- 16 Mayıs 2016
- 31
- 13
- 3
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.961
kızlar anestol pomad kullan var mı aranızda suan sürdüm ama biraz yanma var uyuşukluk falan hissetmiyorum ?Mikrop kapmamaya dikkat edin egzersizlerde iltihap fln olmasi yanma yapar. Kendinizi dinlemeyin acioldu yanma oldubdiye cunku kulaks cubuguyla yanma olmazki. Vajina once ten coraplar gibi icinde ne girse onun seklini alir onubsarar kaplar. İcinden dort kilo Bebek cikar doktor kolunu solar iceri bunlari dusunerek yapin kulakcubugu neki
Aynen bıraksan çok kolay olacak her şey canım ben önce den denerken öyle acı çekiyordm ki yarıya kadar anca oluyordu ızdırap gibi.ama denemeyi bıraktık.zaman geçti ve öyle si ne bir gece de kendm yaptım tamamen girdiğini hissetmek acı nin sıfır olduğunu anlama mükemmel bir şeyınşallah darısı sizlere tezzamanda.cuma günün yüzü suyu hürmetine Allah hepinize yardım etsin ve asın ağrı yi acıyı ve evlat sahibi olun :)
Bende olmuştu miyomum varmış o bası yapıyormuş. Kasıklarımda da yanma hissediyordum. Doktora git istersen. Yada başka bir sorunun olabilir. Ben karnımdan ultrasonla muayene oldum. Vajili olduğum için. Belkide sadece üşütdün. Ama yinede geçmezse bir doktora git.Kızlar regl bitmek üzere. Bir süredir ara ara yanma hissediyorum sanki çok tuvaletim varmış gibi bir his oluyor gidiyorum hiç bişey yok.usuttum mu yoksa enfeksiyon mu kaptim. Sizde de böyle şeyler oldu mu hiç.
Ins yeneriz su zamanlarda dualariniza vok ihtiyacimiz var. Eksik etmeyinn
Ins yeneriz su zamanlarda dualariniza çok ihtiyacimiz var. Eksik etmeyin.
endişeler içinde beklemektense egzersiz yapmak en iyisi.eninde sonunda herkes başaracak inşallah. Hele patate başarsın, herkese büyük moral olacak.
Herzaman ederim tabi ki canımIns yeneriz su zamanlarda dualariniza vok ihtiyacimiz var. Eksik etmeyinn
Arkadasım bende mistonerde yapıyorum egzersizleri. Bende rahat değilim kasıyorum ama o an şunu düşünüyorum. Aparatı yaptın gördün aynısı olucak şimdi aparatla ne hissettiysen en fazla o olucak diyorum. Nefes alıp veriyorum sürekli milim milim ilerliyoruz dura duraAparati misyonerde yapiyodum
İnşallah yeni evin sana uğur getirir. En önemli işin vajiyi yenmek, erteleme. Benim gibi olmayın. Senelerin nasıl çabuk geçtiğini anlamazsınız bile. Ben eşime küsüp denemeyi bıraktığım için olmadı. Olması için çaba göstermedim. Pişmanlık dahi duymuyorum, işin garibi. Eşimde bende hayatımızdan memnunuz. Onu cinsel olarak istemiyorum. Arkadaş dost olarak seviyorum. Ayrılamadıkda. Böyle kaldık.Offf ya ne zamandir giremiyorum foruma iyce uzaklaştım.tam artik sonuna geldim eşli denemeye gectik derken tasinma telaşı basladi,başka bir şehre taşınmak ne zormuş.1 haftadir ne aparat ne esli egzersiz hicccccc bisey yapmiyorum ve anlasilan en az 1 hafta daha surecek bu.
İnşallah aparatlarda gerileme yasamam artik 13 cmye gelmistim,tam artik basaricam derken araya zaman girmesi cok kotu oldu.uzuklastim iyce durumdan
İnşallah yeni evin sana uğur getirir. En önemli işin vajiyi yenmek, erteleme. Benim gibi olmayın. Senelerin nasıl çabuk geçtiğini anlamazsınız bile. Ben eşime küsüp denemeyi bıraktığım için olmadı. Olması için çaba göstermedim. Pişmanlık dahi duymuyorum, işin garibi. Eşimde bende hayatımızdan memnunuz. Onu cinsel olarak istemiyorum. Arkadaş dost olarak seviyorum. Ayrılamadıkda. Böyle kaldık.
Canim ınşallah kalirsin hamile.bu güzel günün hürmetine Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.yenin bu illeti ve bebek sahibi olun ınşallah.. bebek olunca cidden bir gün oluyor tamamen ilişki de bende olduğu gibi.bebeğim daha güç verdi bana.ve milletin çenesi susuyo.Arkadaslar kandiliniz mubarek olsun bu guzel gunde ins hepimiz bu durumu asar hamile anneler oluruz. Ben bugun anne olmak icin bsy yaptim. Esim uzerime bosaldi bende parmagmla biraz iceri ittim kizlgm yokya sperm rahat girdi iceri bakalm ksmet ins bugun buguzel gunde hamile kalrm. Esim sadece bebek istiyor iceri girms girmemis umrunda degl o bebegine kavussun istersem 10sene sonra yeneyim srun etmez yeterki bebegi olsn. Bana dua edin bebegm olsun
Canim azıcık da girse hamile kalmak için uğraş ben sırf hamile kalırım belki diye yendim ilk zaten.ayaklarım diktim yattım..zar yoksa daha kolay senin için buna adapte olun çocuk yapacağız diye başlayın besmelenizi çekin kısmet hiç belli olmaz .
Canim ınşallah kalirsin hamile.bu güzel günün hürmetine Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.yenin bu illeti ve bebek sahibi olun ınşallah.. bebek olunca cidden bir gün oluyor tamamen ilişki de bende olduğu gibi.bebeğim daha güç verdi bana.ve milletin çenesi susuyo.
Ben de zar gitmeden bir ay önce öyle denedim adetim Çok düzenli olurdu bir haftagecikti şaka gibi ilk kez di hamilemyim diye sevindim tam kan verdim yok tu ama bir ay sonra hem zar gitti hem içeri boşalmış oldu ilk denemede hamile kaldım.ınşallah sizin de olur daha çok içe boşalmasi na çabalaym acı ya dayan ve eşin zorla sincanım bırakmasın sakinCanim denedim ama girmedi esimde hemen uzerime bosaldi. Bende ittim parmagimla. Ama bana dua edin boyle hamile kalir mym acaba ya
Anestol kullan bence SANDOZ du benim ki .onun sayede gitti zar da eşine çok iş düşüyor bırakmasın devam etsin yatak da köşe bucak kacsandaBende oyle diyorum cenesi kapansin insanlarin ve esimde mutlu olsun. Cok istiyor bebek esim diyr umrumda degil sex yapmak sadece cocugum olsun boyle mutluyum ztn diyor. Bi bebek olsun tam olur valla
Ben de zar gitmeden bir ay önce öyle denedim adetim Çok düzenli olurdu bir haftagecikti şaka gibi ilk kez di hamilemyim diye sevindim tam kan verdim yok tu ama bir ay sonra hem zar gitti hem içeri boşalmış oldu ilk denemede hamile kaldım.ınşallah sizin de olur daha çok içe boşalmasi na çabalaym acı ya dayan ve eşin zorla sincanım bırakmasın sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?