Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Rabbim yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyorum
Kizlar bende vajinismusum malesef ama egzersiz yaptim bir aya yakın iki parmağımi icime rahatca alinca kendimi cok hazir hissettim eşimi çağırdım ve onu içime aldım cok sevindik tabi normal rahat rahat olmadi yanma falan oldu ama boşaldı boşalması vajinamin girişine kaymış bende çok hamile kalmak istiyorum o yuzden elimle ittirdim falan sizce hamile kalma ihtimalim varmi

Cnm tebrik ederim çok sevindim bende iki parmaktayim ama p.. yapamadım ben sen nasıl yaptın yardım eder misin bana sa

Canım mum aldim denedimde ince olani yaptim kalin olanin birazi girdi yönünü bulamıyorum psikolojikmi anlamıyorum digeri hemen giriyo kalin olmuyo baya bi ugrastim ama olmadiama pes etmek yok:)
CNım mumu vajinin girişine yaklaştır derin bi nefes al nefesinii yavaş yavaş verirken mumu ittir ozmaan girmeme gibi bi durum olmuyor birde vajina içine girdikten sonra kendi yönünü kendi buluyor merak etme sen sakin ol bir iki güne penis büyüklüğünde mumu bile yaparsın. :)

İnşallah yeneceksiniz, bol pol egzersiz yapın. Takıldığınız yerde pes etmeyin. Bu sorunu ancak üzerine giderseniz çözersiniz.

Korunmasız her cinsel ilişkide hamile kalma ihtimali var.

Kızlar acil cevap lütfen ben vajinismus hastasiyim iki yildir omrum tükendi öğlen başardım gibi oldu ilk iliskiyi esim basardin diyor ben hemen bitsin diye dusunmekten bisey farkedecek durumda değildim bu akşamda sabirsizlandim bidaha denemek istedim ama bu sefer yapamadim esimle tartistik ustume geldi çok kırdı beni tekrar sizce nedeni nedir tekrar başa mi dönüyorum ilk basta cok sevinmistim cok kotuyum lutfen cevap yazin

Rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine hepimizi bu dertten tez zamanda kurtarsın kardeşlerim.Hepimiz binbir umutla evlendik ama yaşamamız gerekiyormuş,buda bizim evlilik yolunda sınavımızmış demekki.O kadar çok şey öğrendimki 3 buçuk yılda,o kadar değiştimki önce isyan (rabbim affetsin) sonra kabullendim,bana kattıklarına baktım nefsimi terbiye etmeyi öğrendim.başımıza her an herşeyin gelebileceğini.Gece gündüz dua etmeyi öğrendim.hiç tanımadığım insanlara dua ettim ben bu sayede..bebek hasretiyle yandım tutuştum,ama sabretmeyi öğrendim..Kocamın herşeye rağmen elimi tutacak bir adam olduğunu öğrendim..şükrettim..yine şükrediyorum hamdolsun..Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun.tez zamanda kurtulmayı nasip etsin.Hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar versin bizlere.Hepiniz herzaman dualarımdasınız.Hayırlı ramazanlarr hepimize..

Bir kere yaptıysan yine yaparsın canım. Heyecanlanıp kastın demekki, nasılsa yapıyorum diye belki bazı şeyleri atladın. Denersin yine. Gerekiyorsa egzersizle başla. Birkeç sefer sonra daha rayına oturur canım. Üzülme. Eşinde üzülmüştür öyle tepki verdiğine. Normal canım gitgeller yaşaman. Ama devam..

5 aydır bu siteyi takip ediyordum sonunda bitti bu hastalık. Sagolsunlar burdaki bir kac insandan oncelikle sonra digerlerinden tabiki. Allah kimseye bu hastaligi vermesin ve insallah derdi olanlara tez zamanda derman versin. Sadece pesini birakmayin derim. Allah yardimciniz olsun

Gözün aydın canım. Nasıl atlattın anlatır mısın. Belki bilmediğimiz öğreneceğimiz bi şeyler vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…