Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaslar herkese tesekkurler . Evet vajiye odaklanicam ama adet olucam bu 2gun icinde ancak adet btnce. Uzuldum bende cok ya :/
Hamile kalmadım diye üzülme canım. Olur inşallah ilerde. Vajiyi yenmeye bak. Eşinle arandaki muhabbet artsın, önce bunun mutluluğunu doya doya yaşa. Bebeğe değil eşine odaklan. Sonra allah meyvesini verir inşallah. Kız sevişmekte güzel. Sorumluluk almadan önce, sorunsuz beraberliğin tadını çıkarın. Çocuklarınız büyür gider. Ama gençlik geri gelmez. Burdaki vajiyi yenmeden bebeğe odaklanan bütün arkadaşlara söylüyorum. Önce eşinizle sağlıklı cinsel birlikteliğinizi kurun. Daha yaşamanız gereken mutluluğu yaşamadınız. Sadece vajiyi yenmeye odaklanın. Ablanızdan size tavsiye.

Cok umudum kirildi ya. Gururum umudum hayatim herseyim elime aldgm testle yerle bir oldu. Oyle cok uzuldum ki kendime bile kabullendiremiyorum . Aglamayi fln kestm ama yikildim gercekten. En basa dondum yine moral 0 umut 0..

Cok umudum kirildi ya. Gururum umudum hayatim herseyim elime aldgm testle yerle bir oldu. Oyle cok uzuldum ki kendime bile kabullendiremiyorum . Aglamayi fln kestm ama yikildim gercekten. En basa dondum yine moral 0 umut 0..

Neden bu kadar kendini yıpratıyorsun? Baski falan mi var yakinlardan veya esinden? Boyle yapman hicbir fayda getirmeyecek inan ki. Biraz daha güçlü ol, sık dişini. Egzersizlere basla yeniden daha azimli ol. Yenebilecegini telkin et kendine. Çünkü yeneceksin. Yani yenmeyen mi var bir baksana herkes bir sekilde atlatmis ve cocuk dogurmus. Yaani sekerim hayat kendini bu kadar üzmek icin coook kısa bence. Daha gencsin bir tatile cik mesela esinle havan degissin. Film izle bir sey yap. Ama modunu acilen yükselt ve alt et su vajinismusu. Yapabilirsin

Benim komşum 6 defa üst üste düşük yaptı. Gebe kalıyor ama bebek karnında ölüyor, düşün. O bile hayata pozitif bakmaya devam etdi. En sonunda kızına kavuştu. Hiç negatif olmadı. Sabırlı olmaya çalışmalısın, bu psikolojiyle herşey sarpasarar. Bu tutum seni her konuda mutsuz eder. Hepimiz birşeylerin özlemini çekiyoruz. Burda kimsenin hayatı yolunda gitmiyor. Ama çökmedik. Sen niye kendine bu eziyeti yapıyorsun. Eminim eşinede yansıtıyorsun. Onuda geriyorsun.senin olmayan, daha içine düşmemiş bir bebek için bu kadar yıkılman normal değil. Sadece kendine gel. Kendin ve eşin için bir iyilik yap. Sabır göster. Egzersizlerini yap. Bize bende başardım diye müjde ver.

Mumla yapıyorum canım,aslında penisle denemem lazım artık ama onada cesaret edemiyorum
Ben muma geçmeden başardım canim iki parmagi aldiktan sonra artik daha fazla bekleyemem dedim baskilardan dolayi neler çektim neler pazar gunu egzersizimi yaptim ve esimi çağırdım ilkinde ben ustte oldum ve tamamen kendim elimle aldim içime tam girmedi yarisi kadar girdi ama sonra salı günü bi deme daha yaptim bu sefer esim ustte denemek istedim ve daha kolay oldu tabi kayganlastiriciyla 3. Denememide dün akşam yaptim canim sende basarabilirsin ben im gibisi basardiysa

Aslında benimde hemen penis denemesine geçmem gerekiyor ama sürekli erteliyorum ya,senin adına çok sevindim buarada darısı bizlere inşalllah

Aslında benimde hemen penis denemesine geçmem gerekiyor ama sürekli erteliyorum ya,senin adına çok sevindim buarada darısı bizlere inşalllah
Penis denemesine geçmeden önce penise alışmak için penis dokundurma egzersizi yap canım. Yani penisi içine sokmuyorsun. Sen penisi vajinana sürtüyorsun. Bu egzersizi bir kaç gün yap. Daha rahat olursun. Penis denemesinde de bir kaç gün önce penis başını sok. Aşama aşama ilerlersen alışman daha kolay oluyor.

Aslında penisede çok alışığım canım,o sürtünme yoluyla oluyr ilişki ama penis başını hiç denemedim,bi gün çıldırıp alıp sokacam zaten o kadar daraldım artık yaaa

İyi aksamlar kizlar ben tamamen yendim artik oluyor ama hep ben ustteyken oluyo buna çok alistim altta oldugumda yariya kadar oluyo ve cok aciyo sanki ben ustteyken cok rahat oluyor ama bayanin ustte oldugu pozisyonda gebelik zor olur diyolar sizcede oyle mi

Selam kızlar 2haftalik evliyim ve bugün 2.ewre vajinusmus olduğumu öğrendim doktor kontrolünde 2400tl istedi tedavi için ancak yeni düğün yaptığımız için maddi olarak çok zor durumdayız lütfen bu hastalığı yenen arkadaşlardan biri bana özelden mesaj atabilir mi yardımcı olun lütfen Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…