- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.101
Sende başla canım egzersizlere. Forumu oku nasıl yapıldığını öğrenirsin. Moralini bozma, forumun başında vajina ile ilgili açıklayıcı bilgide var. Onuda oku. Kegel egzersizlerini yap, bir yandan parmak egzersizlerine başla. Ameliyatlık bir şey değil, beynin bir oyunu. Olumlu bir şeyi sana olumsuzmuş gibi algılatıyor. Kasılmana sebep oluyor.bende zorlanıyorum ılıskıye gremedım cok kasıyorym kjorkuyorum psıkologa yonlendırdı ama gtmedım henuz amelyatla gırısı actırmak ıstıyorym
Sonra nasıl yendinizCnm doktor oncelikle bunun 2 ay gibi surec oldugunu oyle 3-5 gunde cozumlenemeyecegini bunu kabul ederek tedaviye baslamamiz gerektigini soyledi. Yani biran once olsun diye sabirsizlik gostermemem gerektigini belirtti. Sizleri cok iyi anladigim icin ilk basta 2 ay bnm icin baya uzun bi zmn geldi. Ama 1.5 yillik bir beklemeyi goz onune alirsak bunu kabul ederek tedaviye basladik.
Nasil nerde yendinizBence hic sorun etmeyin bende ikibucuk sene cektim bu vajinusmud hastalini ama allahima cok sukur kolayve basrili bi sekilde bir ayda yendim bu hastaligi hemde hic yenemicem sanmistim allah doktrumdan binkere razi olsun aldigi para helal olsn
Nasil tedavi uyguluyorKadikoyde kayra bera ozel polikilinik var oraya gitti orda yendim bir ayda dr saygin micozkadioglu netten bakabilirsin
Bunu soylememem daha iyi olur ama gercekten hic korkulucak bisey yok ben bukadar cok korkarken bu hastaligi yendiysem herkezin yenicegini dusunuyorum ama korkulucak birsey yok bundan emin olabilirsin
Insalah hayirlisi olsun bellu olmaz bakarsin turar allah isterse olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?