Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim dua cok guzel hergun 2 kez mi okuyayim

Kizlar inamilmaz hala inanamiyorum ama büyük oranda alabildim penisi bu aksam. Cokk şükür. Tam rahat değildim ama en son odaklanmistik hicbir sey hissetmedim esim baya girdi dedi ve bosaldi ben anlamamistim. Kegel yaparak ve ikinarak ve en önemlisi iliskiye kendimi vererek oldu. Hala tamamen oldu mu olmadi bilemiyorum diger denemede anlayacagim. Allah bu sıkıntıyı ceken herkese yardim etsin

ben cem keçenin kitabını okuyorum parmak egzersizlerinde senin yaşadığın sevinci yaşadım kitapta henüz eşle denemee geçmedim ama ilk denemede başarılı olacağıma inanıyorum çünkü ben kulakçubuğunu içime girmesini itici bulurken orta parmağımı neredeyse sonuna kadar aldım :))

Kesinlikle canim ben egzersiz yapabileceğime 12 cm aparati alabilecegimd inanamazdim. Her sey egzersizde bitiyor ve tabi ki böylece alisip rahatlamak lazim iliski sirasinda. Hepimiz normal ve rahat iliskiler yasayalim insallah :)

Arkadaşlar ya size bişey sorcam. Hani deniliyo ya egzersizleri her gün hatta günde iki defa yapın diye. Ben egzersiz yaparken hep kanıyo. Bi dahaki egzersiz için iki gün beklemem gerekiyo. Kayganlaştırıcı da kullanıyorum tahriş için bepanten merhem de egzersiz yaparken. Ama çok zorlanıyorum. Önerisi olan ya da aynı durumu yaşayan kimse var mı. Yoksa ben bişeyleri yanlış mı yapıyorum

Doktora sordun mu canım? Neden kanasin ki hep cok ilginc. Benimkilerde cok az gelmisti ama aparatta görecek kadar minicikti bir kere oldu.

Doktora sordun mu canım? Neden kanasin ki hep cok ilginc. Benimkilerde cok az gelmisti ama aparatta görecek kadar minicikti bir kere oldu.
Üç defa doktora gittim. En son gittiğim zar girişin dar dedi. Belki zar esniyodur dedim ama bilmiyorum. Normalde ilişki denerken de perine de hep kanama oluyodu. Bu da orası ama biraz daha iç kısmı

Cem keçenin kitaplarını gerçekten okumanızı tavsiye ederim. İnsanin düsüncelerini cok degistiriyor. Ben asla parmak sokamam buraya girmez diyordum ve psikiyatriye gitmeyi de birakmistim. Aama kulak cubuguyla basladim e bu giriyosa parmakta girer dedim.isaret parmagi ve serce parmagi da soktum. Tamamen kafada biten bir durum bu hastalik. Psikiyatruye devam ediyorum. Aslinda evde kendinizde yapablirsiniz egzersizleri ama ben boşluyorum o yuzden doktora gidiyorum. Ve cok az zamanim kaldigina inaniyorum bunu yenmek icin. :) allah herkesin yardimcisi olsun.

Merhaba.14gunluk evliyiz eşimle birlikte olamadık.sorunun yarisinin benden yarisinin da eşimden kaynaklandıgini düşünüyorum.p.başını alabiliyorum sonra az bişey kastgimda esim geri çekiliyor ve baş kısmı girdgi için boşalıyor .bu da beni demoralize ediyor.

ben anestol pomad kullandım hiç bi işe yaramadı beni yaktı kavurdu tam aksine.bu işin tek yolu parmak egzersizi bence.ben egzersizlerde baya bi yol katediyorum

Aynen öyle onlara hiç gerek yok hep söylüyorum çok yakıyor bide. Beni tahriş etmişti sprey 1 kere kullanmıştım aylar önce bi daha da tövbe. Egzersizlerini aksatma canım çok çabuk halledersin

Canım inşallah bebeginiz olur dualarim sizle benimde uyusturarak ve egzersizlerle zar olayini astik yanliz diger denemelerimde yaridan fazla giriyor penis ama bi yere gelince cok batma hissediyorum onuda tekrar uyusturarak hallettim 2. Dede kan geldi sonra regl oldum sizde 2. İliskilerinizde yapamadiniz mi regl bittiginde doktora gitcem kesin bi korku var kanda benim ilkindede ikincisindede cok geldi kendimi kastigim icinmi bilmiyorum bide o batma cok tuhaf yara gibi ilersi sanki ama baya ilersi

Kizlar uyusturucuya gerek yok ama ben normal haldeyken bi noktadan sonra baslari degil yanliz penisi cogu giriyo yaridan cogu sonra Feci bi batma ve aci hissediyorum ancak emlayla giriyo gerisi bende egzersizlerle buraya kadar gelebildim mumdan aparat yaptim en son cok buyuk bi sekilde alabiliyorum aparat daha yumusak sorun olmuyo penis cok sert geliyo sanki batiyo ilerlerde doktora gitcem kesinlikle

kızlar merhaba konu açtım ama kimse yazmadı

miyom embolizasyonu yaptıran varmı deneyimleri olan benimle paylaşabilirmi.

Teşekkürler.

Biz 2.denemeyi yapamadik. Benm kasmalarim yuzunden. Esimde hic bisey demedi bari bebek olsun diyip bosalma esnasinda uzerime bosaldi bakalm. Bendende cok kan geldi o da korkuttu beni off blmyrm artk dayanamiyorumda

Biz 2.denemeyi yapamadik. Benm kasmalarim yuzunden. Esimde hic bisey demedi bari bebek olsun diyip bosalma esnasinda uzerime bosaldi bakalm. Bendende cok kan geldi o da korkuttu beni off blmyrm artk dayanamiyorumda
Bir kere yaptıysanız yine yaparsınız.Biraz cesaretli olsanız. Siz üstte olun kayganlaştırıcı ve vazelin sürün. Kayıp girer hiç acı falan yok. Aşama aşama yapın yavaş yavaş. Eğik durun. İlk anda başını alın çıkarın. Sonra biraz daha ilerleyip tekrar çıkarın. Bu şekilde tam oturana kadar devam edin. Sprey sıkın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…