- 18 Temmuz 2013
- 1.073
- 1.200
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.241
İnşallah canımm inşallahh,acaba vajisiz evlilik nasıl bişe,gerçi şuan pek evlide sayılmayız..Benim hersabahki halim. İnşallah sizede bir gün sevincinizi burda paylaşmak nasip olur
Aynen öyleİnşallah canımm inşallahh,acaba vajisiz evlilik nasıl bişe,gerçi şuan pek evlide sayılmayız..
Terapiste gidiyorsan eğer,bence sadece terapistini dinlemeli ve burada yazılanları okumamalısın kafan karışır çünki,terapiste giderken ben burayada bakıyordum sonuç yenemedim,çünki terapistimi çok fazla dinlemedim.burda yazan herşeyden etkilendim.terapist acımaz kanamaz diyor burda yazıyolar kanadı acıdı.güvenin kalmıyor.herkese gözünü kapatıp sadece terapistine güven.Peki yarin soylediklerinizi denemeye baslicam teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Kendini serbest bıraktığın an normal ilişki olur canım,bak ne güzel yenmişsin maşallah suphanallah,kendini eşine ilişkiye bıraksan zevkini düşünsen zoru atlatmışsın bu zamanlada geçecek birşeySizce normal bi iliski ne zaman olur
İnsallah canim saol ya birturlu kafamda bitiremiyorum yariya kadar giriyo sonra bi aci batma gibi hissediyorum ama ben ustte oldugumda aci olmuyo cok rahat giriyo bende parmak egzersizleri mumdan aparat emla ve jelle yendim bunuKendini serbest bıraktığın an normal ilişki olur canım,bak ne güzel yenmişsin maşallah suphanallah,kendini eşine ilişkiye bıraksan zevkini düşünsen zoru atlatmışsın bu zamanlada geçecek birşey
Acı,batma vs olduğunda kendine bunları kafamda ben yaratıyorum dersen geçiyor,bende en büyük mumda oluyordu penis kalınlığında kendi kendime bunu söyleyerek aştım yanma batma acı vs yi.birde milyonlarca kadın bunu yapıyor ben neden yapamıycakmışım,ben güçlüyüm dersen yine bu duyguları aşacağını düşünüyorum..O an kendini motive et,etrafında hamile olanları düşünİnsallah canim saol ya birturlu kafamda bitiremiyorum yariya kadar giriyo sonra bi aci batma gibi hissediyorum ama ben ustte oldugumda aci olmuyo cok rahat giriyo bende parmak egzersizleri mumdan aparat emla ve jelle yendim bunu
Aynen canim mumda ayni penis kalinliginda ve cok rahat giriyo peniste bi takilma oluyo ama inaniyorum bu sorunda geccek bi arkadasim var 5 senelik evli oda vajinusmus her zaman beraberiz ben aştım cok ilerledim ama o yapamadi bugun vajinusmus botoksu oldu insallah olur gecer onunda sorunu.. acaba forumda yaptiran var mi bende cocuk cok istiyorum allah isteyen herkese verir insallahAcı,batma vs olduğunda kendine bunları kafamda ben yaratıyorum dersen geçiyor,bende en büyük mumda oluyordu penis kalınlığında kendi kendime bunu söyleyerek aştım yanma batma acı vs yi.birde milyonlarca kadın bunu yapıyor ben neden yapamıycakmışım,ben güçlüyüm dersen yine bu duyguları aşacağını düşünüyorum..O an kendini motive et,etrafında hamile olanları düşünçok işe yarıyor..
Ben yaptırmıştım, ama işe yaramadı.o bölgenin kasılmasına engel oluyormuş!Aynen canim mumda ayni penis kalinliginda ve cok rahat giriyo peniste bi takilma oluyo ama inaniyorum bu sorunda geccek bi arkadasim var 5 senelik evli oda vajinusmus her zaman beraberiz ben aştım cok ilerledim ama o yapamadi bugun vajinusmus botoksu oldu insallah olur gecer onunda sorunu.. acaba forumda yaptiran var mi bende cocuk cok istiyorum allah isteyen herkese verir insallah
Sen aşmışsın zaten canım inan bana,senin şuan yaşadığın geçic birşey zamanla normale dönecek,keyfine zevkine bak artık bence Acısını çıkar vajiyle geçen günlerinn şahsen ben aşayım öyle yapacam vallahiAynen canim mumda ayni penis kalinliginda ve cok rahat giriyo peniste bi takilma oluyo ama inaniyorum bu sorunda geccek bi arkadasim var 5 senelik evli oda vajinusmus her zaman beraberiz ben aştım cok ilerledim ama o yapamadi bugun vajinusmus botoksu oldu insallah olur gecer onunda sorunu.. acaba forumda yaptiran var mi bende cocuk cok istiyorum allah isteyen herkese verir insallah
İnsallah canim o gunlerde gelcek hafif batma bitiyo gibi hissediyorum ama artik ya insallah Allah bu dertle savasan herkese derman versinSen aşmışsın zaten canım inan bana,senin şuan yaşadığın geçic birşey zamanla normale dönecek,keyfine zevkine bak artık bence Acısını çıkar vajiyle geçen günlerinn şahsen ben aşayım öyle yapacam vallahi
Hadi ya nasil oldu peki eskisi gibimiydi ayni hic kolaylasmadi mi yani ben cok uzulurum ya arkadasimin ise yaramazsa kasilma devam mi ettiBen yaptırmıştım, ama işe yaramadı.o bölgenin kasılmasına engel oluyormuş!
Aslında işe yaradığı oluyor, siz arkadaşınıza bşr şey söylemeyin olumsuz etkilenmesin. Botoks uyuşturmuyor, sadece kasılmasına engel oluyor. Kişiden kişiye dozu değişiyordur belki ben yşne kasılmayı bsşardım çünkü. Aslında herşey beyinde bitiyor. Bilmiyorum botoksla yenebilen olurmu. Bazı vajili kadınlar, eşlerine izin veriyor, ama orası kasıldığı için duvar gibi oluyor, eşleri ittiremiyor. Bu durumda olanlar için faydalı olabilir. Arkadaşlar, en iyisi egzersiz. Uyuşturucusuz, hissederek. Sadece kayganlaştırıcı ile. Gerisi hikaye bence.Hadi ya nasil oldu peki eskisi gibimiydi ayni hic kolaylasmadi mi yani ben cok uzulurum ya arkadasimin ise yaramazsa kasilma devam mi etti
Anladim canim peki oraya iktirse kafasindada bitirse botoksla rahat olur mu yoksa hic yaklastirmasa kendini kassa vucudunu yani oraya fayda olmaz heralde orasi kasilmasa duvar gibi olmasa care olur belki ben arkadasim icin cok istiyorum insallah olur 5 sene dile kolay cocuklari cok seviyo yasida 34 Allahim insallah bu dertten herkesi kurtarir..Aslında işe yaradığı oluyor, siz arkadaşınıza bşr şey söylemeyin olumsuz etkilenmesin. Botoks uyuşturmuyor, sadece kasılmasına engel oluyor. Kişiden kişiye dozu değişiyordur belki ben yşne kasılmayı bsşardım çünkü. Aslında herşey beyinde bitiyor. Bilmiyorum botoksla yenebilen olurmu. Bazı vajili kadınlar, eşlerine izin veriyor, ama orası kasıldığı için duvar gibi oluyor, eşleri ittiremiyor. Bu durumda olanlar için faydalı olabilir. Arkadaşlar, en iyisi egzersiz. Uyuşturucusuz, hissederek. Sadece kayganlaştırıcı ile. Gerisi hikaye bence.
Arkadaşınız için üzüldüm. İnşallah botoks işe yarar. Süreside uzun oluyor botoxun, bir seferlik değil yani. Kocasını itmiyorsa olur. Ben parmağın ucuyla dokunulsa havaya sıçrıyordum. Sadece acı değildi beni engelleyen. Belki arkadaşında işe yarar. Botoksun etkisi geçene kadarda alışmış olur iyice, umarım. Egzersizle aşama kaydedemedimiAnladim canim peki oraya iktirse kafasindada bitirse botoksla rahat olur mu yoksa hic yaklastirmasa kendini kassa vucudunu yani oraya fayda olmaz heralde orasi kasilmasa duvar gibi olmasa care olur belki ben arkadasim icin cok istiyorum insallah olur 5 sene dile kolay cocuklari cok seviyo yasida 34 Allahim insallah bu dertten herkesi kurtarir..
Egzersiz hic yapamamis doktora gitmis kadim doguma egzersizler vermis ama ustune dusmemis ama botoksu yapan doktor dediki bu benim yaptigim islemle %80 lik kismi oluyo ama terapide gorsun vs konustu biyerlede gorustu bu is icin ama parmak egzersizlerine baslicak ya bende parmak egzersizleri yapmadan penisi asla yaklastiramiyodum oda ama sonra egzersizi yaptigim ilk gun yaklastirdim itti ama duvar gibi oldu zamanla acildi oda egzersiz yaparsa penisi deneyebilir ve olur diye dusunuyorum insallah olurArkadaşınız için üzüldüm. İnşallah botoks işe yarar. Süreside uzun oluyor botoxun, bir seferlik değil yani. Kocasını itmiyorsa olur. Ben parmağın ucuyla dokunulsa havaya sıçrıyordum. Sadece acı değildi beni engelleyen. Belki arkadaşında işe yarar. Botoksun etkisi geçene kadarda alışmış olur iyice, umarım. Egzersizle aşama kaydedemedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?