Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet canim biliyorum parmagada oyle alistim deneyecem bugun alayim bakim kalin mum insallah bulabilirim

Ya bir sey soracağim acaba muma pecete sarip strecle sardim ama ilerletemedim sert oldugu icin sizce baska ne deneyeblirim egzersiz icin
Cnm ben aparata ilk geçtiğimde kaleme kumaş sarıp denemistim olmamıştı çok sertti çünkü. Mum o kadar sert mi bilmiyorum hiç denemedim. Buradan biri kalemi çıkar kumaşı tek sar dedi öyle yaptım çok kolay oldu.yapısı Penis benziyor o zaman.ve içerde şekil aldığı için yönü daha iyi buluyorsun. Aparat sert olunca yönü bulamayınca biyerlere çarpıyor ve tahriş yapıyor. Bir dene istersen hangisi kolay olursa onla denersin. Ben hiç zorlanmadim bu şekilde yaparak. Kumaşı sardiktan sonra jelatine sar eldivenin parmağına geçir bol jel sürerek dene.

Tmm canim tesekkur ederim deneyecem bunuda

Kızlar merhaba yakın arkadaşım 1 hafta önce evlendi kadınlar kulübüne üyeliği olmadığı için ben yardım istemek durumunda kaldım. Kız arkadaşım eşiyle birlikte olamadığını söyledi açıkçası bu konular hakkında pek fazla bilgimde yok vajinismus diye bi hastalık olduğunu bile ilk defa burada öğrendim o kadar bilgisizim şuan arkadaşım sayesinde bende bilgileniyorum bi kaç sefer denemişler ama daha girişte canı yandığı için bırakıyomuş doktora gitmesini de söyledim ama erken diye kabul etmiyor ben vajinismus olmasından korkuyorum sizce girişte canının yanması normal mi? abartıyor olabilir mi? ne yapmalı? yardımcı olur musunuz?

Bir hafta daha erken belki ilerleyen zamanlarda olur. 3 -5 gün geçikmesi normal, çoğu yeni evli çiftin başına gelebilir. Ama bir ay falan sürerse, burdan yardım ederiz. Biraz zaman tanısın kendine belki hallolur.
Arkadaşına bolca kayganlaştırıcı sürmesini söyle, penisi alırkende ıkınsın. Yardımı olabilir.

Kayganlaştırıcı dediğiniz herhangi bi krem olur mu? Ikınmayı tecrübesi olan bi arkadaşımız önermişti bakalım bu hafta sonu baya bilgi topladık inşallah yardımı dokunur gençlere teşekkür ederim ilginize

Bebe yağı bile olur, zeytinyağı da iş görür. Yeterki kayganlaştırsın.

Arkadaslar meraba uzun zamandır takip ediyorum ve yazmak istiyordum foruma hastalığı yenenler çoğu zaman umut ışığı oldu onları görünce yenmis kadar sevindim artık dayanacak gücüm kalmadı gerçekten ne olur banada yardim edin parmak egzersizlerinde tıkandm bazen onu bile yapamıyorum çoğu zaman cekip gitmek istiyorum eşime bu haksızlıği yapmak istemiyorum

Yanlız değilsinn seninle aynı kaderi paylaşan bi sürü kişiyizz burda.eşine haksızlık yapmıyorsun önce bunları kafandan sil kendini suçlama yaşamamız gerekiyormuş demekki bunları,buda bizim sınavımız hayatta yinede hamdolsun ki dermansız dertlerle sınanmıyoruz.biraz sabır ve çabayla çözülecek birşey bu canım,parmak yapamıyorsan boy boy mumlar alıp onlarlada deneyebilirsin.bende parmak yapamamıştım önce mumla gittim şimdi önüme ne gelirse onla yapıyorum :)

Sağol canım ne bileyim gerçekten zor durumdayiz umutsuzluga kapilmiyo degilim onu mutlu etmeyi bi bebek vermeyi o kadar istiyorum ki allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…