- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.361
Sagol canim darisi hepinizin basina insallah. Ben baslarda parmak egzersizleri felan yapamiyordum onu cem kecenin kitabini okuyrak yendim. Once kulak cubugu daha snra prmak denedim. Ve parmagi artk nefes alip vermeden rahatca sokabiliyordum. Sonra burada bi arkadas sagolsun yaptigi yontemi anlatti bende onun gbi yaptim. Anestolu parmagima surup icine yedirdim bi guzel. Sonra mum denedim baktim bsey hissetmiyorum. Hemen deneme yaptim ve oldu zaten. Hepsi olmadi ama kan geldigi icin biraktim. Bir dahakine hepsinide olduuktan sonra uyusturcu kremi birakacam insallahGözün aydın canım. Nasıl atlattın anlatır mısın. Belki bilmediğimiz öğreneceğimiz bi şeyler vardır
inşallah canım. Yapabileceğine inanıp yendikten sonra herşey düzelip yoluna girer.Sagol canim darisi hepinizin basina insallah. Ben baslarda parmak egzersizleri felan yapamiyordum onu cem kecenin kitabini okuyrak yendim. Once kulak cubugu daha snra prmak denedim. Ve parmagi artk nefes alip vermeden rahatca sokabiliyordum. Sonra burada bi arkadas sagolsun yaptigi yontemi anlatti bende onun gbi yaptim. Anestolu parmagima surup icine yedirdim bi guzel. Sonra mum denedim baktim bsey hissetmiyorum. Hemen deneme yaptim ve oldu zaten. Hepsi olmadi ama kan geldigi icin biraktim. Bir dahakine hepsinide olduuktan sonra uyusturcu kremi birakacam insallah
Öyle tabi. Atlatır inş en kısa zamanda bu derdi çeken herkesInan ki yapılmayacak bir sey degil ve unutma evliliginden onemli degil canim. Insallah olacak
Rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine hepimizi bu dertten tez zamanda kurtarsın kardeşlerim.Hepimiz binbir umutla evlendik ama yaşamamız gerekiyormuş,buda bizim evlilik yolunda sınavımızmış demekki.O kadar çok şey öğrendimki 3 buçuk yılda,o kadar değiştimki önce isyan (rabbim affetsin) sonra kabullendim,bana kattıklarına baktım nefsimi terbiye etmeyi öğrendim.başımıza her an herşeyin gelebileceğini.Gece gündüz dua etmeyi öğrendim.hiç tanımadığım insanlara dua ettim ben bu sayede..bebek hasretiyle yandım tutuştum,ama sabretmeyi öğrendim..Kocamın herşeye rağmen elimi tutacak bir adam olduğunu öğrendim..şükrettim..yine şükrediyorum hamdolsun..Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun.tez zamanda kurtulmayı nasip etsin.Hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar versin bizlere.Hepiniz herzaman dualarımdasınız.Hayırlı ramazanlarrhepimize
Canim bende disina surerdm olmazdi. Sen suan ne asamadasin parmak egzersizi yapabliyor musunKızlar merhaba, birşey soracagım uyusturucu krem kullananlar kremi içine kadar sürüyomusunuz yoksa başlara sürüp bırakıyomusunuz. Birde ben emla denedim pek uyusturmadı yanlıslık nerde olabilir.
Parmağı sadece belli bir kısmını alabilyorum hatta bası diyebilrim krem sürüp denemek istedim.ama olmadıCanim bende disina surerdm olmazdi. Sen suan ne asamadasin parmak egzersizi yapabliyor musun
Ozelden yaziyorum canimPar
Parmağı sadece belli bir kısmını alabilyorum hatta bası diyebilrim krem sürüp denemek istedim.ama olmadı
Bende çok üzülüyorum,artık herkes benş kısır sanıyor.sansınlar napayım ben inanıyorum bisürü çocuğum olacakkHayırlı ramazanlar canım bu bebek konusu o kadar hassaski televizyon da sokakta internette nerde görsem icimden ağlamak gelio bide milletin sorması kimseye biseyde anlatamiyosun biri bisey sorunca cok üzülüyorum
Uzuldum canim gercekten bekledim yazmani, sen zaten buyuk bi kismini asmistin, bak bende senin gibiydim ama 4. Kez iliskimi denedim iyice oldu artik zevk falan yok ama acida yok, sen buyuk bi kismini hallettin bu ay tamamen bu isi bitirebilirsinArkadaslar pazartesi sonuc ne olursa olsun yazicam demistim. Sonuc negatif olsun umut Allahtan . Bu ay olmadi bi dahaki aya kadar yenmeye clisicam zaten burda bahsetmistim ama sonucu aldigim gun buyuk yikima ugradim inkar edemem. Cok agladm cok kotu oldum bi anda herseyden vazgectm ama hizli toparlandm iyiyim smdi oruc kafama vurmstu anca kendime geldm yazdm
İyi geceler arkadaslar bugun 1 ayda sadece 4. Kez iliskimi deneyebildim baslarda yazmistim devamli baska bi sehre annemin yanina gidiyorum beyin damar tikanikligi gecirdi sukur geciyo iyilesiyo annem bu yuzden biz cok sık denemeler yapamiyoruz her seferinde kan geldigi icin iyilesmesini bekliyodum ya annemin yanina gidiyodum ya da adet oluyodum ama oyle boyle 4. Kez oldu ilk defa uyusturmadan hic ama hic acimadi cok mutlu oldum 1 haftadir hic bisey olmamasina ragmen kapanmamista demekki kapanmiyor ben bunu yendim dedim yine cok az bi kan geldi ama aci olmadi olsun bitti bu derdin yuku omuzlarimdan gitti artik daha rahat olur diye umuyorum hergun denicem artik birakmicam pesini
Arkadaslar pazartesi sonuc ne olursa olsun yazicam demistim. Sonuc negatif olsun umut Allahtan . Bu ay olmadi bi dahaki aya kadar yenmeye clisicam zaten burda bahsetmistim ama sonucu aldigim gun buyuk yikima ugradim inkar edemem. Cok agladm cok kotu oldum bi anda herseyden vazgectm ama hizli toparlandm iyiyim smdi oruc kafama vurmstu anca kendime geldm yazdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?