Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar kauganlaştırıcı veya bebeyağı veya bepanten kullandıgı halde hamile kalan var mı aranızda? Bunlar hamileliğe engel galiba dimi ?

Sende istiyosun öylemi canım :)
İnşaallah aynı zamanda nasip olur burdaki tüm isteyenlerle beraber:)
Sen sedox kullanıyodun bana da doktorum vermişti. Ama ben psikolojik olarak bebentende ve sedox u beraber kullnıyorum. İyice engel oluyorum desene
İnşaallah bırakmaya çalışcam. Hiç denemedim. Ama aparat çalışırken kuru kuru olmuyodu. Yanma hissediyodum resmen kupkuru yapışıyodu sanki aparat gitmiyodu.

Bu beni cok olumlu etkiledi ama. Kendime cesaret getirdigini dusunuorum

Canım sen egzersiz yapmıyor muydun? Bir kere ilişkiye girmişsin. Aslında biraz daha egzersiz yapıp devam etsen yeneceksin. Kendini çok yıpratıyorsun. Ben şu an penis başı egzersizindeyim zamanla daha iyi yapar duruma geliyorsun. Penisle egzersize devam etsen kısa sürede başarırsın. Yani bir kaç gün penis başı sonra biraz daha ilerisi. Adım adım ilerlersen yenersin ve normal ilişkiye girdikten sonra da bebek için uğraşırsın. Psikolojini bu kadar bozma. Sağlığın daha önemli.

Arkadaslar bgn esımle deneme yapcaz egzersız yapmadm olmuo sureklı baslıoz egzersıze yarım kalıodı bı jel almıstım sprey onunla denıcem hangı pozısyon daha kolay olur acaba

Kizlar bende bi gebelik testi aldm sonucun negatif cikicagini bile bile yaptim daha yumurtlama donemim bile bitmedi adetime 13 gun var oylesine yaptm negatif tabiki sonuc. Kocaman tek cizgi guluyorum halime ama icimdeki ses hamilesin dio :) olsun mutluyum ben mutlu olucam yenerimde bebegimde olur herset Allahtan

Patate varya senin bebeğin olsun, iki gün geç çıkarsın dişini forum forum gezersin gibime geliyor, deli kız . Şaka biryana sana yoga yapmanı öneririm. Biraz ruhunu dinlerdir. Az gevşe canım.

Selam arkadaşlar. Bu başlığa girmeyeli uzun zaman olmuştu. Ben de vajinismusu bu başlık sayesinde yenenlerdenim tam 1 yıl oluyor. En vahim durumdakilerden biri bendim o dönemde. Herkes yapar ben yapamam sanıyordum nitekim benim egzersizlerim daha uzun ve biraz daha farklı oldu ama nihayetinde ben de kurtuldum vajinismustan. Ne olursa olsun hepiniz yeneceksiniz emin olun belki erken belki geç ama bitecek bu süreç. Sadece buradakileri aynen uygulamanız gerekli o kadar. Sormak istediğiniz bişey olursa seve seve yardımcı olurum :)

Tebrik ederim canım :) darısı diğer arkadaşlara

Arkadaşlar bana özelden mesaj atanlar olmuş yeni farketdim. Kusura bakmayın, çok bilmiyorum buraları. Atlamışım

Ben biraz romantizm bekledim eşimden. kuru kuruya yapamadım açıkcası. Eşim sürece hiç katılmadı. Yanımda olsada benimle beraber gibi değildi. Söz konusu o olunca bana bir kayıp yaşamışım gibi gelmiyor açıkcası.

Patate varya senin bebeğin olsun, iki gün geç çıkarsın dişini forum forum gezersin gibime geliyor, deli kız . Şaka biryana sana yoga yapmanı öneririm. Biraz ruhunu dinlerdir. Az gevşe canım.

Bi olsunda ben bebegime neler yaparim evladim yavrummm dus artik annenin karnina diye hergun konusuyorum. O degilde her kanali actigimda hamile kadnlar acaba bu teaaduf mu yoksa bi belirti mi

Ah bi gevsesem .d kesin cocugum olmustu. Valla saka bi tarafa cuma gunu kan tahlili yaptiricam ya boyle olmaz hic degilse var mi yok mu belli olur. Ama var gibime geliyor

Bi olsunda ben bebegime neler yaparim evladim yavrummm dus artik annenin karnina diye hergun konusuyorum. O degilde her kanali actigimda hamile kadnlar acaba bu teaaduf mu yoksa bi belirti mi

ben bu forumu surekli takip etmiyorum ama genelde bu sayfaya girdiğimde patatenin hamile kalma çabaları benim psikolojimi bozuyor. Okurken bunalım basıyor bi sakin bi ferah tut içini bacim. Ne bu heyecan. Herkes çocuk istiyor böyle sürekli dile getirmenin faydası olsa ah ahh inşallah gönlüne göre verir. Herşeyin hayırlısı bu kdr yorma kndini vajinusmusu ılk önce yenelim çocuk içinde Allah ne zmn uygun gördüyse bizde tadariz anneliği inşallah...

Kimseyle konusamadigin icin boyleyim butun gun evde tekim. Anneme anlatamam bi ablam bi kardesim yok tek kizim. Gorumceme kayinvalideme anlatamam ztn. Konusucak bi komsum bi arkdsm yok. Bende burdakilerle konusuorm o yuzden. Ama artk yazmiycagim kusura bakmayin. Iyi gecelerr

Canim yaz lutfen ben çok sık yazmasamda takip ediyorum cok merak ediyorum hamile kalcak misin insallah olur Allah tum isteyenlere verir insallah durumumuz ayni gibi uyusturarak ve egzersizlerle ilk asamayi gectim 2. Kezde oldu ama kanamam oldu bende cocuk cok istiyorum ama 1 2 ay sonra o zamana kadar tamamen yenmek istiyorum eger olmazsa senin yontemi bende denerim hep senin insallah tutar banada bi ilham olur yuregim ferahlicak

Canım kuru olmaz zaten kuru kuru yapamazsın. Kendi ıslaklığın olması gerek. Kayganlaştırıcı olarak sedoxx çok iyidir ama işte hamile kalmak isteyenlere kayganlaştırıcı önermiyorlar. Bende istiyorum bu aydan sonra inşallah artık ne zaman olursa kısmet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…