Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Botoksla egzersizleri de daha rahat yapar. Başarır inşallah. Sanırım çok üstüne düşmemiş bu zamana kadar. Egzersiz çok önemli, birde KEGEL EGZERSİZİ hep atlıyoruz.

Botoksla egzersizleri de daha rahat yapar. Başarır inşallah. Sanırım çok üstüne düşmemiş bu zamana kadar. Egzersiz çok önemli, birde KEGEL EGZERSİZİ hep atlıyoruz.
İnsallah yapabilir ya peki bu hipnoz yontemine ne diyosunuz ben forumu daha oncesinden pek takip etmiyodum yontemleri pek bilmiyorum bunu asabilmek beyinde halledebilmek icin nasil bi yontem izlenmeli egzersiz haric yani egzersiz en guzel yontem ama bunu kendi yapamiyosa ne yapmak gerek mesela cinsel terapi merkezleri var ama ondada dilatör kullaniyolar sanirim bunu hic bi sekilde yapamicagini dusunuyosa ne yapmali sizce bana kalirsa botoksla egzersizi cok kolay yapabilir sonrasinda iliski olur diyorum ama onemli olan onu denemeye calismak ya

Bende senin gibiyim yaa acıdan korkmuyorum ama neyden korkuyorum bilmiyorum yaklaştığı an penis hiç denemeden elim ayağım tutmaz oluyor.bunu nasıl aşacam bilmiyorum

Bende senin gibiyim yaa acıdan korkmuyorum ama neyden korkuyorum bilmiyorum yaklaştığı an penis hiç denemeden elim ayağım tutmaz oluyor.bunu nasıl aşacam bilmiyorum
Bende öyleydim. Yaklaştırmıyordum bile. Çok uzun zaman bekledim alışırım düzelir diye. Ama olmadı. Egzersizle düzeldim. Tek çare egzersiz. Aparatla bana göre daha kolay. Parmak da olur. Yeterki hergün egzersiz yap.

Egzersiz yapabiliyorm mum yapıyorum ben bayada kalın zorlanmadan yapıyorum ama penise bi türlü geçemedim

Hic penisi yaklastirmiyo musun ben parmak egzersizleri yapmadan oyleydim ama ilk parmak egzersizimde penisi deneyebildim ama olmadi duvar oldu resmen ama zamanla ve emlayla aştim ben ustteyken
Yaa yaklaşıyor canım mesela ilişki sürtünerek oluyor çok afedersin ama deneme amaçlı bunu bilerek başlyınca yok diyorum istemiyorum diyorum,elim ayağım boşalıyor aşamıyorum bunu

Yaa yaklaşıyor canım mesela ilişki sürtünerek oluyor çok afedersin ama deneme amaçlı bunu bilerek başlyınca yok diyorum istemiyorum diyorum,elim ayağım boşalıyor aşamıyorum bunu
Anladım canım nasıl yenmek gerek acaba bunu ya benim arkadasta oyle iste beyimde bunu nasil bitirebiliriz acaba ben ne desem fayda etmiyo ona yani acimiyo desemde kasma desemde yok gercekten bi cesaret isi oraya gelmek ben deneyebiliyodm aci hissediyodum emlayla hissetmedim aci ve hissetsem yapamazdim yine iterdim diyorum vede oturdum resmen

Aslında eşinin seni o anda rahatlatıp ikna etmesi lazım, içim eziliyor benimde, aynı şeyleri yaşıyoruz. Bunun sebebi fazla duyarlı olmamız. Normalde de fazla hassas ve duygusalız. Adı üstünde erkek, atılgan olan, cesur olması gereken onlar, bize güven verip rahatlatmaları, ikna edici olmaları gerekiyor. Bize kalınca böyle oluyor işte, uzayıp gidiyor. Ama yinede pek romantik olmasada kendimiz aşıyoruz.

Egzersiz yapabiliyorm mum yapıyorum ben bayada kalın zorlanmadan yapıyorum ama penise bi türlü geçemedim
Psikoloğum bana penis dokundurma egzersizi vermişti. Bende yanaştırmıyordum penisi. Ama bu egzersizden sonra şu an penis başı egzersizine geçtim. Bence sizde bu penis dokundurmayı yapın. Eşiniz ereksiyon halindeyken penisi vajina ve etrafına sürtüyorsunuz. İster siz üstte isterseniz eşiniz üstteyken yapacaksınız. Ama eşiniz kesinlikle girmeye çalışmayacak. Böylelikle eşinize olan güveniniz artıyor ve penise alışıyorsunuz. Tavsiye ederim

Hipnozu bende denedim ilk seansta tam hipnoz olamadım birdahada gitmedim. Zaten çözüm olmaz.
Aslında vajinamızla barışmak en önemlisi. vajinismusu şu duruma benzetebiliriz.Bir şekeri emmek istersek ağzımızı açar onu zevkle alır emeriz, bundan haz alırız. Ama şekerden korkup ağzımızı sıkıca kapatırsak, şekerci de şekeri,ağzımız sıkıca kapalıyken sokmaya çalışırsa dudağımız, ağzımız acır. Vaji de böyle saçma bir durum işte. Burda şekerci kocalarımız oluyor.

Evet aynen öyle canım,bendeki sorun eşime güvenememem sanırım yoksa acıdan falan korkum yok benim off ne bilim eşimde pes etti önemsemiyor ben tek başıma nereye kadar
Aynı bende eşime güvenemedim. Erkeğin tecrübelisi ve anlayışlısı bu durumun üstesinden gelir di.

Aynı bende eşime güvenemedim. Erkeğin tecrübelisi ve anlayışlısı bu durumun üstesinden gelir di.
Evet ilk gecemizde ben zaten korkuyodum bide eşim hiç rahatlatmadan denemek isteyince olan oldu işte.şimdide beş dk dişini sık diyip duruyor. 3 buçuk sene oldu evleneli okadar mutsuzumki anlatamam yaaa

Evet aynen öyle canım,bendeki sorun eşime güvenememem sanırım yoksa acıdan falan korkum yok benim off ne bilim eşimde pes etti önemsemiyor ben tek başıma nereye kadar
Asla pes etmeyin. Severek evlendiyseniz bunu yenmeye çalışın.bıraktığınız anda yıllar hızla elinizden kayıp gider. İkinizede yazık olur. Hergün egzersiz yapın. Hayatınızı mahfetmeyin. Eşinize güvenmiyorsanız kontrol sizde olsun. Üstde olun. çoğu arkadaş üstde yenmiş. Fazla egzersiz oradaki hassasiyetimizi azaltır. Duyarsızlaştırma deniyor buna.

Bende telefonla konustum saygın beyle 2500-4500 TL arası dedi çok gitmek istedim ama cem keçe kitabına başladım şimdi de çok isteksizim moralmen cokugum bilmiyorum usandim esimi sevmiyorum gibi hissetmeye başladım mutsuzummm herkese oluyor mu böyle?
Kadikoyde kayra bera ozel polikilinik var oraya gitti orda yendim bir ayda dr saygin micozkadioglu netten bakabilirsin

Evet ilk gecemizde ben zaten korkuyodum bide eşim hiç rahatlatmadan denemek isteyince olan oldu işte.şimdide beş dk dişini sık diyip duruyor. 3 buçuk sene oldu evleneli okadar mutsuzumki anlatamam yaaa
Ne alaka beş dakka dişini sık. Of of ne kadar uzaklar duygusallıktan, tam sopalıklar!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…