Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Günaydın kızlar size bir şey sorabilir miyimbende vajinusmusdum 3gün önce ilişkiye girmeyi başardık fakat şimdi başka bir sorun var benim ilk kanamam biraz fazla olmuştu ama doktor kalın yapılı bir zar demişti o yüzden fazla onemsemedik ama bugün 3gün ve benim vajina bölgede yanma şişlik ağrı ve kanama var doktora gidebilecek bi yerde değilim bilginiz varsa bu kokudan bilgi verebilir misjinz acaba

Arkadaslar merhaba.
Ben eşli denemeye basladim, eskisi gibi korku kasilma yok, hatta ucunu da almayi basardim ama resmen kapali gibi devam etmiyor, inanilmaz bi baski ve yanma hissediyorum. Bu asamada ne yapabilirim fikri olan var mi?

Arkadaslar merhaba.
Ben eşli denemeye basladim, eskisi gibi korku kasilma yok, hatta ucunu da almayi basardim ama resmen kapali gibi devam etmiyor, inanilmaz bi baski ve yanma hissediyorum. Bu asamada ne yapabilirim fikri olan var mi?

Kegel yapabilirsin canim ben ayni durumu sadece kegelle rahatlayarak gecebildim

Arkadaslar merhaba.

Bir de o an o duruma odaklanmamaya calisinca cidden aci falan kalmıyor aci dedigimiz de kastigimiz icin zaten. Kendini iliskiye ver uzun sursun on sevisme ve kegel yaparak nefes alip verirken almaya calis icine.

Arkadaslar merhaba.
Bolca kayganlaştırıcı sür. Eşin penisini popona doğru ittirsin, aşağıya doğru, o ittirirken sen ıkın, ve nefesini bırak. Zorlandığın yerde ıkın. Genelde yanlış yöne ittiriliyor. Yukarı doğu değil vajinanın yapısı, olmamasının büyük sebebi bu. Aşağıya doğru, kayıp gider aslında

Arkadaslar merhaba.
Ben o kismi emlayla uyuturarak aştım parmakla en sonuna kadar kremi surup uyusturdum ve ben ustteyken cok rahat girdi bende cok baski hissediyodum batma yanma ama emlayla hic bisey hissetmedim o an

Ben o kismi emlayla uyuturarak aştım parmakla en sonuna kadar kremi surup uyusturdum ve ben ustteyken cok rahat girdi bende cok baski hissediyodum batma yanma ama emlayla hic bisey hissetmedim o an

Bende vemcaine sprey var oncesinde aparata siksam aparatla bir iki git gel yaptiktan sonra denesem? Aparatta da penis duzeyine ulasmadan esli denemeye basladim. Artik bitsin bu kabus gercekten biktim. 1 seneye yaklasti. Geceleri aglayarak uyaniyorum surekli. Iyi hissetmeye calissam da aciyi hissedince devam edemiyorum. Yönü de ayarlamaya calisiyorum aparatin gittigi gibi gitmiyor bir turlu.

Arkadaşlar bende2 aydır evliyim ve baş belası olan vajinusmus olarak size yazıyoırum. Kaç gündür sizlerin yazdığını okuyorum ve sizlerin sayesinde üç gündür de egzersizlere başladım. Normal de ne eşimin ne kendimin elini dokundurmazken şimdi kulak çubuğunu ve işaret parmağımın ucunu içime alabiliyorum. Yalnız şöyle birşey var kulak çubuğu inceliğinden midir nedir belli bir yerden sonra aynı şeyleri yaşıyorum. Kızlık zarına geldiğinde acıyacak falan zannediyorum. Bununla ilk deneme yapan arkadaşlar nasıl yaptınız ya da nasıl ileleyebilirim yardımcı olurmusunuz.

Canim bende psikiyatriye ģttim dedim ki sanki parmagima bsey geliyor ilerleyemiyorum. Bana vajinanin resmini gosterdi orasu tirtiklidir die. O an elini haraket ettir ve ilerle dedi. Istrsen sende bak resmine. Ayrica ben isaret parmagimin hepsini soktum bsey olmuyor merak etme sen egzersizlere devam insallah yenecez yani bende her parmagimi cikarinca bekliyrm kan aksin ama akmiyor. Tamamen psikolojik. Orasi bombos unutma. Kizlik zarini dusunme egzersizlerde bn oyle yapiyorumm. Doktorum bana konserve kavonozu sokan bile var dedi. Dusun . Bunlari dusunerek ilerletiyorum ben parmagimi :)

Canim ben egzersiz yaparak yenenlerdenim en son 13 cm almıştım.kulak çöpü nedense bana en zor geleniydi. Çünkü ince olduğu için hissetmiyorsun onu içinde ve sert olduğu için biyerde takılıyor gibi oluyor. Ben de öyle olmuştu yani.hatta o zaman çok moralim bozulmuştu sonra parmakla denemistim ve bir anda üç parmak ilerlemistim. Parmak daha kolay çünkü hissedebiliyorsun ve yönü daha kolay buluyorsun biyerlere carpmiyor. Ama kulak çöpünu hissedemedigin için kontrol edemiyosun biyere carpinca aciyacak ve olmayacak hissi olusuyor.sana tavsiyem serçe parmakla başla yavaş yavaş nefes alarak ve ikinarak dene ne kadar kolay girdiğini goreceksin. Eline eldiven tak.aparatlarini da kumaş sararak yap içine hiç bişey koyma daha kolay oluyor.kolay gelsin cnm.aklına bişey takılırsa yaz.

Canim aparati alabiliyosan o sekilde yapabilirsin sprey ayni etki mi bilmiyorum emla bende cok cok ise yaradi o batmadan dolayi duvar oluyodu devamli itiyodum aci hissediyodum devamli ama iyice icine surunce ve jelle hic bi aci hissetmedim resmen spreyde etkili diye biliyodum ama hic denemedim onemli olan icinide iyice uyusturmak bence ben ustteyken yapabildim yonunun bi onemi kalmadi o zaman

Ya bir sey soracağim acaba muma pecete sarip strecle sardim ama ilerletemedim sert oldugu icin sizce baska ne deneyeblirim egzersiz icin

Bende rimel kullandim ama sert oldugu icin ilerletemedim. Demek yapablirim aslinda. Iki parmakta sokabliyrm ama ilerletemiyorum iste. Peki deneyecem cok tesekkur ederimm .

Ya bir sey soracağim acaba muma pecete sarip strecle sardim ama ilerletemedim sert oldugu icin sizce baska ne deneyeblirim egzersiz icin
Canım penis kalınlığında bile mumlar var mumla dene çok kolay oluyor o dediğin gibi bende yaptım eşit olmadığı her tarafı tahrişde ediyor git gel yaparken.büyük marketlerde her boy mum bulabilirsin birde ben mumun üzerine prezervatif geçiriyorum çok yağda kullanmıyorum bü yüzden.

Bende rimel kullandim ama sert oldugu icin ilerletemedim. Demek yapablirim aslinda. Iki parmakta sokabliyrm ama ilerletemiyorum iste. Peki deneyecem cok tesekkur ederimm .
Nefes all nefesini yavaşca verirken ittir aparatı dur yine nefes al yine yavaşça verirken ittir.inanki girmez diye bişey yok ilerliyor sadece az cesaret..birde keğel yaparkende ittirirsen kendi kendine giriyor ve girdiğini bile anlamıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…