- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.261
Botoksla egzersizleri de daha rahat yapar. Başarır inşallah. Sanırım çok üstüne düşmemiş bu zamana kadar. Egzersiz çok önemli, birde KEGEL EGZERSİZİ hep atlıyoruz.Egzersiz hic yapamamis doktora gitmis kadim doguma egzersizler vermis ama ustune dusmemis ama botoksu yapan doktor dediki bu benim yaptigim islemle %80 lik kismi oluyo ama terapide gorsun vs konustu biyerlede gorustu bu is icin ama parmak egzersizlerine baslicak ya bende parmak egzersizleri yapmadan penisi asla yaklastiramiyodum oda ama sonra egzersizi yaptigim ilk gun yaklastirdim itti ama duvar gibi oldu zamanla acildi oda egzersiz yaparsa penisi deneyebilir ve olur diye dusunuyorum insallah olur
İnsallah yapabilir ya peki bu hipnoz yontemine ne diyosunuz ben forumu daha oncesinden pek takip etmiyodum yontemleri pek bilmiyorum bunu asabilmek beyinde halledebilmek icin nasil bi yontem izlenmeli egzersiz haric yani egzersiz en guzel yontem ama bunu kendi yapamiyosa ne yapmak gerek mesela cinsel terapi merkezleri var ama ondada dilatör kullaniyolar sanirim bunu hic bi sekilde yapamicagini dusunuyosa ne yapmali sizce bana kalirsa botoksla egzersizi cok kolay yapabilir sonrasinda iliski olur diyorum ama onemli olan onu denemeye calismak yaBotoksla egzersizleri de daha rahat yapar. Başarır inşallah. Sanırım çok üstüne düşmemiş bu zamana kadar. Egzersiz çok önemli, birde KEGEL EGZERSİZİ hep atlıyoruz.
Bende senin gibiyim yaa acıdan korkmuyorum ama neyden korkuyorum bilmiyorum yaklaştığı an penis hiç denemeden elim ayağım tutmaz oluyor.bunu nasıl aşacam bilmiyorumArkadaşınız için üzüldüm. İnşallah botoks işe yarar. Süreside uzun oluyor botoxun, bir seferlik değil yani. Kocasını itmiyorsa olur. Ben parmağın ucuyla dokunulsa havaya sıçrıyordum. Sadece acı değildi beni engelleyen. Belki arkadaşında işe yarar. Botoksun etkisi geçene kadarda alışmış olur iyice, umarım. Egzersizle aşama kaydedemedimi
Parmak egzersizi yapabiliyo musun canimBende senin gibiyim yaa acıdan korkmuyorum ama neyden korkuyorum bilmiyorum yaklaştığı an penis hiç denemeden elim ayağım tutmaz oluyor.bunu nasıl aşacam bilmiyorum
Bende öyleydim. Yaklaştırmıyordum bile. Çok uzun zaman bekledim alışırım düzelir diye. Ama olmadı. Egzersizle düzeldim. Tek çare egzersiz. Aparatla bana göre daha kolay. Parmak da olur. Yeterki hergün egzersiz yap.Bende senin gibiyim yaa acıdan korkmuyorum ama neyden korkuyorum bilmiyorum yaklaştığı an penis hiç denemeden elim ayağım tutmaz oluyor.bunu nasıl aşacam bilmiyorum
Egzersiz yapabiliyorm mum yapıyorum ben bayada kalın zorlanmadan yapıyorum ama penise bi türlü geçemedimBende öyleydim. Yaklaştırmıyordum bile. Çok uzun zaman bekledim alışırım düzelir diye. Ama olmadı. Egzersizle düzeldim. Tek çare egzersiz. Aparatla bana göre daha kolay. Parmak da olur. Yeterki hergün egzersiz yap.
Hic penisi yaklastirmiyo musun ben parmak egzersizleri yapmadan oyleydim ama ilk parmak egzersizimde penisi deneyebildim ama olmadi duvar oldu resmen ama zamanla ve emlayla aştim ben ustteykenEgzersiz yapabiliyorm mum yapıyorum ben bayada kalın zorlanmadan yapıyorum ama penise bi türlü geçemedim
Yapıyorum canım eğzersizde sıkıntı yok yaniParmak egzersizi yapabiliyo musun canim
Yaa yaklaşıyor canım mesela ilişki sürtünerek oluyor çok afedersin ama deneme amaçlı bunu bilerek başlyınca yok diyorum istemiyorum diyorum,elim ayağım boşalıyor aşamıyorum bunuHic penisi yaklastirmiyo musun ben parmak egzersizleri yapmadan oyleydim ama ilk parmak egzersizimde penisi deneyebildim ama olmadi duvar oldu resmen ama zamanla ve emlayla aştim ben ustteyken
Anladım canım nasıl yenmek gerek acaba bunu ya benim arkadasta oyle iste beyimde bunu nasil bitirebiliriz acaba ben ne desem fayda etmiyo ona yani acimiyo desemde kasma desemde yok gercekten bi cesaret isi oraya gelmek ben deneyebiliyodm aci hissediyodum emlayla hissetmedim aci ve hissetsem yapamazdim yine iterdim diyorum vede oturdum resmenYaa yaklaşıyor canım mesela ilişki sürtünerek oluyor çok afedersin ama deneme amaçlı bunu bilerek başlyınca yok diyorum istemiyorum diyorum,elim ayağım boşalıyor aşamıyorum bunu
Aslında eşinin seni o anda rahatlatıp ikna etmesi lazım, içim eziliyor benimde, aynı şeyleri yaşıyoruz. Bunun sebebi fazla duyarlı olmamız. Normalde de fazla hassas ve duygusalız. Adı üstünde erkek, atılgan olan, cesur olması gereken onlar, bize güven verip rahatlatmaları, ikna edici olmaları gerekiyor. Bize kalınca böyle oluyor işte, uzayıp gidiyor. Ama yinede pek romantik olmasada kendimiz aşıyoruz.Yaa yaklaşıyor canım mesela ilişki sürtünerek oluyor çok afedersin ama deneme amaçlı bunu bilerek başlyınca yok diyorum istemiyorum diyorum,elim ayağım boşalıyor aşamıyorum bunu
Psikoloğum bana penis dokundurma egzersizi vermişti. Bende yanaştırmıyordum penisi. Ama bu egzersizden sonra şu an penis başı egzersizine geçtim. Bence sizde bu penis dokundurmayı yapın. Eşiniz ereksiyon halindeyken penisi vajina ve etrafına sürtüyorsunuz. İster siz üstte isterseniz eşiniz üstteyken yapacaksınız. Ama eşiniz kesinlikle girmeye çalışmayacak. Böylelikle eşinize olan güveniniz artıyor ve penise alışıyorsunuz. Tavsiye ederimEgzersiz yapabiliyorm mum yapıyorum ben bayada kalın zorlanmadan yapıyorum ama penise bi türlü geçemedim
Evet güçlü bir kaçınma duygusu. Biz istemediğimiz halde oluyor.Yaa yaklaşıyor canım mesela ilişki sürtünerek oluyor çok afedersin ama deneme amaçlı bunu bilerek başlyınca yok diyorum istemiyorum diyorum,elim ayağım boşalıyor aşamıyorum bunu
Evet aynen öyle canım,bendeki sorun eşime güvenememem sanırım yoksa acıdan falan korkum yok benim off ne bilim eşimde pes etti önemsemiyor ben tek başıma nereye kadarEvet güçlü bir kaçınma duygusu. Biz istemediğimiz halde oluyor.
Hipnozu bende denedim ilk seansta tam hipnoz olamadım birdahada gitmedim. Zaten çözüm olmaz.İnsallah yapabilir ya peki bu hipnoz yontemine ne diyosunuz ben forumu daha oncesinden pek takip etmiyodum yontemleri pek bilmiyorum bunu asabilmek beyinde halledebilmek icin nasil bi yontem izlenmeli egzersiz haric yani egzersiz en guzel yontem ama bunu kendi yapamiyosa ne yapmak gerek mesela cinsel terapi merkezleri var ama ondada dilatör kullaniyolar sanirim bunu hic bi sekilde yapamicagini dusunuyosa ne yapmali sizce bana kalirsa botoksla egzersizi cok kolay yapabilir sonrasinda iliski olur diyorum ama onemli olan onu denemeye calismak ya
Aynı bende eşime güvenemedim. Erkeğin tecrübelisi ve anlayışlısı bu durumun üstesinden gelir di.Evet aynen öyle canım,bendeki sorun eşime güvenememem sanırım yoksa acıdan falan korkum yok benim off ne bilim eşimde pes etti önemsemiyor ben tek başıma nereye kadar
Evet ilk gecemizde ben zaten korkuyodum bide eşim hiç rahatlatmadan denemek isteyince olan oldu işte.şimdide beş dk dişini sık diyip duruyor. 3 buçuk sene oldu evleneli okadar mutsuzumki anlatamam yaaaAynı bende eşime güvenemedim. Erkeğin tecrübelisi ve anlayışlısı bu durumun üstesinden gelir di.
Asla pes etmeyin. Severek evlendiyseniz bunu yenmeye çalışın.bıraktığınız anda yıllar hızla elinizden kayıp gider. İkinizede yazık olur. Hergün egzersiz yapın. Hayatınızı mahfetmeyin. Eşinize güvenmiyorsanız kontrol sizde olsun. Üstde olun. çoğu arkadaş üstde yenmiş. Fazla egzersiz oradaki hassasiyetimizi azaltır. Duyarsızlaştırma deniyor buna.Evet aynen öyle canım,bendeki sorun eşime güvenememem sanırım yoksa acıdan falan korkum yok benim off ne bilim eşimde pes etti önemsemiyor ben tek başıma nereye kadar
Kadikoyde kayra bera ozel polikilinik var oraya gitti orda yendim bir ayda dr saygin micozkadioglu netten bakabilirsin
Ne alaka beş dakka dişini sık. Of of ne kadar uzaklar duygusallıktan, tam sopalıklar!!Evet ilk gecemizde ben zaten korkuyodum bide eşim hiç rahatlatmadan denemek isteyince olan oldu işte.şimdide beş dk dişini sık diyip duruyor. 3 buçuk sene oldu evleneli okadar mutsuzumki anlatamam yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?