- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.721
Çok sevindim patate. Ne demiştim sen yenersen herkes yener. Artık üzülmek yok.Yendiiiiiim. Kizlaaar yaptiiiim vajinismusu yendiiiiim Allahima sukurler olsuuuun bitti kurtulduuuum. Sukur Rabbimee. Dus aldim uyusturucu sprey siktim kendimi uyusturdum 9cm aparatimi soktum sonra esime prezervatif taktim hadi gel dedim pit diye girdi o bile sasirdi 10dk gel git yapti yavas yavas bosalmadi ama cunku prezervatiften dolayi ama 10dk gelgit bile yaptiiik . Coook mutluyuuum .
10 dk. İyiymiş hani .şanslıya bak sen!Çok sevindim patate. Ne demiştim sen yenersen herkes yener. Artık üzülmek yok.
10 dk. İyiymiş hani .şanslıya bak sen!
Senin adına çok sevindim patate. Artık keyfini çıkar. Yavaş yavaş uyuşturmadanda yapmayı öğrenirsin. Allahım diğerlerininde yardımcı olsunKiz sorma prezervatif afami geciktirdi 10dk yapti. Valla ayna tuttu bana goreyim diye icime giris cikisini grdum kizzz
Senin adına çok sevindim patate. Artık keyfini çıkar. Yavaş yavaş uyuşturmadanda yapmayı öğrenirsin. Allahım diğerlerininde yardımcı olsun
darisi basimiza
ne kadar zamandır bununla ugrasiyordunAmin canim bu mubarek gunde Allah isteyen herkese yardim etsin Rabbim kurtarsinnn
ne kadar zamandır bununla ugrasiyordun
InsaAllah darisi basimizaRabbim.kimseye tasiyamiyacaqi yuk vermez hayorlisiyla bizde bi atlatalim hersey iyi quzel o aciyi duyunca heves falan kalmiyo sprey ise yariyosa bende aliyim bu arada spreyin adi ne canim ?
Ayy canım benim çok mutlu oldum bak bitti gitti. Artık bundan sonra gelsin bebişler bak demiştik sana. Sen yaparsın diye sadece anlık bi cesaret. Oh bak kurtuldun işte.Amin canim aynen kizligim olmadigi icin rahat oldu ilk kizligim gitti ya 3 ay once fln onun verdigi rahatlikta vardi kizlik duruyor olsaydi daha kasardim ama bitti artk sukur 2. Denememde sprey fln skmycam eger hemen girerse sorun yok cok sknti cekersem sadece anestol kullanicam ama bitti ya kurtuldum
Pozisyonu falan da anlatır mısın canım belki yardımcı olur bilmeyenlere. Mesela ben en çok pozisyonda sıkıntı çekiyorum.Canim once dus aldm esim biraz benden sivi gelsin diye kbakma oksadi beni. Sonra ben sprey siktim sonra anestol surdum uyustu sonra aparat soktum. Genisledi biraz sonra esim prezervatif takip soktu hemen girdi. Spreyin adi wemcaine canim cok etkili hemen uyusturuyor cok rahat aldm ama hem prezervatif hemde spreyden esim uyustu biraz 10 dk gel git yapti sonra gelmeynce ckti disarda bosaldi. 2.sinde spreysiz deniycem canm wemcaine spreyin adi canim
Ayy canım benim çok mutlu oldum bak bitti gitti. Artık bundan sonra gelsin bebişler bak demiştik sana. Sen yaparsın diye sadece anlık bi cesaret. Oh bak kurtuldun işte.
Valla canm ben cesareti gösteriyorum da olmuyo malesef. Bakalım hayırlısı Allah tan. Rabbim bu derdi çeken herkese tez zamanda atlatmayı nasip etsinSormayin kizlaaar bittti gittti artk cok rahatimmmm. Aynen bi anlik cesaret valla cok degisik bi duygu valla
Pozisyonu falan da anlatır mısın canım belki yardımcı olur bilmeyenlere. Mesela ben en çok pozisyonda sıkıntı çekiyorum.
Sağol cnm yardımcı olmaya çalıştığın içinCanim ben yatak ucundaydim 3 yastk koydum yataga uzerine uzandim kendimi yukseltim esm ayakta yatagin ucundaydi bacaklarimi actim ilk. Esim tuttu bacaaklarim kapanmasin diye bende onun pnsni tuttum elimle acip yerlestirdim esim bacaklarimi tutms bir sekilde uzerime abandi pit diye girdi valla hissettim girisini o ayakta oldugu icin cok rahat goruyordu izledi valla .d
Valla canm ben cesareti gösteriyorum da olmuyo malesef. Bakalım hayırlısı Allah tan. Rabbim bu derdi çeken herkese tez zamanda atlatmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?