Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ayperi hanim gizlilik ayarlarınızdan dolayi özelden mesaj atamiyorum size. Siz bana özelden doktorun adını tedavi seklini ve ucretini yazarsaniz cok memnun olurum

Inşallah halledersin canım Allah kolaylık versin kararlı ol

inşallah başarırsınız.. nerden aldınız o jeli internetten mi eczanede var mı ? etkili mi kullandıktan sonra bilgi verebilir misiniz?

Canım, Boteci böyle bir soru sormuştu bende merak ediyorum cevabını sana sormak istedim:

Kızlar araya regl girdi diye bayağı ara verdik oyüzden bugünki deneme ilkine göre daha zor oldu.egzersiz yaparken de biraz zorlandım. Eşime olmadı galiba tam girmedi sanırım dedim oda emin olamadı ama içine boşaldı dedi.ben dista olanları sildim ayaklarimi yatak basligina dayayıp biraz bekledim kalktigimda spermler çıktı içimden bu durumda eşim girmiş oluyor demek değil mi.bir de icindekiler akıp çıkınca hamile kalma ihtimali olur mu.kızlar artık egzersiz yapmak istemiyorum aparatları görünce midem bulanıyor. Ne zamandan sonra artık egzersiz yapabilir duruma geliriz yenen arkadaşlardan fikir istiyorum bu konuda
Ve artık Bebe yağı kullanmak da istemiyorum çünkü spermleri olduruyormus. Egzersizi vekayganlastiricjyi ne zaman birakacaz tam olarak. Uzun oldu hakkınızı helal edin.

Arkadaşlar günaydın, kullandığım ürünün adı kamagra. Meyveli jel şeklinde. Aslında eşimle ikimiz için birer paket kullanmamız gerekiyordu ama ben ilk etapta temkinli olmak için bir paketi ikiye böldüm. Eşimin haberi olmadan meyve suyuna karıştırdım cünkü erken bosaldıgını kabul etmiyor. Yani gazozuna ilaç kattım diyelim :) içtikten yarım saat sonra bende gözle görülür bir gevşeme oldu. İlişkiyi deneme esnasında da sanki vajinam uyuşmuş gibiydi. Yani acı hissetmedim. Ama 4 senedir bu sorunu yasamın vermiş oldugu o stresle zorla kendimi kastım diyebilirim. Yine de acı içinde de olsam nefes alıp nefes verirken ben üst pozisyonda penisin kafasını içime alabildim. O esnada da eşim boşaldı. Yani bir dahaki sefere bir tüm paket içmeyi ve içirmeyi düşünüyorum. Bende bir yan etkisi olmadı ama internetten iyice okuyun derim. Yani tansiyon kalp sorunu falan olan varsa dikkatlı olsun. Gece boyunca vajinamda yanma hissettim zorlamadan oldu galiba. Ama devam edicem inatla. Herkese kolaylıklar dilerim.

Canım girip girmediği hakkında yorum yapamam çünkü vaji yenmeden hamile kalan tanıdıklarım var. Ucu girmiş olabilir diye düşünüyorum ve evet kayganlaştırıcılar spermi kalitesini düşürüyor. Ben de reglden sonra yenmiştim zorlanmadım 6 gün ara vermiştim. Muhtemelen aklına o düşünceyi soktu acır da yapamam gibi ondan acımıştır. Ben ilk yendiğimde egzersizden 10 dk sonraydı ondan başka hiç egzersiz yapmadım o gün bıraktım.

cnm artık bırak egzersizi ben ilk yaptıktan sonra tamamen bıraktım eşimiz içinde bizim içinde ürkütücü aparatlar bırak onları artık aştın sen orası açık ben de aynı durumdayım spermler içimden çıkıyor kalktığımda aynı şeyleri yaşıyoruz seninle ben de çok bekletmedim hiç biraz alışalım ilişkiye hamilelik hemen olmasın diye .... bebeyağını kullanıyorum kuruluk olunca daha rahat girsin diye... hala eşime kendimi bırakamıyorum penisi ben tutup yerleştiriyorum benim kontrolümde o hala direk bulamıyo yönü cnm acıcak diye korkuyorum ben yönlendiriyorum zamanla her şey yoluna girecek inşallah hepimiz için.....

arkadaşlar ben penisin tamamına yakının alıyorum fakat hepsi girmiyor, kanda gelmiyor sanırım olmadı ve eşim 3 aydır içime boşalıyo hepside içimde kalıyor ama bebek tutmuyor malesef bende bu sorunu yenmesem de anne olmak istiyorum. tamamı girecekken kasıyorum kendimi bir anlık bıraksam olacak ama yapamıyorum bunu nasıl aşabilriim yardımcı olurmusunuz?

Kizlar anestolle denemedr ilerledik epey ama yine kasildim baski hissedince. Kasilmadigimi sanıyorum ama yine olmuyor nedir bunun çaresi ya bir zarari olmadi ama uyusukluktan hoslanmadim, hicbir sey hissetmedim. Hissederek olsa daha iyi bence. Artik nasil olursa olsun yeter ki olsun lutfen..

Tamamina yakini aliyorsan olmus artik canim bence. Insallah hamile dr kalirsin hayirlisiyla. Bir kismi disarda kalmasi normal diye biliyorum ama yapan arkadaslar daha dogru bilir yine de. Kasmal hepimizin en buyuk problemi zaten nasil yapacagiz kasmamayi hic bilmiyorum. Telkinle falan sanirim

Tabiki hissederek olması çok daha iyi neden kullandın anestolü? Zaten acı hiç yok öyle bişeye ihtiyacın yoktu ama olsun ilerleme olmuş bide öyle düşün. Nefes verirken ilerliyosunuz dimi?

Tabiki hissederek olması çok daha iyi neden kullandın anestolü? Zaten acı hiç yok öyle bişeye ihtiyacın yoktu ama olsun ilerleme olmuş bide öyle düşün. Nefes verirken ilerliyosunuz dimi?

Haklisin sadece sansimi denemek istedim galiba hemen kurtulmak icin. Ben egzersizleri bu ara pek yapamadigim icin ilerleyemedim sanirim bugun uzun sure egzersize ayiracagim. Evet nefes verirken ilerletiyoruz ama dünkünde hani hicbir his yoktu en son esim ilerleyemeyince duvari hissettik ikimiz de o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…