- 20 Mart 2016
- 360
- 156
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.441
Canim sakinlestiriyle duzelecek bisey degil umudunu kirmak istemem ama icki kesinlikle ailemizde kimse içmiyor ben en son çare olarak iki büyük bardak içtim belki olur diye hersey iyi tamam is oraya gelince kendimde olmama ragmen tamamen kapatmisim yani esin gelmezse bile en azindan bi doktora gorun egzersizlere bian once başlamerhaba ben 8 aylık evliyim eşimle ilişkiye giremiyorum eşim tedaviye yanaşmıyor sakinleştirici kullanıp ilişkiye giren var mı acaba lütfen yardım
Öyle şeylerin hiç bir faydası yok.düzenli olarak parmak ve aparat egzersizi yapman gerekiyormerhaba ben 8 aylık evliyim eşimle ilişkiye giremiyorum eşim tedaviye yanaşmıyor sakinleştirici kullanıp ilişkiye giren var mı acaba lütfen yardım
Emla uyuşturucu krem var egzersiz yaparken kullanabilirsin.ben kullandım rahat ettim.bende çok bağırıyordum canım çok acıyodu kızlık zarım yüksek kenarlı çıktı çizdirttim.sonrada egzersizleri rahatlıkla yapıp 2 hafta falan yendimBir de bir krem varmış orayı uyuşturuyomuş acaba onu kullansam aslında içki içip yapan çok insanı okumuştum bu sayfada jinekoloğa gittim ama kendimi kastığım ve bağırdığım için pek ilgilenmiyolar ve bir daha asla gidip alttan bakılmam
Acele etme öyle bir zaman gelicekki bütün pozizyonlarda yapabileceksin çünkü artık beynin oranın genişleyebildiğini kavrıyor.üstte olma ihtimali biraz düşük.istersen ilişkiden hemen sonra eşin 3 dk falan içinden çıkmasın sonra ayağını tutup hemen yukarı kaldırsın.ama tavsiyem bunlara gerek yok zaten ilerki günlerinde alttanda yapabilirsinİyi aksamlar kizlar ben tamamen yendim artik oluyor ama hep ben ustteyken oluyo buna çok alistim altta oldugumda yariya kadar oluyo ve cok aciyo sanki ben ustteyken cok rahat oluyor ama bayanin ustte oldugu pozisyonda gebelik zor olur diyolar sizcede oyle mi
İnsallah canim ya ben tam olarak her sekilde yapmadan hamilelik istemiyorum zaten cunku dogumdan sonra yine ayni seyleri yasamaktan korkuyorum bide simdi beynimde bunu yer ettim dogumdan sonra diye ya ne tuhaf bisey aslinda hic dusunmesem daha iyi olurdu cunku beynimde var ya simdi onun panigiyle yasarim ben.. insallah simdiki hedefim ben alttayken yapabilmek bende emla vede parmak egzersizleriyle yendim bu illeti insallah herkes kurtulurAcele etme öyle bir zaman gelicekki bütün pozizyonlarda yapabileceksin çünkü artık beynin oranın genişleyebildiğini kavrıyor.üstte olma ihtimali biraz düşük.istersen ilişkiden hemen sonra eşin 3 dk falan içinden çıkmasın sonra ayağını tutup hemen yukarı kaldırsın.ama tavsiyem bunlara gerek yok zaten ilerki günlerinde alttanda yapabilirsin
Öyle şeylerin hiç bir faydası yok.düzenli olarak parmak ve aparat egzersizi yapman gerekiyor
Arkadaşlar hayırlı ramazanlar.ben tam 5.5 yıl vajinusmus savaşı verdim yıllarca bu sayfayı okudum.sonunda yendim.yeneli 4 ay oldu ve şimdide hamile olduğumu öğrendim.bu kadar yılın ızdırabı bittiğine inanamıyorum çok şaşkınım.rabbim bir daha böyle bir ızdırap yaşatmasın.kim bu sıkıntıyı yaşıyosa rabbim feraha çıkarsın ve bu çaresizlikten kurtarsın
Doktora gitmen şart değil. Cem keçenin vajinismus tedavisiyle ilgili kitabı var.vajinismusun üstesinden gelmek, yada on adımda vajinismus. Oda size yol gösterir. Yada forumu biraz geriden okursanız, işinize yarayacak bilgiler bulabilirsin.merhaba ben 8 aylık evliyim eşimle ilişkiye giremiyorum eşim tedaviye yanaşmıyor sakinleştirici kullanıp ilişkiye giren var mı acaba lütfen yardım
Kegel egzersizi yap. Vajina kasların güçlenir. Kasılmalarını kontrol edebilirsin.Yok kızlar yok artık benim kendimden asla ve asla ümidim yok böyle bi aptallık böyle bi beceriksizlik olamaz ya olamaz aranızdaki en berecikzsiz olan benim bu siteyi 6 7ay önce buldum nasıl sevindim çünkü sayfalarca okuduktan sonra egzersizlere basladim hic zorlanmadim boy boy ilerledm 11cm e kadar okuyorum burda parmakla bile yenenler varken ben aylardir hicbi denememde basarili olamadm napcam hic bilmiyorm esim cocuk istiyo cok anlayisli ama ona da hak veriyorum ama ben cocuk istemiyorum ben üste geciyorum ama aylardir bi gram ilerleme yok mumu sokan ben eşli denemede yapamiyorum belki o kadar zorlamaya bi başı giriyodur dedklerinizi okuyorum ıkınıyorum nefes alip verirken deniyorum ama hicbisey olmuyo bi yıl dolcak agustosta evliligimizin ve ben bunu hicbizaman yenemiycem...bukadar ilerleyp hala neden yapamiyorm bilmiyorm mum sonuna kadar girerken penis girmiyo yarisi bile...
Vajinismusun dar değil. Üsteyken yapabiliyosun. Çünkü kontrol sende. Kontrolü eşine bırakamıyorsun. Sorun bu. Burda iş eşine düşüyor aslında. Seni ikna edip rahatlatamıyor.Denedim onuda canim ikiniyorum ama yok asagida hic olmucak sanki beynime cok yer etmis bide ben vajinamin dar oldugunu dusunuyorum en rahat ben ustteyken aciliyo sanki belkide bana oyle geliyo bilmiyorum ama cok denedik artik iyice acilmis olmasi gerek diye dusunuyorum ama olmuyo
Haklı olabilirsin çünkü egzersiz yaparken bile bazen nefes alıp vermeyi unuttuğumu farkediyorumKızlar kegel egzersizini unutuyorsunuz gibi geliyor. İdrarınızı yaparken tutup bırakın. Aynı kasları her zaman çalıştırabilirsiniz. Bulaşık yıkarken, oturduğunuz yerde, parmak egzersizi yaparken. Sık sık yapın. Vajina kasları güçlenir. Hem siz hem eşiniz daha çok zevk alırsınız. Kasılmalarınızı kontrol edebilirsiniz. Parmak egzersizleri duyarsızlaştırma için yaparız. Oraya bir şeyin girdiğini beynimiz kabul eder ne kadar sık yaparsak o kadar çabuk sonuca ulaşırız. Eşlerimizlede güven artdırmanın bir yolunu bulmalıyız.
Çizdirme olduğu için kan filan olmadı.direk nasıl giriyo bilmiyorum.ben kendim yerleştiriyorum halenCnm sana bir şey soracagım, bende yeneli iki ay oldu, aparatlarla ve buradaki arkadaşları yardımıyla yendim.. daha öncesinde doktora gitmiştim yüksek kenarlı kızlık zarı demişti çizmek gerekebilir demişti, ama ben kendim üst pozisyonda yendim çizdirmedim hala ilişki olcagı zaman kontrol bende ben tutp penisi yerleştiriyorum eşime it diyorum oluyo o şekilde ama direk kendiliğinden olmuyo belkide korkuyorum bilmiyorum sence çizdirmeye yapmadım ya gerek varmı ayrıca bende hiç kan gelmedi senin nasıl oldu...
Mumla derken canim bende parmak egzersizlerindeyim 2 parmak 2 bogum ondan sonra verilen biseymi mum nasil oluyor acaba merak ettimMumla yapıyorum canım,aslında penisle denemem lazım artık ama onada cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?