- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.281
Canim guzel anlatmissin o zaman hipnozu denemesin arkadasim suan beraberiz cok mutsuz umutsuz ben parmak egzersizine basla mutlaka diyorum bunun cozumu egzersizler ve cesaret botoks oldugu icin egzersizleri daha rahat yapar diye dusunuyorum ben kendimden cok ona odaklandim ben egzersizleri yapabiliyodum ama iliski yoktu beraber yaptircaktik botoksu ama ben yendim o surecte ama arkadasim yenemedi yaptirdi dun 2 hafta sonra iliski onerdi doktor bakalim insallah bi cozum olurHipnozu bende denedim ilk seansta tam hipnoz olamadım birdahada gitmedim. Zaten çözüm olmaz.
Aslında vajinamızla barışmak en önemlisi. vajinismusu şu duruma benzetebiliriz.Bir şekeri emmek istersek ağzımızı açar onu zevkle alır emeriz, bundan haz alırız. Ama şekerden korkup ağzımızı sıkıca kapatırsak, şekerci de şekeri,ağzımız sıkıca kapalıyken sokmaya çalışırsa dudağımız, ağzımız acır. Vaji de böyle saçma bir durum işte. Burda şekerci kocalarımız oluyor.
Evet canım insan gitgeller yaşıyor. Bende duygularımı iyi tahlil edemiyorum. Vajiyi yener eşinizle sağlıklı beraberlikler yaşarsanız belki değişir duygularınız. Bilemiyorum.Bende telefonla konustum saygın beyle 2500-4500 TL arası dedi çok gitmek istedim ama cem keçe kitabına başladım şimdi de çok isteksizim moralmen cokugum bilmiyorum usandim esimi sevmiyorum gibi hissetmeye başladım mutsuzummm herkese oluyor mu böyle?
Ayni durumdayimm biktim usandım 2 yil oldu iki parmak egzersizi rahatça yapabiliyorum ama penise gecmeye daha cesaret edemiyorum esimde baski yapip duruyorEvet ilk gecemizde ben zaten korkuyodum bide eşim hiç rahatlatmadan denemek isteyince olan oldu işte.şimdide beş dk dişini sık diyip duruyor. 3 buçuk sene oldu evleneli okadar mutsuzumki anlatamam yaaa
İnşallah.parmak egzersizi başta korkutuyor ama bir başlayınca devamı geliyor. Arkadaşını ikna etmelisin. Korkmasın hepimiz aynıydık. Oraya bir şeyin girdiğini gördüğünde kendine güveni gelecek.Canim guzel anlatmissin o zaman hipnozu denemesin arkadasim suan beraberiz cok mutsuz umutsuz ben parmak egzersizine basla mutlaka diyorum bunun cozumu egzersizler ve cesaret botoks oldugu icin egzersizleri daha rahat yapar diye dusunuyorum ben kendimden cok ona odaklandim ben egzersizleri yapabiliyodum ama iliski yoktu beraber yaptircaktik botoksu ama ben yendim o surecte ama arkadasim yenemedi yaptirdi dun 2 hafta sonra iliski onerdi doktor bakalim insallah bi cozum olur
Ayni durumdayimm biktim usandım 2 yil oldu iki parmak egzersizi rahatça yapabiliyorum ama penise gecmeye daha cesaret edemiyorum esimde baski yapip duruyor[/QUOTE
Bende cesaretli değilim yoruldum bunaldım adım kısır oldu zaten,hergören dr tavsiye ediyor çocuk olmuyor diye.Allahım hepimize yardım etsin
Evet aynen öyle canım,bendeki sorun eşime güvenememem sanırım yoksa acıdan falan korkum yok benim off ne bilim eşimde pes etti önemsemiyor ben tek başıma nereye kadar.
Elinden geleni yapmalısın. Vajiden başka ciddi bir probleminiz yoksa, denemeye değer. Erteleme sakın.
Bilmiyorum çok iyidik iznimde surekli bunu deneyip bunu halletmek için hayaller kurduk çok mutluydum esimi çok seviyor ona karşı istekliydim izin geldi catti memlekete gittik bir günlüğüne herkesin gözü üzerimde ne kadar II bir ciftsiniz falan oradan tatile gittik ben resmen buz oldumEvet canım insan gitgeller yaşıyor. Bende duygularımı iyi tahlil edemiyorum. Vajiyi yener eşinizle sağlıklı beraberlikler yaşarsanız belki değişir duygularınız. Bilemiyorum.
Iyi geceler herkese vajiyi yendim ancak kasilmalarim devam ediyo isteksizlik var kamagra jel kullanan varmı.
Nazara inanıyorum ben, bilen birine mum yada kurşun döktürün. Yada bir şey yüzünden soğudunuz. Belki bir şey oldu.Bilmiyorum çok iyidik iznimde surekli bunu deneyip bunu halletmek için hayaller kurduk çok mutluydum esimi çok seviyor ona karşı istekliydim izin geldi catti memlekete gittik bir günlüğüne herkesin gözü üzerimde ne kadar II bir ciftsiniz falan oradan tatile gittik ben resmen buz oldumdeneme bile yapamadık çok güzel bi yere gittik ortamda superdi ama ruh halim berbatti hala ayniyim noldu bana
Valla ben bir romanla isteğim artmışdı üzerime giydiğim bluz bile beni tahrik etmeye yetiyordu.Bayanlar için istek arttırıcı damla ile deneyen var mı?
Aynisi bndede oluyor yanma falan ama dun gece epey aldim icime ve esim bosaldi hamile kalir miyim acabaMerhabalar bende vajinustum.çok şükür tedavi oldum ve yendim.fakat aynı sorun bende de var isteksizlik ...bunu vajinismusa bağlıyorum.birde yenen arkadaslara bir sorum olacak benim hala ilk giriş anında acıma oluyor sonra geçiyor bu normal mi?
Ilk başlarda öyle olması normalde benm 4 ay oldu hala ilk giriş anında acıma oluyor.. hamile kalma olasılığın yüksek. Allah bilir tabi ama içine bosaldiysa yüksek ihtimal diye düşünüyorum ben.Aynisi bndede oluyor yanma falan ama dun gece epey aldim icime ve esim bosaldi hamile kalir miyim acaba
Icine gitti ya hissetdimIlk başlarda öyle olması normalde benm 4 ay oldu hala ilk giriş anında acıma oluyor.. hamile kalma olasılığın yüksek. Allah bilir tabi ama içine bosaldiysa yüksek ihtimal diye düşünüyorum ben.
Allah bilir artk cnm biz bilemeyiz. bekleyip göreceksin.hayırlısı neyse o olsun.Icine gitti ya hissetdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?