Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

işte o duvar gibi bişeyi hissettiğin an eşin ilerlemesin beklesin sen 4 5 kere yada rahatlayana kadar kegel yap sonra rahatladığında nefesini verdiğinde eşin ilerlesin yavaş yavaş ilerleyin inanki hiç hissetmeyeceksin. Ben uyuşturucu bişey kullanmanı tavsiye etmem bizim bilinçaltımızda bitiyor herşey. Egzersizden hemen sonra denersen çok daha kolay olur ben ilk yaptığımda öyle yapmıştım sonra gerek duymadım.

Dedigin gibi deneyelim bir öyleyse. Canimin yanmayacagini artik biliyor olmam lazim egzersizlerden ama kasılma niye bitmedi anlayamadim.

Dedigin gibi deneyelim bir öyleyse. Canimin yanmayacagini artik biliyor olmam lazim egzersizlerden ama kasılma niye bitmedi anlayamadim.

Gevşemeyi iyi öğrenirsen o kasılma olmayacak canım. Özelden yaz istersen bana burdan çok ayrıntı veremiyorum.Doktorumdan öğrendiğim kadar yardımcı olurum.

Ayağa kalktığımda spermler dışarı çıkıyor demişsiniz benim bildigimde şu kızlar fazlalık olanlar dışarı çıkıyo tabi giden gidiyo fazlalıklar dışarı çıkıyo yani ben öyle biliyorum yanlış mı biliyorum cikmamasi mi lazım hiç

bende öyle biliyorum ilk boşaldığında milyonlarca içeri giriyo zaten fazla olanlar dışarı çıkıyor.
ilk ilişkiden sonra çıkmasa bile ertesi gün akıntı şeklinde çıkıyor benim öyle oluyor çünkü

Demi bende öyle biliyorum çünkü giden gidiyo fazlalık olanlar dışarı çıkıyo bide seninde Penis çıkınca vajina girişinde spermler oluyor mu

Tutma ihtimali var bu şekilde hamile kalanlar olmuş çünkü

Aynen canim bide benim kizligim yok esim bozmustu benim vaji daha genis aciliyor bende iki elimle vajinami aciyorum esim icine birakiyr yani tam ustune degil hafif icine dogru sonra ben parmagimla icime tam sokuyorum girmis oluyor. Ben kendi parmagimi esim bosaldiktan sonra cok raht alabiliyorum. Ins hamile kalrm 3. Kez denedik 12 hazirana kdr her 2gunde 1 deniycem adet gunum o belki tutar ne dersiniz :)

tutma ihtimali var canım Allah gönlüne göre versin inşallah. Yumurtlama dönemine denk geliyorsa şansın yüksek

tutma ihtimali var canım Allah gönlüne göre versin inşallah. Yumurtlama dönemine denk geliyorsa şansın yüksek

Ay ins tek istedigim anne olmak artik son umudum eger bu ay tutmazsa en basa donucem vajinismusu artk kabul etmek istemiyorm cok yoruldum cok skldm herkes cocuk soruyor ben cok kotuyum ama

Arkdslar en cok esimi dusunuyorum o kendini o kdr hazirlams ki baba olucagina. Dun ona hamile kalmazsam cok uzulurm dedim oda bende cok uzulurum dedi. Normalde bi dahaki sefere yapariz sanki cocugumuzu olmuyor fln gibi bisiy derdi ama uzulurum dedi. O suan kendini baba gibi hissediyor. Dun dedim hadi deneyelim 3. Kez oda suan ztn hamilesim bebegim icinde dedi. Saniyor ki ilk denemede hemen tutucak bide vajiliyken. Cok uzuluyorum. Kendini cok inandirdi. Hamile olunca sana nasil soylim dedim hemen ara soyle dedi. Heran haber bekliyormus gibi bi hali var. Sasirdim iyice hamile kalmazsam en cok esime uzulucem cunku 1.5 senedir vajiliyken birkez bile beni suclamadi hep baba olmak istedi bekledi yenemedim uyusturucu spreyle kizligimi bozdu. Bu onemli bsy degl dedi sknti yapmym kendime diye ama kzlgm gdnce en cok esim mtlu oldu. Smdi vajili halimle bebek icin ugras veriyoruz eger tutmazsa esim cok yikilicak bende daha kotu olucam hangimize yanayim bilmiyorum nolur bana dua edin bu ay adet olmayayim haziranda anne olayim. Esim cnku vajiyi takmiyor ama bebek icin cok uzuluyor

Mikroskobik bir damla dölleyecek yumurtayı. Gözle görünmez bile. Spermler yumurtadan sinyal alıp kamçılarıyla ona doğru yüzerler. Dışarı dökülenlerin dölleyeseleri yok bence. Onlar kuru kalabalık, içerdede dışardada işe yaramazlar. Niyeti olan damlacık kaçıp bir yolunu bulur döller yumurtayı. Kasmayın kendinizi, oluruna bırakın. Ha diye olmaz ya. Siparişle değil ki bu.

Canim ınşallah hamile kalacaksin buna inanarak yap.ben de uyuşturucu krem le zar olayını yendim ve o gece adetin son günü idi.bitmişti.tesadüf yendim zaten.anlamadım bile krem den dolayı.bari içine gitsin hamile kalırım belki dedim ve ilk gece de kaldım .Kısmeti varsa gelir canım dua et ben sana bir dua atayım bak vallahi onu iki kere filan okudum hamile kaldım eşimle severek evlendik zaten evlilik ertelemistg ben evlilik dua sini inanarak çok okudum ve sürpriz şekilde evlendik.diyeceğim inanarak oku sende

Canm valla cok sevinirim at okurm ben. Ins hamile kalrm haziranin 12sinde adet olmam lazm o zmna kdr her 2 gunde 1 deneme yapicaz ins olur ya cok heyecanlym kismet tabi ama esime cok uzuluyorum

Canm valla cok sevinirim at okurm ben. Ins hamile kalrm haziranin 12sinde adet olmam lazm o zmna kdr her 2 gunde 1 deneme yapicaz ins olur ya cok heyecanlym kismet tabi ama esime cok uzuluyorum
Aynen sen denemeye devam et hatta yine uyuşturucu sprey ya da krem le dene ne kadar içe gider o kadar ihmal artar..ben tek gece de hamile kaldım.meleğim gelecek miş ki sebep oldu zari asmamiza .bir de adetden hemen sonra da dene yumurtlama senin öyle de oluyor olabilir hiç belli olmaz

Canim ya adetten 2gun sonra denemeye basladm en son dun gece denedik 3. Deneme ayin 12sine kdr deneyelm dedik bakalm ksmet ya cok heyecanlym ins tutar benmde bebegim olsn cok uzuluyorum esimde kendini baba saniyor napicam blmyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…