Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gözün aydın canım. Nasıl atlattın anlatır mısın. Belki bilmediğimiz öğreneceğimiz bi şeyler vardır
Sagol canim darisi hepinizin basina insallah. Ben baslarda parmak egzersizleri felan yapamiyordum onu cem kecenin kitabini okuyrak yendim. Once kulak cubugu daha snra prmak denedim. Ve parmagi artk nefes alip vermeden rahatca sokabiliyordum. Sonra burada bi arkadas sagolsun yaptigi yontemi anlatti bende onun gbi yaptim. Anestolu parmagima surup icine yedirdim bi guzel. Sonra mum denedim baktim bsey hissetmiyorum. Hemen deneme yaptim ve oldu zaten. Hepsi olmadi ama kan geldigi icin biraktim. Bir dahakine hepsinide olduuktan sonra uyusturcu kremi birakacam insallah

inşallah canım. Yapabileceğine inanıp yendikten sonra herşey düzelip yoluna girer.

Kizlar yar

Hayırlı ramazanlar canım bu bebek konusu o kadar hassaski televizyon da sokakta internette nerde görsem icimden ağlamak gelio bide milletin sorması kimseye biseyde anlatamiyosun biri bisey sorunca cok üzülüyorum

Kızlar merhaba, birşey soracagım uyusturucu krem kullananlar kremi içine kadar sürüyomusunuz yoksa başlara sürüp bırakıyomusunuz. Birde ben emla denedim pek uyusturmadı yanlıslık nerde olabilir.

Kızlar merhaba, birşey soracagım uyusturucu krem kullananlar kremi içine kadar sürüyomusunuz yoksa başlara sürüp bırakıyomusunuz. Birde ben emla denedim pek uyusturmadı yanlıslık nerde olabilir.
Canim bende disina surerdm olmazdi. Sen suan ne asamadasin parmak egzersizi yapabliyor musun

Hayırlı ramazanlar canım bu bebek konusu o kadar hassaski televizyon da sokakta internette nerde görsem icimden ağlamak gelio bide milletin sorması kimseye biseyde anlatamiyosun biri bisey sorunca cok üzülüyorum
Bende çok üzülüyorum,artık herkes benş kısır sanıyor.sansınlar napayım ben inanıyorum bisürü çocuğum olacakk

Arkadaslar pazartesi sonuc ne olursa olsun yazicam demistim. Sonuc negatif olsun umut Allahtan . Bu ay olmadi bi dahaki aya kadar yenmeye clisicam zaten burda bahsetmistim ama sonucu aldigim gun buyuk yikima ugradim inkar edemem. Cok agladm cok kotu oldum bi anda herseyden vazgectm ama hizli toparlandm iyiyim smdi oruc kafama vurmstu anca kendime geldm yazdm

Uzuldum canim gercekten bekledim yazmani, sen zaten buyuk bi kismini asmistin, bak bende senin gibiydim ama 4. Kez iliskimi denedim iyice oldu artik zevk falan yok ama acida yok, sen buyuk bi kismini hallettin bu ay tamamen bu isi bitirebilirsin

İyi geceler arkadaslar bugun 1 ayda sadece 4. Kez iliskimi deneyebildim baslarda yazmistim devamli baska bi sehre annemin yanina gidiyorum beyin damar tikanikligi gecirdi sukur geciyo iyilesiyo annem bu yuzden biz cok sık denemeler yapamiyoruz her seferinde kan geldigi icin iyilesmesini bekliyodum ya annemin yanina gidiyodum ya da adet oluyodum ama oyle boyle 4. Kez oldu ilk defa uyusturmadan hic ama hic acimadi cok mutlu oldum 1 haftadir hic bisey olmamasina ragmen kapanmamista demekki kapanmiyor ben bunu yendim dedim yine cok az bi kan geldi ama aci olmadi olsun bitti bu derdin yuku omuzlarimdan gitti artik daha rahat olur diye umuyorum hergun denicem artik birakmicam pesini

Uyuşturmana hiiiç gerek yokmuş dimi? :) çok sevindim senin adına artık atlattın korkma hiçbişey olmaz.Oranın kapanması gibi bişey söz konusu değil zaten. Darısı diğer arkadaşların başına inşallaaah

Arkadaşlar ben penis başını rahat alıyorum.penisin yarısına yakınını acı ile olsa da alıyorum ama devamı gelmiyor acıyor. Ne yapmalıyım? Ikınıyorum ama faydası olmuyor

Bende yaklaşık 9 yıldır bu hastalikla ugrasiyorum. Cok sukur ilk denemelerle gebe kaldim Bir evladim var. Sonrasinda da yine yarim birlesmelerle olusan sagliksiz bir gebeligim nedeniyle dusuk yaptim. Kurtaj sonrasinda oraya giren aletleri dusundukce korkucak bisey olmadigini anladim. Fakat halen tam birlesme olmuyor. Sayfayi yeni gormen benim icin büyük kayip. Bana en basindan yenenlerin hangi aşamalarla nasil oldugunu anlatabilirmisiniz.

Kızlar ramazan dolayısıyla gündüz egzersiz yapamıyorum ve aksamda o kadar kötü oluyorum ki dün aksamda hic bisey yapamadim bas ağrısından siz neler yapıyorsunuz varmi bi öneriniz

canım üzülme ilk denemede olması zaten mucize ben kaç aydır deniyorum olmuyor Allahtan ümit kesilmez Rabbim mübarek günlerin hürmetine hepimize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…