Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben alti ay bakirkoy hastanesine gittim vajinusmus yuzunden ama i sonuc alamadim dahada umutsuzluga kapildim herkezin yenmesini isterim tabiki bu hastaligi atlatmis biri olarak bunu yasayan anlar anca bu piskolojiyi baska kimse anlamaz

Bende cok istiyorum bende ayniyim ben vajinusmusu atlatim buseferde pko hastasi oldumu orendim simdide bu hastalikla ugrasiyorum bebek olsun die

Cok uzuldum Allah yardimciniz olsun ins bebeginiz olur bende vajiliyim asamiyorum bari hamile kalaym dedm cok istiyoruz esimle bebegi bakalm ksmet yumurtlama donemlerni hesapladj hep yaptk esim bosaldi uzerime ama bakalm kader ksmet cok uzuluyorum ins bebegim olur yuzum guler

Ya oyle cok istiyorumki sanki hamileymsm gibiyim acayip komik bi durumdayim karnmda olmams cocukla konusuyorum aglyrm bu tuaf haldeyim
Duygularını çok yoğun yaşıyorsun gerçekten. Biraz oluruna bırak kendini.

Ya oyle cok istiyorumki sanki hamileymsm gibiyim acayip komik bi durumdayim karnmda olmams cocukla konusuyorum aglyrm bu tuaf haldeyim

Canim biraz tevekkül et bak hem sen rahatlayacaksin yavas yavas her sey yoluna da girecek emin ol. Sakin olmaya calis, duani et gerisi Allahin takdiri. En hayirli zamanda saglikla olsun.

Canim biraz tevekkül et bak hem sen rahatlayacaksin yavas yavas her sey yoluna da girecek emin ol. Sakin olmaya calis, duani et gerisi Allahin takdiri. En hayirli zamanda saglikla olsun.

Ya ben ztn hayrlisiyla istiyorum Allaha siginiyorum ama olsun da cok istiyorum yani kmseye anlatamadgmz icin ancak burdakilerle konusup derdimi anlatyrm cok zor inanin 1.5 senenin yuku artk omuzlarmdan gecti kalbimde beynimde. Yorgunum o yuzden bebek cok istiyorum

Arkadaşım ben 3 yıllık evliyim. Sen 1.5yıldır çocuk istiyosun ben tam 3yıldır. Senin yükünün tam iki katını taşıyorum.
Zaman zaman bende de hiç olmayacak gibi düşünceler oldu pes ettiğim oldu. Ama o anlık sonra umud etmeye dua etmeye devam ettim.
Ve ben o kadar tembel ve korkagımki nisan ayında aparatlara başlayabildim. İmkansız derdim azmedince Allah nasip etti.
Takip ettiğim kadarıyla sen doktora gittin aparatları da yapıyosun. Eşle denemede de biraz azmetmelisin. Bende çok zorlanoyorum kendimi kasmaktan ter içinde kalıyorum ama milim milim de olsa aparat gibi ilerliyorum. İşin zor kısmı zaten aparatları yapabilmek. Bence pes etme eşki denemelere devam.

Kizllar bugun 4. Kez esim icine dogru bosaldi bende parmagmla ittim 12 hazirana az kaldi ins hamile kalrm tutar mi dersinizzz Allahim nolur tutsun ya baska bisiy istemiyorummm

CANIM BEN UC AY FALAN OLDU YENELI AMA DAHA HAMILE KALAMADIM CUNKU VAJINANIN BIRAZ SPERME ALIŞMASI VE KABULLENMESI LAZIM GERÇEKTEN YANI BIRAZ ZAMAN YUMURTLAMA DONEMINE DIKKAT ET YANI ORTALAMA AYDA BIR HAFTA HAMILE KALMA ŞANSIN VAR GIBI BİŞEY YUMURTLAMA GUNUNU TESPİT ETTIKTEN SONRA DUZENLI İLİŞKİYE VE VAJINA ICINE BOŞALMA DURUMU OLDUĞUNDA OLUCAKTIR INŞALLAH YUMURTLAMA DURUMUNUDA VUCUDUNDAKI DEĞİŞİKLİKLERDEN ANLAYABILIRSIN AKINTI FAZLALIĞI GIBI MESELA ADETININ BAŞLADIĞI ILK GUNDEN BAŞLAYARAK SAYARSAN 14. 15. 16. GUNLERDE MUHTEMELEN YUMURTLAMA OLDUĞU GUNLERDIR BU GUNLERDE İLİŞKİ OLDUĞUNDA HAMILE KALMA ŞANSIN YUKSEK INSALLAH ALLAH GONLUNE GORE VERIR

Aynen hesapladim canim ins yumurtlama donemindeym hamile kalrm Allaha cok dua ediyorum ya . Cok uzuluyorum ama yapcak birsey yok ins Allahtan tek dilegim hamile kalmak

Cok yoruldum aparatlarla ugrasmaktan. Artik tek dilegim bebek bende yenmek cok istedim ama bebek daha agir basiyor icim aciyor gercekten

Cok yoruldum aparatlarla ugrasmaktan. Artik tek dilegim bebek bende yenmek cok istedim ama bebek daha agir basiyor icim aciyor gercekten
İnanki ben de nefret ediyorum aparatlardan artık görmek bile istemiyorum.
Ama bir süre daha katlanmalıyım.
Ne yapıyorum biliyormusun burdaki arkadaşlar söyledi onlarda çogu öyle yapmış. Aparatla çalısıyorum yani 3-4kez tamamını alıp cıkarıyorum. Sonra hemen eşimle tıpkı aparat gibi deniyorum. Aparatta ne hissettiysen aynısı olucak diyorum kendi kendime. Yavaş yavaş nnefes alıp verirken milim milim gel diyorum eşime. Sonra dur diyorum tekrar nefes tekrar ilerleme... Böyle böyle alıyorum. Çok kasıyorum rahat değilim ama oluyo bu bile mıcize benim için. Emin ol sen daha kolay yaparsın. Düşünsene korkaklığım 3yıla mal oldu sizler daha cesursunuz. Ki bu arada aparatım da 8cm sen heralde 10alıyosundur.

Bende eşimi mutlu etmekten çok bebeğimiz olsun diye yenmeyi istiyorum artık. Tıpkı senin gibi. İnşaallah dediğin şekilde bebeğini nasip etsin Rabbim.Ama inşaallah normal şekilde en kısa zamanda nasip etsin ikimize de.

Kızlar ben de bebek istiyorum artık yumurtlama donemindeyim inşallah Rabbim hayırlı bir şekilde nasip eder.bugün yine denedik çok şükür diğer seferlere göre daha kolay oldu.eşim de alıştı ilk başlarda ereksiyon sorunu yaşıyordu ara ara şimdi o sorunda kendiliğinden kalktı.birbirimizi meğer çok etkiliyormusuz. 8 ay boyunca me çektik. Eşim bana belli ettirmiyodu olur zamana bırakalım acelemiz yok diyodu ama o da çok uzuluuormus. Bugün söyledi. Ise gidiuodum ama nasıl gidiyodum aklım hep nasıl olacak nasıl hallecegizdeydi dep dedi.gerçekten büyük bir yük ve ağır bir imtiham. Inşallah herkes bu yüktek bir an önce kurtulur. Lütfen vazgeçmeyin mutlu son için cabalamaya egzersize devam.Allah herkesin yardımcısı olsun.birbirimize dua edelim inşallah.

Gercekten cok kotuyum artk bugun kayinpederim geldi kayinvalidemle beraber bizim icin konusmuslar neden cocuk yok hala diyorlar ne diycegimizi sasirdim artk cok yoruldum ya bebegim olsun ya Allahim lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…