- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.001
Yalnız sizin uyguladiginiz yontem daha kötü olaylara sebep olabilir.. daha ileri seviyeye ulastirabilir size etki etmemis ama bence cok fazla psikolojimizi bozacak bir durumCanim ilk yendiğim de acı ya dayanarak oldu kendimi sık sam da eşim devam etti kaçacak yer arasam da ittirdi iyiki de yapmış acıya dayanarak yendim doğrusu ben.tabi bir sene sonra da kendiligin den tamamen acısiz ilişki yaşadım bunu da zamanla çözdüm kafam da .zevk alacağmi düşünerek.
Canim egzersizde kaç cm aliyosun bak ben iliskiye ilk girmezden once yine yarim saat egzersiz yaptim ve anestol krem sürdüm iyice uyusmustu zaten içi sonra ustte denedim hemen girdi yani hissetmedim bile..
Evet ilk surdugunde birazcık yaniya en fazla 1 dakika suruyor sonra iyice uyusuyor ben egzersizide anestolle yaptimAnestole karsiydim ama galiba bir kere alip deneyecegim. Yakarsa bir daha kullanmam olur biter. 12 cm aliyorum canim ama birkac gündür yapmadim egzersiz.
Evet ilk surdugunde birazcık yaniya en fazla 1 dakika suruyor sonra iyice uyusuyor ben egzersizide anestolle yaptim
Evet canim esimdede uyusma oldu ama asıl önemli olan vajinismusu yenebilme ben zaten agrimiyo diye lap diye girdi sadece 3 saniyemi almistir sanirim girmesi :)Yani artik ne deneyecegimi sasirdim o yüzden bir kez deneyeyim bari bunu da diyorum. Durum psikolojik oldugu icin belki uyustu diye hissedersem rahatlarim bilemiyorum
Evet canim esimdede uyusma oldu ama asıl önemli olan vajinismusu yenebilme ben zaten agrimiyo diye lap diye girdi sadece 3 saniyemi almistir sanirim girmesi :)
Caanim ben sadece ilk bi defa iliskiye girerken sürdüm anestolu ama egzersiz yaparken hep kullaniyordum. Valla bende anestolda var vemcaine de vemcaineyi ilk egzersizsiz denemistim olmamisti ama gercekten oda cok guzel uyusturuyo ama aynı görevi anestolde görüyor sprey daha fazla yaktı daha fazla uyusturdu ama spreye gerek yok bu arada iliskiden önce egzersiz yaptigin aparata anestolu sür ondan sonra içine sok bide girisine sur 3 dakikaya uyusuyo etki gosterene kadar aparatinla git gel yap uyustugunu hissedince hemen dene ve denerken ikinabildigin kadar ikinBu arada vemcaine mi yoksa anestol mu onerirsiniz? Anestol aldim da ben.
Çok şükür şu an acı siz ağrı siz ilişki yasiyorum.ve kendi isteğimle yendim daha kötü ne olabilir di bilmiyorum bu illet den başka?! acı yi beynim zaten kabul etmiş ki yapamıyoruz..bu zaten açık..önemli olan acı nin üzerine gitmek pes edince olmuyo ve sürekli erteliyorsun zaman hızla geciyor..acı nin üzerine gittim ve şu ankazanan benim bir evladım var ve on ay geçtik den sonra da acı siz zevk ve orgazm bile olarak ilişki yaşayabildi m önemli olan pes etmemek ..Yalnız sizin uyguladiginiz yontem daha kötü olaylara sebep olabilir.. daha ileri seviyeye ulastirabilir size etki etmemis ama bence cok fazla psikolojimizi bozacak bir durum
Evet oldukça içe sürmelisinizkızlar merhaba. anestol ve vemcaine kremi sürebildiğiniz kadar içe sürüyorsunuz dimi
Evet vajinismus gercekten kotu birşey zor cok zor rabbim hepimizi kurtarsinPsikolojimizi bozacak en büyük şey zaten vaji.değil mi?evliliğimiz i baltalayan huzursuzluk hatta boşanmaya giden.ama acıya bir kere dayanacağım bitecek olarak düşünmeli..ki büyük bir acı da değil bu.benim yaptığım korktuğum için hep pes etmek di.dur dediğim de durması idi ama iş orada ona düşüyor .durmayacak tek bir sefer de biten bir şeybu..hayatımızi etkileyen ufak bir acı ya neden dayanmayim ki dedim eşim durmadı devam etti.kesinlikle bir psikolojik çöküntü yaratacak bir durum değil bence?size tavsiyem sadece pes etmeyin acıyi kabul etmişiz zaten üzerine gidin..eşiniz durmasın.zar gittik den sonra da zamanla beyinden atıyorsun korkuyu.benim canım çok tatlı normal de ama ben bile başardı isen diyorum hep .Allah yar ve yardımcınız olsun arkadaşlar ınşallah yeneceksiniz
Bana özelden yazarsanız sevinirim.Mrb Her hastalikta oldugu gibi vsjinusmusun da dereceleri var kimicok ileriyken kimi kendi kendine cozebilir kendinizi iyi tahlil edin, ben yardimsiz yenebilcek durumda degldim bi destege ihtiyacim vardi ve iyiki doktora gtmisim diyorum insanin gozu parayi gormuyor doktora bosuna para yedirdm dye dusunmuyosunuz , ama evde kendi basina yeneblcegne inanlar da vardir inaniyorlarsa yaparlar zaten, tabiki egzersiz yapmak cok onemli , ins bi an once kurtlursunuz bu sorundan arkadaslar..burdan doktorun adini yazamiyorum ne yazikki ogrenmek istersenz ozelden anlatabilirim
Mrb Her hastalikta oldugu gibi vsjinusmusun da dereceleri var kimicok ileriyken kimi kendi kendine cozebilir kendinizi iyi tahlil edin, ben yardimsiz yenebilcek durumda degldim bi destege ihtiyacim vardi ve iyiki doktora gtmisim diyorum insanin gozu parayi gormuyor doktora bosuna para yedirdm dye dusunmuyosunuz , ama evde kendi basina yeneblcegne inanlar da vardir inaniyorlarsa yaparlar zaten, tabiki egzersiz yapmak cok onemli , ins bi an once kurtlursunuz bu sorundan arkadaslar..burdan doktorun adini yazamiyorum ne yazikki ogrenmek istersenz ozelden anlatabilirim
Kızlar araya regl girdi diye bayağı ara verdik oyüzden bugünki deneme ilkine göre daha zor oldu.egzersiz yaparken de biraz zorlandım. Eşime olmadı galiba tam girmedi sanırım dedim oda emin olamadı ama içine boşaldı dedi.ben dista olanları sildim ayaklarimi yatak basligina dayayıp biraz bekledim kalktigimda spermler çıktı içimden bu durumda eşim girmiş oluyor demek değil mi.bir de icindekiler akıp çıkınca hamile kalma ihtimali olur mu.kızlar artık egzersiz yapmak istemiyorum aparatları görünce midem bulanıyor. Ne zamandan sonra artık egzersiz yapabilir duruma geliriz yenen arkadaşlardan fikir istiyorum bu konuda
Ve artık Bebe yağı kullanmak da istemiyorum çünkü spermleri olduruyormus. Egzersizi ve kayganlastiricjyi ne zaman birakacaz tam olarak. Uzun oldu hakkınızı helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?