Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kayganlik olmuyor sa kuruluk varsa istek olmadigi için ben kullanmıyorum hiç bir şey..eşinizi istemek önemli.bu işi zevk olarak yapmak gerekmiş anladım ki..eşininizi önce istemeyi öğrenin ilişkiye odaklı devam etmeyin erteleyin sürekli söylüyorum bunuama böyle yendim ve eziyet değil artık isteyerek yapıyorum ben.sonunda mutlu da oluyorum

Tek çare eşinizi istemek onunla bütünleşebilmek .egzersiz yapmak bana göre korkutucu geldiği için yapmadım.bu işi görev değil isteyerek yapmayı öğrenmelisiniz önce eşinizle özel hayatınızı canlandırin ilişkiyi unutun bir süre inanın olacak sonra kendiliğinden bir gece anlamadan kendinizyapacaksiniz

Kizlar merhaba ben de 10 aylik evliyim ve vajinismus sebebiyle esimle henuz hic iliskiye giremedim hatta korku ve erteleme sebebiyle esim de ben de artik bunu kabullenmis gibiyiz ve iki ev arkadasina donustuk bu durumdan cok mutsuzum aylardir yazdiklarinizi basari hikayelerinizi imrenerek takip ediyorum bir kac kez bi cesart parmak egzesizi denedim
ama mumkun degil fikrine bile katlanamiyorum doktor muayenesi ise beni daha da endiselendiriyor.lutfen yardim edin kizlar bi fikir verin napmam gerek?

Haklisiniz ama ben o ani sanki bi ameliyat gibi gordugum icin bunu bi turlu beynimde yenemiyorum iliskiye odaklanamiyorum.. Resmen ameliyat gibi uyusturup olup bitmeli beyin cok etkili ya bunu yenmede

Arkadaslar dua edin banada. Bende yarndan itibaren deniycem bakalm nolucak korkuyorum valla ama yapicak bisiy yok yarisi gitti yarisi kaldi kizlgm gitmsti ztn smdi tam bi birlesme olsa cok guzel olucak

Arkadaslar dua edin banada. Bende yarndan itibaren deniycem bakalm nolucak korkuyorum valla ama yapicak bisiy yok yarisi gitti yarisi kaldi kizlgm gitmsti ztn smdi tam bi birlesme olsa cok guzel olucak
Canim çok iyi zari aştı isen .. eşini arzularsan kendini bırakırsan oluyor:)ve üst de dene kontrol sen de olsun.gözlerini yum hatta hafif güzel bir müzik çalabilir.:)

Haklisiniz ama ben o ani sanki bi ameliyat gibi gordugum icin bunu bi turlu beynimde yenemiyorum iliskiye odaklanamiyorum.. Resmen ameliyat gibi uyusturup olup bitmeli beyin cok etkili ya bunu yenmede
Ah canım benim seni çok iyi anlıyorum bende hiç olmayacak sanıyordum sanki imkansız geliyor ama öyle değil miş ya.astım şükür ben bunu zevkli hale getirmen gerekiyor ilk olarak.dediğim gibi ön sevişmeyi öğrenin ilk aşama kendini bırak akışına..sonra ilişkiye geçin.zamanla olacak bir sey bu kafada zamanla bitiyor.ama uzaklasmayin tam tersi yakın olun ..bir anda olacak göreceksiniz

Bak ben ikinci sene de zar gitti ama ilişki acısiz ve tamamen hiç olmadı.bir sene geçti 3.senem ve şu an zevk de aliyorum acı da sıfır o kadar rahat giriş oluyor ki saka gibi

Arkadaşlar penis başı egzersizindeyim. Psikolog eşimin iki parmağını soktuktan sonra hemen penis başını sokmamı söyledi ama bir türlü olmuyor. Penis o esnada sönüyor. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz

Cok tedirgin oluyorum ya birakamiyorum kendimi.. off bi birsksam zaten
Aynen bıraksan çok kolay olacak her şey canım ben önce den denerken öyle acı çekiyordm ki yarıya kadar anca oluyordu ızdırap gibi.ama denemeyi bıraktık.zaman geçti ve öyle si ne bir gece de kendm yaptım tamamen girdiğini hissetmek acı nin sıfır olduğunu anlama mükemmel bir şeyınşallah darısı sizlere tezzamanda.cuma günün yüzü suyu hürmetine Allah hepinize yardım etsin ve asın ağrı yi acıyı ve evlat sahibi olun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…