Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar bende forma yeni katıldım. dr araştırması yapıyorum .birde yöntem araştırması. bana hangi dr ları önerirsiniz. Birde yöntem olarak neler uyguluyor dr lar. 1 aydır evliyim. Ama bu sorunu çözmek istiyorum. Ertelemek gibi bir niyetim yok. Tek başına çözemem. dr yardımına ihtiyacım var. psikoloğa gitmek istemiyorum. Direk bu işle uğraan bir dr seçmek ve başarılı olmak istiyorum. Lütfen yardım edin......

Cok yoruldum aparatlarla ugrasmaktan. Artik tek dilegim bebek bende yenmek cok istedim ama bebek daha agir basiyor icim aciyor gercekten
Bende hiç bebek için bir istek olmadı. Olsaydı sevinirdim, çok mutlu olurdum biliyorum. Olmadığını da umursamıyorum, ben gerçekten tuhafım galiba, hiç sizin gibi duygular yaşamadım. Ben zevkimden mahrum kaldım diye üzülüyorum

Valla canim burda cogu kisi doktora gitmeden yendi cunku doktorada gitsen yine sen cabalamadigin zaman bisey olmuyo. Doktora giden arkadaşlardan doktor egzersiz oneriyo herkes yine kendi yapiyo. Bende doktora gitmeden bi hafta egzersizle yenen kisilerdenim bostan yere o kadar para verme istersen en baştan aşama aşama sana yardımcı olurum burdaki herkeste olur emin ol.

Nerden başlayacağım konusunda bana yardım edersen çok sevinirim. Ben çok korkuyorum. O bölgeme bir cisim girmesi fikri bile beni ürkütüyor. Bu yüzden dr a gitmek istedim. Yinede tavsiyelerini özelden yazarsan sevinirim. Dr konusunda eşim benim ileri seviyede olduğumu düşünüyor. o da dr konusunda mantıklı bakıyor. tabi boş yere para ödemek istemem ama sonuçta bu mesele paradan daha önemli. Çok şükür çalışıyorum. Boş yere nerelere para harcadım. Bu konuda harcayacağım para canımı acıtmaz. Evliliğim herşeyden önemli.

Hangi kitabı birkaçtane farklı yıllarda basmış olduğu kitap var. 10 adımda vajinismusdan kurtulma var 2011 basım birde 2007 yılında vajinismusdan kurtulma kitabı var sen hangisini satın aldın.

Bende ki basimı hatirlamiyrm evde degilim suan. Farketmz onun kitaplari cok guzel . Okumaya basla . Bende senin gibiydim asla egzersiz yapamam diyordum. Sorun olursa bana özelden yazabilirsin her zaman konusurum seninle

Arkadaslar ben bugun 5. Denememi yaptim hadi hayrlisi ins tutar bebegim
Hakkınızda hayırlısı canım ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama evlendikten sonra hemen herkes sormaya başlıyo zaten çocuğu. Önceki mesajda sormuşsun ya kaynanamlar sordu çok kötü oldum diye. Biraz da kulak asmamak umursamamak lazım. Soruyolar ne yapalım hayırlısı diyosun susmuyolar istemiyorum diyosun susmuyolar. İstiyorum diyosun daha olmadı diyosun nasıl diyolar. Ben şimdi çocuklara bebeklere nasıl hasretle özlemle bakıyorum. Sanki doktor bana senin hiç bi zaman çocuğun olmaz hastasın ya da rahmin yok ya da yumurtaların çalışmıyo demiş gibi. Sanki hiç olmayacak sahip olmayacakmışım gibi. Ama ne yapalım bu da bizim kaderimiz. Eşim diyo yazılanı silemeyiz ya kaderimiz neyse bu. O yüzden sende biraz sakin olmayı dinmeyi biraz oluruna bırakmaya çalış her şeyin bi zamanı var. Vajili olmasakta şimdiye kadar olmayacaktı çocuk bu bi sebep oldu sadece ya da vajjili olupta sürtünmeylr hamile kalanda var. O yüzden yıpratma daha fazla kendini. Bu vaji meselesini nasıl aşarıma odaklan aşınca inş çocukta kolaylıkla olur. Çocuğa değil vajiye odaklan. Çocuk olacağı varsa vajiliyken bile olur. Kusura bakma çok uzun oldu ama. Sen bu kadar yoğun yaşıyosun ya üzülüyorum çok sana

Canm ben hep vajiyi asmaya calstm 1.5 senedir evlym ve cok artk yiprandm 5000 6000 tl istiolar yenmek icin . Nerdeyse benm evimin 7 aylik kirasi kadar bende yok nasil vereyim . Kendim bi ilerleme yasadm kizlgim gtti smdi belki bi umut bebek olur diye cabaliyorum ztn 1 haftalk bisey bu ay tutmazsa tekrar vajiye donucem ama smdi bebek icin 1 hafta ugrasiyorum ne blm bi umudum var tutucak gibi geliyor banada

Doğrudur gerçekten çok uçuk fiyatlar. Ama sende burda görüyosun kendi egzersiz yapıp yenen çok kişi var bende onlardan olacam inş. Sen de yapabilirsin. Sadece bi kalkıp kulak çubuğunu denemen gerekiyo. Kulak çubuğu ne kadar küçük bişey biliyosun değil mi ama ben alabildiğim zaman hemen ilişki deniycem dedim tabi ki olmadı ama ilk bişey aldığında bitiyo bu olay devamı geliyo. Olacağına inanıyosun. İstediğin zaman istediğini sor. Ben seve seve yardım ederim. Bebeğin olur inş ona bişey demiyorum ama sende eşinde çok bel bağlamışsınız eğer olmazsa çok kötü olursunuz onun için dedim sana gene de hayırlısı olsun.

Arkadaslar oncelikle Rabbim hepmzn yar ve yardimcisi olsun insallah asla ama asla umidnizi yitirmeyin..ve daima inanin zmn zmn biktgnz usandgmz anlar olacak ama dua edin..bnde bu sorunu yasadim ve kndi cabalarmla burdan aldgm tuyolarla cok sukur yendim ve elmden geldgi kdr yrdmci olmayi bi borc bildm..tabi kisiden kisiye degisebilir durumlar ama bn kndi tecrubemi pylsmya calscgm..bna gore prmk egzerszi yda dger csmler bstan bu yna soguk bakiyordm cnku onmli olan esle bunu ynmek dye dusunuyorm tabiki onlrnda fydasi vrdr mutlaka yapabilenleri icn..tabi bnm ynme surecm bi defada olmfi onclkle pnsn bs kismi biraz albldm bi sure bu bile dvm etti henz dha gitgel cok ypmiyordu esim..sonrsnda esim dizustu gbi otrdu bnde yuzum ona donuk drdum kollarimi arkmda duran koltk olur sehpa olur artik ondn tuttum ve kollrmdan destek alarak klca kismimi yukari kldrdm yrden kesildi baya vucudum belden yukarisi dike ykn sekilde snrasnda brz ikinarak ve pnisi asagi dogru iterek oldu git gelde ypbldk cok aci hsstmedm sadece gdip glrkn aclma olurkn brzck oluyo ama kesnlkle dynlblr sekilde ve ztn vjna kavriyo drek ve bi kere bsrdgnzda dger denmelerde drek yerini buluyo snra yvs yvs aciliyo kndisi hem sz hem esnzn destegyle..bnce dogru aci ve pozsyon ck onemli..bnde elmdn gldgnce pozsyonu anltmya clstm..vebale grmek de istemiyorm bu yuzden brzda cekndm kimseye ynls bilgi vrmk istemm bu bnm yontemimdi umarm isinze yarar hanmlar..inanin ki olacak az kldi bi vakti saati var sadece..

Son düzenleme:

Ben ztn elimden geldigince aparatla calstm ama esimle bi an hevese kapildik belki tutar doye ztn yumurtlama donemi 1 hafta bizde deniyoruz iste yoksa vajiyi yenmekten vazgecmedm ama yipradm tbi cok. Bebek olsn istyrm tutarsa icimdeki ses tutucak dio ne guzel olur tutmazsa eger vajiye odaklanicam yine

Hakkınızda hayırlısı olsun cnm. Aparatta en son kaç cm aldın en son

selam, bu egzersizlerin adımları nerede yazıyor tam olarak? 20000 tane sayfa var, elinizin altında varsa paylaşır mısınız?

selam, bu egzersizlerin adımları nerede yazıyor tam olarak? 20000 tane sayfa var, elinizin altında varsa paylaşır mısınız?
As canm. Egzersizler ben kendi yaptığım şekilde anlatayım sana. İlk olarak kulak çubuğunu streçleyip bol jelleyip denedim. Sonra serçe parmağından başlayıp orta ve paş parmağı sırasıyla yapıyosun. Sonra da iki parmağı küs şeklinde yapıp deniyosun. Eğer parmak itici gelir yapamam dersen. Ben göz kaleminin etrafına bi kat kağıt havlu sonra streçleyip cm cm arttırdım. Her denemede de eldivene geçirip bol jelledim. Bi de bapanten merhem kullandım. Tahrişe karşı. Yine de aklına takılan bişey olursa sorabilirsin çekinmeden burdan da özelden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…