- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.021
Hangi Dr. A gittiniz özelden yazarsaniz sevinirim. TesekkurlerBana özelden yazarsanız sevinirim.
Inşallah halledersin canım Allah kolaylık versin kararlı olArkadaşlar merhaba ben bugun cinsel istek artırıcı bir jel aldım kamagra diye. Onu kullanıcam bugun, meyve suyuna karıştırıp içilebiliyor. Afrodizyak etkisi de var. Bugun benim dogum günüm ve bugun bu problemi yenicem inşallah bana dua edin nolur.
Merhaba , sxtivayı. eczanedenmi aldınız ? Memnun kaldınız mı ?[/QUOTE
inşallah başarırsınız.. nerden aldınız o jeli internetten mi eczanede var mı ? etkili mi kullandıktan sonra bilgi verebilir misiniz?Arkadaşlar merhaba ben bugun cinsel istek artırıcı bir jel aldım kamagra diye. Onu kullanıcam bugun, meyve suyuna karıştırıp içilebiliyor. Afrodizyak etkisi de var. Bugun benim dogum günüm ve bugun bu problemi yenicem inşallah bana dua edin nolur.
Evet sana katılıyorum ve maddi gücü olan herkesin profesyonel destek alması gerektiğini düşünüyorum. Yani en azından ben evde kendi psikolojimi daha fazla bozmak istemedim. Bende doktorla yendim ve aldığı her kuruş helal olsun çok kısa bir sürede atlattım. Tabi evde kendi başına yenen arkadaşlarda çok ben egzersize asla yanaşamadığım için doktora gitmek en mantıklısıydı. Ki gerçekten ben parmağımı vajina deliğine değdiremiyordum. Benim gibi olan birinin evde kendi başına yenme şansı çok düşük. Ama egzersizden korkmasaydım evde de yenebilirdim. Bir de doğru sandığım bir sürü yanlış bilgi edinmişim o yüzden arkadaşlara tavsiyem her söylenene kulak asmayın iyice araştırın.
Bu derdi çeken bilir inşallah en kısa sürede hepiniz kurtulursunuz yeterki gözünüzde büyütmeyin.
Canım, Boteci böyle bir soru sormuştu bende merak ediyorum cevabını sana sormak istedim:
Kızlar araya regl girdi diye bayağı ara verdik oyüzden bugünki deneme ilkine göre daha zor oldu.egzersiz yaparken de biraz zorlandım. Eşime olmadı galiba tam girmedi sanırım dedim oda emin olamadı ama içine boşaldı dedi.ben dista olanları sildim ayaklarimi yatak basligina dayayıp biraz bekledim kalktigimda spermler çıktı içimden bu durumda eşim girmiş oluyor demek değil mi.bir de icindekiler akıp çıkınca hamile kalma ihtimali olur mu.kızlar artık egzersiz yapmak istemiyorum aparatları görünce midem bulanıyor. Ne zamandan sonra artık egzersiz yapabilir duruma geliriz yenen arkadaşlardan fikir istiyorum bu konuda
Ve artık Bebe yağı kullanmak da istemiyorum çünkü spermleri olduruyormus. Egzersizi vekayganlastiricjyi ne zaman birakacaz tam olarak. Uzun oldu hakkınızı helal edin.
15dkdir ayaklarimi kaldirms uzaniyorum sklyrm ama bu hafta 3. Oldu acaba tutar mi yumurtlama donemindeyim
Kızlar araya regl girdi diye bayağı ara verdik oyüzden bugünki deneme ilkine göre daha zor oldu.egzersiz yaparken de biraz zorlandım. Eşime olmadı galiba tam girmedi sanırım dedim oda emin olamadı ama içine boşaldı dedi.ben dista olanları sildim ayaklarimi yatak basligina dayayıp biraz bekledim kalktigimda spermler çıktı içimden bu durumda eşim girmiş oluyor demek değil mi.bir de icindekiler akıp çıkınca hamile kalma ihtimali olur mu.kızlar artık egzersiz yapmak istemiyorum aparatları görünce midem bulanıyor. Ne zamandan sonra artık egzersiz yapabilir duruma geliriz yenen arkadaşlardan fikir istiyorum bu konuda
Ve artık Bebe yağı kullanmak da istemiyorum çünkü spermleri olduruyormus. Egzersizi ve kayganlastiricjyi ne zaman birakacaz tam olarak. Uzun oldu hakkınızı helal edin.
Tamamina yakini aliyorsan olmus artik canim bence. Insallah hamile dr kalirsin hayirlisiyla. Bir kismi disarda kalmasi normal diye biliyorum ama yapan arkadaslar daha dogru bilir yine de. Kasmal hepimizin en buyuk problemi zaten nasil yapacagiz kasmamayi hic bilmiyorum. Telkinle falan sanirim
Kizlar anestolle denemedr ilerledik epey ama yine kasildim baski hissedince. Kasilmadigimi sanıyorum ama yine olmuyor nedir bunun çaresi yabir zarari olmadi ama uyusukluktan hoslanmadim, hicbir sey hissetmedim. Hissederek olsa daha iyi bence. Artik nasil olursa olsun yeter ki olsun lutfen..
Tabiki hissederek olması çok daha iyi neden kullandın anestolü? Zaten acı hiç yok öyle bişeye ihtiyacın yoktu ama olsun ilerleme olmuş bide öyle düşün. Nefes verirken ilerliyosunuz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?