- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.981
Anestol kullan bence SANDOZ du benim ki .onun sayede gitti zar da eşine çok iş düşüyor bırakmasın devam etsin yatak da köşe bucak kacsanda
Ya arkadaslar icime oyle cok girmedi 1 cay kasgi kdr grmstir hamile kalrm dmi
Ya sen çok korkuyorsunZorlamaz beni bende oyle zorlaynca asla bacagimi acamam korkuyorum. Cnku ben tecavuz gibi olaylari kafama cok takiyorum. Daha dun gece ruyamda tecavuze ugruodm esim boyle zorlayp bna sahip olursa ben bu illeti hic yenemem. Zaten korkuyorum daha cok korkarm
Canim dua et cok kafana takmamaya çalış.bu gece mübarek gece cok dua edelim insallah hamile kalirsin, ve isteyen herkes anne olur en yakin zamanda
Ya sen çok korkuyorsun( canım asmalısin korkuları yavaş yavaş yenmeli sin tecavüz gibi asla düşünme ben acı sa da disimi sıktım olacak dedim bırakmak isterem eşim devam etti ki şu an 9aylık bebeğim var ya ni olaya bebek için bak onun için dayan onun hayalini kur
Cidden sonrası kolay canım benim ınşallah olur bu yüzden daha cesaret li olmaya çalış ve eşine sen durma devam et deYa canm hayal kuruyorumda iste o ana denk gelince kitleniyorum bebek bi olsa cok rahatlycam hamile kalsam varyaaaa esim havalara ucar. Bende oyle ondan sonra bizim icin daha kolay olur
Suan tek istedigim anne olmak. Acaba spermler icime girmis midir ne kdr beklycem offf blmyrm ama yarnda denycem obursugunde hergn denemeye calscamCidden sonrası kolay canım benim ınşallah olur bu yüzden daha cesaret li olmaya çalış ve eşine sen durma devam et de
Merhaba , hangi doktora gittiniz, Nasıl bir tedavi uyguladı?mrb arkadaşlar ben 3 senelik evliyim ,bu sorunu yeneli 3 ay oluyor, doktor yardımıyla yendim , yardımcı olmak isterm sorularınızı cevaplayabilirm
mrb arkadaşlar ben 3 senelik evliyim ,bu sorunu yeneli 3 ay oluyor, doktor yardımıyla yendim , yardımcı olmak isterm sorularınızı cevaplayabilirm
Kizlar bende 6 ay bu illetle uğraştım sonra yatarak birsey elde edemeyecegimi dusundum ve egzersize başladım. Sadece 9 günde yendim aslinda daha önce de yenebilirdim ama ben garantiye aldim. Eger yine yapamasaydim doktora gidip milyarlarca para verecektim. Ama doktora gitmeden şansımı denim dedim iyi kide demişim. Bakın ilk önce kafada bitiyor gercekten yenmeye odaklanin ve egzersiz yaptikca onun girdiğini gördükçe daha da heves edip daha çok yapma isteği oldu.. kızlar ertelemeyin hemen şu an göz kaleminizi strecleyerek baslayin milyarlari doktora vermeden önce sansinizi deneyin. Yapamam deyin yapılıyor sadece cesaret ve istek..
Canim ilk yendiğim de acı ya dayanarak oldu kendimi sık sam da eşim devam etti kaçacak yer arasam da ittirdi iyiki de yapmış acıya dayanarak yendim doğrusu ben.tabi bir sene sonra da kendiligin den tamamen acısiz ilişki yaşadım bunu da zamanla çözdüm kafam da .zevk alacağmi düşünerek.Ben konsantre olsam mi olmasam mi sasirdim.. Yani iliskiye. En basta gayet iyi gidiyor her sey. Ama o noktaya gelince icimi korku sariyor biliyorum sacma,ama bir kere bilincaltimiza girmis demek ki. Nen egzersiz yaptigim halde boyle bu. Nasil yapaacagi. Bilmiyorum psikologa gitmeli miyim telkinle belki çözülürsiz nasil yendiniz ilk seferde kafaniz daginik miudi oraya odaklandiniz mi?
Canim egzersizde kaç cm aliyosun bak ben iliskiye ilk girmezden once yine yarim saat egzersiz yaptim ve anestol krem sürdüm iyice uyusmustu zaten içi sonra ustte denedim hemen girdi yani hissetmedim bile..Ben konsantre olsam mi olmasam mi sasirdim.. Yani iliskiye. En basta gayet iyi gidiyor her sey. Ama o noktaya gelince icimi korku sariyor biliyorum sacma,ama bir kere bilincaltimiza girmis demek ki. Nen egzersiz yaptigim halde boyle bu. Nasil yapaacagi. Bilmiyorum psikologa gitmeli miyim telkinle belki çözülürsiz nasil yendiniz ilk seferde kafaniz daginik miudi oraya odaklandiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?