Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Inan bizde boyleydik hatta 3gundur bugun dahi kustuk zorla geldi yine olmycak gibisinden pit diye sokunca basladi opmeye sevinmeye falan ben aglamaya basladm o gulmeye sevincten

Yatak ucunda denemek istiyorum aslinda ama eşime güvenemiyorum sanki bianda üstüme abancak gibi hissediyorum ama gerci yenen arkadas da o sekilde yenmis bilmiyorum yaa şu spreyden mi alsam://
Aynı düşünce ben de de var. Ben üstte olucam eşim hareketsiz olacak yoksa mümkün değil panik oluyorum. Ama ben üstte olunca benden cesurunyok

Canim benim cok tesekkur ederim icim rahatladi biraz insaAllah bnde buraya olumlu haberlerimi yazarim Allah'in izniyle

Ben hic ustte denemedim o da korkutuyor bni sanki bi anda icime gircek gibi glio dengemi kaybedip ustune duserim bi anda icime girer fln gibi .d
Üstte olunca eşin hareketsiz oluyo ya. İstediğin zaman durup devam edebiliyosun. Ama onda da tam pozisyonu bulamıyorum herhalde. Bi türlü ilerlemiyo çünkü. Keşke ilerleyip birden girse içine. Ama nerdeee

Arkdslar pozisyon buydu altiimda yastik vardi esimle ayni hizada olmak icin ama pozisyon buydu cok kolay oldu

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-22-02-31-04.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 126
Canmm bi resim attm bak istersen pozisyon buydu
Artık insan bu rahatsızlığı çekince bi jinekolog kadar bilgi sahibi oluyo. O kadar çok araştırıyosun ki herşeyi biliyosun nerdeyse uygulamaya gelince fos ama. Az önce arkadaşın dediği gibi ben direkt abanacak zannedip panik yapıyorum eşim de sinirleniyo sanki öldürcem diyo. Kızıp gidiyo. Sağol canm yine de belki de cesaret edip yapabilirim bilmiyorum.

Valla biz defalarca kavga ettik bacaklarimi kitliodm kasiodm kasarsan girmez diyip kusuodu gidiodu aynen neler yasadik bee bakalm 2.si olucak mi korkuyorm hala ama buyuk ksmi atlattm

Gozun aydin patete yendin bkalim bizde iki gundur yapiyoruz gitgel e basladik harika oluyor ya guzel bi duygu bnce

Valla biz defalarca kavga ettik bacaklarimi kitliodm kasiodm kasarsan girmez diyip kusuodu gidiodu aynen neler yasadik bee bakalm 2.si olucak mi korkuyorm hala ama buyuk ksmi atlattm
Yok yok hiç korkma kaç zaman evli olanlar bile bazen zorlanıyo. Sen içini ferah tut iki olmazsa üç mutlaka olur. Hiç sıkma canını tadını çıkar bu mutluluğun

Cnm biraz yanma var sadece ama gitgel yapiyoruz birde kokune kadar girince az aciyor biz ilc faln kullanmiyoruz

Bende ilaci birakicam ilkti o yzden yaptm ama 2.de kullanmycam cok heyecanlym hemen yarn olsn yapaym istiyorum arka arkaya yapinca yanma olur mu yani 1 gun ara mi vermelym sence

Bende ilaci birakicam ilkti o yzden yaptm ama 2.de kullanmycam cok heyecanlym hemen yarn olsn yapaym istiyorum arka arkaya yapinca yanma olur mu yani 1 gun ara mi vermelym sence
Canim ilk 15 20 iliskide orasi alisana kadar olur dedi doktor bize sen bilirsin hergunde yaparsin arada veririsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…