum biz deneme yapmiyoruz esim parmakla devam edelim sen iyice alış ki acele edip hayal kırıklığına uğrama yalım diyor
Kayganligi iyi sagliyomu o jel ondanda aliyim bari ben emla kullandim icinede surebiliyorum anestolde aynimi acaba etkisiEvt seffaf jel ice sikmiyorsun dusaridan sur. Bende anestol pomat kullandim Helen dusardan cevresine surdum ztn uyusiyor duymuyorsun bisey
egzersizlerde yanma oluyor ama zevksiz yapıyorum sadece egzersiz amaçlı yapıyorum tabi jel sürüyorum kayganlaştırıyorum.kızlar yanma sizdede oluyor mu ? kulak çubuğuyla bile egzersiz yaptığımda çıkartırken yanma oluyorKesinlikle klitorise masaj coketkili oluyor esiniz yapsin bebeyagiyla sonra yapacaksaniz parmak egzersizi veya penis denemesi yapin. Ozman duymayacaksiniz ne aci ne bisi
Mikrop kapmamaya dikkat edin egzersizlerde iltihap fln olmasi yanma yapar. Kendinizi dinlemeyin acioldu yanma oldubdiye cunku kulaks cubuguyla yanma olmazki. Vajina once ten coraplar gibi icinde ne girse onun seklini alir onubsarar kaplar. İcinden dort kilo Bebek cikar doktor kolunu solar iceri bunlari dusunerek yapin kulakcubugu nekiegzersizlerde yanma oluyor ama zevksiz yapıyorum sadece egzersiz amaçlı yapıyorum tabi jel sürüyorum kayganlaştırıyorum.kızlar yanma sizdede oluyor mu ? kulak çubuğuyla bile egzersiz yaptığımda çıkartırken yanma oluyor
egzersizlerde yanma oluyor ama zevksiz yapıyorum sadece egzersiz amaçlı yapıyorum tabi jel sürüyorum kayganlaştırıyorum.kızlar yanma sizdede oluyor mu ? kulak çubuğuyla bile egzersiz yaptığımda çıkartırken yanma oluyor
Glegitgelen biz ilk balayında eczaneden almıştık çok kullandık o zamanlar ise yaramadi tamamen psikolojik hazirsan jel ise yarıyor ama hazır değilsen olmuyorGleitgelen bana dr. Onerdi ve hicbir jele benzemiyor mukemmel bisi. Bebeyagi fln kayiyor yani penisi ittirsende kayip gidiyor bilirsiniz ama bunda ole bisi olmuyor isin sirri klitorse masaj esinize kayganlastirici surmeyin kndunize surun belinizin altina yastik koyun vede vajinaya dik degilde popota dogru asagiya egimli sekilde itin penisi. Vajina asagoya dogru egimlidir
Muhakak oyle ama inanin gecici gecmeseydi benim gecmezdi hazir olmamak icin sebep yok bubdediklerim cokonmli onlar yapin ve gorev gibi degilde zevk almak amacli yapin olur zamanla. Ama destek alin bi dr.Dan cokkisa surede yenersiniz sonraGlegitgelen biz ilk balayında eczaneden almıştık çok kullandık o zamanlar ise yaramadi tamamen psikolojik hazirsan jel ise yarıyor ama hazır değilsen olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?