- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.401
Yok canım öyle bir acı hissetmiyorum..yani tamamen ilişki oluyor muYenen arkadaşlara soruyorum, benim de 2 ay oldu yeneli ama iliskiiye girerken vajinamda sanki sivilce yada yara gibi birşey var git gel yaptıkça acıyo orasi rahat yapamıyorz. O duygu sizde de oluyor mu yoksa vajinaniz rahat mi oluyor
http://www.ruhusar.com/ bu sitede gittiğim psikologun yazıları var.incelemenizi tavsiye ederim.dilerseniz soru da sorabilirsiniz.diğer arkadaşlar sıkıntısı olanların incelemesini tavsiye ederim.bende kurtulmak istiyorum artık(((((((((
Yenmişsin işte tebrikler canım.Kizlar bende vajinismustum pazar gününe kadar yaziyordum belki hatirliyorsunuzdur pazar gunu ilk iliskiyi yaptim sonra sali günü yaptim iki gunde bir yaptigim için bugün bidaha yapmayi denicem yanma oluyor sadece sizce yenmişmiyimdir hastalığı
Çift zar diye bir şey duymadım olsada girişte olur herhalde kasıyordur belki.arladaslar mrb arkadaşım icin yardim isticektim....
kendisi bi kac gun oldu iliskiye gireli ..sanirim kizlik bozulmus kan gelmis cunku baya bi...ama simdi giriyor ama devaminda bi yerde tikaniyor bisey geriye itiyomus gibi oluyomus...internetten arastirdik cift zar diye bisey oluyomus iyice tedirgin oldu ..onerebileceginiz bisey var mi...şimdiden tsk ederim.
Merhaba arkadaslar herkese tesekkurler . Evet vajiye odaklanicam ama adet olucam bu 2gun icinde ancak adet btnce. Uzuldum bende cok ya :/
Adete yakın deneme yapmanı tavsiye ederim. Vajina daha ıslak ve esnek oluyor, istekde artıyor adet öncesi. Bunu bir fırsat olarak değerlendir. Kolaylaşabilir.Merhaba arkadaslar herkese tesekkurler . Evet vajiye odaklanicam ama adet olucam bu 2gun icinde ancak adet btnce. Uzuldum bende cok ya :/
Adete yakın deneme yapmanı tavsiye ederim. Vajina daha ıslak ve esnek oluyor, istekde artıyor adet öncesi. Bunu bir fırsat olarak değerlendir. Kolaylaşabilir.
tirilyon versem hakkını ödeyemem benim hayatımı kurtardılar kendi kendine uğraşın ama yapamazsanız dr Süleyman eserdağ da yapmadan bırakmıyollarBen vajinismustan 2 bucuk sene çektim. Süleyman eserdaga gittim. Ve yendim gerçekten. Yalnız 6500 lira verdim. O biraz ağır oldu tabi. Ama yenemeyenlere tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?