- 16 Mayıs 2016
- 31
- 13
- 3
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.901
nasıl yendin canım bizimle paylaşırmısın ?Canim lütfen ayrılmayin ben üç sene sonra çözdüm yeminederim hiç açi yokmuş bitti kabusum bitiyor bir gün ama zaman vermek önemli bir birinize
Canim bende bugün ikinci ilişkimi başardım üst de yendim bu meseleyi zaten bugün ya yapamazsam diye endişe vardı tabii ama yavaş yavaş önce girişi sağlamaya çalıştım.hafif acı hissedeck oldum kafami dağıtım daha doğrusu ilişkiye vermeye çalıştım kafami.sonra biraz doğrulur gibi yaptım ve tamamen girdi.üstüne bir de zevk bile aldım sonuca bağladım yani çok şükür çok mutluyum bitti artıkİyi aksamlar kizlar bende durumumu yazmak istiyorum ben 7 aylik evliyim ilk 3 ay kadar denemeye bile cesaret edemedim daha sonra devamli arastirarak parmak egzersizi emla krem kayganlastirici jel vs denemeye calistim emla kremi parmagimla icine surmem gerekiyomus bunu yapamadim girise surdum ama denedigimizde icinde bi duvar hissettim bi aci geri iktirdim daha sonralarinda parmak egzersizleri yapmaya basladim bunu basariyodum tamamen alabiliyodum orta parmagimi boyle gel zaman git zaman deniyoruz emlayla falan icine yavas yavas surmeye calisiyorum ama mumkun degil penis girmiyo kapali gibi sanki doktordanda cok korkuyodum nedense hep korkardim ben igneden doktordan ilk geceden vs korkardik cok alttan muayene etmesini bile dusundukce kotu oluyodu icim bende bi hastaneyle vajinusmus botoksu icin gorustum bayiltarak yapcaklardi oda cok korkunc geliyodu cesaretimi toplayip once bi kadin doguma gidip baska problem yoksa bunu yaptircaktim ama bunu mutlaka kendim halletmem lazim diyede sartlandirdim kendimi neyse 1 hafta kadar once yine bi denememizde kas gevsetici hap kayganlastirici jel ve emla kremle ben ustte olcak sekilde denemeye karar verdik ve girdi ben şok oldum cok mutlu oldum hic hissetmedim bile cok muyluydum artik gecti bitti diyodum ama daha sonraki denememizde yine olmadi yine cok kastim kendimi girmedi parmak egzersizi yaptm yine o zar yoktu orda bunu hissettim ama yine ustte olsamda girmedi ne yapicam bilmiyorum üzgünüm( o zar aslinda problem degilmis ya diyodum keske beni bayiltsalar bu is bitse sonrasinda yaparim ben vs ama o beyindeymis aslinda
Canim ilk başarmam geçen sene ikinci senem de idi.sadece zar gitti..anestol ile yendim..alt da idim bacaklarimi eşime sardım..köşe bucak kaçıyor düm tabi..egzersiz filan hiç bir şey yapmadım sadece kafam da yenmeye odaklandim es dememesi ile ve hamile kaldım tabi ilişki olmadı ..ben asıl üçüncü senem de yani yeni yendim tam ilişkiyi ikinci yapısım oldu.sadece kafa da ve esinizi istemek de imiş.biz ara verdik dedim sadece on sevişme ile devam edelim.lütfen.uzaklasmayalim böyle yendim aslında.bir birimizi istemeyi öğrenmeliyizaslında.herşey orada imiş..farkında olmadan ben öylesine bir gece de yendim.ve ikinciyi de başardım zevk bile aldım, tek tavsiyem sonuç olarak zamana bırakın kafanızı boşaltın eşinizle sadece on sevişme yaşayın uzun bir süre.. ınanin ben farkında olmadan ve bir anda yendim bunu.hiç bir çaba göstermeden.hiç acı yok mus sadece kafanız rahat bir on sevişme yaşamalisiniz .k bakma yin bebek ağlıyor karışık yazmış olabilirimnasıl yendin canım bizimle paylaşırmısın ?
Canim peki ikinci iliskinizi kac gun sonra denediniz bizim 1 hafta sonra olabildi ancak dugunumuz vardi gorumcemin araya o karisti olmadi tabi suandada baska sehirdeyim annem hasta ona bakmak zorundayim onlarin haberi olmadigi icin tabi biseyde denmiyo onun icin geldim benim durumum icler acisi gibi eve gittigimdede buyuk ihtimalle adet olcam tekrar basa sarcak gibi hersey ama buyuk asamayi atlattigimi biliyorum ve benim kanamam ilkinde asiri cok oldu 4 5 gun afedersin her wc gittigimde damla damla geliyodu buda cok korkuttu beni aci yoktu ama kan vardi dun denememizde benim sanki yarisi girdi tamami girmedi bi agri aci hissettim keske cesaretimi toplasaydim tamamen girseydi belki bende yenmis olcaktimCanim bende bugün ikinci ilişkimi başardım üst de yendim bu meseleyi zaten bugün ya yapamazsam diye endişe vardı tabii ama yavaş yavaş önce girişi sağlamaya çalıştım.hafif acı hissedeck oldum kafami dağıtım daha doğrusu ilişkiye vermeye çalıştım kafami.sonra biraz doğrulur gibi yaptım ve tamamen girdi.üstüne bir de zevk bile aldım sonuca bağladım yani çok şükür çok mutluyum bitti artık
Allah bağışlasın canım darısı başımızaCanim ilk başarmam geçen sene ikinci senem de idi.sadece zar gitti..anestol ile yendim..alt da idim bacaklarimi eşime sardım..köşe bucak kaçıyor düm tabi..egzersiz filan hiç bir şey yapmadım sadece kafam da yenmeye odaklandim es dememesi ile ve hamile kaldım tabi ilişki olmadı ..ben asıl üçüncü senem de yani yeni yendim tam ilişkiyi ikinci yapısım oldu.sadece kafa da ve esinizi istemek de imiş.biz ara verdik dedim sadece on sevişme ile devam edelim.lütfen.uzaklasmayalim böyle yendim aslında.bir birimizi istemeyi öğrenmeliyizaslında.herşey orada imiş..farkında olmadan ben öylesine bir gece de yendim.ve ikinciyi de başardım zevk bile aldım, tek tavsiyem sonuç olarak zamana bırakın kafanızı boşaltın eşinizle sadece on sevişme yaşayın uzun bir süre.. ınanin ben farkında olmadan ve bir anda yendim bunu.hiç bir çaba göstermeden.hiç acı yok mus sadece kafanız rahat bir on sevişme yaşamalisiniz .k bakma yin bebek ağlıyor karışık yazmış olabilirim
Amin canim nasil bitcek bu dert bilmiyorum ama Allah hepimizin yardimcisi olsun yaALLAHIM yardımcımız olur inşallah hep aynı durum hep yalnız değilsin canım(
canım kulak çubuğuyla denedin mi hiç psikolojik olarak çok işe yarıyor ben onu bile yapamam diyordum ama bıraksam hepsi girecek cesaretlendiriyor ve orda bi duvar olmadığını görüyorsun denemeni tavsiye ederimAmin canim nasil bitcek bu dert bilmiyorum ama Allah hepimizin yardimcisi olsun ya
Canim öncelikle annene geçmiş olsun.ikinci yi dört gün sonra oldu ikinci önce korktum olmazsa diye biraz endişe vardı ama korkulacak gibi değilmiş yenmisim sen de korkma ilki oldu ise devamı geliyor.üst en uygun pozisyon muş bence ilk düz yatıyorum üzerinde ilk uc kısım girmeye başladığında biraz doğrulunca hepsi giriyor herşey hissetmekle alakali imiş yavaş yavaş hareketler yap eşinin üzerinde sonrasi geliyor korkma.bir de ben de ilk yendiğim de aşırı kanama oldu dört beş gün baya oldu hatta korktum ışte zor la olunca böyle oluyor.ama su an ki aklım olsa daha rahat olurmuş.hiç korkulacak bir şeydeğil miş ya resmen zevk aldım kendime inanamıyorumCanim peki ikinci iliskinizi kac gun sonra denediniz bizim 1 hafta sonra olabildi ancak dugunumuz vardi gorumcemin araya o karisti olmadi tabi suandada baska sehirdeyim annem hasta ona bakmak zorundayim onlarin haberi olmadigi icin tabi biseyde denmiyo onun icin geldim benim durumum icler acisi gibi eve gittigimdede buyuk ihtimalle adet olcam tekrar basa sarcak gibi hersey ama buyuk asamayi atlattigimi biliyorum ve benim kanamam ilkinde asiri cok oldu 4 5 gun afedersin her wc gittigimde damla damla geliyodu buda cok korkuttu beni aci yoktu ama kan vardi dun denememizde benim sanki yarisi girdi tamami girmedi bi agri aci hissettim keske cesaretimi toplasaydim tamamen girseydi belki bende yenmis olcaktim
Amin canım benim ınşallah siz de yeneceksiniz ben fırsatim oldukca özel den olsun burdan olsun size destek olmaya hazırım .Allah bağışlasın canım darısı başımızaama ilk önce malum iş umarım bizde senin gibi tek nefetse yeneriz
Birkere olduysa sonrasi daharahat olur stresten olmamis.sen altagec belinin altinayastik joy oyledene. Pozisyon degistir olur.ki bence ustte yapmak dahazor:) olurdert etme birde nefes verirken ittir iceriye ok. Anestol pomatta surebilirsiniz cevresine uyusuyor bn o ve gleitgen kayganlastiriciyla yendimİyi aksamlar kizlar bende durumumu yazmak istiyorum ben 7 aylik evliyim ilk 3 ay kadar denemeye bile cesaret edemedim daha sonra devamli arastirarak parmak egzersizi emla krem kayganlastirici jel vs denemeye calistim emla kremi parmagimla icine surmem gerekiyomus bunu yapamadim girise surdum ama denedigimizde icinde bi duvar hissettim bi aci geri iktirdim daha sonralarinda parmak egzersizleri yapmaya basladim bunu basariyodum tamamen alabiliyodum orta parmagimi boyle gel zaman git zaman deniyoruz emlayla falan icine yavas yavas surmeye calisiyorum ama mumkun degil penis girmiyo kapali gibi sanki doktordanda cok korkuyodum nedense hep korkardim ben igneden doktordan ilk geceden vs korkardik cok alttan muayene etmesini bile dusundukce kotu oluyodu icim bende bi hastaneyle vajinusmus botoksu icin gorustum bayiltarak yapcaklardi oda cok korkunc geliyodu cesaretimi toplayip once bi kadin doguma gidip baska problem yoksa bunu yaptircaktim ama bunu mutlaka kendim halletmem lazim diyede sartlandirdim kendimi neyse 1 hafta kadar once yine bi denememizde kas gevsetici hap kayganlastirici jel ve emla kremle ben ustte olcak sekilde denemeye karar verdik ve girdi ben şok oldum cok mutlu oldum hic hissetmedim bile cok muyluydum artik gecti bitti diyodum ama daha sonraki denememizde yine olmadi yine cok kastim kendimi girmedi parmak egzersizi yaptm yine o zar yoktu orda bunu hissettim ama yine ustte olsamda girmedi ne yapicam bilmiyorum üzgünüm( o zar aslinda problem degilmis ya diyodum keske beni bayiltsalar bu is bitse sonrasinda yaparim ben vs ama o beyindeymis aslinda
Anladim canim durumumuz benziyo cok cesaretlendim eve gittigimde daha cok azim etcem cesaretimi toplayip ayni sekil yapicam benimde oyle sanirim zorlamaktan asiri kan geldi mutluda oldum girdigine tamamen girip 1 dakika kadar icinde bekledi bile ama ikinci nedense olmadi ama olcak insallah saol canim annem icinCanim öncelikle annene geçmiş olsun.ikinci yi dört gün sonra oldu ikinci önce korktum olmazsa diye biraz endişe vardı ama korkulacak gibi değilmiş yenmisim sen de korkma ilki oldu ise devamı geliyor.üst en uygun pozisyon muş bence ilk düz yatıyorum üzerinde ilk uc kısım girmeye başladığında biraz doğrulunca hepsi giriyor herşey hissetmekle alakali imiş yavaş yavaş hareketler yap eşinin üzerinde sonrasi geliyor korkma.bir de ben de ilk yendiğim de aşırı kanama oldu dört beş gün baya oldu hatta korktum ışte zor la olunca böyle oluyor.ama su an ki aklım olsa daha rahat olurmuş.hiç korkulacak bir şeydeğil miş ya resmen zevk aldım kendime inanamıyorum
Canim ben once kulak cubuguyla yaptim kendi parmagim esimin parmagi hepsi oldu bizim ilk birlesmede oldu zar tamamen gitti ama ikinci denemizde yarisi kadar girdi bi aci oldu tamamen bi iliski olmadicanım kulak çubuğuyla denedin mi hiç psikolojik olarak çok işe yarıyor ben onu bile yapamam diyordum ama bıraksam hepsi girecek cesaretlendiriyor ve orda bi duvar olmadığını görüyorsun denemeni tavsiye ederim
canım zar gitti derken egzersizdemi gitti zar kanama falan oldumuCanim ben once kulak cubuguyla yaptim kendi parmagim esimin parmagi hepsi oldu bizim ilk birlesmede oldu zar tamamen gitti ama ikinci denemizde yarisi kadar girdi bi aci oldu tamamen bi iliski olmadi
Canim bu gleitgenden hic kullanmadim seffaf mi icinemi sıkılıyor acaba vede kayganlastirici fitil gibi bisey varmidir acaba ben emla kullaniyorum cevresine icinede surebiliyorum tamemen hissetmedim ilkinde hic bisey onun sayesinde o yuzden ustte cok kolay geldi ikincide nedense konsantrasyon mu eksikti ne oldu bilemiyorumBirkere olduysa sonrasi daharahat olur stresten olmamis.sen altagec belinin altinayastik joy oyledene. Pozisyon degistir olur.ki bence ustte yapmak dahazor:) olurdert etme birde nefes verirken ittir iceriye ok. Anestol pomatta surebilirsiniz cevresine uyusuyor bn o ve gleitgen kayganlastiriciyla yendim
benim egzersizlerde hic kanamam olmadi canim elimle hissediyodum hep o zari esimin parmagindada olmadi hic zarar bile gormuyodu ilk penis girmesiyle tamemen girdi o zaman cok cok kanamam oldu asiri oldu kalin kizlik zarimiydi bilemiyorum ama hic bi aci hissetmedim emladan dolayicanım zar gitti derken egzersizdemi gitti zar kanama falan oldumu
Birde ilk birlesmeden sonra ki gunlerde parmak egzersizi yaptigimda o zarin yok oldugunu hissettim yine resmen iki yoldan geçiyodu parmagim suan tek bi yol varcanım zar gitti derken egzersizdemi gitti zar kanama falan oldumu
emlayı reçetesiz alabilirmiyim canım ? birde emlalıyken zevk aldın mı ?benim egzersizlerde hic kanamam olmadi canim elimle hissediyodum hep o zari esimin parmagindada olmadi hic zarar bile gormuyodu ilk penis girmesiyle tamemen girdi o zaman cok cok kanamam oldu asiri oldu kalin kizlik zarimiydi bilemiyorum ama hic bi aci hissetmedim emladan dolayi
Tabi canim eczaneden recetesiz aldim ben hic bi zevk hissetmedim hic bisey hissetmedim daha dogrusu en sonuna kadar surdugum icin tamamen uyustu acida zevkte hic bisey yoktuemlayı reçetesiz alabilirmiyim canım ? birde emlalıyken zevk aldın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?