- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.421
Evet bende öyle adetliyken istekli oluyorum. Bunun sebebi vajinanın kanla ıslanması.Ya bende bir anormallik mi var acaba adet öncesi asla istek olmuyor. Ama adet baslayinca fena
Hamile kalmadım diye üzülme canım. Olur inşallah ilerde. Vajiyi yenmeye bak. Eşinle arandaki muhabbet artsın, önce bunun mutluluğunu doya doya yaşa. Bebeğe değil eşine odaklan. Sonra allah meyvesini verir inşallah. Kız sevişmekte güzel. Sorumluluk almadan önce, sorunsuz beraberliğin tadını çıkarın. Çocuklarınız büyür gider. Ama gençlik geri gelmez. Burdaki vajiyi yenmeden bebeğe odaklanan bütün arkadaşlara söylüyorum. Önce eşinizle sağlıklı cinsel birlikteliğinizi kurun. Daha yaşamanız gereken mutluluğu yaşamadınız. Sadece vajiyi yenmeye odaklanın. Ablanızdan size tavsiye.Merhaba arkadaslar herkese tesekkurler . Evet vajiye odaklanicam ama adet olucam bu 2gun icinde ancak adet btnce. Uzuldum bende cok ya :/
Ben kullanıyorum. Hiç etkisi olmuyo. En etkili olan sprey sanırım. Emla falan kullanmadım ama spreyle biolyn den sprey daha iyi uyuşturuyo. Biolyn bana sadece hafif bi rahatlama veriyoBiolyn kremi kullanan oldumu.anestol vemcaine spreyden daha mi iyi deneyen varmi kizlar
Cok umudum kirildi ya. Gururum umudum hayatim herseyim elime aldgm testle yerle bir oldu. Oyle cok uzuldum ki kendime bile kabullendiremiyorum . Aglamayi fln kestm ama yikildim gercekten. En basa dondum yine moral 0 umut 0..
Geçen geçti önümüze odaklanalım canım. Biraz sabır. Olur inşaallah. Adet tarihinden önce kan testinde çıkıyor mu gebelik?Merhaba arkadaslar herkese tesekkurler . Evet vajiye odaklanicam ama adet olucam bu 2gun icinde ancak adet btnce. Uzuldum bende cok ya :/
Benim komşum 6 defa üst üste düşük yaptı. Gebe kalıyor ama bebek karnında ölüyor, düşün. O bile hayata pozitif bakmaya devam etdi. En sonunda kızına kavuştu. Hiç negatif olmadı. Sabırlı olmaya çalışmalısın, bu psikolojiyle herşey sarpasarar. Bu tutum seni her konuda mutsuz eder. Hepimiz birşeylerin özlemini çekiyoruz. Burda kimsenin hayatı yolunda gitmiyor. Ama çökmedik. Sen niye kendine bu eziyeti yapıyorsun. Eminim eşinede yansıtıyorsun. Onuda geriyorsun.senin olmayan, daha içine düşmemiş bir bebek için bu kadar yıkılman normal değil. Sadece kendine gel. Kendin ve eşin için bir iyilik yap. Sabır göster. Egzersizlerini yap. Bize bende başardım diye müjde ver.Cok umudum kirildi ya. Gururum umudum hayatim herseyim elime aldgm testle yerle bir oldu. Oyle cok uzuldum ki kendime bile kabullendiremiyorum . Aglamayi fln kestm ama yikildim gercekten. En basa dondum yine moral 0 umut 0..
neler yapıyorlar acaba anlatır mısınız hipnoz falan mı kac günde yendiniztirilyon versem hakkını ödeyemem benim hayatımı kurtardılar kendi kendine uğraşın ama yapamazsanız dr Süleyman eserdağ da yapmadan bırakmıyollar
Hangi egzersizdesin canimKızlarr keyifler nasıll,oruç nasıl geçiyorr? Ben hiç egzersiz yapamıyorumm çok yorgun oluyorum iftardan sonra.
Mumla yapıyorum canım,aslında penisle denemem lazım artık ama onada cesaret edemiyorumHangi egzersizdesin canim
Ben muma geçmeden başardım canim iki parmagi aldiktan sonra artik daha fazla bekleyemem dedim baskilardan dolayi neler çektim neler pazar gunu egzersizimi yaptim ve esimi çağırdım ilkinde ben ustte oldum ve tamamen kendim elimle aldim içime tam girmedi yarisi kadar girdi ama sonra salı günü bi deme daha yaptim bu sefer esim ustte denemek istedim ve daha kolay oldu tabi kayganlastiriciyla 3. Denememide dün akşam yaptim canim sende basarabilirsin ben im gibisi basardiysaMumla yapıyorum canım,aslında penisle denemem lazım artık ama onada cesaret edemiyorum
Ben muma geçmeden başardım canim iki parmagi aldiktan sonra artik daha fazla bekleyemem dedim baskilardan dolayi neler çektim neler pazar gunu egzersizimi yaptim ve esimi çağırdım ilkinde ben ustte oldum ve tamamen kendim elimle aldim içime tam girmedi yarisi kadar girdi ama sonra salı günü bi deme daha yaptim bu sefer esim ustte denemek istedim ve daha kolay oldu tabi kayganlastiriciyla 3. Denememide dün akşam yaptim canim sende basarabilirsin ben im gibisi basardiysa
Amin insllah bian once cesaretlenip yaparsin egzersizlerini asla ihmal etmeAslında benimde hemen penis denemesine geçmem gerekiyor ama sürekli erteliyorum ya,senin adına çok sevindim buarada darısı bizlere inşalllah
Penis denemesine geçmeden önce penise alışmak için penis dokundurma egzersizi yap canım. Yani penisi içine sokmuyorsun. Sen penisi vajinana sürtüyorsun. Bu egzersizi bir kaç gün yap. Daha rahat olursun. Penis denemesinde de bir kaç gün önce penis başını sok. Aşama aşama ilerlersen alışman daha kolay oluyor.Aslında benimde hemen penis denemesine geçmem gerekiyor ama sürekli erteliyorum ya,senin adına çok sevindim buarada darısı bizlere inşalllah
Aslında penisede çok alışığım canım,o sürtünme yoluyla oluyr ilişki ama penis başını hiç denemedim,bi gün çıldırıp alıp sokacam zaten o kadar daraldım artık yaaaPenis denemesine geçmeden önce penise alışmak için penis dokundurma egzersizi yap canım. Yani penisi içine sokmuyorsun. Sen penisi vajinana sürtüyorsun. Bu egzersizi bir kaç gün yap. Daha rahat olursun. Penis denemesinde de bir kaç gün önce penis başını sok. Aşama aşama ilerlersen alışman daha kolay oluyor.
Esim ustteyken daha kolay geliyor banaİyi aksamlar kizlar ben tamamen yendim artik oluyor ama hep ben ustteyken oluyo buna çok alistim altta oldugumda yariya kadar oluyo ve cok aciyo sanki ben ustteyken cok rahat oluyor ama bayanin ustte oldugu pozisyonda gebelik zor olur diyolar sizcede oyle mi
Esim ustteyken daha kolay geliyor bana zorlandigin anda ikin cocuk dogurur gibi nefes alip ver cok basit gerisi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?