- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.161
Hakkınızda hayırlısı olsun cnm. Aparatta en son kaç cm aldın en son
Çokta ilerlemişsin. Yenersin inş canım bu durumu hakkımızda hayırlısı1 ay once 9cm fln almstm sonra adet oldum sonrada iste biraktm denemeyi
Çokta ilerlemişsin. Yenersin inş canım bu durumu hakkımızda hayırlısı
Haklı olarak bunalmak çok normal benim 7 ay oldu ben bile sıkıldım bunaldım. Yoruldum. Ama bu günleri unutucaz inşAmin hakkmzda hayrlisi cok bunaldm sadece
Arkadaslar ya icim icimi yiyior kan tahlilinde gozukuyor diyolar gebelik adet gecikmesini beklemene gerek yok falan dediler. Acaba bu cuma yapsam mi tahlil. Eger cuma tahlil yaparsam adetime 9 gun kala yapmis olucam acaba cikar mi sonuc sizce ? Bide akintim fazlalasti normalde bu kadar gelmezdi ve kasiklarmda batma var neden olur bu acaba
Akıntı iliskiyle ilgili olabilir canım. Simdi 13 gun mu var yank adetine? Biraz daha bekle bakalim bu günleri de degerlendir nolur nolmaz. Haftaya yapmani oneririm daha netlesir
Haklı olarak bunalmak çok normal benim 7 ay oldu ben bile sıkıldım bunaldım. Yoruldum. Ama bu günleri unutucaz inş
Aynısını bende yapıyorum bi kaç aydırEvet canm esim vaji ustune bosaliyor bende icine itiyorum
Canim ınşallah tutar ama kendini her türlü sonuca hazırla lütfen bir buçuk yıl çok evet ama bende iki buçuk sene sonra çocugma kavuşmuş oldum ilk ilişki de oldu çok şükür hediye gibi ama kısmeti olduğu için geldi tabii..bu 3.senem ve yeni yendim biliyorsun ki tamamen..sakin olmaya çalış Allah can sağlık versin tek de bu günler gerçekten geçiyor ama inanmak dan vazgeçme dua et tevekkul et imkansız diye hiç bir şey yok muş bunu anladım ben arkadaşlar ya saka gibi ama gerçek .üç kere oldu tamamen ne acı ne ağrı direk giriyor.ama istekli yapıyorum.zevk de alıyorum orgazm da bunu üç ilişkide başardım imkansız degil inanın vecinsel yönden isteyin eşinizi..aslında istek artsa egzersiz filan hiç gerek olmadan farkında olmadan giriyor1.5 senedir neler yasadigimi ben bilirim iste diyorum bi umut
Canim ınşallah tutar ama kendini her türlü sonuca hazırla lütfen bir buçuk yıl çok evet ama bende iki buçuk sene sonra çocugma kavuşmuş oldum ilk ilişki de oldu çok şükür hediye gibi ama kısmeti olduğu için geldi tabii..bu 3.senem ve yeni yendim biliyorsun ki tamamen..sakin olmaya çalış Allah can sağlık versin tek de bu günler gerçekten geçiyor ama inanmak dan vazgeçme dua et tevekkul et imkansız diye hiç bir şey yok muş bunu anladım ben arkadaşlar ya saka gibi ama gerçek .üç kere oldu tamamen ne acı ne ağrı direk giriyor.ama istekli yapıyorum.zevk de alıyorum orgazm da bunu üç ilişkide başardım imkansız degil inanın vecinsel yönden isteyin eşinizi..aslında istek artsa egzersiz filan hiç gerek olmadan farkında olmadan giriyor
Aynısını bende yapıyorum bi kaç aydır
Canim haftaya pazartesi orucluyuz ya diyorum cuma yapsam pazartesi sonucu alrm . Orucluyken bide kan fln veremem o yuzden dedm hem belki ramazanin hurmetine ilk gun bebegimi ogrenrm belki
Haklisin canim kusura bakma bende takvim baya karisti taşınma telasindayim da. O zaman yaptir aklindan cikmis olsin hayirlisi olur insallah canim
Inşallah tutar canım benim geç olsun güç olmasın tek sağlıklıca bir evlada kavuşursun ınşallah dua edeceğim.Canim Allah mutlulugunu daim etsin ztn bu son 3 gun carsamba bitiyor dogurganlgm. Ve haftaya cuma adet olucam yani 13 gun kaldi adetime tutarsa ins tutmazsa tekrar vajiye donucem ksmet tabi
Henüz olmadı canım bende mumla egzersiz yapıyorum aslında penis dışında herşeyi yapabiliyorum.ama penisle henüz anlaşamadıkTutmadi mi hala. Kizliginiz duruyor mu
Arkadaşlar kauganlaştırıcı veya bebeyağı veya bepanten kullandıgı halde hamile kalan var mı aranızda? Bunlar hamileliğe engel galiba dimi ?
evet engelmiş canım bende öyle duydum. Bu aydan sonra bende bebek istiyorum artık ne zaman olursa kısmet. Ben sadece 2 kere kayganlaştırıcı kullandım sonra bıraktım alışmayayım diye engelmiş çünkü. Yine de bi doktoruna sor istersen[/QUOTE
Sende istiyosun öylemi canım :)
İnşaallah aynı zamanda nasip olur burdaki tüm isteyenlerle beraber:)
Sen sedox kullanıyodun bana da doktorum vermişti. Ama ben psikolojik olarak bebentende ve sedox u beraber kullnıyorum. İyice engel oluyorum desene
İnşaallah bırakmaya çalışcam. Hiç denemedim. Ama aparat çalışırken kuru kuru olmuyodu. Yanma hissediyodum resmen kupkuru yapışıyodu sanki aparat gitmiyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?