Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim bende ilk in den sonra ya olmazsa diye endişe ettim tabi ama ihtimal vermemeye pozitif düşünmeye çalıştım ve yine aynı şekil denedim oldu..eşimize bırakınca zevk e odaklaninca kendiliginden giriyor zaten olumlu düşün ve akışına bırak

Mrb guzel.narin bayanlar 4 yilik evkiyim ve 3 yasina girecek bir.oğlum var Rabbim.bu mubarek gunlerjn hurmetine sizlerde nasip.etsin ınsallah bu vajimus yaşamış ve yenmis.biri olarak emin olun çok.basit birsey ve diyorum ki.kendime.hem.Üniv.oku.bitir hemde.ilk.gece de zorlan kendine gel nderdim tabi ilk gece zor landi ama sonuç olumsuz doktora gitim.krem.sur vazalin sur bebek yağı sur falan dedi ama sonuç olumsuz oldu.sonra.jinekolojik.doktoru benj.psikolojik e.gönderdi 6 ay parmak.ergersuz yaptim çok.şükür yendim bana kadın doğum.doktoru demişti ki KADININ HAZNESI KAVANOZ KAPAGINI.ACACAK.KADAR SAĞLAM BIR YAPIYA BENZER DEDİ ve o zman dedim ki kendime ben.bunu basaracam neyse eşim büyük destejleyicim.di ve oldu ama zamanla sabırla korkmayın kendinize gelin ve eminim.ki.doğum.sancı si cektiginzde.diyeceksinz.ki vajimus yenmek.çok.kolay diyeceksinz tecrübe konuşuyor burda ben 26 yaşındayım ve sonra anladım.ki iyice zevke geldiğinden rahatça alabiliyorsunz icinize KARDEŞLERM UTANMAYIN BU BIR PSİKOLOJİK RAHATSIZLIKTIR VE BUNU YENEBILIRSINZ SİZLERE GÜVENIYORUM VE HER ZAMAN YANINZDAYIM UNUTMAYIN :)

ARKADAŞLAR BEN HERGECE AGLARDIM AMA HERGECE RABBIME ÇOK DUA EDERİM.BEN ASLA.ANNE OLAMAM.BU VAJİMUS U YENEMEZSEM AMA KENDİMI.ŞÖYLE.BIR SARSTIM DEDİM SEN.GÜÇLÜ BIR.KADINSIN UNUTMA SEN BASARABILIRSIN VE ANNE OLABILIRSIN SENİN ELÖNDE CABA GÖSTER.VE YAPTIM VE HAYAT BENI O.KADAR GÜÇLÜ YAPTI KI VE VAJİMUS U YENDIM.HEMEN HAMILE KALDIM ERKEN DOĞUM YAPTIM ÜSTELİK AİLEDE ILK ERKEN PREMATURE BEN DOĞRDUM DAHA 22 Yasindayken üstelik ve basarabilirsinz sizin elinizde güveniyorum size ve kendinizi asla uzmeyin strese girmeyin yapabilirsinz.

Vajinusmusu yendim çok şükür tam 9aydir bugünü bekliyorum.eşim artik daha mutlu ve yeneli sadece iki gün oldu. Ben sadece parmak egzersizi yaptm daha sonra mumla.ben yendiysem hepiniz yenersinizz.bu is önce beyinde bitiyor ben başaracagim demeyle çünkü o agri beynimize yerleşmiş önce onu oradan cikartin ve dua edin hep dua edin.sürekli derin derin nefes alip verin agri DİE bişe yok zaten orasi çok esnek bi yer tek yapmaniz kafada bitirmek.çünkü ben artik çok yoruldm bebek yok mu ne zaman düşünüyorsunz artik sizde yapn kendi kendime dedim yapacagim ben bu işi eşim için kendim için .eşim çok cok anlayisli hic yapmak için zorlamadi beni 2gun önce ben dedim ona yapalm die ve sonuç mutluluk kizlar pes etmeyin olmadi diye asla vazgeçmeyn ben diyorimki keşke daha önceden yapmayi deneseydim korkack hiç bişe yok vajinusmusun beyninizi ele gecirmesine izin vermeyin duaa edin bu hastaligi olan herkese her gece dua ediyorum benn Rabbim yardim etsin inşallah

aynisi bende yasadim yeneli 7-8 ay oldu ama hala bzen kasiyorum ve aci hidesiyorum..olurmu olmazmi diye dushunme..kendini birak ve iliskiye odaklan..hic bi sekilde aci hisetmiceksin inan bana
Teşekkür ederim canım.. Yendim gibi çok şükür bu ay her gün denememiz oldu bir de bebişimiz olsa

Sağolasın canım benim.. Zaten en büyük desteğim burası oldu bu site olmasa ne yapardım bilmiyorum :)

ARKADAŞLAR BENI HATIRLAYAN VARDIR BELKI ARANIZDA AMA BEN VAJINISMUSU YENDIM NISAN AYINDA AMA ŞİMDİ ISTEKSIZLIK BIR GARIP DUYGU VAR BIR SENEDIR COK YIPRANDIM SANIRIM ŞİMDİ HİÇ BİR ŞEKİLDE İSTEK YOK ZORLA SANKI HERŞEY BEN BU DURUMU NASIL AŞICAM NISAN AYINDAN BU YANA HIC ZEVK ALAMADIM DESEM YERIDIR BU DURUM PSIKOLOJIKMI DESTEK FALANMI ALMAM LAZIM

Burda bir kaç kez tavsiyelerde bulundum ama, baymamak için özelden yazdım canım.

Bende vajinismus hastasiyim 2 yıldır evliyim herseyden bıktım en sonunda doktora gittik 1 aydir tedavi oluyoruz simdi iki parmak odevleri yapiyorum ama doktor 2 ay daha tedavi suresinin gerektigini söylüyor cok uzun bir sure etrafimdaki baskılardan bıktım çocuk yokmu soylentilerinden

Canim yendi isen zamana bırak eşinle duygusal anlamda mutlu olmaya bak zamanla eminim isteksizlik gidecektir.herşeyin tek ilaci inanmak ve zaman.ınşallah yenersin bu duyguyu da :)

Doktorun verdigi odevleri eksiksiz fazlasiyla yapiyorum ve cok basarili olduğumu soyluyor doktorum sizce napmaliyim tedavi hemen bitsin istiyorum iki ay daha cok fazla

Doktorun verdigi odevleri eksiksiz fazlasiyla yapiyorum ve cok basarili olduğumu soyluyor doktorum sizce napmaliyim tedavi hemen bitsin istiyorum iki ay daha cok fazla
Niçin iki ay beklemek zorundasın ki. Burda bir haftada bile çözen var. İki parmağı rahat alıyorsan, içinde makas hareketi yapabiliyorsan yavaş yavaş üç parmağı deneyebilirsin, sonra sadece penisin başını almaya çalış. Sadece olmayınca moralini bozma, kendini hazır hissedince tekrar dene.

Makas işareti nasıl oluyor 3 parmaktan sonra denemeye başlıyim mi dersin kendimi cok hazir hissediyorum tesekkur ederim cevabin icin

Makas işareti nasıl oluyor 3 parmaktan sonra denemeye başlıyim mi dersin kendimi cok hazir hissediyorum tesekkur ederim cevabin icin
İki parmağını küs işareti yapıp içine aldıktan sonra, kendini hazır hissedince parmaklarını zafer işareti yapar gibi iki yana aç. Azar azar. Birde parmağın içerdeyken vaşinanın ön, yan, arka duvarlarına hafif baskılar uygula, rahat yapıyorsan biraz şiddetini artdır. Bunları yapabildiysen içinde parmağınla gitgeller yapabilirsin. Hem o bölgeni keşfetmiş olursun. Duyarlı yerlerini tanırsın. Sonra aynılarını üç parmağınla dene. Aslında egzersiz yaparken zevk almaya çalışabilirsiniz. O zaman daha hızlı ilerleme kaydedersiniz.

Vajinayı yanlış yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…