Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim guzel anlatmissin o zaman hipnozu denemesin arkadasim suan beraberiz cok mutsuz umutsuz ben parmak egzersizine basla mutlaka diyorum bunun cozumu egzersizler ve cesaret botoks oldugu icin egzersizleri daha rahat yapar diye dusunuyorum ben kendimden cok ona odaklandim ben egzersizleri yapabiliyodum ama iliski yoktu beraber yaptircaktik botoksu ama ben yendim o surecte ama arkadasim yenemedi yaptirdi dun 2 hafta sonra iliski onerdi doktor bakalim insallah bi cozum olur

Evet canım insan gitgeller yaşıyor. Bende duygularımı iyi tahlil edemiyorum. Vajiyi yener eşinizle sağlıklı beraberlikler yaşarsanız belki değişir duygularınız. Bilemiyorum.

Evet ilk gecemizde ben zaten korkuyodum bide eşim hiç rahatlatmadan denemek isteyince olan oldu işte.şimdide beş dk dişini sık diyip duruyor. 3 buçuk sene oldu evleneli okadar mutsuzumki anlatamam yaaa
Ayni durumdayimm biktim usandım 2 yil oldu iki parmak egzersizi rahatça yapabiliyorum ama penise gecmeye daha cesaret edemiyorum esimde baski yapip duruyor

İnşallah.parmak egzersizi başta korkutuyor ama bir başlayınca devamı geliyor. Arkadaşını ikna etmelisin. Korkmasın hepimiz aynıydık. Oraya bir şeyin girdiğini gördüğünde kendine güveni gelecek.

Evet canım insan gitgeller yaşıyor. Bende duygularımı iyi tahlil edemiyorum. Vajiyi yener eşinizle sağlıklı beraberlikler yaşarsanız belki değişir duygularınız. Bilemiyorum.
Bilmiyorum çok iyidik iznimde surekli bunu deneyip bunu halletmek için hayaller kurduk çok mutluydum esimi çok seviyor ona karşı istekliydim izin geldi catti memlekete gittik bir günlüğüne herkesin gözü üzerimde ne kadar II bir ciftsiniz falan oradan tatile gittik ben resmen buz oldum deneme bile yapamadık çok güzel bi yere gittik ortamda superdi ama ruh halim berbatti hala ayniyim noldu bana

Nazara inanıyorum ben, bilen birine mum yada kurşun döktürün. Yada bir şey yüzünden soğudunuz. Belki bir şey oldu.

Eşiniz üzerine düşenleri yaptığı halde mi isteksizsiniz. Ön sevişme, duyarlı yerleri uyarma gibi, bunları yapıyordamı siz yinede arzulamıyorsunuz.

Merhabalar bende vajinustum.çok şükür tedavi oldum ve yendim.fakat aynı sorun bende de var isteksizlik ...bunu vajinismusa bağlıyorum.birde yenen arkadaslara bir sorum olacak benim hala ilk giriş anında acıma oluyor sonra geçiyor bu normal mi?

Aynisi bndede oluyor yanma falan ama dun gece epey aldim icime ve esim bosaldi hamile kalir miyim acaba

Aynisi bndede oluyor yanma falan ama dun gece epey aldim icime ve esim bosaldi hamile kalir miyim acaba
Ilk başlarda öyle olması normalde benm 4 ay oldu hala ilk giriş anında acıma oluyor.. hamile kalma olasılığın yüksek. Allah bilir tabi ama içine bosaldiysa yüksek ihtimal diye düşünüyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…