Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar anestol pomad kullan var mı aranızda suan sürdüm ama biraz yanma var uyuşukluk falan hissetmiyorum ?

Ins yeneriz su zamanlarda dualariniza vok ihtiyacimiz var. Eksik etmeyinn

Kızlar regl bitmek üzere. Bir süredir ara ara yanma hissediyorum sanki çok tuvaletim varmış gibi bir his oluyor gidiyorum hiç bişey yok.usuttum mu yoksa enfeksiyon mu kaptim. Sizde de böyle şeyler oldu mu hiç.

Kızlar regl bitmek üzere. Bir süredir ara ara yanma hissediyorum sanki çok tuvaletim varmış gibi bir his oluyor gidiyorum hiç bişey yok.usuttum mu yoksa enfeksiyon mu kaptim. Sizde de böyle şeyler oldu mu hiç.
Bende olmuştu miyomum varmış o bası yapıyormuş. Kasıklarımda da yanma hissediyordum. Doktora git istersen. Yada başka bir sorunun olabilir. Ben karnımdan ultrasonla muayene oldum. Vajili olduğum için. Belkide sadece üşütdün. Ama yinede geçmezse bir doktora git.

Ins yeneriz su zamanlarda dualariniza vok ihtiyacimiz var. Eksik etmeyinn
Ins yeneriz su zamanlarda dualariniza çok ihtiyacimiz var. Eksik etmeyin.

endişeler içinde beklemektense egzersiz yapmak en iyisi.eninde sonunda herkes başaracak inşallah. Hele patate başarsın, herkese büyük moral olacak.

Aparati misyonerde yapiyodum
Arkadasım bende mistonerde yapıyorum egzersizleri. Bende rahat değilim kasıyorum ama o an şunu düşünüyorum. Aparatı yaptın gördün aynısı olucak şimdi aparatla ne hissettiysen en fazla o olucak diyorum. Nefes alıp veriyorum sürekli milim milim ilerliyoruz dura dura
Tavsiyem egzerizi düşün en fazla o kadar acıycak de ki acımıyo egzeriszde biliyosun. koskoca 12cm i yapıyosun.

Offf ya ne zamandir giremiyorum foruma iyce uzaklaştım.tam artik sonuna geldim eşli denemeye gectik derken tasinma telaşı basladi,başka bir şehre taşınmak ne zormuş.1 haftadir ne aparat ne esli egzersiz hicccccc bisey yapmiyorum ve anlasilan en az 1 hafta daha surecek bu.
İnşallah aparatlarda gerileme yasamam artik 13 cmye gelmistim,tam artik basaricam derken araya zaman girmesi cok kotu oldu.uzuklastim iyce durumdan

İnşallah yeni evin sana uğur getirir. En önemli işin vajiyi yenmek, erteleme. Benim gibi olmayın. Senelerin nasıl çabuk geçtiğini anlamazsınız bile. Ben eşime küsüp denemeyi bıraktığım için olmadı. Olması için çaba göstermedim. Pişmanlık dahi duymuyorum, işin garibi. Eşimde bende hayatımızdan memnunuz. Onu cinsel olarak istemiyorum. Arkadaş dost olarak seviyorum. Ayrılamadıkda. Böyle kaldık.

Kac yildir evlisiniz? Aslinda ayrilsaydiniz belli sevmediğiniz icin olmamis

Arkadaslar kandiliniz mubarek olsun bu guzel gunde ins hepimiz bu durumu asar hamile anneler oluruz. Ben bugun anne olmak icin bsy yaptim. Esim uzerime bosaldi bende parmagmla biraz iceri ittim kizlgm yokya sperm rahat girdi iceri bakalm ksmet ins bugun buguzel gunde hamile kalrm. Esim sadece bebek istiyor iceri girms girmemis umrunda degl o bebegine kavussun istersem 10sene sonra yeneyim srun etmez yeterki bebegi olsn. Bana dua edin bebegm olsun

Canim ınşallah kalirsin hamile.bu güzel günün hürmetine Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.yenin bu illeti ve bebek sahibi olun ınşallah.. bebek olunca cidden bir gün oluyor tamamen ilişki de bende olduğu gibi.bebeğim daha güç verdi bana.ve milletin çenesi susuyo.

Canim azıcık da girse hamile kalmak için uğraş ben sırf hamile kalırım belki diye yendim ilk zaten.ayaklarım diktim yattım..zar yoksa daha kolay senin için buna adapte olun çocuk yapacağız diye başlayın besmelenizi çekin kısmet hiç belli olmaz .

Canim denedim ama girmedi esimde hemen uzerime bosaldi. Bende ittim parmagimla. Ama bana dua edin boyle hamile kalir mym acaba ya

Bende oyle diyorum cenesi kapansin insanlarin ve esimde mutlu olsun. Cok istiyor bebek esim diyr umrumda degil sex yapmak sadece cocugum olsun boyle mutluyum ztn diyor. Bi bebek olsun tam olur valla

Kızlar dün yanma hissi var diye yazmıştım ya yoğurt surdum inanilmaz iyi geldi mucize gibi sanki hiç yanma diye bişey kalmadı inşallah bir daha olmaz.böyle bir sıkıntı yaşayan olursa fikir olsun diye paylaştım. Kanidiliniz mübarek olsun.Rabbim herkesin gönlüne göre versin.bu mübarek gecede bu sene doğacak çocukların ismi deftere yazilirmis Rabbim bize de nasip etsin inşallah en kisa zaman da hayırlı evlatlar bizim cocuklarimiz da o mübarek defterde olsun inşallah. Selam ve dua ile.

Canim denedim ama girmedi esimde hemen uzerime bosaldi. Bende ittim parmagimla. Ama bana dua edin boyle hamile kalir mym acaba ya
Ben de zar gitmeden bir ay önce öyle denedim adetim Çok düzenli olurdu bir haftagecikti şaka gibi ilk kez di hamilemyim diye sevindim tam kan verdim yok tu ama bir ay sonra hem zar gitti hem içeri boşalmış oldu ilk denemede hamile kaldım.ınşallah sizin de olur daha çok içe boşalmasi na çabalaym acı ya dayan ve eşin zorla sincanım bırakmasın sakin

Bende oyle diyorum cenesi kapansin insanlarin ve esimde mutlu olsun. Cok istiyor bebek esim diyr umrumda degil sex yapmak sadece cocugum olsun boyle mutluyum ztn diyor. Bi bebek olsun tam olur valla
Anestol kullan bence SANDOZ du benim ki .onun sayede gitti zar da eşine çok iş düşüyor bırakmasın devam etsin yatak da köşe bucak kacsanda

Benim klzgm gideli 1 ay oldu ilk defa denedik ustune bosaldi bende parmagimla icine ittim cok heyecanlym ya bakalm ksmet 2gun arayla bu hafta hep deniycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…