- 25 Mayıs 2016
- 133
- 22
- 13
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.081
Bir kere yaptıysanız yine yaparsınız.Biraz cesaretli olsanız. Siz üstte olun kayganlaştırıcı ve vazelin sürün. Kayıp girer hiç acı falan yok. Aşama aşama yapın yavaş yavaş. Eğik durun. İlk anda başını alın çıkarın. Sonra biraz daha ilerleyip tekrar çıkarın. Bu şekilde tam oturana kadar devam edin. Sprey sıkın isterseniz.
Arkadaşın dediği gibi üst de olmak benim için avantaj öyle başardım ve başı biraz girince egik dur tam düz değil.ve eşini istemelisin bunun için.rahat girmesi için.senin işin bir tık daha kolay zar yok cünki canım yapabilir sin güven kendine sadece eşini ışte ve bebeğini düşünKeske yapabilsem vallahi artk o kdr yoruldum ki anne olmak icin binbir caba harciyorum bitsin artk ya anne olayim
Arkadaşın dediği gibi üst de olmak benim için avantaj öyle başardım ve başı biraz girince egik dur tam düz değil.ve eşini istemelisin bunun için.rahat girmesi için.senin işin bir tık daha kolay zar yok cünki canım yapabilir sin güven kendine sadece eşini ışte ve bebeğini düşün
Baskı ile olmaz ışte canım zamana akışına bırak çok stres yapıyorsunUzerimde cok baski hissediyorum gercekten off ya
Uzerimde cok baski hissediyorum gercekten off ya
Kızlar bende yıllardır aynı sorunu yasıyorum egzersızler keremler herseyi denmedim ama yok yapamadım dün üstte yapım derdim hafif uç gırıyo gıbı oluyo ama o batma neyse ondan korkup gerı cekılıyorum ya ne yapsam nasıl yapsamda buna dayanabılırım çok yıprandım ve yoruldum ;(Arkadaşın dediği gibi üst de olmak benim için avantaj öyle başardım ve başı biraz girince egik dur tam düz değil.ve eşini istemelisin bunun için.rahat girmesi için.senin işin bir tık daha kolay zar yok cünki canım yapabilir sin güven kendine sadece eşini ışte ve bebeğini düşün
Eşlerimiz çok pasif kalıyor, o yüzden uzadıkca uzuyor. Biz yapamasakda onlar vazgeçmemeli. Uğraşıp duruyoruz aparatlarla, egzersizlerle. Tamam biz korkuyoruz, ama onlarda rahatlatmıyor. Evleninceye kadar eşimizi bekledik, bakire kaldık, tecrübesizliğimizden vajili olduk. Bizi bu durumdan onların cesareti ve kararlılığı kurtarır. Yat deyince yatıyorlar! kalk deyince kalkıyorlar! Öf kızdım...Kızlar bende yıllardır aynı sorunu yasıyorum egzersızler keremler herseyi denmedim ama yok yapamadım dün üstte yapım derdim hafif uç gırıyo gıbı oluyo ama o batma neyse ondan korkup gerı cekılıyorum ya ne yapsam nasıl yapsamda buna dayanabılırım çok yıprandım ve yoruldum ;(
Canım bende üstte rahat olamıyorum. Yatak kenarında dene bence. Ben bu şekilde penis başını alabiliyorum. Yatak kenarına geliyorsun bacaklarını açıyorsun yanlara doğru. Eşin ayakta ya da dizlerinin üstünde. Penis vajinanın karşısında olacak şekilde eşin itecek yavaşça.Kızlar bende yıllardır aynı sorunu yasıyorum egzersızler keremler herseyi denmedim ama yok yapamadım dün üstte yapım derdim hafif uç gırıyo gıbı oluyo ama o batma neyse ondan korkup gerı cekılıyorum ya ne yapsam nasıl yapsamda buna dayanabılırım çok yıprandım ve yoruldum ;(
O batma dediğin his kastigimiz için ben ağrısız acı siz ilişkiyi debaşardım ama bir çabam olmadı zaman ve eşim le duygusal ilişkilerim sayesinde yendim bunu belki de..rüya gibi geliyor bazen daha 3.oldu ve tamamen girdiğini hissetmek çok iyi.ucun dan biraz fazlasını zor la alıyordm ama bir gün sadece on sevişme yaparken kendi kendime ittirdim ve tamamen girdi sıfır acı olduğu beynim kabul etti şükür iki ve üç de hiç sıkıntı etmeden oldu yani.kayganlistrci filan da kullanmıyorm demekki sadece istemek gerekiyor muş eşimizi.ınşallah siz de yener sinizKızlar bende yıllardır aynı sorunu yasıyorum egzersızler keremler herseyi denmedim ama yok yapamadım dün üstte yapım derdim hafif uç gırıyo gıbı oluyo ama o batma neyse ondan korkup gerı cekılıyorum ya ne yapsam nasıl yapsamda buna dayanabılırım çok yıprandım ve yoruldum ;(
tek çözüm egzersiz ben onu anladım canım çok haklısın.birde egzersizleri hergün mü yapayım ?egzersiz yaparken hiç penis vajen ilişkisi denemiyorum ben bide.doğrumu yapıyorum ?Aynen öyle onlara hiç gerek yok hep söylüyorum çok yakıyor bide. Beni tahriş etmişti sprey 1 kere kullanmıştım aylar önce bi daha da tövbe. Egzersizlerini aksatma canım çok çabuk halledersin
hoşgeldin canımMerhabaa bnde sizlerdenim
egzersizi yaparken biraz daha rahat olmalısın canım birde klitoris masajı yaparken dene egzersizi.Arkadaşlar ya size bişey sorcam. Hani deniliyo ya egzersizleri her gün hatta günde iki defa yapın diye. Ben egzersiz yaparken hep kanıyo. Bi dahaki egzersiz için iki gün beklemem gerekiyo. Kayganlaştırıcı da kullanıyorum tahriş için bepanten merhem de egzersiz yaparken. Ama çok zorlanıyorum. Önerisi olan ya da aynı durumu yaşayan kimse var mı. Yoksa ben bişeyleri yanlış mı yapıyorum
amin canım inşallah..kesinlikle egzersiz derim tek geçerim bu iş beyinde bitiyorKesinlikle canim ben egzersiz yapabileceğime 12 cm aparati alabilecegimd inanamazdim. Her sey egzersizde bitiyor ve tabi ki böylece alisip rahatlamak lazim iliski sirasinda. Hepimiz normal ve rahat iliskiler yasayalim insallah :)
tek çözüm egzersiz ben onu anladım canım çok haklısın.birde egzersizleri hergün mü yapayım ?egzersiz yaparken hiç penis vajen ilişkisi denemiyorum ben bide.doğrumu yapıyorum ?
Çok mu kasıyorum acaba olabilir belki doğru söylüyosun canım. Çoğu zaman nefes alıp vermeyi unuttuğumu bile farkediyorum merdyese iki aydır egzersiz yapıyorum on cm aparat alıyorum ama her başladığımda girmez diyorum. Çok kötü bi psikoloji insan beyni başarısızlığa alışınca hep öyle olacak sanıyoegzersizi yaparken biraz daha rahat olmalısın canım birde klitoris masajı yaparken dene egzersizi.
Çok mu kasıyorum acaba olabilir belki doğru söylüyosun canım. Çoğu zaman nefes alıp vermeyi unuttuğumu bile farkediyorum merdyese iki aydır egzersiz yapıyorum on cm aparat alıyorum ama her başladığımda girmez diyorum. Çok kötü bi psikoloji insan beyni başarısızlığa alışınca hep öyle olacak sanıyo
Öyle ama bu da bi erteleme hastalığı hep bi baheneyle yok yarın yok öbür gün diyorum. Çoğu zaman istemeden yapıyorumBen kendimde farkettigim seyi soyleyeyim, canim sikkinsa veya egzersiz yapasim yoksa olmuyordu. Hiçbir sekilde alamiyordum. Biraz morali yuksek tutmak lazim ve com rahat alacagim yapabilirim diye düşünüp yapmali egzersizi bence.
Buyur canm durumunu anlat elimizden geleni yaparızarkadaslar banada yardımcı olurmusunuz cok zor durumdaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?