Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende zorlanıyorum ılıskıye gremedım cok kasıyorym kjorkuyorum psıkologa yonlendırdı ama gtmedım henuz amelyatla gırısı actırmak ıstıyorym

bende zorlanıyorum ılıskıye gremedım cok kasıyorym kjorkuyorum psıkologa yonlendırdı ama gtmedım henuz amelyatla gırısı actırmak ıstıyorym
Sende başla canım egzersizlere. Forumu oku nasıl yapıldığını öğrenirsin. Moralini bozma, forumun başında vajina ile ilgili açıklayıcı bilgide var. Onuda oku. Kegel egzersizlerini yap, bir yandan parmak egzersizlerine başla. Ameliyatlık bir şey değil, beynin bir oyunu. Olumlu bir şeyi sana olumsuzmuş gibi algılatıyor. Kasılmana sebep oluyor.

Merhaba arkadaslar bende aylar oncesinde bu foruma "ne olur banada yardim edin" diye mesajlar yazmistim saolsunlar arkadaslar ellerinden geldigince yardimci oldular. Ama ben bu durumu doktora gitmeden yenemeyecigimi anlayip hemen bi doktora basvurdum. Akliniza ozel klinikler gelebilir ama ben devlet hastanesinin psikoloji bolumune basvurdum. Veeee mutlu son sonunda bende basardimmmmm:) Simdi burda olan arkadaslara yardim etmek istiyorum. Allah hepinizin yardimcisi olsun arkadaslar ancak yasayan bilir.

Cnm doktor oncelikle bunun 2 ay gibi surec oldugunu oyle 3-5 gunde cozumlenemeyecegini bunu kabul ederek tedaviye baslamamiz gerektigini soyledi. Yani biran once olsun diye sabirsizlik gostermemem gerektigini belirtti. Sizleri cok iyi anladigim icin ilk basta 2 ay bnm icin baya uzun bi zmn geldi. Ama 1.5 yillik bir beklemeyi goz onune alirsak bunu kabul ederek tedaviye basladik.

Sonra nasıl yendiniz

Kesinlikle aynen önce kabullenip bir başlangıç yapmak.Ben de bu siteye üye oldum 2.5 3 ay da zar olayını astım .sadece burdaki başarıları okudum ve bir kac arkadaş destek oldu sağolsunlar.sadece inanmak la çözülüyor.ve zamanla.çok çabuk çözüm asla yok.beyin de zamanla çözeceksiniz bu meseleyi... çocuk istiyorsanız çocuk için güçlenin ve üzerine gidin vaji nin.zaman a bırakın bence ama eşinizle aranizda cinsel bağ kurun onu isteyin öncelikle yoksa asla ağrısız ve kolay bir ilişki yaşayamazsiniz..zar olayını astım bir sene sonra da ağrısız ve zevk aldığım ilişkiyi başardım.ama hiç bir şey yapmadan.sadece zamanla oldu çok ciddiyim kendiliginden olu verdi.ilk ini yapınca ikinci de geldi hiç acı yok ve sonuna kadar giriyor..bunu sürekli yazıyorum cünki gerçek bunlar..ilaç falan filan yoktek çözüm zaman bence.Ben de üç yıllık vaji yi m veçok iyi biliyorum ne demek olduğunu.yazıyorum ki sizdeinanin ve güçlenin ben aynı yazıları defalarca okudum burada...siz de başarıları okuyun .beyninize olumlu sinyaller gitsin.size somut bir şey diyemiyorum.çünkü sadece zamanla bir den bir çözdüm hiç bir şey yapmadm.başarılar diliyorum.ınşallah hep iyi sonuçlar alırız :)

Bence hic sorun etmeyin bende ikibucuk sene cektim bu vajinusmud hastalini ama allahima cok sukur kolayve basrili bi sekilde bir ayda yendim bu hastaligi hemde hic yenemicem sanmistim allah doktrumdan binkere razi olsun aldigi para helal olsn

Bence hic sorun etmeyin bende ikibucuk sene cektim bu vajinusmud hastalini ama allahima cok sukur kolayve basrili bi sekilde bir ayda yendim bu hastaligi hemde hic yenemicem sanmistim allah doktrumdan binkere razi olsun aldigi para helal olsn
Nasil nerde yendiniz

Bunu soylememem daha iyi olur ama gercekten hic korkulucak bisey yok ben bukadar cok korkarken bu hastaligi yendiysem herkezin yenicegini dusunuyorum ama korkulucak birsey yok bundan emin olabilirsin

Bunu soylememem daha iyi olur ama gercekten hic korkulucak bisey yok ben bukadar cok korkarken bu hastaligi yendiysem herkezin yenicegini dusunuyorum ama korkulucak birsey yok bundan emin olabilirsin

Burada doktora giden diger arkadaslar tedavi yöntemlerini hep anlatip gidemeyenlere destek oldular. Eger foruma girme amaciniz reklam değilse yöntemlerden bahsetmenizde herhalde bir sakınca olmaz. Zatem genel olarak neler yaptiriyorlar biliniyor. O kadar parayi herkes veremiyor veya vermek istemiyor.ben şahsen bu durumumuzdan bu faydanildigina inaniyorum. Oyle fahis fiyatlar soyleniyor ki. cesaret ve azimle olmayacak bir sey degil illa doktor gerekmiyor kısacası bu benim fikrim isteyen ve kendi basina yapacagina inanmayan elbette gider.

Kizllar bugun 4. Kez esim icine dogru bosaldi bende parmagmla ittim 12 hazirana az kaldi ins hamile kalrm tutar mi dersinizzz Allahim nolur tutsun ya baska bisiy istemiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…