- 5 Haziran 2016
- 53
- 35
- 3
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.341
Pasta mumu küçük olur canım.şamdan mumlarından al boy boy,okadar kolayki kayıyo giriyor inan bana.Ben üzerine prezervatif geçiriyorum öyle eğzersiz yapıyorum.Mumlar nasıl küçük pasta mumumu farklimi artk yenmek istiyorum sizlerin yardimiyla ve allahın izniyle
Tamam canım alicam ve denicem hemen allah razi olsunPasta mumu küçük olur canım.şamdan mumlarından al boy boy,okadar kolayki kayıyo giriyor inan bana.Ben üzerine prezervatif geçiriyorum öyle eğzersiz yapıyorum.
Rabbim yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyorumTamam canım alicam ve denicem hemen allah razi olsun
Kizlar bende vajinismusum malesef ama egzersiz yaptim bir aya yakın iki parmağımi icime rahatca alinca kendimi cok hazir hissettim eşimi çağırdım ve onu içime aldım cok sevindik tabi normal rahat rahat olmadi yanma falan oldu ama boşaldı boşalması vajinamin girişine kaymış bende çok hamile kalmak istiyorum o yuzden elimle ittirdim falan sizce hamile kalma ihtimalim varmiRabbim yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyorum
Kizlar bende vajinismusum malesef ama egzersiz yaptim bir aya yakın iki parmağımi icime rahatca alinca kendimi cok hazir hissettim eşimi çağırdım ve onu içime aldım cok sevindik tabi normal rahat rahat olmadi yanma falan oldu ama boşaldı boşalması vajinamin girişine kaymış bende çok hamile kalmak istiyorum o yuzden elimle ittirdim falan sizce hamile kalma ihtimalim varmi
Amin canım amin:)Rabbim yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyorum
Amin canım amin:)
Canım bak ıkınabildigin kadar ıkın ve mumu aşağıya doğru tut hemen bulursun :)Canım mum aldim denedimde ince olani yaptim kalin olanin birazi girdi yönünü bulamıyorum psikolojikmi anlamıyorum digeri hemen giriyo kalin olmuyo baya bi ugrastim ama olmadiama pes etmek yok:)
CNım mumu vajinin girişine yaklaştır derin bi nefes al nefesinii yavaş yavaş verirken mumu ittir ozmaan girmeme gibi bi durum olmuyor birde vajina içine girdikten sonra kendi yönünü kendi buluyor merak etme sen sakin ol bir iki güne penis büyüklüğünde mumu bile yaparsın. :)Canım mum aldim denedimde ince olani yaptim kalin olanin birazi girdi yönünü bulamıyorum psikolojikmi anlamıyorum digeri hemen giriyo kalin olmuyo baya bi ugrastim ama olmadiama pes etmek yok:)
İnşallah yeneceksiniz, bol pol egzersiz yapın. Takıldığınız yerde pes etmeyin. Bu sorunu ancak üzerine giderseniz çözersiniz.Arkadaslar meraba uzun zamandır takip ediyorum ve yazmak istiyordum foruma hastalığı yenenler çoğu zaman umut ışığı oldu onları görünce yenmis kadar sevindim artık dayanacak gücüm kalmadı gerçekten ne olur banada yardim edin parmak egzersizlerinde tıkandm bazen onu bile yapamıyorum çoğu zaman cekip gitmek istiyorum eşime bu haksızlıği yapmak istemiyorum
Korunmasız her cinsel ilişkide hamile kalma ihtimali var.Kizlar bende vajinismusum malesef ama egzersiz yaptim bir aya yakın iki parmağımi icime rahatca alinca kendimi cok hazir hissettim eşimi çağırdım ve onu içime aldım cok sevindik tabi normal rahat rahat olmadi yanma falan oldu ama boşaldı boşalması vajinamin girişine kaymış bende çok hamile kalmak istiyorum o yuzden elimle ittirdim falan sizce hamile kalma ihtimalim varmi
Bir kere yaptıysan yine yaparsın canım. Heyecanlanıp kastın demekki, nasılsa yapıyorum diye belki bazı şeyleri atladın. Denersin yine. Gerekiyorsa egzersizle başla. Birkeç sefer sonra daha rayına oturur canım. Üzülme. Eşinde üzülmüştür öyle tepki verdiğine. Normal canım gitgeller yaşaman. Ama devam..Kızlar acil cevap lütfen ben vajinismus hastasiyim iki yildir omrum tükendi öğlen başardım gibi oldu ilk iliskiyi esim basardin diyor ben hemen bitsin diye dusunmekten bisey farkedecek durumda değildim bu akşamda sabirsizlandim bidaha denemek istedim ama bu sefer yapamadim esimle tartistik ustume geldi çok kırdı beni tekrar sizce nedeni nedir tekrar başa mi dönüyorum ilk basta cok sevinmistim cok kotuyum lutfen cevap yazin
Gözün aydın canım. Nasıl atlattın anlatır mısın. Belki bilmediğimiz öğreneceğimiz bi şeyler vardır5 aydır bu siteyi takip ediyordum sonunda bitti bu hastalık. Sagolsunlar burdaki bir kac insandan oncelikle sonra digerlerinden tabiki. Allah kimseye bu hastaligi vermesin ve insallah derdi olanlara tez zamanda derman versin. Sadece pesini birakmayin derim. Allah yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?