Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yerinizde olsam hiç vakit kaybetmeden terapiste giderim.eğer imkanınız yoksa devlet hastanesindede bu bölümler var oraları araştırıp cinsel terapistle görüşmelisiniz.doğum yapmış ve 9 yıl gibi bi süre geçirmişsiniz.ve yarım da olsa birleşmeler yaşamışsınız.vajinismus olduğunuzu düşünmüyorum bir iki seansla bu sorunu aşabilirsiniz.beni yanlış anlamayın elbette burdanda yardım alın ama burayla olacak bişey değil sizinki.çünki belki sorun sizle alakalı değilde eşinizin davranışıyla falan olabilir en sağlıklısı bir terapistin size yardımcı olması.

İstek de bir problemin varmı. Hiç bir kadın kuru kuruya rahat yapamaz. Birde üstde siz olun. Daha rahat kontrol edersiniz. Ama istekde olmalı. Acıkmadan yemek yenmez değilmi.

Kadin dogumcum bilinc altin vajinanin orta kisminda kasilmaya sebeb oluyo bunu kolaylikla asabiliriz dedi .Ama parmak egzersizi gibi seyler önerir diye istemedim ramazandan sonra gidicem ins.

derin nefes alıp verin kendinizi sıkmayın gevşeyene kadar nefes alıp verin ve yapıcam sakinim olucak herkes yapıyo diye kendinizi motive edin nefes verdiğinizde eşiniz biraz itsin. ama sakın bağırıp eşinizi itmeyin öylece kalıp nefes alip verin sonra devam edin gercekten işe yarıyor.

Arkadaşlar yenen arkadaşlara bir şey sormak istiyorum biz yendik iki ay oldu ama hala kontrol bende penis girecegi esnada eşime bırakamıyorum kendimi ben tutup yerleştiriyorum it diyorum öyle oluyo direk doğaçlama olmuyo bunu yaşayan var mı geçer mi bu durum....

Kadin dogumcum bilinc altin vajinanin orta kisminda kasilmaya sebeb oluyo bunu kolaylikla asabiliriz dedi .Ama parmak egzersizi gibi seyler önerir diye istemedim ramazandan sonra gidicem ins.
ben de yendim zamanında bu sıkntıyı.mutlaka terapiste gidin çok kısa sürede aşacaksınız.hangi şehirde oturuyorsunuz?

bende de genelde öyle oluyor bazen kendiliğinden de oluyor.koly girdiği için yapıyoruz korkudan değil benimki...

Bende hala kendim yerlestiriyorum ama arada eşime bırakıyorum o tutup yerlestiriyor. Sanki ben yapmasam olmucak girmicek gibi hissediyorum aslında oluyor alışmak lazım galiba biraz daha

Kesinlikle öyle düşünme canım esinle ortak sorununuz bu sizin..ve tam tersi bir birinize bağlanin sevin. Eşim beni daha çok sevdi hiç eksilmedi sabırla bekledi.bir gün olacak diye hep dua etti dua ile oluyor mus bunu çok iyi anladım ben.Allah izin verdi ve oldu benim de.bir anda hiç beklediğimz anda o kadar yıldan sonra..eşini sev duygusal cinsel duygularınızdan vazgeçme bir gün kesinlikle oluyor muş.şaka gibi mucize gibi ama oluyor.hiç acı yok ağrı yok mutluluk var zevk var gerçekten.sadece inan ve vazgeçme araştırmya devam et

Bende ilk girişte biraz tirsiyorum ben kontrol ediyorum o yüzden üst de oluyorm ..ama ilk yendiğim de bu durumu kendiliğinden girmişti☺istekli olmak gerekiyor anladığım düşunmeden korkuyu sadece gözlerim yumup olayı akışına bırakıyorum.

Canim hakkında hayırlısı olsun..ümitsizliğe kaplma..yıllarca deneyen var kısmet işi.denemeye devam et.ve su an bence vajiye odaklan tamamen yenki sperm ler ne kadar içeri doğru giderse o kadar iyi.tamamen ilişki yaşayabilmelisin..bunun için gayret et ikisini bir arada devam et.hem içine boşalsin.yarıya kadar da olsa girmesi için uğraş..ınşallah olacak bir gün :)

Cok istekliyim aslinda ama is oraya gelince elim ayagim kas katı oluyo hemen itiyorum çekiyorum kendimi
Canim istekli isen tavsiyem sadece on sevişme yapın bir süre..vaji yi unutp devam edin..yani deneme yapmayın..gör bak kendiliğinden girecek sen yapacaksin hatta bunu farkında bile olmayacak sin cünki bu isin başı eşini istemek..kafanı zevke odakla.

Sizleri boyle yenmis mutlu olarak görünce yenmis kadar seviniyorum ve umudum dahada artıyoregzersizlere devam ediyorum ramazandan dolayi yavasladi ama olsun hep dua ediyorum inşallah bugün bu cümleleri bende yazarim yendim başardım sevinçli bi sekilde o kadar cok istiyorum ki cok sagol canım destegin icin

Rica ederim özel den de her zaman yazabilirsin..olacak bir gün ben eski üye yim bu yeni hesap buraya yendim yazmak o kadar istemiştim ki zamanim olduğunda bulacağım yazdığımı:)bir gün sizde nasip olur dilerim mübarek gün yüzü suyu hürmetine..ağustos da girdim bu siteye kasım da yendm.ve sadece burası sayesinde.

Ayy ne kadar güzel ya inşallah bende yenerim gerçekten bende doktora gidiyorum ama bu sayfa kadar iyi gelmiyo bana söyledigi tek sey egzersizlere devam parmak egzersizini ilk kez bu sayfa sayesinde yaptm bu hastaligi sadece yaşayan anlar allah razi olsun hepinizden

Canım benim de 2 ay oldu aynı dönemde yenmişiz. Bende aynı şekilde kendim sokuyorum. Ama ilişki öncesi egzersiz işi bitti. Uyuşturucu kremi de yok artık. Sadece ilk giriste kayganlastirici suruyorum biraz. Artık içime almam daha kısa sürüyor. Zamanla daha da iyi olcak. Buna da sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…