- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.201
Kizlar biz eşimle ilk kez ilişkiye girdik p..nsn tamamini alabildim ama kanamam olmadi hiç normal mi
Henüz rahat olmadıgım için stresten ıslaklık olmuyo. Zamanla olur inşaallah.şimdilik bırakamıyorum kayganlaştırıcıyı.Canım kuru olmaz zaten kuru kuru yapamazsın. Kendi ıslaklığın olması gerek. Kayganlaştırıcı olarak sedoxx çok iyidir ama işte hamile kalmak isteyenlere kayganlaştırıcı önermiyorlar. Bende istiyorum bu aydan sonra inşallah artık ne zaman olursa kısmet :)
Patate biz seni çok iyi anlıyoruz. Bu gruptaki herkes biribirini çok iyi anlıyor çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz.Kimseyle konusamadigin icin boyleyim butun gun evde tekim. Anneme anlatamam bi ablam bi kardesim yok tek kizim. Gorumceme kayinvalideme anlatamam ztn. Konusucak bi komsum bi arkdsm yok. Bende burdakilerle konusuorm o yuzden. Ama artk yazmiycagim kusura bakmayin. Iyi gecelerr
Kimseyle konusamadigin icin boyleyim butun gun evde tekim. Anneme anlatamam bi ablam bi kardesim yok tek kizim. Gorumceme kayinvalideme anlatamam ztn. Konusucak bi komsum bi arkdsm yok. Bende burdakilerle konusuorm o yuzden. Ama artk yazmiycagim kusura bakmayin. Iyi gecelerr
Anne olmaya can atan, vajinismusu henüz aşamamış bir kadına yazdıkların beni bunaltıyor denmez!ben bu forumu surekli takip etmiyorum ama genelde bu sayfaya girdiğimde patatenin hamile kalma çabaları benim psikolojimi bozuyor. Okurken bunalım basıyor bi sakin bi ferah tut içini bacim. Ne bu heyecan. Herkes çocuk istiyor böyle sürekli dile getirmenin faydası olsa ah ahh inşallah gönlüne göre verir. Herşeyin hayırlısı bu kdr yorma kndini vajinusmusu ılk önce yenelim çocuk içinde Allah ne zmn uygun gördüyse bizde tadariz anneliği inşallah...
Henüz rahat olmadıgım için stresten ıslaklık olmuyo. Zamanla olur inşaallah.şimdilik bırakamıyorum kayganlaştırıcıyı.
Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin :)
Amin inşaallah çok teşekkür ederim desteğini unutamam :)Olur zamanla canım en zoruu atlattın. Hayırlısı olsun inşallah.
Canım öyle deme lütfen. Hepimiz aynı durumdayız dertleşecek kimsemiz yok olsa da anlamıyo zaten aman ne var dişini sık oluversin diyo. Bizi bizden başkası anlamıyo. Ben de bi iki defa sana kendini yıpratma üzme dedim. Ama sana üzüldüğüm için. Yoksa bıktığım ya da okumaktan rahatsız olduğum için değil. Zaten psikolojimiz kötü burası stres attığımız tek yer burdan da kopma lütfen. İnşallah Rabbim gönlüne göre versin. Hayırlısıyla hamile kalırsın inş. Ve bu vaji sorununu çeken herkes tez zamanda aşar inş.Kimseyle konusamadigin icin boyleyim butun gun evde tekim. Anneme anlatamam bi ablam bi kardesim yok tek kizim. Gorumceme kayinvalideme anlatamam ztn. Konusucak bi komsum bi arkdsm yok. Bende burdakilerle konusuorm o yuzden. Ama artk yazmiycagim kusura bakmayin. Iyi gecelerr
Amin inşaallah çok teşekkür ederim desteğini unutamam :)
Artik bende vajinusmus u yenmis bulunuyorum artik bebis yapma zamani
Peki kan gelmemesi bebek yapmaya engelmi çünkü bebek dusunuyorzOlmayabilir canim normalmis. Kanamaya cok takmamak lazım
Peki kan gelmemesi bebek yapmaya engelmi çünkü bebek dusunuyorz
Anne olmaya can atan, vajinismusu henüz aşamamış bir kadına yazdıkların beni bunaltıyor denmez!
O zaten bunalımda çünkü. Duygularını yoğun yaşıyor. Bu ay durumu da farklı bir şekilde hamile kalmak istiyor. Bunun heyecanı içerisinde. Stres,heyecan,umut,hayal... bütün duyguları yaşıyor şuanda. Ve içini buraya döküyor.Bu sayfada bunun için var! Rahatsız oluyorsanız okumayın! Yardımcı olmaya çalışıyosanız daha hassas daha yapıcı cümleler kurun!
aynisi bende yasadim yeneli 7-8 ay oldu ama hala bzen kasiyorum ve aci hidesiyorum..olurmu olmazmi diye dushunme..kendini birak ve iliskiye odaklan..hic bi sekilde aci hisetmiceksin inan banaKızlar hepinize merhabalar.. Siz beni bilmiyorsunuz ama ben hepinizi çok iyi biliyorum. 6 aylık evliyim, ilk gecemizden beri vajinusmus derdini çekiyordum ve sürekli burayı okuyordum.. İnanın 2000 küsür sayfanın hepsini okumuşumdur.. Başka hiç bir şey düşünemiyordum zatenİlk günden beri anne olmak istiyorum bu da durumu hiç kolaylaştırmıyordu tabii.. Neyse ki bir ay önce tam 14 nisan'da ilk ilişkimiz gerçekleşti elhamdülillah.. O güne kadar hep burayı sessizce takip eder, içimden "ben de acaba bir gün buraya ben bu hastalığı yendim yazabilecek miyim?" diye düşünürdüm..Nasıl yendin derseniz (biraz açık yazacağım ama halâ yenemeyen kardeşlerime belki bir nebze faydam olur) bol bol bebek yağı sayesinde ve çok klasik olacak ama inanın tamamen kafamızda bitiyor.. Ben üst pozisyona geçtim. Bolca yağladıktan sonra (burası önemli); henüz sertleşmemişken ben elimle girişe yerleştirdim. Sonra sertleşti ve direk içimde hissettim biraz gel git yapmaya çalıştık tabii ki acıdı ama hızlanınca ve daha çok girince hoşuma bile gitti :) sonra ben alta geçtim bir de öyle denedik.. Sanki duvar kaybolmuştu inanamadık eşimle ama tekrar tekrar denedik inanın bana hiiiiiiççç acı hissetmedim.. Direk yolunu buluyor zaten..
Ben her şey yoluna girdi diye sevinirken bu sefer de aklıma "ya aynısını tekrar yapamazsak" korkusu yerleşti.. Dün tekrar denedik yapamadık halâ çok geriliyorum.. Aynı şeyi yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?