- 15 Aralık 2015
- 458
- 336
- 23
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.181
Arkadaşlar kauganlaştırıcı veya bebeyağı veya bepanten kullandıgı halde hamile kalan var mı aranızda? Bunlar hamileliğe engel galiba dimi ?
Henüz olmadı canım bende mumla egzersiz yapıyorum aslında penis dışında herşeyi yapabiliyorum.ama penisle henüz anlaşamadıkzar henüz orda.birde sana bi tavsiye lütfen kızlığın gittimi gibi cümleleri kendine bile söyleme,ben terapiste gittim olumsuz cümleler bu süreci daha çok uzatıyor dedi hep olumlu cümleler kurmalıyız.sokmak acımak kızlık kan vs vs vs bu kelimeleri unutmalıymışız.beynimiz olumsuz kelimeleri aleyhimize kullanırmış herzman.
Canım sen egzersiz yapmıyor muydun? Bir kere ilişkiye girmişsin. Aslında biraz daha egzersiz yapıp devam etsen yeneceksin. Kendini çok yıpratıyorsun. Ben şu an penis başı egzersizindeyim zamanla daha iyi yapar duruma geliyorsun. Penisle egzersize devam etsen kısa sürede başarırsın. Yani bir kaç gün penis başı sonra biraz daha ilerisi. Adım adım ilerlersen yenersin ve normal ilişkiye girdikten sonra da bebek için uğraşırsın. Psikolojini bu kadar bozma. Sağlığın daha önemli.Canm ben hep vajiyi asmaya calstm 1.5 senedir evlym ve cok artk yiprandm 5000 6000 tl istiolar yenmek icin . Nerdeyse benm evimin 7 aylik kirasi kadar bende yok nasil vereyim . Kendim bi ilerleme yasadm kizlgim gtti smdi belki bi umut bebek olur diye cabaliyorum ztn 1 haftalk bisey bu ay tutmazsa tekrar vajiye donucem ama smdi bebek icin 1 hafta ugrasiyorum ne blm bi umudum var tutucak gibi geliyor banada
Inşallah tutar canım benim geç olsun güç olmasın tek sağlıklıca bir evlada kavuşursun ınşallah dua edeceğim.
Patate varya senin bebeğin olsun, iki gün geç çıkarsın dişini forum forum gezersin gibime geliyor, deli kız .Kizlar bende bi gebelik testi aldm sonucun negatif cikicagini bile bile yaptim daha yumurtlama donemim bile bitmedi adetime 13 gun var oylesine yaptm negatif tabiki sonuc. Kocaman tek cizgi guluyorum halime ama icimdeki ses hamilesin dio :) olsun mutluyum ben mutlu olucam yenerimde bebegimde olur herset Allahtan
Tebrik ederim canım :) darısı diğer arkadaşlaraSelam arkadaşlar. Bu başlığa girmeyeli uzun zaman olmuştu. Ben de vajinismusu bu başlık sayesinde yenenlerdenim tam 1 yıl oluyor. En vahim durumdakilerden biri bendim o dönemde. Herkes yapar ben yapamam sanıyordum nitekim benim egzersizlerim daha uzun ve biraz daha farklı oldu ama nihayetinde ben de kurtuldum vajinismustan. Ne olursa olsun hepiniz yeneceksiniz emin olun belki erken belki geç ama bitecek bu süreç. Sadece buradakileri aynen uygulamanız gerekli o kadar. Sormak istediğiniz bişey olursa seve seve yardımcı olurum :)
Patate varya senin bebeğin olsun, iki gün geç çıkarsın dişini forum forum gezersin gibime geliyor, deli kız .Şaka biryana sana yoga yapmanı öneririm. Biraz ruhunu dinlerdir. Az gevşe canım.
Patate varya senin bebeğin olsun, iki gün geç çıkarsın dişini forum forum gezersin gibime geliyor, deli kız .Şaka biryana sana yoga yapmanı öneririm. Biraz ruhunu dinlerdir. Az gevşe canım.
Sadece algıda seçicilik.Bi olsunda ben bebegime neler yaparim evladim yavrummm dus artik annenin karnina diye hergun konusuyorum. O degilde her kanali actigimda hamile kadnlar acaba bu teaaduf mu yoksa bi belirti mi
Sadece algıda seçicilik.
Bi olsunda ben bebegime neler yaparim evladim yavrummm dus artik annenin karnina diye hergun konusuyorum. O degilde her kanali actigimda hamile kadnlar acaba bu teaaduf mu yoksa bi belirti mi
ben bu forumu surekli takip etmiyorum ama genelde bu sayfaya girdiğimde patatenin hamile kalma çabaları benim psikolojimi bozuyor. Okurken bunalım basıyor bi sakin bi ferah tut içini bacim. Ne bu heyecan. Herkes çocuk istiyor böyle sürekli dile getirmenin faydası olsa ah ahh inşallah gönlüne göre verir. Herşeyin hayırlısı bu kdr yorma kndini vajinusmusu ılk önce yenelim çocuk içinde Allah ne zmn uygun gördüyse bizde tadariz anneliği inşallah...
Canim yaz lutfen ben çok sık yazmasamda takip ediyorum cok merak ediyorum hamile kalcak misin insallah olur Allah tum isteyenlere verir insallah durumumuz ayni gibi uyusturarak ve egzersizlerle ilk asamayi gectim 2. Kezde oldu ama kanamam oldu bende cocuk cok istiyorum ama 1 2 ay sonra o zamana kadar tamamen yenmek istiyorum eger olmazsa senin yontemi bende denerim hep senin insallah tutar banada bi ilham olur yuregim ferahlicakKimseyle konusamadigin icin boyleyim butun gun evde tekim. Anneme anlatamam bi ablam bi kardesim yok tek kizim. Gorumceme kayinvalideme anlatamam ztn. Konusucak bi komsum bi arkdsm yok. Bende burdakilerle konusuorm o yuzden. Ama artk yazmiycagim kusura bakmayin. Iyi gecelerr
Sende istiyosun öylemi canım :)
İnşaallah aynı zamanda nasip olur burdaki tüm isteyenlerle beraber:)
Sen sedox kullanıyodun bana da doktorum vermişti. Ama ben psikolojik olarak bebentende ve sedox u beraber kullnıyorum. İyice engel oluyorum desene
İnşaallah bırakmaya çalışcam. Hiç denemedim. Ama aparat çalışırken kuru kuru olmuyodu. Yanma hissediyodum resmen kupkuru yapışıyodu sanki aparat gitmiyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?