- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.461
Benim gibi biri yaptiysa sen hayli hayli yaparsin canim hic merak etmeOfff yine bi husran dun aksam denedim sadece vazelinle başini alabildim zar zor gerisi gitmiyo hem itiyorum esimi hem kasiyorum.ter icinde kalmişim kendimden gectim tansiyonum duştu hala bacaklarim tutmuyo.ben cok korkuyorum..varmi benim kadar korkan ayaklari titreyen tansiyonu düşenkorkudan bayilmisim resmen biraz icine girince almiyim diyorum en sonunda sprey alip denicem heralde
Cem Keçenin kitapları D&r de var ordan alabilirsinKızlar bu kitapları nerden bulabiliriz ve alabiliriz bilgi verebilir misiniz
Şamdan mumu canım,boy boy aldım ben onla yapıyorum.çok kolay hemen giriyo yağsız bile yaparım yani parmakda gerçi artık kolay bi penis zor :)Mumla derken canim bende parmak egzersizlerindeyim 2 parmak 2 bogum ondan sonra verilen biseymi mum nasil oluyor acaba merak ettim
Canım sen biolyn i sormuştun hakkını helal et. Sana uyuşturmuyo demiştim geçen gün kullandım. Aparat alırken baktım hissetmiyorum uyuşmuş yine de sprey gibi değil ama uyuşuyo bilgin olsunOfff yine bi husran dun aksam denedim sadece vazelinle başini alabildim zar zor gerisi gitmiyo hem itiyorum esimi hem kasiyorum.ter icinde kalmişim kendimden gectim tansiyonum duştu hala bacaklarim tutmuyo.ben cok korkuyorum..varmi benim kadar korkan ayaklari titreyen tansiyonu düşenkorkudan bayilmisim resmen biraz icine girince almiyim diyorum en sonunda sprey alip denicem heralde
Canım üstte bende yapamıyorum ama yatak kenarında eşim itiyor ve yarısına yakını giriyor. Sende öyle yap bence. Ben 11 cm falan yapmadım bile. Psikolog, eşimin iki parmağını alabildikten sonra penis dokundurma ve daha sonra da penis başı egzersizi verdi. Benim de 2 sene olacak evleneli. Ve ben 4 aylık evliydim bu sayfaya üye olduğumda. Yani senden daha vahim olanlar var. Şu mübarek günlerde dua et elinden geldiğince. Elbet bir vakti vardır. Umutsuz olma. Allah yardımcımız olsun. Kendine iyi bakYok kızlar yok artık benim kendimden asla ve asla ümidim yok böyle bi aptallık böyle bi beceriksizlik olamaz ya olamaz aranızdaki en berecikzsiz olan benim bu siteyi 6 7ay önce buldum nasıl sevindim çünkü sayfalarca okuduktan sonra egzersizlere basladim hic zorlanmadim boy boy ilerledm 11cm e kadar okuyorum burda parmakla bile yenenler varken ben aylardir hicbi denememde basarili olamadm napcam hic bilmiyorm esim cocuk istiyo cok anlayisli ama ona da hak veriyorum ama ben cocuk istemiyorum ben üste geciyorum ama aylardir bi gram ilerleme yok mumu sokan ben eşli denemede yapamiyorum belki o kadar zorlamaya bi başı giriyodur dedklerinizi okuyorum ıkınıyorum nefes alip verirken deniyorum ama hicbisey olmuyo bi yıl dolcak agustosta evliligimizin ve ben bunu hicbizaman yenemiycem...bukadar ilerleyp hala neden yapamiyorm bilmiyorm mum sonuna kadar girerken penis girmiyo yarisi bile...
Çok teşekkür ederim saolunCem Keçenin kitapları D&r de var ordan alabilirsin
Hepsi hemen hemen aynı. Ben on adımda vajinismusu yenmeği aldım. Ama genel olarak hepsinde aynı bilgiler var egzersizler falanKızlar cem keçenin bi çok kitabı çıktı nette hangisini almam gerekiyor bilgi verir misiniz
************************************************************************************************************************3 yıllık evliyim. yaparım yaparım dedim. herkes yapıyor benim ne eksiğim var dedim ama yapamadım. eşim ise olacak üzülme ve bunun dışında hiçbir şey demediği için daha da çok eziliyordum bu sessizlikte. Alsancak ta Kıbrıs şehitlerindeki doktora gittim adını hatırlamıyorum. Google da yazarsanız çıkıyor. konuşurken baya ağladım derdimi anlatırken. sonrasında alttan muayene etti. en çok korktuğum şey buydu zaten. bana kızlık zarımın çok kalın olduğunu bunu lazerle yakması gerektiğini onu yapmadan eğer ben ilişkiye girersem dayanılmaz acılar çekeceğimi söyledi. tabi ben durur muyum bu korkuyla haftaya geleyim deyip ordan hemen çıktım. aradan 1.5 yıl geçti ne tedavi ne bişey. sonrasında çok yakın arkadaşlarımızın bebeği olacağını duyduk. bebeğim olmasını istemediğim halde hiç sevinemedim. o gün çok mutluyken eve gelince eşimde bence 5 karış suratla oturmaya başladık 3gün falan devam etti bu. sanırım bu olay beni tetikledi ve Kuşadasın daki DOKTOR MURAT ULUSOY'u en başından beri gitmek isteyip uzak diye gitmediğim doktor aradım telefonla randevu aldım. cumartesi günü gittik sabah 10 da randevum vardı. PARMAK EGZERSİZİ diye bir şey yok... telkin yapıyor ardından ardından nefes egzersizi .. aparatlar var onları içine alıyorsun. yapamam dediğim şeyleri yaptım. gece 11 de her şey bitmişti artık birlikte olduk acı değil ama batma gibi bir şey hissettim içimde. kızlık zarım yırtılmış. kanamam biraz fazla oldu. şimdi çarşamba gününü bekliyoruz. tekrar denemek için kanama fazla olduğu için biraz bekleyin dedi. o küçücük yere o şeyler nasıl giriyor şoklar içerisindeyim. eşinizi seviyorsanız bu haksızlığı ona yapmayın derim ben 3 yıl yaptım arkadaş gibi uyuduk geceleri. bebek yok mu diyenlere ikimizde şu an düşünmüyoruz gibi palavralar attık. uykusuz geceler saatlerce gizli gizli ağlamalara elveda artık. zafer bizim...Yaaaa su doktor reklamlari yapmayi birakin artik yaa herkes biliyo senay eserdah kim süleyman eserdag kim murat ulusoy kim ama bi cok kisinin bu doktorlara gitme şansı yok ne demek parmak egzersizleri yıllar aliyo kesin çözüm degil diye insanlarin motivasyonunu kirmak ne oluyo yaa yapmayin Allah aşkına o doktorlara gitmek de kesin cozum degil yapamayan gene yapamaz onlarda dilatörle calistiriyo yöntem ayni yöntem sonucta EGZERSIZ tamam doktor tavsiye edebilirsiniz ama parmak egzersizi cozum degil illa doktora gidin diye insanlarin şevkini kirmayin lütfen
Herkeste kan gelcek diye bir sey yok.. evet basarmissin tebrik ederim seni :)kızlar merhaba
ben uyuşturmadan sadece kayganlaştırıcıyla penisin nerdeyse tamamını aldım 3-4 cm kadarı dışarda kaldı birkaç keredir aynı şey oluyor ama kan gelmedi dolayısıyla olup olmadığından emin olamadık sizce ben başardım mı ?
Herkeste kan gelcek diye bir sey yok.. evet basarmissin tebrik ederim seni :)
Aslinda kontrol değilde internette o pozisyonda vajinanin en iyi acilabilecegini gordum, pozisyonlara bakarken gebe kalmak isteyenler icin var dar vajinaya sahip olanlar icinde en iyi o sekikde acilirmis benimde ilk 4 iliskimde kananam cok oldugu icin dar heralde dedim kendimce o beynime yer etti degistiremiyorum psikolojik gibi geliyo banaVajinismusun dar değil. Üsteyken yapabiliyosun. Çünkü kontrol sende. Kontrolü eşine bırakamıyorsun. Sorun bu. Burda iş eşine düşüyor aslında. Seni ikna edip rahatlatamıyor.
Peki teşekkür ederim canım hemen alıcam yararını gördün dimiHepsi hemen hemen aynı. Ben on adımda vajinismusu yenmeği aldım. Ama genel olarak hepsinde aynı bilgiler var egzersizler falan
Valla canm. Ben her yerden araştırma yaptım aynı anda hem kitap hem internet hem video o yüzden bildiğim şeylerdi psikolojik olarak anlattıkları belki de hepimizin bildiği şeyler. Vajinanın ne kadar esnek olduğu zarın aslında uygun şartlarda hiç kanamayacağı falan. Egzersizlerde var adım adım. Sadece parmak egzersizi aparat değil. En başta kendin tek ve iki parmak yapıyosun sonra makas sonra eşin yapıyo aynını tek ve iki parmak sonra p.. Denmesine geçiliyo. Bunları niye anlatıyorum çünkü ben kendim parmakla egzersiz yapıyorum ama eşli yapamam mümkün değil eşime izin vermiyorum. Aparat yaptım onunla devam ediyorum. Ama yine de kitap faydalı mutlaka yararlanacağın bi kısım bulursun. Allah kolaylık versin inş cümlemizePeki teşekkür ederim canım hemen alıcam yararını gördün dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?