Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Henüz rahat olmadıgım için stresten ıslaklık olmuyo. Zamanla olur inşaallah.şimdilik bırakamıyorum kayganlaştırıcıyı.
Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin :)

Patate biz seni çok iyi anlıyoruz. Bu gruptaki herkes biribirini çok iyi anlıyor çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz.
Ben çocuk isteğini de çok iyi anlıyorum. Çünkü bende çok istiyorum. Hatta düşünki bir ara şırıngayla hamile kalmaya çalışmıştım.
İnşaallah Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin. Bende merakla bekliyorum senin durumunu.
Zaten kendin de dedin olmazsa egzersizlere devam edicem diye. O yğzden hiç sıkma canını.
Kimseyi de takma :) Yaz sen dök içini biz okuruz:)

Canim cok haklisin ki cok bebek isteyen bebekler icin deliren biri olarak seni cook iyi anliyorum. Sadece biz kendini yipratma diye oyle diyoruz akisina birak diye. Bu kadar istegine karsilik insallah Allah saglikli sihhatli guzel bir evlat nasip etsin sana ve isteyen herkese. Biz de bu ay 11. Ayimizdi ve ilk kez iki kez cok yaklaştık ve esim ilk defa icime bosalinca sanki hamile kalacakmisim diye umutlandik:) esim hamileymisim gibi davraniyor bazrn uzuluyorum ne kadar istesem de ihtimal veremiyorum. Onun uzulmesine de hic dayanamam. Zaten cok dusuk ihtimal hem kayganlastirici vardi hem sonuna kadar girmemisti. Ama nasip her sey Allahin elinde. Biz elimizden geleni yapalim ve bekleyelim dilerim bu ay bekleyem herkes muradına ersin hem vaji bitsin hem bebekler gelsin

Anne olmaya can atan, vajinismusu henüz aşamamış bir kadına yazdıkların beni bunaltıyor denmez!
O zaten bunalımda çünkü. Duygularını yoğun yaşıyor. Bu ay durumu da farklı bir şekilde hamile kalmak istiyor. Bunun heyecanı içerisinde. Stres,heyecan,umut,hayal... bütün duyguları yaşıyor şuanda. Ve içini buraya döküyor.Bu sayfada bunun için var! Rahatsız oluyorsanız okumayın! Yardımcı olmaya çalışıyosanız daha hassas daha yapıcı cümleler kurun!

Canım öyle deme lütfen. Hepimiz aynı durumdayız dertleşecek kimsemiz yok olsa da anlamıyo zaten aman ne var dişini sık oluversin diyo. Bizi bizden başkası anlamıyo. Ben de bi iki defa sana kendini yıpratma üzme dedim. Ama sana üzüldüğüm için. Yoksa bıktığım ya da okumaktan rahatsız olduğum için değil. Zaten psikolojimiz kötü burası stres attığımız tek yer burdan da kopma lütfen. İnşallah Rabbim gönlüne göre versin. Hayırlısıyla hamile kalırsın inş. Ve bu vaji sorununu çeken herkes tez zamanda aşar inş.

Korkulacak birsey yok gercekten ve samimiyetle ben en ust seviyede vajinusmus idim ama 5 gunde doktorum ile astik

Arkadaslar yazdiklariniz icin tesekkur ederim cevap vermiycektim ama bunu size bi saygisizlik oldugunu dusundugum icin cevap vermek istedim. Burda hicbirinizi tanimiyorum sizde oyle birbirinizi. Bu sikintimizi kimselere anlatamiyoruz bi annemize bi kardesimize kimseye.. belki icinizden biri benim yan komsum yada kuzenim yada sokakta hergun siradan gordugum biri.. yada ilkokul arkadasim bilemiyorum ama bu forumda sizinle konustugum zaman skintilarim hafifliyor konusucak kimsem yok cunku benim. Ben kimseyi sikmak bogmak bunalima sokmak istemem. Yazdiklarim icinde uzgunum ama ben zaten her firsatta sadece 1 aylik bir deneme oldugunu bebek tutmazsa vajiye donucegimi ve vajinin esim ve benim icin bir sorun olmadigini yazmistim. Burda spreyle kizligim gitti cok degil 2 ay once. Yazdigim gibi 10 arkds ozelden burdanda bir suru arkadas yazdi bana hepsine tek tek cevap verdim cunku bende spreyi burdan bir arkadastan ogrendim paylasmak boynumun borcu. Benim yazdiklarima cevap veren bir suru arkadas oldu sklmadan. Uzgunum grrcekten yasananlar icin ama inanin anne olucagima inaniyorum bu cuma. Ve pazartrsi sonuclari alana kdr olumulu yada olumsuz buraya yazmiycam . Belki bu ay olmayabilir olsun bebegim icin yilmycam smdilik hoscakalin ins hepimiz bu skntidan kurtuluruz Rabbim benim gibi bebek isteyen kimsenin kollarini bos birakmasinnn hepinizi opuyorumnm pazartesi gorusuruzzz :))

Son düzenleme:

Herkesin kafası iyi değil...Bu sıkıntı yüzüne hanginiz mutlu ? Ben kötü bir şey yazmadım. Onun böyle heyecanli olmasi dolu dolu yasamasindan etkilendigim için belirttim. Hepimiz anne olmak istiyoruz. Anne olmaktan önce bu sorunu çözmek istiyoruz. Ama her defasinda burda her mesajda o kdr sık belirtemiyoruz. Tek derdimiz bu hastaliktan kurtulmak. Elbette ilk önce anne olmak isteyen olabilir buna kimse müdahale edemez bile. Ama bu kdr yogun dolu heyecanli yazması beni korkutuyor. Yani bu onun yazsigindan rahatsız oldugumdan değil benim içimi o şekilde bir bunalıma itiyor. Sonuçta burda her şey konuşulcak illaki...beni kinayanlar kinasin. Umrumda değil eleştiriye açık olmak lazim her konuda. Umarım hepimiz bu hastalıktan kurtuluruz. Çocuk sahibi olmak isteyenlerede tez vakit hamile olmak nasip olsun.. Tek duam bu. Hoşçakalin

aynisi bende yasadim yeneli 7-8 ay oldu ama hala bzen kasiyorum ve aci hidesiyorum..olurmu olmazmi diye dushunme..kendini birak ve iliskiye odaklan..hic bi sekilde aci hisetmiceksin inan bana

onemli olan korkuyu icinizden atmaniz kizlar..olur mu diye dushundugunuz an olmuyo..evet cok sinir bozucu ama oyle bi defa yapipta sonra yapamayan arkadaslar sakn morel bozmasin mumkunse her gece denesinler..sorulari olan varsa bana ozel den yazsin yardimci olmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…