- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.061
Canim ınşallah hamile kalacaksin buna inanarak yap.ben de uyuşturucu krem le zar olayını yendim ve o gece adetin son günü idi.bitmişti.tesadüf yendim zaten.anlamadım bile krem den dolayı.bari içine gitsin hamile kalırım belki dedim ve ilk gece de kaldım .Kısmeti varsa gelir canım dua et ben sana bir dua atayım bak vallahi onu iki kere filan okudum hamile kaldım eşimle severek evlendik zaten evlilik ertelemistg ben evlilik dua sini inanarak çok okudum ve sürpriz şekilde evlendik.diyeceğim inanarak oku sende
Aklına geldiğin de oku canım ben bir yere yapıştırdım günde iki kere iyi bence de:)Canim dua cok guzel hergun 2 kez mi okuyayim
Aklına geldiğin de oku canım ben bir yere yapıştırdım günde iki kere iyi bence de:)
ben anestol pomad kullandım hiç bi işe yaramadı beni yaktı kavurdu tam aksine.bu işin tek yolu parmak egzersizi bence.ben egzersizlerde baya bi yol katediyorumKızlar peki uyusturucu sprey kullanan var mı emladan daha mı etkili
ben cem keçenin kitabını okuyorum parmak egzersizlerinde senin yaşadığın sevinci yaşadım kitapta henüz eşle denemee geçmedim ama ilk denemede başarılı olacağıma inanıyorum çünkü ben kulakçubuğunu içime girmesini itici bulurken orta parmağımı neredeyse sonuna kadar aldım :))Kizlar inamilmaz hala inanamiyorum ama büyük oranda alabildim penisi bu aksam. Cokk şükür. Tam rahat değildim ama en son odaklanmistik hicbir sey hissetmedim esim baya girdi dedi ve bosaldi ben anlamamistim. Kegel yaparak ve ikinarak ve en önemlisi iliskiye kendimi vererek oldu. Hala tamamen oldu mu olmadi bilemiyorum diger denemede anlayacagim. Allah bu sıkıntıyı ceken herkese yardim etsin
ben cem keçenin kitabını okuyorum parmak egzersizlerinde senin yaşadığın sevinci yaşadım kitapta henüz eşle denemee geçmedim ama ilk denemede başarılı olacağıma inanıyorum çünkü ben kulakçubuğunu içime girmesini itici bulurken orta parmağımı neredeyse sonuna kadar aldım :))
Arkadaşlar ya size bişey sorcam. Hani deniliyo ya egzersizleri her gün hatta günde iki defa yapın diye. Ben egzersiz yaparken hep kanıyo. Bi dahaki egzersiz için iki gün beklemem gerekiyo. Kayganlaştırıcı da kullanıyorum tahriş için bepanten merhem de egzersiz yaparken. Ama çok zorlanıyorum. Önerisi olan ya da aynı durumu yaşayan kimse var mı. Yoksa ben bişeyleri yanlış mı yapıyorum
Üç defa doktora gittim. En son gittiğim zar girişin dar dedi. Belki zar esniyodur dedim ama bilmiyorum. Normalde ilişki denerken de perine de hep kanama oluyodu. Bu da orası ama biraz daha iç kısmıDoktora sordun mu canım? Neden kanasin ki hep cok ilginc. Benimkilerde cok az gelmisti ama aparatta görecek kadar minicikti bir kere oldu.
ben anestol pomad kullandım hiç bi işe yaramadı beni yaktı kavurdu tam aksine.bu işin tek yolu parmak egzersizi bence.ben egzersizlerde baya bi yol katediyorum
Canım inşallah bebeginiz olur dualarim sizle benimde uyusturarak ve egzersizlerle zar olayini astik yanliz diger denemelerimde yaridan fazla giriyor penis ama bi yere gelince cok batma hissediyorum onuda tekrar uyusturarak hallettim 2. Dede kan geldi sonra regl oldum sizde 2. İliskilerinizde yapamadiniz mi regl bittiginde doktora gitcem kesin bi korku var kanda benim ilkindede ikincisindede cok geldi kendimi kastigim icinmi bilmiyorum bide o batma cok tuhaf yara gibi ilersi sanki ama baya ilersiArkdslar en cok esimi dusunuyorum o kendini o kdr hazirlams ki baba olucagina. Dun ona hamile kalmazsam cok uzulurm dedim oda bende cok uzulurum dedi. Normalde bi dahaki sefere yapariz sanki cocugumuzu olmuyor fln gibi bisiy derdi ama uzulurum dedi. O suan kendini baba gibi hissediyor. Dun dedim hadi deneyelim 3. Kez oda suan ztn hamilesim bebegim icinde dedi. Saniyor ki ilk denemede hemen tutucak bide vajiliyken. Cok uzuluyorum. Kendini cok inandirdi. Hamile olunca sana nasil soylim dedim hemen ara soyle dedi. Heran haber bekliyormus gibi bi hali var. Sasirdim iyice hamile kalmazsam en cok esime uzulucem cunku 1.5 senedir vajiliyken birkez bile beni suclamadi hep baba olmak istedi bekledi yenemedim uyusturucu spreyle kizligimi bozdu. Bu onemli bsy degl dedi sknti yapmym kendime diye ama kzlgm gdnce en cok esim mtlu oldu. Smdi vajili halimle bebek icin ugras veriyoruz eger tutmazsa esim cok yikilicak bende daha kotu olucam hangimize yanayim bilmiyorum nolur bana dua edin bu ay adet olmayayim haziranda anne olayim. Esim cnku vajiyi takmiyor ama bebek icin cok uzuluyor
Canım inşallah bebeginiz olur dualarim sizle benimde uyusturarak ve egzersizlerle zar olayini astik yanliz diger denemelerimde yaridan fazla giriyor penis ama bi yere gelince cok batma hissediyorum onuda tekrar uyusturarak hallettim 2. Dede kan geldi sonra regl oldum sizde 2. İliskilerinizde yapamadiniz mi regl bittiginde doktora gitcem kesin bi korku var kanda benim ilkindede ikincisindede cok geldi kendimi kastigim icinmi bilmiyorum bide o batma cok tuhaf yara gibi ilersi sanki ama baya ilersi
Bir kere yaptıysanız yine yaparsınız.Biraz cesaretli olsanız. Siz üstte olun kayganlaştırıcı ve vazelin sürün. Kayıp girer hiç acı falan yok. Aşama aşama yapın yavaş yavaş. Eğik durun. İlk anda başını alın çıkarın. Sonra biraz daha ilerleyip tekrar çıkarın. Bu şekilde tam oturana kadar devam edin. Sprey sıkın isterseniz.Biz 2.denemeyi yapamadik. Benm kasmalarim yuzunden. Esimde hic bisey demedi bari bebek olsun diyip bosalma esnasinda uzerime bosaldi bakalm. Bendende cok kan geldi o da korkuttu beni off blmyrm artk dayanamiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?