- 15 Aralık 2015
- 458
- 336
- 23
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.221
Maşaallah ya ne kadar güzel :)arkadaşlar merhaba,
5 senelik evliyim. Evlendikten tam 1 sene sonra vajinismusu yendim. 6 ay sonra hamile kaldım. Normal doğumla bebeğimi dünyaya getirdim. Şu an 2.5 yaşında bir kızım var. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Canim bende ilk in den sonra ya olmazsa diye endişe ettim tabi ama ihtimal vermemeye pozitif düşünmeye çalıştım ve yine aynı şekil denedim oldu..eşimize bırakınca zevk e odaklaninca kendiliginden giriyor zaten olumlu düşün ve akışına bırakKızlar hepinize merhabalar.. Siz beni bilmiyorsunuz ama ben hepinizi çok iyi biliyorum. 6 aylık evliyim, ilk gecemizden beri vajinusmus derdini çekiyordum ve sürekli burayı okuyordum.. İnanın 2000 küsür sayfanın hepsini okumuşumdur.. Başka hiç bir şey düşünemiyordum zatenİlk günden beri anne olmak istiyorum bu da durumu hiç kolaylaştırmıyordu tabii.. Neyse ki bir ay önce tam 14 nisan'da ilk ilişkimiz gerçekleşti elhamdülillah.. O güne kadar hep burayı sessizce takip eder, içimden "ben de acaba bir gün buraya ben bu hastalığı yendim yazabilecek miyim?" diye düşünürdüm..Nasıl yendin derseniz (biraz açık yazacağım ama halâ yenemeyen kardeşlerime belki bir nebze faydam olur) bol bol bebek yağı sayesinde ve çok klasik olacak ama inanın tamamen kafamızda bitiyor.. Ben üst pozisyona geçtim. Bolca yağladıktan sonra (burası önemli); henüz sertleşmemişken ben elimle girişe yerleştirdim. Sonra sertleşti ve direk içimde hissettim biraz gel git yapmaya çalıştık tabii ki acıdı ama hızlanınca ve daha çok girince hoşuma bile gitti :) sonra ben alta geçtim bir de öyle denedik.. Sanki duvar kaybolmuştu inanamadık eşimle ama tekrar tekrar denedik inanın bana hiiiiiiççç acı hissetmedim.. Direk yolunu buluyor zaten..
Ben her şey yoluna girdi diye sevinirken bu sefer de aklıma "ya aynısını tekrar yapamazsak" korkusu yerleşti.. Dün tekrar denedik yapamadık halâ çok geriliyorum.. Aynı şeyi yaşayan var mı?
Teşekkür ederim canım.. Yendim gibi çok şükür bu ay her gün denememiz olduaynisi bende yasadim yeneli 7-8 ay oldu ama hala bzen kasiyorum ve aci hidesiyorum..olurmu olmazmi diye dushunme..kendini birak ve iliskiye odaklan..hic bi sekilde aci hisetmiceksin inan bana
Sağolasın canım benim.. Zaten en büyük desteğim burası oldu bu site olmasa ne yapardım bilmiyorum :)Canim bende ilk in den sonra ya olmazsa diye endişe ettim tabi ama ihtimal vermemeye pozitif düşünmeye çalıştım ve yine aynı şekil denedim oldu..eşimize bırakınca zevk e odaklaninca kendiliginden giriyor zaten olumlu düşün ve akışına bırak
Bugünde vajili uyandım kızlarr
Burda bir kaç kez tavsiyelerde bulundum ama, baymamak için özelden yazdım canım.ARKADAŞLAR BENI HATIRLAYAN VARDIR BELKI ARANIZDA AMA BEN VAJINISMUSU YENDIM NISAN AYINDA AMA ŞİMDİ ISTEKSIZLIK BIR GARIP DUYGU VAR BIR SENEDIR COK YIPRANDIM SANIRIM ŞİMDİ HİÇ BİR ŞEKİLDE İSTEK YOK ZORLA SANKI HERŞEY BEN BU DURUMU NASIL AŞICAM NISAN AYINDAN BU YANA HIC ZEVK ALAMADIM DESEM YERIDIR BU DURUM PSIKOLOJIKMI DESTEK FALANMI ALMAM LAZIM
Canim yendi isen zamana bırak eşinle duygusal anlamda mutlu olmaya bak zamanla eminim isteksizlik gidecektir.herşeyin tek ilaci inanmak ve zaman.ınşallah yenersin bu duyguyu da :)ARKADAŞLAR BENI HATIRLAYAN VARDIR BELKI ARANIZDA AMA BEN VAJINISMUSU YENDIM NISAN AYINDA AMA ŞİMDİ ISTEKSIZLIK BIR GARIP DUYGU VAR BIR SENEDIR COK YIPRANDIM SANIRIM ŞİMDİ HİÇ BİR ŞEKİLDE İSTEK YOK ZORLA SANKI HERŞEY BEN BU DURUMU NASIL AŞICAM NISAN AYINDAN BU YANA HIC ZEVK ALAMADIM DESEM YERIDIR BU DURUM PSIKOLOJIKMI DESTEK FALANMI ALMAM LAZIM
Canim yendi isen zamana bırak eşinle duygusal anlamda mutlu olmaya bak zamanla eminim isteksizlik gidecektir.herşeyin tek ilaci inanmak ve zaman.ınşallah yenersin bu duyguyu da :)
Niçin iki ay beklemek zorundasın ki. Burda bir haftada bile çözen var. İki parmağı rahat alıyorsan, içinde makas hareketi yapabiliyorsan yavaş yavaş üç parmağı deneyebilirsin, sonra sadece penisin başını almaya çalış. Sadece olmayınca moralini bozma, kendini hazır hissedince tekrar dene.Doktorun verdigi odevleri eksiksiz fazlasiyla yapiyorum ve cok basarili olduğumu soyluyor doktorum sizce napmaliyim tedavi hemen bitsin istiyorum iki ay daha cok fazla
Makas işareti nasıl oluyor 3 parmaktan sonra denemeye başlıyim mi dersin kendimi cok hazir hissediyorum tesekkur ederim cevabin icinNiçin iki ay beklemek zorundasın ki. Burda bir haftada bile çözen var. İki parmağı rahat alıyorsan, içinde makas hareketi yapabiliyorsan yavaş yavaş üç parmağı deneyebilirsin, sonra sadece penisin başını almaya çalış. Sadece olmayınca moralini bozma, kendini hazır hissedince tekrar dene.
İki parmağını küs işareti yapıp içine aldıktan sonra, kendini hazır hissedince parmaklarını zafer işareti yapar gibi iki yana aç. Azar azar. Birde parmağın içerdeyken vaşinanın ön, yan, arka duvarlarına hafif baskılar uygula, rahat yapıyorsan biraz şiddetini artdır. Bunları yapabildiysen içinde parmağınla gitgeller yapabilirsin. Hem o bölgeni keşfetmiş olursun. Duyarlı yerlerini tanırsın. Sonra aynılarını üç parmağınla dene. Aslında egzersiz yaparken zevk almaya çalışabilirsiniz. O zaman daha hızlı ilerleme kaydedersiniz.Makas işareti nasıl oluyor 3 parmaktan sonra denemeye başlıyim mi dersin kendimi cok hazir hissediyorum tesekkur ederim cevabin icin
Vajinayı yanlış yazmışımİki parmağını küs işareti yapıp içine aldıktan sonra, kendini hazır hissedince parmaklarını zafer işareti yapar gibi iki yana aç. Azar azar. Birde parmağın içerdeyken vaşinanın ön, yan, arka duvarlarına hafif baskılar uygula, rahat yapıyorsan biraz şiddetini artdır. Bunları yapabildiysen içinde parmağınla gitgeller yapabilirsin. Hem o bölgeni keşfetmiş olursun. Duyarlı yerlerini tanırsın. Sonra aynılarını üç parmağınla dene. Aslında egzersiz yaparken zevk almaya çalışabilirsiniz. O zaman daha hızlı ilerleme kaydedersiniz.
Peki yarin soylediklerinizi denemeye baslicam teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinVajinayı yanlış yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?